Sadece zayiflayalim

Harika süper bence devam zayıfladıkça kilo verme zorlaşıyor zaten ama süper gidiyorsun burda bir çok arkadaşlar motive olur senden

Benim hayalim de çocuk sahibi olabilmek zaten o yüzden kilo veriyorum ben de
Olursun Allah'ın izniyle merak etme senden güzel haberler duyarız inşallah bende ikinciyi düşünüyorum bende en çok bebek için kilo vermek istiyorum .Ne kadar zayıflarsam en azından hamilelikte çok kilo almam diye düşünüyorum .

İnşallah arkadaşlara faydam dokunur canım. Ya ben uzun zamandır bekliyorum tüp bebek falan da olmadı malesef bir yandan hormonlar ilaçlar derken vücudum da yoruldu hala vitamin kullanıyorum amacım belki kilo gider de kaliteli yumurtalarım olur inşallah ikimiz de hamileyim diye yazarız buraya:)

İnsallah sana dua edicem inşallah olur bebeğiniz

Ben bugün sabah bir dilim çavdar ekmeği beyaz peynir yeşil çay.Daha sonra 12 gibi mısır gevreği bir kase .Saat 3 gibi bir tabak ekmeksiz kuru fasulye iki tane cigkofte bir bardak ayran bu kadar benim yemek olayım en geç 4 gibi bitiyor .Ama siz 5 e kadar yiyebilirsiniz sadece 5 ten sonra yemeğin .Ben baya tok oluyorum.Yatana kadar bazen meyve yada yoğurt veya kuruyemiş yiyorum zaten şekersiz kahvemi yeşil cayim suyum hep var .

Yarın kendime yemek olarak ıspanaklı yumurta ve yanında mısırlı havuç salatası düşünüyorum .

Miraç ,Alına Deforem,Deniz güneş nerdesiniz kızlar sakın pes etmeyin .

Bu akşam eşim geç gelecek ben yedim bile :) ıspanak yedim bir de yoğurt akşam da yoğurt yerim çünkü acıkıyorum :)

Bu akşam eşim geç gelecek ben yedim bile :) ıspanak yedim bir de yoğurt akşam da yoğurt yerim çünkü acıkıyorum :)
Sabah bi elma yedim arada kuru yemiş öğlen balık çıkmıştı ekmeksiz onu yedim akşam da bulgurlu taze dolma ve yoğurt tamamdır bu saatten sonra yemiyorum artık biraz zor olacak ama

Kızlar güzel gidiyoruz hiç merak etmeyin iki en fazla üç hafta sonra etkisini goruceksiniz .

Şimdiden yarının kahvaltısını planladım kızlar yarın boş günüm çok şükür :)
Kahvaltıda mantarlı yumurta
Az zeytin ve peynir
Açık çay
Yarın spora gideceğim saat 12.30 -14.00 arasında spora gidene kadar da ev temizliği çamaşır falan :)
Sizler neler yapacaksınız

Selam kızlar
Bende bugün sabah süt yulaf
Öğlen bir muz ve süt
Akşamda fırında sadece borcamı yağladım köfte ve sebze koydum ızgara tarzı onu yedim.
Sporuma az sonra başlayacağım .
Benim daha önce günlük bir yardimcim vardı eve gelen onla yollarımızı ayırdık,resmen iş yapmayı unutmuşum.Okuldan geldiğimden beri ev işi peşindeyim, O yüzden spor bu saate kaldı,Ama benim hiç gücüm kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…