Sadece zayiflayalim

Senin de mi eşin uzakta biz de ayrı şehirlerdeyiz ben de aynısını planlıyodum. Bakalım zayıflamış bulacak mı görüşünce. Zayıflayacağıma pek ihtimal vermiyodu da

Aksam yemegi hic yemeden zor olmuyor mu?
Oglen kac gibi biririyorsun yeme isini?

Off son 2 ayda 4 kilo aldim ki 7_8 senedir 60 da sabitlemistim ne guzel.ne oldu anlamadim sinirleniyorum kendime
5 kilo versem super olacak

Aksam yemegi hic yemeden zor olmuyor mu?
Oglen kac gibi biririyorsun yeme isini?

Off son 2 ayda 4 kilo aldim ki 7_8 senedir 60 da sabitlemistim ne guzel.ne oldu anlamadim sinirleniyorum kendime
5 kilo versem super olacak
Hoşgeldin aramıza inan bana hiç zor olmuyor .SADECE HAMUR TATLİ UZAK DUR ve günde en az 40 dakika yürüyüş yap inan bana aç kalmiyorsun.5 ten sonra hiç bir şey yeme ben 3 ten sonra yemiyorum düşün .Ayrıca çok acikirsan bir avuç kuruyemiş yada elma yoğurt bunları yiyebilirsin ama yemek ekmek çorba asla yeme bak nasıl verirsin

Günaydın kızlar
Bu sabah tartildim ve 66.2 kg yım.
Kahvaltımı yaptım,
Bir dilim tam buğday ekmeği
Bir dilim kaşar peyniri
Çay
Sonra bir süredir ara verdiğim
3 mil leslie yürüyüşü de yaptım.

Tartı günü belirledizmi ,haftada bir yada kontrol amaçlı iki kez tartı günü yapsak diyorum,ne dersiniz.

B
Tartı günü belirledizmi ,haftada bir yada kontrol amaçlı iki kez tartı günü yapsak diyorum,ne dersiniz.
Aslında benim cumartesileri ben kendime öyle belirlemiştim. Değiştirelim şu gün olsun derseniz uyarım ben de

Aynen öyle,ben bekarken çalışıyordum,tüm günüm hareketliydi mesela.cok yürürdüm.bir de o zamanlar bile akşam yatınca karın,bacak egzersizleri yapardım.en sevdiğim ekmek arası domates salatalık ve peynir zeytin di.meyve çok yerdim.suyu çok içerdim.ama şu an yediklerimin yarısını geçmezdi yediklerim.
Evlenince çalışmadım.malum eş ailesi ,saçma sapan baskılı diyaloglar keyfi yenen bol kalorili yiyecekler,hareketin azalması benim kilo alma sebebim oldu.ama yine de pes etmeyeceğim vereceğim bu kiloları.

Günaydın kızlar
Bu sabah tartildim ve 66.2 kg yım.
Kahvaltımı yaptım,
Bir dilim tam buğday ekmeği
Bir dilim kaşar peyniri
Çay
Sonra bir süredir ara verdiğim
3 mil leslie yürüyüşü de yaptım.
Ben de kahvaltıda 1 elma yedim saat on gibi de yeşil çay ve kuruyemişim var öğleye de iş yerinde ne çıkarsa onu yiyorum

Ayyyy inşallah,ben de Nisan 15 için hedef koymuştum ,2.3 kg vermiştim ne güzel ama iki kg sini almışım malesef.

Günde iki bardak mutlaka iç demişti diyetisyen. Tadını beğenmiyorum ama limonla bi şekilde içiyorumben de mecbur
Aynı şekilde bana da vermişti diyetisyen ama sürekli icemiyorum.
Bu arada caykurun teneke kutulu olanı güzel.denedinmi bilmiyorum.

Umarım öyle olur.ben ana öğünlerde sıkıntı pek yaşamıyorum ,akşam yemek sonrası zorlu oluyor.cay ve Faslı.
Aynen çayı boş içemiyorum yanında bişey istiyorum tek sıkıntım o şu an. Yoksa ben de akşam 5ten sonra bişey yemesem olur da o zorluyo biraz

B

Aslında benim cumartesileri ben kendime öyle belirlemiştim. Değiştirelim şu gün olsun derseniz uyarım ben de
Gün olarak benim için de fark etmez,ortak bir gün belirleyelim o gün tartı günümüz olur:)
Diyetisyene devam ediyor musun .
Ben iki kez gittim,ama uygulayamadim malesef.

Onun listesini yapamıyorum ama günlük 1100 1200 kaloriyi geçme demişti sadece ona dikkat ediyorum. Öğlen çok yediysem akşama az yiyorum hesaplayarak yani

Aynen çayı boş içemiyorum yanında bişey istiyorum tek sıkıntım o şu an. Yoksa ben de akşam 5ten sonra bişey yemesem olur da o zorluyo biraz
Hepimiz aynı durumdayız o zaman:))
Kısa zaman da bunu bir asarsak kolayca kilo veririz diye düşünüyorum.bizim çay ve çerez ikilisi caz gecilmezdi ,bir süredir ara verdirdim.ama yine başka şeyler oluyor çayın yanında.onu da kısa zamanda halledeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…