- 2 Ocak 2015
- 346
- 82
- 18
Bir konunuzu hatırlıyorum. Siz biraz geniş ve aranan bir tipsiniz bence. O zaman da başka erkeklerin yakışıklılığından bahsetmiştiniz eşinize ve adam alınmıştı. Eşinizin bu konularda hassas olduğunu bile bile böyle davranıyorsunuz. Akrabanız bile olmayan 40 yaşında koskoca adama sarılmak niye... Siz sarılınca mı teskin oldu... Daha söylenecek şey çok ama anlayacağınız meçhul.Öncelikle herkese iyi bayramlar.
Kızlar o kadar kötü bi haldeyim ki çok savunmasız hissediyorum.
Sabaha kadar uyumadan kavga ettik eşimle.
eşimin 40 yaşında bir kuzeni var ve birlikte yaşadığı anneannesini kaybedince bunu atlatması onun için zor bi süreç oldu. en son cenaze olaylarında çocuk gibi ağladığını görünce kuzenine karşı bi şefkat ve üzüntü duydum. adam bekar zaten yapayalnız kaldım diye ağlıyordu çok da temiz bir insan benim gördüğüm kadarıyla. dün bayram ziyaretinde bu kuzenide gördük ben biraz yakın davrandım, sohbet ettim ve herkesin içinde gayet medeni sarıldık normal bi şekilde. nasıl olduysa misafirlikte tanımadığım uzaktan bi akraba bizi yakıştırdı (kadın zaten yaşlı birisi, o da beni tanımadı. Evli olduğumu bilip böyle bi yakıştırma yapsaydı tepkim farklı olurdu tabi ki) kuzen 40 yaşında ama 30 falan gösteriyor benim annem 45 yaşında zaten olacak şey değil.. kuzen de güldü Akından önce bulsaydım ben alırdım dedi ona da kızıyorum ama beni kardeşi gibi gördüğüne eminim. çok aptal bi ortamdı. şuan duyunca ne saçma diyoruz ama bilirsiniz nezaketen böyle şeyler söylenir işte yani rahatsız edecek bişey yoktu ama bu olay yüzünden sabaha kadar kavga ettik. bi hışımla çıktık ordan arabada yer yer küfürler etti bana olmasa da ağzına geleni saydı ben şoktayım hala. evleneli 4 ay oldu bu ilk kavgamız ama beni çok korkuttu. delisin sen midesizsin bunları nasıl aklına getirebilirsin hasta falan diye bağırdım üstüme yürüdü kolyemi kopardı. güya kuzenine de diyecek lafları varmıs rezil edecek bizi.
sanki ömür boyu evden çıkmamış, hastalıklı bi ortamda büyümüş gibi düşünceler.
ben ağladım yattım sabaha kadar başımda bağırdı çağırdı ve odadan çıkmama izin vermedi aynı yatakta yattık ama uyumadık. işkence gibiyi. başım zonkluyo bu olayı nasıl unutacağımı bilemiyorum. hasta bi insanla evliyim resmen. zaten beyaz tenliyim boynum çizildi çok tuhaf duruyor. Allahım sabır ver. annem şu hallerimi görse kahrolurdu. uzattığım için kusura bakmayın ama hiç iyi değilim. akıl verin bana.
Her iyi adama sarılmak zorunluluğu var sanki.. Dediğiniz gibi kendi kuzeni değil.Bir konunuzu hatı
Bir konunuzu hatırlıyorum. Siz biraz geniş ve aranan bir tipsiniz bence. O zaman da başka erkeklerin yakışıklılığından bahsetmiştiniz eşinize ve adam alınmıştı. Eşinizin bu konularda hassas olduğunu bile bile böyle davranıyorsunuz. Akrabanız bile olmayan 40 yaşında koskoca adama sarılmak niye... Siz sarılınca mı teskin oldu... Daha söylenecek şey çok ama anlayacağınız meçhul.
Bir konunuzu hatı
Bir konunuzu hatırlıyorum. Siz biraz geniş ve aranan bir tipsiniz bence. O zaman da başka erkeklerin yakışıklılığından bahsetmiştiniz eşinize ve adam alınmıştı. Eşinizin bu konularda hassas olduğunu bile bile böyle davranıyorsunuz. Akrabanız bile olmayan 40 yaşında koskoca adama sarılmak niye... Siz sarılınca mı teskin oldu... Daha söylenecek şey çok ama anlayacağınız meçhul.
