Sadece zayiflayalim

Gün olarak benim için de fark etmez,ortak bir gün belirleyelim o gün tartı günümüz olur:)
Diyetisyene devam ediyor musun .
Ben iki kez gittim,ama uygulayamadim malesef.
Onun listesini yapamıyorum ama günlük 1100 1200 kaloriyi geçme demişti sadece ona dikkat ediyorum. Öğlen çok yediysem akşama az yiyorum hesaplayarak yani

Onun listesini yapamıyorum ama günlük 1100 1200 kaloriyi geçme demişti sadece ona dikkat ediyorum. Öğlen çok yediysem akşama az yiyorum hesaplayarak yani
Anladım,benim de aynı şekilde diyebilirim.bugun spora da başladım,inşallah güzel sonuçlar alırız.

Denk gelirse dene derim,güzel bir tadı var.bergamutlu çay gibi:)
Anladım Büyük bi yere gidersem alıcam. Kızlar da baksın tartı günü belirleyelim her hafta hedefimiz neydi ne kadar vermişiz kaç kalmış paylaşalım bence iyi olur

Dün akşam yemekten gelince bi 15 dakika daha trambolin çalıştım. Yürüyüşten daha keyifli geldiği için ayağım hep ona gidiyor
Bu sabah şu ana kadar 500 ml suyumu bitirdim bir sade türk kahvemi içtim. Birazdan öğrencilerimle kahvaltıya çıkacağım. Bu sabah süt ve yulaf yiyeceğim . 2 saat sonrasında bir kaç kuru meyve yiyeceğim.

Aynen çayı boş içemiyorum yanında bişey istiyorum tek sıkıntım o şu an. Yoksa ben de akşam 5ten sonra bişey yemesem olur da o zorluyo biraz
Geçerken uğradım da, yanında kuru kayısı, erik, hurma ve çiğ kuruyemiş tüketebilirsin. Veya onlarla ve yulafla yapılan trüf tarzı şkersiz atıştırmalıklar yapıp yiyebilirsin.

Anladım,benim de aynı şekilde diyebilirim.bugun spora da başladım,inşallah güzel sonuçlar alırız.

Spor o kadar kadar ettiriyorki,bi ara yaşam koçuyla çalışmıştım zayıflama üzerinede çalışmalarımız olmuştu. Spor için diyorki ;ille kendinizi 40 dk 1 saat diye bağlı hale getirmeyin,canım 10 dakikamı istedi öyle yap,böyle böyle hareket etmek yaşam biçimin haline gelir ve sen yapmadan duramazsın . Benim gibi hiç spor sevmeyen bir tip bile şimdi yapmadan duramıyor. ben şimdi 15 dk 30 dk değişik zaman ölçülerinde gün içerisinde devamlı bisey yapıyorum

Kesinlikle pes etmek yok

Geçerken uğradım da, yanında kuru kayısı, erik, hurma ve çiğ kuruyemiş tüketebilirsin. Veya onlarla ve yulafla yapılan trüf tarzı şkersiz atıştırmalıklar yapıp yiyebilirsin.
Akşam bişey yememeye çalışıyodum ondan onu deniyorum

Herkese günaydın yeni arkadaşlarımızda hoşgeldiniz.Bu sabah erken uyandım malum çocuğu okula bırakıyorum.Sabah suyunu içtim sade şekersiz türk kahvesi içtim .Sonra okuldan geldim şekersiz neskafe sade içtim.Bunlardan önce tabi tartildim .Cumartesi gününe dayanamadım çok üzgünüm.Tartida 69.8 i gördüm valla çok mutlu oldum.Ayrica güzelce 40 dk.yuruyus 10 dk eliptik yaptım .Bu eliptik beni çok yoruyor.Bir dilim tam buğday ekmeği normal yağlı beyaz peynir ve limonlu yeşil çayımı içtim .Reglim yaklaşmasına rağmen 69.8 beni mutlu etti açıkçası .Sizde nasıl gidiyor zayıflama işi .Sakin pes etmeyin .

