Ne oldu peki şimdiki durum nedir?
Haklısınız bir an sinirlenip hızlıca yazdım.
Annem gelene kadar düşüncem konuyu dedim.. Şuan o da kendini haklı görüyo konuyla ilgili. oturduk konustuk ama ben çok soğudum o da tahammülsüz görünüyor. Bişeyleri düzeltmeye calısıyor ama ben ayrılabileceğimin sinyalini verdim.Boşanacaksin yani?
Annem gelene kadar düşüncem konuyu dedim.. Şuan o da kendini haklı görüyo konuyla ilgili. oturduk konustuk ama ben çok soğudum o da tahammülsüz görünüyor. Bişeyleri düzeltmeye calısıyor ama ben ayrılabileceğimin sinyalini verdim.
Bir konunuzu hatı
Bir konunuzu hatırlıyorum. Siz biraz geniş ve aranan bir tipsiniz bence. O zaman da başka erkeklerin yakışıklılığından bahsetmiştiniz eşinize ve adam alınmıştı. Eşinizin bu konularda hassas olduğunu bile bile böyle davranıyorsunuz. Akrabanız bile olmayan 40 yaşında koskoca adama sarılmak niye... Siz sarılınca mı teskin oldu... Daha söylenecek şey çok ama anlayacağınız meçhul.
Ben de unutamıyorum bu olayı. Bundan kötü de ne olabilir bilmiyorum canım Allah sabır versin.
Kayınbabamın akrabası oluyor. Kötü niyetli birisi değil. Beni tanıyamadı, bilse demez. Ben de onu tanımıyordum o buluşmadan önce.
Teşekkür ederim yorumun için.
Aynen dediğin gibi.. Annem gelene kadar düşüneceğimi söyledim şimdi şehir dışında annem. Geldiğinde konuyu ona açıp gereken neyse onu yapacağımı söyledim.
Artık iki yetişkin insansınız ama.
Anneni kendi aile içi sıkıntılarınla huzursuz etme, arkadaşlarına anlat ama annene anlatma.
Daha kötü olabilir her şey.
Aynen zaten boşanmayacak. Boşanacak olan annesini falan beklemez blöf yapıyor ama böyle her kavgada yok anneme giderim yok boşanirim derse eş de bir süre sonra ciddiye almaz.Artık iki yetişkin insansınız ama.
Anneni kendi aile içi sıkıntılarınla huzursuz etme, arkadaşlarına anlat ama annene anlatma.
Daha kötü olabilir her şey.
Dün çok gergin ve yorucu bir günümdü, lütfen o laf için kusura bakmayın. Konu hakkında yine de suçsuzsunuz diyemem ama o kelimeyi kelimeleri de hak etmiyordunuz evet. Tekrar özür diliyorum. İyi günlerDün gece hiç konuşmadık ve ayrı yattık, kapımı kilitledim o da gelmedi yanıma.
Sabah kahvaltı hazırlamış beni çağırdı. Ben kahvaltı yapmadım, oturduk konuştuk sakince..
İçimi döktüm ağladım, sarıldı özür diledi. Annemler memleketten dönene kadar düşüneceğimi söyledim.
Böyle söyleyince çok sinirlendi. Neyi düşünmek istiyosun falan diye. Eğer anneme gidersem asla gelip beni geri dönmeye ikna etmeyecekmiş. Sonra barışır gbi olduk gezmeye falan çıktık ama kabul etti annem gelene kadar düşüncem dedim. Bi daha cesaret alamaması için soğuk davranıyorum.Çok soğudum ama. Yakınlaşmak istediğinde itiyorum. Sonumuz hayrolsun.
Bana söylediğin laf umarım hayatının bi döneminde karşına çıkar. Başka hiçbir sey söylemiyorum.
kesinlikle katılıyorum size duygularıma tercuman olmussunuzKuzenle yaşadığınız gereksiz samimiyeti normalleştirmeyin. Haksız olan sizsiniz. Kuzen zaten lüzumsuz konuşmuş eşinize çok saçmaladı bende kızdım deseydiniz oda bu kadar tepki vermezdi. Sizin olayı normal karşılamanız çıldırtmış olmalı onu. Bakınca çirkin yanı yoktu diyorsunuzya orada yanılıyorsunuz. Gayette çirkin. Böyle şaka olmaz
Ben adama yakışıklı dediğin için diye bir şey söylemedim. Ben eşi bu konularda hassas olduğu halde dedim. Bir insan bir konuda hassassa üzerine gitmek doğru değil çünkü. "Namussuz" diye bir tabir de kullanmadım bu sizin tabiriniz. Tabiki yakışıklıysa güzelse söylenir bu sizin oraya has değildir, her yerde böyledir.konu sahibini haksız buldum ama bu yorum ne yahu.. bizim orada yakışıklıya yakışıklı denir ve bir adama yakışıklı demek namussuzluk değildir.. şu dar kalıplardan bir çıkın, bakın hayat çok güzel, kuşlar-böcekler falan..
...
Sanki kuyruk sallamışsınız gibi davrandığı için ben olsam, ben de soğurdum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?