- 14 Mart 2011
- 502
- 78
- 98
- 37
- Konu Sahibi airlikfeer
-
bende biliyorum canım onu günlük kalori miktarımızı 500 600 arası tutarsak bu işi olmuş bil bence
bu günümü saymıyorumsabah iyiydi öğle yemeğimi de çok cüzi yedim ama sonra
yediklerimi sölemiyim:84::84::84::84::84::84:
yarından itibaren her gün maksimum 600 kalori alacağım601 kaloriye çıkmayacağım
bence sende böyle yapabilirsin yeşim iyi hesaplıyo bunları
kızlaaar: (çok canım sıkkın yardıma ve motivasyona ihtiyacım var. adam akıllı diyet yapamıorum 3 gündür yaa:S. şafak 27 ve benm tam 6 kilo vermem lazımnapmalıyım hızlı bi şeklde nolur yardm edin
canım o zaman takip edelim birbirmizive bozmadan yapalım bişeyler şmdi ne yiyoruz bakalım:)günlk 600 kcal.lik yağ yakıcı bişeyler yiyelm ananas greyfurt lahana falan
haklısın hayatım peki 26 günde sence 6 kilo verebilir miyimerkek arkadaşım aslında hiç istemiyor 52 kiloyken ben hep kilo al çocuk gibisn dyodu ama ben çok mutluydm şmdi kendimi kötü hssedyrum o ne derse desn ben öle çok rahattm yaa:)
Kızlar ben geldim bu arada aşkım da geldiiiiiiii
bakıyorumda kalorileri ben alacakken siz almışsınız
canım tebrik ederim 55 i görmüşsün 52 yide göreceksen kim tutar seni. ben de pazartesiden itibaren günlük kalori en fazla 500 kalori olarak devam edecem.
Bu arada tabi bende kaloriler tavan yaptıııııııı
kızlaar bende zayıflamak istiyorumm
benımde şafağım 134ama bende zayıflama sıfır diyetisyen falanda işe yaramadı moralım bozuk
ben yaklaşık 12 kilo verirken en favori meyvem greyfurttu halende yerim. kabugunu soyup soyup hep yedim tavsiye ederim.
canım boyum 1.62 67 kıloyum
bende 66 ile başlamıştım bugün 55.8 i gördüm canım
sende yapabilirsin istedikten sonra
bende 3-4 sene once 72 kıloydum dıyetısyenle 54 kıloya düştüm ama sonra hap kullanmak zorunda kaldım ve kılo aldım
bi daha da veremedımm
canım diyetisyene gittiğin için tecrübelisin ne güzel
yine verirsin inşallah
canım valla bizim eve ananasla greyfurt girmiyogreyfurt acı ananas da almıyoz hiç lahanayı da sevmiyorum sarmasından başka
ben şöyle düşünüyorum sabah 1 kepek 4 zeytin 1 domat 1 salatalık yada yarımşar 100 kalori civar kaldı 500
öğle yemeği yada meyva 200 akşam 300 kalorilik bir şeybunun dışına çıkmamayı düşünüyorum hatta 500 bile olabilir maksimum kalorilerimizi takip edelim ve kaçamak yapmayalım inşallah
ben inanıyorum olacak
bende 66 ile başlamıştım bugün 55.8 i gördüm canım
sende yapabilirsin istedikten sonra
canım elma diyeti yap. biraz zor ama gerçekten çok işe yaradı bende ve farkı hemen görüyorsun
ilgin için ok sağol hayatım onu deniyim o zaman peki ne kdarda verdin kaç kilo verdn bilgi verirsen sevinrm canım benm
ben yaklaşık 12 kilo verirken en favori meyvem greyfurttu halende yerim. kabugunu soyup soyup hep yedim tavsiye ederim.
merhaba canım ya bırsey soracagım :26: hanı dıyorkar ya vucut bellı bır sure sonra alınan kalorıye alısıyor ve kendını kılıtlıyor falan dıye.o yuzden 1500 lerde baslayıp gıttıkce dusurmek sonrada hedefe ulasınca yavasca artırmak lazım falan falan dıye.. yanı sen sımdı 600 kalorı alıyorsun hergun dıyelım bı sure sonra vucut bunu normal mı kabul edıyor? yada bu sure sence ne kadar bı sure
ona gore ayarlayalım kendımızı
bıraz uzun oldu ama cevaplarsanız sevınırım gercekten merak ettıgım bısey cunku
süpersin yaaa maşllahh:)):)nazar deymesn canım
günaydın kızlarrrr
akşamdan beri kaynamış burası ohh..bence bu şekilde motivasyon sağlamak gibisi yok birlikte hareket ederek sorumluluk almış gibi hissediyorum ben.akşam hiçbişey yemicem dedim yemiyim diyorum elim yemeğe gidince de..iste bunu seviyorum:81::81::81:
bu arada dün tartıldım net 58 çıktım
ama daha da sevindirici 5 gün önce regl oldum yani regl şişkinliği de var ben de en 1 kilo farkediyodu regl döneminde işalah bu seferde farkederse kafadan 1 kilo daha inmiş olurumm
tebrikler canım birlikten kuvvet doğar
kızlar başlıyorum maksimum 600 kalori almayabugünden itibaren
düz cozuttum ya hemen 800 gramı cupp içme oturmuş
ama iner o iki günde
9 gün boyunca maksimum 600 kalori alacağım 10. gün serbest
hepinize günaydınlar bu arada kalorisiz günler diliyorum hepimize
kilom 56.6:92:
sağol canım önümdeki şu 57yi atlatmaya bakıyorum
canım akşam yemeklerini minimuma indirirsen yapılmayacak şey değil ben isveç diyetinde 500 alıyodum ve 13 gün sürdü:26::26: ama ciddi sonuç almıştım tek handikapı diyet sonrasında daha dikkatli olmak gerekiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?