Bi an önce işten çıkıp evde spor yapmak istiyorum. Şimdi ara öğünümde kendi kuruttuğum şeftali vardı yazdan.3-5 parça ondan yiyip yanına da yeşil çay içeceğim

Bi an önce işten çıkıp evde spor yapmak istiyorum. Şimdi ara öğünümde kendi kuruttuğum şeftali vardı yazdan.3-5 parça ondan yiyip yanına da yeşil çay içeceğim
Akşam 5 e kadar herşey yani hamur ve tatlıdan uzak durmak kaydıyla pilav makarna abur cubur bunları sakin tüketim deme .Akşam 5 ten sonra şekersiz icicek haricinde hiç birşey yiyip içme süper ise yariyor.

Akşam 5 e kadar herşey yani hamur ve tatlıdan uzak durmak kaydıyla pilav makarna abur cubur bunları sakin tüketim deme .Akşam 5 ten sonra şekersiz icicek haricinde hiç birşey yiyip içme süper ise yariyor.

Ben zaten akşamları o kadar yoğunumki aklıma bile gelmiyor bisey yemek
Bi yandan kızımla ilgileniyorum,bi yandan ev işleri,bi yandan takip ettiğim yabancı diziler var ...bunlari yetistirebilmeye çalışırken aklıma hiç gelmiyor yemek

Super

Bakın kızlar biz eğer bu işi ciddiyet ile yaparsak çok güzel kilolar verebiliriz.Cayin yanında bir şey yemeden duramiyorsaniz o çayı icmeyin,bir kere bastıra bastıra söylüyorum hamur yok ,abur cubur yok tatlı yok 5 ten sonra bir şey yemek yok .Kilo bizim kaderimiz değil kendimizi yediğimiz için kilolu yaptık ve şimdi sadece zayıflayalim sadece bunu düşünelim herşey bizim elimizde ilk zamanlar evet zor olabilir ama inanın alışınca çok basit gelicek biz bu akşam yememe olayını hep yapicaz zayıflayincada akşam yemeği yemeden gündüz tatlıdan yiycez borekte pocada o zaman çok rahat akşam Yemediğimiz zaman kilo kontrolü yapmış olucaz.Yeter ki isteyelim yeter ki isteyin herşey bizim elimizde zaman aslında çabuk geçiyor.Bir bakmışsınız yaz gelmiş hayal kurun istediğiniz bir giysi hayali eşinizle olan sürpriz en güzel hayal benim için oğlumun yanında zayıf bir anne bunları düşünün.Lutfen iddialı olun.Ben çok iddaliyim ve yaza 59 ile girmeyi planlıyorum.

Merhaba hanımlar ben de katılabilir miyim aranıza 2 aydır yaklaşık spor ve diyet yapıyorum aslında diyet dediğim ekmek hamur işi hazır paket gıdalardan uzak durmak gibi.bunların dışında küçük porsiyonla her şeyden yiyorum denebilir makarna ve pirinç hariç :) ayın 28 inde iki ay olacak bu zamana kadar 6 kilo verdim iki kilo daha vermem gerekiyor ama o d olmuyor nedense :)

Tabi ki katılabilirsin çok güzel kilo vermişsin.Sanirim eksik olan birşeyler var istersen bizim gibi dene 5 ten sonra hiç bir şey yeme ve günde en 40 dakika yürüyüş gerisi zaten aynı birbirimize destek olup verelim su kiloları yaza kadar.Ben 73 ile bu şekilde bir ay olmadı 69.8 e düştüm .Kilon kaç peki

Söylemeyi unutmuşum canım akşam 5 ten sonra yemiyorum acıkırsam küçük kase yoğurt yiyorum limon ve pul biberli yağ yaktırıyor bir de haftada üç gün spora gidiyorum aralıksız 1 saat hocayla spor yapıyoruz her gün de mutlaka 45 dakka yürüyorum okula gidip gelirken onu da ardn çıkarıyorum :) mümkün olduğunca su içiyorum sen de güzel kilo vermişsin canım ben 62 den 56 y düştüm hedefim 54 inşallah :) başta hızlı gitti de sonra durksadı

Benim hayalim de çocuk sahibi olabilmek zaten o yüzden kilo veriyorum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…