Önceki bir konusuna dayanarak söylüyorumçüş artık bayram gunu çüş harbıden aranan kadınsınız nedır ya?
hiç birşeye dayanarak bunu söyleyemezsinÖnceki bir konusuna dayanarak söylüyorum
Birazcık empati yap kendini kocanin yerine koy bakalim sakin kalabilcekmisin ben suanda kendimi kocanin yerine koydumda valla kuzenime saldirirdim o derce.Öncelikle herkese iyi bayramlar.
Kızlar o kadar kötü bi haldeyim ki çok savunmasız hissediyorum.
Sabaha kadar uyumadan kavga ettik eşimle.
eşimin 40 yaşında bir kuzeni var ve birlikte yaşadığı anneannesini kaybedince bunu atlatması onun için zor bi süreç oldu. en son cenaze olaylarında çocuk gibi ağladığını görünce kuzenine karşı bi şefkat ve üzüntü duydum. adam bekar zaten yapayalnız kaldım diye ağlıyordu çok da temiz bir insan benim gördüğüm kadarıyla. dün bayram ziyaretinde bu kuzenide gördük ben biraz yakın davrandım, sohbet ettim ve herkesin içinde gayet medeni sarıldık normal bi şekilde. nasıl olduysa misafirlikte tanımadığım uzaktan bi akraba bizi yakıştırdı (kadın zaten yaşlı birisi, o da beni tanımadı. Evli olduğumu bilip böyle bi yakıştırma yapsaydı tepkim farklı olurdu tabi ki) kuzen 40 yaşında ama 30 falan gösteriyor benim annem 45 yaşında zaten olacak şey değil.. kuzen de güldü Akından önce bulsaydım ben alırdım dedi ona da kızıyorum ama beni kardeşi gibi gördüğüne eminim. çok aptal bi ortamdı. şuan duyunca ne saçma diyoruz ama bilirsiniz nezaketen böyle şeyler söylenir işte yani rahatsız edecek bişey yoktu ama bu olay yüzünden sabaha kadar kavga ettik. bi hışımla çıktık ordan arabada yer yer küfürler etti bana olmasa da ağzına geleni saydı ben şoktayım hala. evleneli 4 ay oldu bu ilk kavgamız ama beni çok korkuttu. delisin sen midesizsin bunları nasıl aklına getirebilirsin hasta falan diye bağırdım üstüme yürüdü kolyemi kopardı. güya kuzenine de diyecek lafları varmıs rezil edecek bizi.
sanki ömür boyu evden çıkmamış, hastalıklı bi ortamda büyümüş gibi düşünceler.
ben ağladım yattım sabaha kadar başımda bağırdı çağırdı ve odadan çıkmama izin vermedi aynı yatakta yattık ama uyumadık. işkence gibiyi. başım zonkluyo bu olayı nasıl unutacağımı bilemiyorum. hasta bi insanla evliyim resmen. zaten beyaz tenliyim boynum çizildi çok tuhaf duruyor. Allahım sabır ver. annem şu hallerimi görse kahrolurdu. uzattığım için kusura bakmayın ama hiç iyi değilim. akıl verin bana.
Ben her zaman kadınları savunurum en küçük olayda dahi inanın hanımefendi. Ben konı sahibinin burada yazdığı gibi masum olduğuna inanmıyorum o yüzden. Bazı şeyleri eşinin damarına basacağını bilip bilinçli yapıp burada haklı gibi konu açıyor bence. Önceki konu ve yorumlardan bu sonuca vardım.hiç birşeye dayanarak bunu söyleyemezsin
hangi hakla _?
aranan kadın nasıl bi benzetmedir yaa
ayıp ayıp
sende kadınsın
burda yemin ederim kadın kadının düşmanı yaaa !!!!
okumak istedim bi bakıyım :)Ben her zaman kadınları savunurum en küçük olayda dahi inanın hanımefendi. Ben konı sahibinin burada yazdığı gibi masum olduğuna inanmıyorum o yüzden. Bazı şeyleri eşinin damarına basacağını bilip bilinçli yapıp burada haklı gibi konu açıyor bence. Önceki konu ve yorumlardan bu sonuca vardım.
