Sabahı sabah ettim...

Ortada gecen muhabbet cok sacma kuzende sacmalamis hangi erkek olsa tepki gosterir ama tepkiler saygisizliga donmus her ikinizde bunu yapmissiniiz sizin esinize soylediklerinizde hos degil onun size olan tepkiside en guzeli ben hakli sen haksiz demek yerine oturup guzelce konusmsk

Ne oldu peki şimdiki durum nedir?

Dün gece hiç konuşmadık ve ayrı yattık, kapımı kilitledim o da gelmedi yanıma.
Sabah kahvaltı hazırlamış beni çağırdı. Ben kahvaltı yapmadım, oturduk konuştuk sakince..
İçimi döktüm ağladım, sarıldı özür diledi. Annemler memleketten dönene kadar düşüneceğimi söyledim.
Böyle söyleyince çok sinirlendi. Neyi düşünmek istiyosun falan diye. Eğer anneme gidersem asla gelip beni geri dönmeye ikna etmeyecekmiş. Sonra barışır gbi olduk gezmeye falan çıktık ama kabul etti annem gelene kadar düşüncem dedim. Bi daha cesaret alamaması için soğuk davranıyorum.Çok soğudum ama. Yakınlaşmak istediğinde itiyorum. Sonumuz hayrolsun.

Haklısınız bir an sinirlenip hızlıca yazdım.

Bana söylediğin laf umarım hayatının bi döneminde karşına çıkar. Başka hiçbir sey söylemiyorum.

Boşanacaksin yani?
Annem gelene kadar düşüncem konuyu dedim.. Şuan o da kendini haklı görüyo konuyla ilgili. oturduk konustuk ama ben çok soğudum o da tahammülsüz görünüyor. Bişeyleri düzeltmeye calısıyor ama ben ayrılabileceğimin sinyalini verdim.

Blöf yapıyorsun yani.

konu sahibini haksız buldum ama bu yorum ne yahu.. bizim orada yakışıklıya yakışıklı denir ve bir adama yakışıklı demek namussuzluk değildir.. şu dar kalıplardan bir çıkın, bakın hayat çok güzel, kuşlar-böcekler falan..

Artık iki yetişkin insansınız ama.
Anneni kendi aile içi sıkıntılarınla huzursuz etme, arkadaşlarına anlat ama annene anlatma.
Daha kötü olabilir her şey.

Artık iki yetişkin insansınız ama.
Anneni kendi aile içi sıkıntılarınla huzursuz etme, arkadaşlarına anlat ama annene anlatma.
Daha kötü olabilir her şey.
Aynen zaten boşanmayacak. Boşanacak olan annesini falan beklemez blöf yapıyor ama böyle her kavgada yok anneme giderim yok boşanirim derse eş de bir süre sonra ciddiye almaz.

Dün çok gergin ve yorucu bir günümdü, lütfen o laf için kusura bakmayın. Konu hakkında yine de suçsuzsunuz diyemem ama o kelimeyi kelimeleri de hak etmiyordunuz evet. Tekrar özür diliyorum. İyi günler

kesinlikle katılıyorum size duygularıma tercuman olmussunuz

Ben adama yakışıklı dediğin için diye bir şey söylemedim. Ben eşi bu konularda hassas olduğu halde dedim. Bir insan bir konuda hassassa üzerine gitmek doğru değil çünkü. "Namussuz" diye bir tabir de kullanmadım bu sizin tabiriniz. Tabiki yakışıklıysa güzelse söylenir bu sizin oraya has değildir, her yerde böyledir.

Eşiniz çok biliyorsa kuzene saydırsaymış yahut kadına.
Sizi yakıştıran kadın, önce bulsam alırdım diyen kuzen ama olay size patlamış.
Ben de birine merhamet duysam sarılabilirdim gayrıihtiyarı, anlık olayları ucunda ölüm varmış gibi büyütmeye gerek yok.

Patavatsız bir kuzenin ve yaşlı teyzenin faturası neden bu kadına kesilmiş anlamadım?
Ben de birini karşımda çok üzgün görsem, sarılırım. Ne var bunda? Kişinin fikri neyse zikri de odur.

Ortada dönen gereksiz ve talihsiz muhabbet yüzünden, kadını odaya hapsetmiş, bu tepki size anormal gelmiyor da, kadının kuzene sarılması mı geliyor?

Konu sahibesi, eşinizin tepki normal değil. Evet kızmakta ve tepkisinde haklı olabilir, ama tepkiyi gösterme şekli normal değil. Odaya hapsetmek nedir ya? Ben olsam ben de korkardım. Bunun sorumlusu siz değilsiniz, gereksiz bir cümle kuran kendi kuzeni ve yakıştırma yapan teyze.
Sanki kuyruk sallamışsınız gibi davrandığı için ben olsam, ben de soğurdum.

Ne diyecegimi şaşırdım, ben babama bile sarilirken cekinirim siz elin adamina nasil sarildiniz milletin icinde ustelik o kuzen once ben alırdım demekle diyeceğini demis zaten boynunuz cizilmiste esiniz deliymis kusura bakmayinda biraz da onun tarafindan düşünün, milletin icinde bi kadin yasi kac olursa olsun esinize gelecek sarilacakta yok ilk gorse o alacakta ohooo ben olsam büyük konusmayim

.Teyze bilmeden patavatsizlik etmiş onu anladık da kuzenin akin almasa ben alirdim demesi tam bir gaf.
Siz masum duygularla yaklaşmışsiniz ama olay kötü bi noktaya gelmiş .Böyle kötü yanlış anlaşılmalara maruz kalmamak için bi daha tedbirli davranirsiniz. Eşinin tepkisi hakli ama gösteriş biçimi tabiki yanlış

son durum nedir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…