- 6 Ekim 2017
- 1.120
- 568
- 53
- 35
Kişiden kişiye farklılık gösterir bu.. bana iyi gelen şey başkasına gelmeyebilir..Nasıl başardınız.Nasil yolları var iştah kesmenin ben hiç basaramiyorum.Allah korusun morelim çok bozulucak ancak öyle gidiyor iştahım.Diyer türlü hiç gitmiyor.
Nereden aldın tartıyı bazıları yanlış oluyor biri birini tutmuyorArkadaşlar bugünden itibaren kendime hassas tartı aldım .Artık kalori hesabını daha düzenli ve dikkatli bir şekilde yapicam.Butun yediklerimi deftere günü gününe not alıp gramini kalorisini yazıyorum.Gunde 1000 kaloriyi gecmiycem.Aksam iftarda 424 kalori aldım.Bunlarin hepsini tartiyorum gramini sisteme giriyorum.Kalorisi zaten sistemde çıkıyor.Bir buçuk lahmacun yedim salatası ile beraber 175 gram 254 kalori Lebeniye çorbasi 169 gram 165 kalori toplam 424 kalori .Her gün yazicam buraya .Kilom 70 kıyafet ile tartıldım.Ramazan sonrası artık sabahları aç ve kıyafet siz tartilicam.Sahurda da yediklerimi buraya not dusucem.
Ben burdan aldığım yeri söylemek sakıncalı olurmu acaba birde ban yemiyim.Nereden aldın tartıyı bazıları yanlış oluyor biri birini tutmuyor
Hepsiburada dan aldimNereden aldın tartıyı bazıları yanlış oluyor biri birini tutmuyor
Canım ben bugün tartıldım.67.80 geldim Ama dün 67.40 gelmiştim.Sanirim spordan dolayı biraz şişkinlik olup fazla çıktım.Birde büyük tuvalete çıkamadım belki ondandır.Ama olsun geçen hafta 68.50 idim.Sonucta azda olsa gidiyor.Haftaya 66 lafı görürüm diye düşünüyorum inşallah.Devam edicem bıkmadan .Ramazanda hiç diyet yapmadım 65.5 kiloydum genelde. İftarda tıkabasa yediğim için sahur yapmıyorum. Böylelikle dengeleniyor.
Bu senmisin çok zayifsinHerkesin bayramını kutluyorum.Umarım dualarımız kabul olur evime geldim yarın diyete başlıyorum. Bayramda herkes çok zayıflamışsın dedi. Ama daha yolum var 55-58 arası olmak ve korumak istiyorum. Umarım dilediğim gibi olur.
Eki Görüntüle 2640356
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?