Sadece zayiflayalim

Bende senin gibi besleniyorum, motivasyon düşürmek yok vericez kiloları herkes bizi görünce aaaa ne olmuş sana ne kadar zayıflamışsın dicek

Bende senin gibi besleniyorum, motivasyon düşürmek yok vericez kiloları herkes bizi görünce aaaa ne olmuş sana ne kadar zayıflamışsın dicek
İnşallah canım bencede verelim.Zaten kilo verdikçe kendimizi daha mutlu hissediyoruz.Ben artık ciddi olarak odaklandım.Yesil çay , şekersiz Nescafe,ve şu içiyorum.Birazdan kendime akşam için kabak yemeği yapicam.Artik neredeyse akşama kadar acikmiyorum.Canim artık tatlida istemiyor.Buraya kilomu aylık olarak ilk başlığa not dusucem.Zaten 1 Nisan da 69 kilo olarak not düştüm.Aslinda 70 leri bile gördüm tartıda ama 69 da tam diyete başladım.İnsallah devam ettiricem evde de sürekli hareket halinde olmaya çalışıyorum.

sudem kuzucum ne alemdesin
eskiden ne güzel devam ederdik senle ozledim valla
Merhaba hoşgeldin.İyiyim teşekkür ederim.Cok arkadaşlar vardı kusura bakma hepsini hemen hatırlayamıyorum ama gelmene çok sevindim.Yine tekrardan kilo vermeye başladım.70 rakamını görünce ama iyi gidiyor.

Tek zayıflatan şey az yemek,tek incelten şey ise spor yapmak malesef .Bende krem aldım ama ne yazık ki ise yaramıyor.Yinede ziyan olmasın diye arada suruyorum
Hayırlı ramazanlar canm nasıl gidiyor sende ben çoktandır diyet yapmıyorum iş kötiye gidiyor. Şimdi reglm o yuzden bitinceye kadar en azından ödem gitsin

Bende krem kullanıyorum dibini görüyorum bitti bitecek fakat işe yaramadı acaba bende mi yaramadı dedim sendede yaramamış bide yanına herbalife çayı almıştım çok araştırdım çevremde kullanıp kaç beden incelerler var çayla kremi istikrarlı kullandım ikisi de şuan bitmek üzere hala aynıyım aslında benim bogazım yok yemek fazla yemiyorum ekmek yemem yarım tabakla doyarım işte zamanında yediğim fastfoodlar artık vücuduma oturup kalıplaşmış vücudumdan gitmiyorlar aşırı göbek problemimle yanlarım var bazen hamile sanıyorlar göbeğim fazla olduğundan ay napacam bilmiyorum

Evet maalesef alınan kilolar çok çabuk verilmiyor.Ben geçen yıl 77 kiloydum şu anda 68 kiloyum 1 yıldır korudum aslında 63 e kadar düşmüştüm .Tabi dikkkat edilmeyince alınıyor malesef.Simdi bu salgın ve ramazan dolayısı ile fazla diyette yapamıyorum.Ama ramazan sonrası iyi bir diyet yaparak en azından hayalimdeki 59 a düşmeyin planlıyorum Yine de dikkat ediyorum en azından kilo almamak icin

Sudem_mmm nasılsın canım ben 76 kiloya çıktım maleseff geçen ramazan kalori hesabı yapıyorduk aklıma geldin bir girip bakayim dedim iki gündür kalori hesabı yapıyorum ama full aşıyorumAma sınırı aştigim için zorlamalıyım korumak yetmez şu an .Aldigimiz kaloriyi her akşam yazalım ne dersin motive olurum bende

Hoşgeldin canımbende 68 lerdeyim çok haklısın bende yapıyorum kalori hesabı ama bende geçiyorum Ramazan dan dolayı iftardan sonra yiyiyorum valla.1000 kaloriyi geçmek istemiyorum aslında ama geçiyorum.Borek dayanamıyorum.Ne yapsak ben inşallah kesin ramazan sonrası çok dikkat edicem.Mutlaka on58 i görmek istiyorum.Çok kızdım artık

Ben 71im 65 hedefim onun altına asla inemiyorum versem de kalıyor öyle kemiklerim çok ayırmış olcturdum boyum da var belli bir hedef koymadan yapsan diyetini en yakışan en güzel duran kilo idealdir bence 1.75 örn benim boyum 55 çok saçma olur ama boyun 155 mesela 70 sen 55 normal

Kesinlikle haklısınız.Boyum kısa malesef 155 bile değil 150 keşke biraz daha uzun olsaydım.Çok şükür sağlığım yerinde.Ben 58 olsam çok iyi olucak bir türlü olamadımŞu anda 68 deyim inşallah ramazan sonrası 58 için çok ugrasicam.

Ramazan'da da yapıyorum.valla.diyetimi asla.ac.kalmiyorum ama dışarı cikamadigimdan her gün yaptığım uzun uzun yürüyüşlerini yapamıyorum .. elimden geleni yapmak içimi rahatlatıyor veririm veremem.bilmiyorum 175 şuan 71dogum kilosu işte ondan daha zor gidiyor benim... 88 denverdim diyetisyensiz

Çok güzel tebrik ederim sizi.Bende aslında sahurda dikkatli yesem daha iyi olucak .Bu sıralar börekler pastalar çok kacirdim

Hosbuldum canım Bende çok kızgınım kendime nasıl şiştim bu kadar geldikçe geldi oysa gelen 1 kiloyu bile onemsemeliydim
Adet donemim geldi ama dikkat edicem ekmek pide makarna pilav kesmeye calisicam ve tatlı

Hosbuldum canım Bende çok kızgınım kendime nasıl şiştim bu kadar geldikçe geldi oysa gelen 1 kiloyu bile onemsemeliydim
Adet donemim geldi ama dikkat edicem ekmek pide makarna pilav kesmeye calisicam ve tatlı
Ben kendime dijital tartı sipariş ettim.Gelince artık bütün ne yiyorsam tarticam günlük 1000 kaloriyi gecmemeye calisicam.Baska türlü olmuycak.Cunku az yediğimi sanıyorum.Malesef çok yiyorum.Bendr dedim madem kalori diyeti yapıyorum bunu ciddi ciddi yapmalıyım.İpin ucu iyice kaçmadan onlemem lazım.Evet yemek çok güzel ama ya valla giyinmekte güzel Artık giyindigim yakissin istiyorum.Hep bir yerlerden fışkırıyor.Tartim gelince inşallah çok ciddi baaliycak.

İnsan kilo verdikçe kendine güveni geliyor.. hayatiimda kilolu biri hiç olmadım .. hamileyken öyle bir aldım veremedim yapıştı o kilolar ki ..neyseki kurtuldum çoğundan azi kaldi ins

İştah kesmenin yollarını bulmak.gerekiyor vermek için öncelikle.iste ben onu başardım.cok şükür ins böyle gider
Nasıl başardınız.Nasil yolları var iştah kesmenin ben hiç basaramiyorum. Allah korusun morelim çok bozulucak ancak öyle gidiyor iştahım.Diyer türlü hiç gitmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…