Sabahı sabah ettim...

Bir konunuzu hatı Bir konunuzu hatırlıyorum. Siz biraz geniş ve aranan bir tipsiniz bence. O zaman da başka erkeklerin yakışıklılığından bahsetmiştiniz eşinize ve adam alınmıştı. Eşinizin bu konularda hassas olduğunu bile bile böyle davranıyorsunuz. Akrabanız bile olmayan 40 yaşında koskoca adama sarılmak niye... Siz sarılınca mı teskin oldu... Daha söylenecek şey çok ama anlayacağınız meçhul.

Her iyi adama sarılmak zorunluluğu var sanki.. Dediğiniz gibi kendi kuzeni değil.

Burada da kimse şiddeti meşru görmüyor ayrıca. Hiçbir olayda bir taraf tamamen suçsuz değildir. Kaldı ki konu sahibi hiç masum değil aksine daha suçlu. Burada bazıları masum imajları vermeye çalışmış.

çüş artık bayram gunu çüş harbıden aranan kadınsınız nedır ya?

Birazcık empati yap kendini kocanin yerine koy bakalim sakin kalabilcekmisin ben suanda kendimi kocanin yerine koydumda valla kuzenime saldirirdim o derce.

hiç birşeye dayanarak bunu söyleyemezsin
hangi hakla _?
aranan kadın nasıl bi benzetmedir yaa
ayıp ayıp
sende kadınsın
burda yemin ederim kadın kadının düşmanı yaaa !!!!
Ben her zaman kadınları savunurum en küçük olayda dahi inanın hanımefendi. Ben konı sahibinin burada yazdığı gibi masum olduğuna inanmıyorum o yüzden. Bazı şeyleri eşinin damarına basacağını bilip bilinçli yapıp burada haklı gibi konu açıyor bence. Önceki konu ve yorumlardan bu sonuca vardım.

okumak istedim bi bakıyım :)
ama olsun bence hoş olmamış boşverin yakışmıyor size öyle konuşmak

Evli veya ilişkisi olan kişilerin temas ve diyalog konusunda dikkatli olması taraftarıyım ancak
ancak eşinin yaptığını hiç normal bulmadım. Keşke sana şiddet uygulamak yerine komşuya ve kuzene haddini bildirmeyi deneseydi. Sonuçta senin yaptığın gayet iyi niyetli bir davranış.

Ben burada şiddeti haklı gören bir yorum görmedim. Herkes kocasının tepkisinin fazla, gereksiz ve yanlış olduğunu söylüypr zaten.. Ama burada biz konu sahibi hanımla muhattap olduğumuz için işin onu ilgilen tarafını, kendi yaptığı yanlışı ele aldık.. Her iki tarafta hatalı. Her iki tarafta yaptığı hatayı kabul etmeden düzelmez bu iş. Tek taraflı asla olmaz...
Eşinizin öfke kontrol sorunu var belli ki.. Profesyonel yardım almalı.

Yorumlara inanamadım benim ailem de gayet normal türk ailesidir ama bu diyalog normal karsilanirdi. Yani sarilabilir ben kuzenimin bir eşi var benden büyük bir abi, sarilirim gorunce normal. Öyle densiz bir yakıştırma olsa da durumu normallestirmek için belki öyle salak bir şaka yapabilirdi.

Neyse normal karsilamasa kiskansa hoslanmasa DAHI yaptığı manyaklik ve psikolojik şiddet net.

Komşu patavatsız.
Kuzen densiz.
Eş dengesiz.

İyi de Duygu bu adam zaten hep dengesiz.
Hep benim dediğimci.
Hep baskıcı.

Ama alır bir demet gül, fazla tepki verdim deyip özür diler, sen de aşkım benim yanlış anlamışız biz birbirimizi diye yazarsın buraya, kapanır gider.
Bir iki sürprize bakar yani.

Evlendikten sonra kalmadı o sürprizler diyorsan onu bilemem.

Esinizin tavirlari dogru degil ama kismen hakli
Fazla uzatmayin

Ben de unutamıyorum bu olayı. Bundan kötü de ne olabilir bilmiyorum canım Allah sabır versin.

O yakiştiran kadın kim?
Ne absürt bisey yaptiği.
Amaci nedir

Kayınbabamın akrabası oluyor. Kötü niyetli birisi değil. Beni tanıyamadı, bilse demez. Ben de onu tanımıyordum o buluşmadan önce.

Teşekkür ederim yorumun için.

Aynen dediğin gibi.. Annem gelene kadar düşüneceğimi söyledim şimdi şehir dışında annem. Geldiğinde konuyu ona açıp gereken neyse onu yapacağımı söyledim.

Boşanacaksin yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…