Senin de mi eşin uzakta biz de ayrı şehirlerdeyiz ben de aynısını planlıyodum. Bakalım zayıflamış bulacak mı görüşünce. Zayıflayacağıma pek ihtimal vermiyodu daYapalım valla kızlar yemeyelim hevesimiz kursagimda kalmasın .Zayıflayalim ben cokkkk istiyorum .En azından eşim izne gelene kadar 66 olmak istiyorum.Mart sonu gibi izne gelicek .Ay kızlar o zamana kadar inşallah 4 yada 5 kilo versem süper olur
Senin de mi eşin uzakta biz de ayrı şehirlerdeyiz ben de aynısını planlıyodum. Bakalım zayıflamış bulacak mı görüşünce. Zayıflayacağıma pek ihtimal vermiyodu da[/QUOTE Öyleymi benim eşim rütbeli asker 3 yıldır oğlumla bekliyoruz .Çok şükür bu sene son temmuzda bitiyor kavusucaz .İnşallah sende kavuşursun ayrılık çok zor.Ben temmuza kadar 60 kilo olsam çok sevinir .Çünkü 60 kilo iyidir diyor.İnsallah .Ay su ağır yaşamlar diye bir program var tavsiye ederim zaten onu izledikten sonra zayıflamaya başladım ..Annem sürekli zayıflamam böyle olmaz diyordu ben pek kompleks yapmıyordum.Ama annem yanımda kaldığı zaman o programı izledim ertesi gün dedim artık zayifla bu böyle olmaz dedim .
Hoşgeldin aramıza inan bana hiç zor olmuyor .SADECE HAMUR TATLİ UZAK DUR ve günde en az 40 dakika yürüyüş yap inan bana aç kalmiyorsun.5 ten sonra hiç bir şey yeme ben 3 ten sonra yemiyorum düşün .Ayrıca çok acikirsan bir avuç kuruyemiş yada elma yoğurt bunları yiyebilirsin ama yemek ekmek çorba asla yeme bak nasıl verirsinAksam yemegi hic yemeden zor olmuyor mu?
Oglen kac gibi biririyorsun yeme isini?
Off son 2 ayda 4 kilo aldim ki 7_8 senedir 60 da sabitlemistim ne guzel.ne oldu anlamadim sinirleniyorum kendime
5 kilo versem super olacak
Aslında benim cumartesileri ben kendime öyle belirlemiştim. Değiştirelim şu gün olsun derseniz uyarım ben deTartı günü belirledizmi ,haftada bir yada kontrol amaçlı iki kez tartı günü yapsak diyorum,ne dersiniz.
Aynen öyle,ben bekarken çalışıyordum,tüm günüm hareketliydi mesela.cok yürürdüm.bir de o zamanlar bile akşam yatınca karın,bacak egzersizleri yapardım.en sevdiğim ekmek arası domates salatalık ve peynir zeytin di.meyve çok yerdim.suyu çok içerdim.ama şu an yediklerimin yarısını geçmezdi yediklerim.Tabi öyle yaşla ilgi var olmazmi bende 38 yaşındayım dediğin gibi mesala 20 yaşındaki ne enerjinin var nede metabolizma hızı .Ama yine yiyoruz ya ben yiyordum valla karnım tok ama bir şeyler yemek istiyorum.Mesela kızken hiç yemekle aram yoktu ay evlenince ne oldu bize böyle
Ben de kahvaltıda 1 elma yedim saat on gibi de yeşil çay ve kuruyemişim var öğleye de iş yerinde ne çıkarsa onu yiyorumGünaydın kızlar
Bu sabah tartildim ve 66.2 kg yım.
Kahvaltımı yaptım,
Bir dilim tam buğday ekmeği
Bir dilim kaşar peyniri
Çay
Sonra bir süredir ara verdiğim
3 mil leslie yürüyüşü de yaptım.
Ayyyy inşallah,ben de Nisan 15 için hedef koymuştum ,2.3 kg vermiştim ne güzel ama iki kg sini almışım malesef.Aynen pes etmek yok mesela ben 67yim. Hedefim 60. Haftada 1 kilo vermek hedefim. Eğer bu dediğimi yapabilirsem ki yapmam lazım 7 hafta sonra inşallah istediğim olur. Bakalım 13 nisanda tartıda görcez dediğimi ne kadar yapabilmişim
Afiyet olsun canım, ben yeşil çay icemiyorum,tansiyonu etkiliyor.ara da icsem de sürekli olmuyor.Ben de kahvaltıda 1 elma yedim saat on gibi de yeşil çay ve kuruyemişim var öğleye de iş yerinde ne çıkarsa onu yiyorum
Olsun yeniden başladık sonuçta inşallah bu sefer bırakmadan devam edicezAyyyy inşallah,ben de Nisan 15 için hedef koymuştum ,2.3 kg vermiştim ne güzel ama iki kg sini almışım malesef.
Günde iki bardak mutlaka iç demişti diyetisyen. Tadını beğenmiyorum ama limonla bi şekilde içiyorumben de mecburAfiyet olsun canım, ben yeşil çay icemiyorum,tansiyonu etkiliyor.ara da icsem de sürekli olmuyor.
Umarım öyle olur.ben ana öğünlerde sıkıntı pek yaşamıyorum ,akşam yemek sonrası zorlu oluyor.cay ve Faslı.Olsun yeniden başladık sonuçta inşallah bu sefer bırakmadan devam edicez
Aynı şekilde bana da vermişti diyetisyen ama sürekli icemiyorum.Günde iki bardak mutlaka iç demişti diyetisyen. Tadını beğenmiyorum ama limonla bi şekilde içiyorumben de mecbur
Yok yaşadığım yerde bulamadım onu da normal aktardan aldım artıkAynı şekilde bana da vermişti diyetisyen ama sürekli icemiyorum.
Bu arada caykurun teneke kutulu olanı güzel.denedinmi bilmiyorum.
Aynen çayı boş içemiyorum yanında bişey istiyorum tek sıkıntım o şu an. Yoksa ben de akşam 5ten sonra bişey yemesem olur da o zorluyo birazUmarım öyle olur.ben ana öğünlerde sıkıntı pek yaşamıyorum ,akşam yemek sonrası zorlu oluyor.cay ve Faslı.
Gün olarak benim için de fark etmez,ortak bir gün belirleyelim o gün tartı günümüz olur:)B
Aslında benim cumartesileri ben kendime öyle belirlemiştim. Değiştirelim şu gün olsun derseniz uyarım ben de
Hepimiz aynı durumdayız o zaman:))Aynen çayı boş içemiyorum yanında bişey istiyorum tek sıkıntım o şu an. Yoksa ben de akşam 5ten sonra bişey yemesem olur da o zorluyo biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?