Sadece zayiflayalim

Nasıl başardınız.Nasil yolları var iştah kesmenin ben hiç basaramiyorum. Allah korusun morelim çok bozulucak ancak öyle gidiyor iştahım.Diyer türlü hiç gitmiyor.
Kişiden kişiye farklılık gösterir bu.. bana iyi gelen şey başkasına gelmeyebilir..
Ben sadece bana iyi gelenleri söyleyeyim bu konuda ..
Yeşil çay,bol su icmek, kafamda bitirmek açlığı, yoga, spor ,kahve(şekersiz) faydasını gördüm. İki gündür hindistan cevizi yağı da kullanıyorum kahveme bir çay k. Günde bir.. baya faydasını gördüm .. yilmayacagim ins. Bozmadan ins Allah dayanma.gucu verir .. son günlerde iyice gitti iştahım çok şükür.. hiç aç kalmıyorum zorlanmiyirum..
Zaten sağlıklı beslenmeye başladığında alıştığında bir daha öyle gidiyor..
Aşırı tatlı tüketen biriydim hamilelikte alışkanlık oldu bir daha bırakamadım ..
Krize girdiğimde yarim elmanın üzerine tarçın serpip yiyorum canım hiç tatlı çikolata çekmiyor artık.. nazar degmezse. Hedefe doğru ilerliyorum.. veridgim.baya anlaşılıyor kilo
..
Kilomla dalga geçenler yeter artık verme yakışmaz diyor ama daha var hedefe

Arkadaşlar bugünden itibaren kendime hassas tartı aldım .Artık kalori hesabını daha düzenli ve dikkatli bir şekilde yapicam.Butun yediklerimi deftere günü gününe not alıp gramini kalorisini yazıyorum.Gunde 1000 kaloriyi gecmiycem.Aksam iftarda 424 kalori aldım.Bunlarin hepsini tartiyorum gramini sisteme giriyorum.Kalorisi zaten sistemde çıkıyor.Bir buçuk lahmacun yedim salatası ile beraber 175 gram 254 kalori Lebeniye çorbasi 169 gram 165 kalori toplam 424 kalori .Her gün yazicam buraya .Kilom 70 kıyafet ile tartıldım.Ramazan sonrası artık sabahları aç ve kıyafet siz tartilicam.Sahurda da yediklerimi buraya not dusucem.

Nereden aldın tartıyı bazıları yanlış oluyor biri birini tutmuyor

Şimdi sahurumu yaptım.Bugun toplamda 1183 kalori yedim.İftarda yoğurt çorbası,lahmacun.Ayrica 3 dilim ıslak kek yedimsahurda yarım kaşarlı tost ve 1 haşlanmış yumurta yedim.Toplam kalorim 1183 .Zaten 1000 ve 1200 kaloriyi gecmemeye çok özen gösteriyorum.12 Mayıs'ta tartili ve gramli olarak kalori hesabına başladım.Artik bende her gün tartilmiyorum.12 Haziran da tartilicam yani tam 1 ay sonra tartilmis olucam.İnsallah bu şekilde kilo vermiş olurum.Bunu her şey yiyerek ama kalori sinirimi geçmeyecek şekilde kilo verirsem gerçekten süper bir şey olucak.Sabirla 12 Haziran i bekliycem.

Bugün iftarını açtım çok şükür.Allah kabul etsin oruç tutanların oruçlarını.İftarda toplam 727 kalori aldım.Sahurda 1000 kaloriye tamamlarım.İnsallah kilo veririm çünkü çok güzel gidiyor.Tam benlik herşey yiyiyorum.Bugun 2 gün oldu.

Şimdi tatlı olarak çikolata soslu ıslak kek yedim tam 450 kalori .Yani iftardan bu yana 1177 kalori aldım.Sahurda bir şey yemeyi düşünmüyorum.Yani ben bile bu şekilde nasıl kilo vericez inanamıyorum ama bir ay boyunca deniycem .Eğer dilediğim her şey yiyerek sadece 1200 kaloriyi geçmeden kilo verirsem devam edicem.Bir an önce 12 Haziran olsun istiyorum tartilip kilomu öğrenmek için.

Bugün regli dolayısıyla oruçlu değilim.Toplam 1063 kalori aldım.

Bugün kalori diyetimin 7.gunu yani bir hafta oldu.Aslinda bir ay sonra tartilicaktim ama dayanamadım ve çok merak ettim acaba ise yarıyor mu diye .Bugün sabah aç ve kıyafet siz tartıldım 68 kilo geldim ve 2 kilo vermiş görünüyorum.Kalori diyetine devam ediyorum.Kalori diyeti gerçekten benim için çok güzel bir diyet oldu canımın istediği her şeyi de yiyorum. Tek yaptığım şey 1000 kaloriyi geçmemek en fazla 1200 ama ben mümkün oldukça 1000 kaloride bırakıyorum.Bakalim haftaya salı yine iki kilo vermiş olucakmiyim ☺

Şu ana kadar kalori diyetim güzel gidiyor.1000 kaloriyi hiç geçmiyorum.Artik eliptik bisiklet yapmaya başladım.Her gün yaptığım spor süresini ve aldığım kaloriyi buraya not dusucem.

Ramazanda hiç diyet yapmadım 65.5 kiloydum genelde. İftarda tıkabasa yediğim için sahur yapmıyorum. Böylelikle dengeleniyor.

Bende günlük 1100 kaloriyi geçmiyorum.Ama yinede tatlı , çerez,abur cubur ,hamur işleri bunlardan uzak duruyorum.Bakalim 1 ayın sonucunda toplamda kaç kilo vermiş olucam .

Ramazanda hiç diyet yapmadım 65.5 kiloydum genelde. İftarda tıkabasa yediğim için sahur yapmıyorum. Böylelikle dengeleniyor.
Canım ben bugün tartıldım.67.80 geldim Ama dün 67.40 gelmiştim.Sanirim spordan dolayı biraz şişkinlik olup fazla çıktım.Birde büyük tuvalete çıkamadım belki ondandır.Ama olsun geçen hafta 68.50 idim.Sonucta azda olsa gidiyor.Haftaya 66 lafı görürüm diye düşünüyorum inşallah.Devam edicem bıkmadan .

Herkesin bayramını kutluyorum. Umarım dualarımız kabul olur evime geldim yarın diyete başlıyorum. Bayramda herkes çok zayıflamışsın dedi. Ama daha yolum var 55-58 arası olmak ve korumak istiyorum. Umarım dilediğim gibi olur.

Şu anda her şey güzel gidiyor.Sadece biraz sabırsız oluyorum.İstiyorum ki hemen 59 kilolara ineyim tabi ki mümkün değil.Diyetimin 3 .haftasında yım .İki haftada en son pazartesi tartildim 67.75 geldim.Yani 70 kilodan iniş yaptım ve ikinci haftasında 2.25 kilo verdim.Diyetimin ilk haftasında spor yapmadım .Ama ikinci haftasında şu anda da devam etmekle beraber hergun 20 dk eliptik yapiyorum.1 Haziran günü tekrar tartilicam umarım 66 lari görürüm.Yani bu şekilde normal şartlarda 66 rakamlarını görmem gerekiyor.Gunluk kalorim 1000 kalori geçmiyorum zaten.Sabirla 55 kiloya kadar ilerliycem .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…