Haklısınız bir an sinirlenip hızlıca yazdım.okumak istedim bi bakıyım :)
ama olsun bence hoş olmamış boşverin yakışmıyor size öyle konuşmak
Haklısınız bir an sinirlenip hızlıca yazdım.
Buna benzer şeyler geçti basımdan. Odadan çıkmaya izin vermemesi durumundan daha vahimini de yaşadım. Olayı tolere ettim alttan aldım ama yaptıklarını unutamadım unutturmadim. Bir daha yapamadı onları. Kıskançlıktan ne yapacağını şaşırmıştır seninki de. Umarım atlatirsiniz.
O yakiştiran kadın kim?
Ne absürt bisey yaptiği.
Amaci nedir
ön bilgilendirme: über mutaassıp aileden geliyorum. kendim de çok şeyetmem erkeklerle, anlayan anladı.
bu konuda ortada şiddet gören bir kadın var. tekrarlıyorum ŞİDDET var. özgürlüğünü kısıtlama var. canını yakma var.
hala daha "ay bizde elleşme yoktur sen niye sarıldın"
hala daha "ay erkektir yapar"
hala daha "ay erkeklik damarı"
hala daha "sen de şeymişsin"e getirilen laflar. vallahi billahi PES.
yahu b.ku yiyen patavatsız iki bambaşka insan.
bu kız da olayın şokundan ortamı bozmamak adına ne halt yiyeceğini şaşırıp gülüp kalmış.
kocası zaten cevap vermiş insanlara.
daha gelip kadına ŞİDDET uygulayıp odaya hapsetme nedir ya? nasıl bunu haklı görürsünüz? nasıl siz de "evi indirirsiniz"?
köyde yola çöken eşeğe bile fiske vurmayın derler, kalkıp üstüne yürüyüp boynuna zarar vermiş yahu!
senin ailen de benimki gibidir, el almazsın vermezsin ama bunun konuyla ilgisi yok!
bu kız ve adamın ailesi seninki gibi değil ki, iki taraftan da bir erkek ve bir kadın birbirlerine sarılabiliyorlar. bunu yargılayamazsın, yargılasan da bu kızı suçlu göremezsiniz ya! niyet okuyamazsınız!
madem erkekler bu kadar kötü, birilerinin istediği gibi evlerimizden hiç çıkmayalım. ne de olsa fitneyiz biz!
sokakta fitne! bayramlaşmaya gidersin fitne! Allahın emrettiğini yapmaya camiye gitsek bile fitne!
bayanlar bunun sonu yoooookk! erkek kesin kötü düşünür, aman bi diğeri kıskanır, aman bi diğeri öldürür diye diye yaşayacak alan bırakmadılar bize artık! yeter valla ya!
bi kere de kadın varlığı ortamda fazlalık görülmesin ya!
bir kere de erkeğin kötü niyetinin tetikleyicisini kadını görmeyin ya!
içim acıyor. demek ki kıskançlık cinayetine kurban giden kadınların da hakettiğini düşünüyor bu insanlar. yazık. çok yazık.
Komşu patavatsız.
Kuzen densiz.
Eş dengesiz.
İyi de Duygu bu adam zaten hep dengesiz.
Hep benim dediğimci.
Hep baskıcı.
Ama alır bir demet gül, fazla tepki verdim deyip özür diler, sen de aşkım benim yanlış anlamışız biz birbirimizi diye yazarsın buraya, kapanır gider.
Bir iki sürprize bakar yani.
Evlendikten sonra kalmadı o sürprizler diyorsan onu bilemem.
Boşanacaksin yani?Ben de unutamıyorum bu olayı. Bundan kötü de ne olabilir bilmiyorum canım Allah sabır versin.
Kayınbabamın akrabası oluyor. Kötü niyetli birisi değil. Beni tanıyamadı, bilse demez. Ben de onu tanımıyordum o buluşmadan önce.
Teşekkür ederim yorumun için.
Aynen dediğin gibi.. Annem gelene kadar düşüneceğimi söyledim şimdi şehir dışında annem. Geldiğinde konuyu ona açıp gereken neyse onu yapacağımı söyledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?