Harika süper bence devam zayıfladıkça kilo verme zorlaşıyor zaten ama süper gidiyorsun burda bir çok arkadaşlar motive olur sendenSöylemeyi unutmuşum canım akşam 5 ten sonra yemiyorum acıkırsam küçük kase yoğurt yiyorum limon ve pul biberli yağ yaktırıyor bir de haftada üç gün spora gidiyorum aralıksız 1 saat hocayla spor yapıyoruz her gün de mutlaka 45 dakka yürüyorum okula gidip gelirken onu da ardn çıkarıyorum :) mümkün olduğunca su içiyorum sen de güzel kilo vermişsin canım ben 62 den 56 y düştüm hedefim 54 inşallah :) başta hızlı gitti de sonra durksadı
Olursun Allah'ın izniyle merak etme senden güzel haberler duyarız inşallah bende ikinciyi düşünüyorum bende en çok bebek için kilo vermek istiyorum .Ne kadar zayıflarsam en azından hamilelikte çok kilo almam diye düşünüyorum .Benim hayalim de çocuk sahibi olabilmek zaten o yüzden kilo veriyorum ben de
İnşallah arkadaşlara faydam dokunur canım. Ya ben uzun zamandır bekliyorum tüp bebek falan da olmadı malesef bir yandan hormonlar ilaçlar derken vücudum da yoruldu hala vitamin kullanıyorum amacım belki kilo gider de kaliteli yumurtalarım olur inşallah ikimiz de hamileyim diye yazarız buraya:)Olursun Allah'ın izniyle merak etme senden güzel haberler duyarız inşallah bende ikinciyi düşünüyorum bende en çok bebek için kilo vermek istiyorum .Ne kadar zayıflarsam en azından hamilelikte çok kilo almam diye düşünüyorum .
Gerçekten mi ben de aynıyımBenim hayalim de çocuk sahibi olabilmek zaten o yüzden kilo veriyorum ben de
Gerçekten mi ben de aynıyım 3 yıldır bekliyorum ben de
İnsallah sana dua edicem inşallah olur bebeğinizİnşallah arkadaşlara faydam dokunur canım. Ya ben uzun zamandır bekliyorum tüp bebek falan da olmadı malesef bir yandan hormonlar ilaçlar derken vücudum da yoruldu hala vitamin kullanıyorum amacım belki kilo gider de kaliteli yumurtalarım olur inşallah ikimiz de hamileyim diye yazarız buraya:)
Ayy kader arkadaşım :)Gerçekten mi ben de aynıyım
Çok sevinirim canım Allah razı olsun amin inşallahİnsallah sana dua edicem inşallah olur bebeğiniz
Olur yani genelde biz yazıyoruz zaten ara ara gün içindeki öğünlerimiziBir de kızlar mönü paylaşımı yapalım mı yani her öğün olmasa da birbirimize fikir olur :)
Ben artık ne yiyeceğimi şaşırıyorum bana ilham olur :)Olur yani genelde biz yazıyoruz zaten ara ara gün içindeki öğünlerimizi
Sabah bi elma yedim arada kuru yemiş öğlen balık çıkmıştı ekmeksiz onu yedim akşam da bulgurlu taze dolma ve yoğurt tamamdır bu saatten sonra yemiyorum artık biraz zor olacak amaBu akşam eşim geç gelecek ben yedim bile :) ıspanak yedim bir de yoğurt akşam da yoğurt yerim çünkü acıkıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?