resmen kandırıyorum herkesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

açıkçası kızım için gerçekten üzüldünüz mü yoksa oğlumun ahını aldığım için hakettiğimi mi düşünüyosun bilemedim

O değil de çocuğun olduğunu görenler kız olmadığını anlayamayacaklar mı ? Kayınvalideniz bunu düşünemedi mi ? :44: Eşiniz kabul etmişse millete susup oturmak düşer

Son düzenleyen: Moderatör:

yapmaz inşallah
ne olursa olsun gidip görücem oğlumu

doğru diyosun canım dün geceden beri ağlıyorum şu an ilaçlarla zar zor kalktım ayağa
dediğin gibi yapışıcam yakasına
o seni ben götürücem tek başına asla göndermem diyo ama onu beklersem daha çok beklerim o yüzden yakasına yapışıcam

elimden geleni yapıcam inşallah oğlumu geri kazanırım yarabbim inşallah

ne kadar güzel yazmışsın okurken rahaladım bir an olsada saolun
burda beni yargılayanlar kusursuz
onlar hata yapmaz
falan filan ooooffffffffffff

canım cevabın için teşekkürler öncelikle
ama oğlumun hayatında olmamamı dert etmiyorum gibi algıladın sanırım
tabiki dert ediyorum canım
ama insan bazı şeyleri içinde yaşar
kimseye belli etmez

Arkadaşım, inşallah yanlış algılamadın, yargılamak değil amacım, asla ne haddime. Herkes kendi çektiğini kendi bilir. Sorun olan şey oğlundan ayrı olman, diğer husus dert edilecek bişey bile değil babında yazdım. İnşallah Rabbim sana kolay kapılar açar, oğlun ile de kavuşursun.

iyi senin adına çok sevindim

allah mutlu mesudetsin canım

inşallah canım inşallah saolasın allah razı olsun

keşke seninle real hayatta karşılasabilsem

hayır sert değil aksine çok güzel yazmışsın canım
çok haklısın çok
bundan sonra inşallah hissettiricem kendimi ama nasıl onu bilemedim hala düşünüyorum yıl da bi iki gitmeyle olmazki
bi arayabilsem daha önce okulunu çok aradım çok yalvardım öğretmenine müdürüne ama belli talimat almışlar
yardım etmediler
aklımada başka bişey gelmiyo

sibelizim cok güzel yazmış sana düşün istersen tinemisim bende senin gibiyim biraz bende ikinci evliigimi yaptım ama ben kimseden ne boşandığımı ne çocuklarımı saklamadım kimseyide ilgilendirmezdi eşim kabul etti evlendi annesi babası kardeşleri ve bütün akrabaları biliyo yani yüzüme kimseden bi şey duymadım arkamsan nedediler bilmem onuda onlar düşünsün bende çocukları babasında bıraktı mecburdum öyle yaptım sanada bazı arkadaşlar nasıl bıraktın bilmem ne diye yazmışlarya neden bırakmasınki biz anneyse bıraktığımız kişiler babaları bu durumu kötü gösteriyolarki bazı insanlar dünyanın en kötü annesi muamelesi yapıyolar cocugunu babaya bırakan annelere kadın ne yasın ya allah aşkına kendinden sonra en güvenilir yer babayı görüyo çıkmazdaki bi kadın napsı kendi bi yere sığamayınca çocuklar bari sefil olmasın diye kendini yakıp çocuklar emin ellerde en azında deyip kahrolsada bırakıyo işte yaşamayanna şöle böle demekte kolay arkadaşım cok uzun yazdım kusura bakma bence sen içinde geleni yap ne istiyorsan

aman allahım maaşını yetiştiremiyoruz dediğin eşin de öğretmenmiş
ben de 3 kuruşa karın tokluğuna yaşıyorsunuz sanmıştım
senin 2 yakan bir araya gelmez

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff şimdi burda konu şimdide buraya geldi öylemi çok merak ettiysen canım yapayım onunda açıklamasını
eşimin eski eşi dava açmış eşime daha biz evlenmeden ve biz evlenince dava sonuçlandı
kredi çektik ona para yolladık 5 yıldır kredi ödüyoruz canım onun içinde elimiz sıkışık oldumu bununda hesabını verdim merakın geçtimi canııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

aaaaammmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn canıııımmmmmm amiin

ne kusuru estağfirullah
evet yazısını beğendiğimi ifade ettim
ben senin gibi yapamadım ne bilem
belki şimdi olsa herşey çok farklı olurdu
ama o zaman o durum o zaman ki şartlar öyle oldu işte

yanlış anlamamışsın evet 2 çocum var
ilk çocuğu biz istedik2.sini allah biz beklemiyoken verdi
neyse

çalışma konusunda çocuklarım daha küçük çalışamam
ama onlar büyüdüğünde inşallah çalışıcam
evlenmeden şartmart koşmadım aklıma gelmedi
ama dediğinde haklısın bundan sonra direticem bakalım
çocuğumu görmek istiyorum dicem
bakalım ne olcek

Valşacanım kayın validemin ne dediği çok umrumda olmaz ben canım dediğim arkadaşıma söylerim

17 yaşında falan anne oldunuz sanırım. Çok küçükmüşsünüz. Kendi anne figürünüz de çok sağlam olmadığından siz de düşünememişsiniz bazı şeyleri. Ama hatanın neresinden dönerseniz kardır. Insan karakterinin büyük kısmı 0-6 yaş aralığında oluşur ve bunda ailenin etkisi çok büyüktür. Geç kalmadan ulaşın o yavruya.
Şunu da eklemek isterim. Babam ben küçükken hep anneme Allah benim ömrümden alıp sana versin bu çocuklar annesiz kalmasın ben olmasam da bi kuru ekmek bulur yersiniz ama sen olmasan bunlar gariban olur derdi. Anne insan hayatında bu kadar önemli işte.

5. sayfaya kadar okuyup sinirimden hopladım oturduğum yerde,daha fazla tahammül edemedim okumaya.

siz evladınızdan vazgeçmişsiniz,ama derdiniz elalem kız dedi dul dedi.

o yaşta bir çocuğu hangi mahkeme nasıl babaya verir?

ne şekilde boşandınız da size sadece 2 ayda bir görme hakkı tanıdı?

benim kuzenimi eşi aldattığı için ayrıldılar yine de her hafta alabiliyor çocuğu.

siz eşinize çocuğunuzu özlediğinizi bile söylemeye çekiniyorsunuz,üstelik bu adam baba.

belki hiç kasmayacak,git gör evladını diyecek.

siz de tutturmuş o para bu para.

yemişim parasını,evlat bu başka neye benzer?

hasret hikayeleri falan anlatmayın,hiç samimi gelmedi bana.

siz evlenip boşandıktan sonra kendinizce sizi kabul eden bir adam buldum o da kapının önüne koymasın diye boynunuzu bükmüş

bekliyorsunuz,ve çok büyük hata ediyorsunuz.

23 yaşınızda evlenmeden de pekala çocuğunuzla yaşayabilirdiniz,siz 1 senedir çocuğu görmemişsiniz,eşinize bu konuda en ufak bir

şey söylememişsiniz,adamın tabi canına minnet olur.

söylenecek çok şey var ama çok ağır olacak dahası,susuyorum.Allah size akıl fikir versin diyorum sadece.

bişey sormak istiyorum. olur da bu eşinden de ayrılırsan, başka bir evlilik yaparsan bu çocukları da bırakır mısın? yeni hayatına şimdiki gibi kolayca adapte olacak mısın? hoş tarih tekerrürden ibarettir. benimki de soru işte

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…