Şafak :46, 45 Günlük Diyet Serüvenim...

airlikfeer ve yesim_tuncer 16 mayısta 52 kilo olabilir mi sizce?

• Evet

OY: 15 75,0%
  • Hayır

OY: 5 25,0%

• Ankete Katılan
    20
  • Anket Kapalı .

canım tebrik ederim 55 i görmüşsün 52 yide göreceksen kim tutar seni. ben de pazartesiden itibaren günlük kalori en fazla 500 kalori olarak devam edecem.
Bu arada tabi bende kaloriler tavan yaptıııııııı

kızlaar bende zayıflamak istiyorumm
benımde şafağım 134ama bende zayıflama sıfır diyetisyen falanda işe yaramadı moralım bozuk

Son düzenleme:

canım elma diyeti yap. biraz zor ama gerçekten çok işe yaradı bende ve farkı hemen görüyorsunn

canım o zaman takip edelim birbirmizive bozmadan yapalım bişeyler şmdi ne yiyoruz bakalım:)günlk 600 kcal.lik yağ yakıcı bişeyler yiyelm ananas greyfurt lahana falan

ben yaklaşık 12 kilo verirken en favori meyvem greyfurttu halende yerim. kabugunu soyup soyup hep yedim tavsiye ederim.

evet canım verebilirsin bence zzayıf olmak gibisi yok

Kızlar ben geldim bu arada aşkım da geldiiiiiiii
bakıyorumda kalorileri ben alacakken siz almışsınız

:82:haklısın canım
sevgilin gelmiş gözün aydın

teşekür ederim canım bende yarından iti baren en fazla 600 kalori alacağım inşallah
günde 1 dilim ekmek düşünüyorum:87: 2. dilim yok:88:
tuzu çok az miktarda kullanacağım inşallah
ve en az 2 litre su

kızlaar bende zayıflamak istiyorumm
benımde şafağım 134ama bende zayıflama sıfır diyetisyen falanda işe yaramadı moralım bozuk

canım aramıza katıl istersen sende kaç kilosun boyun kaç

ben yaklaşık 12 kilo verirken en favori meyvem greyfurttu halende yerim. kabugunu soyup soyup hep yedim tavsiye ederim.

tadı acı geliyo onun bana :26:
1 kere aldık da zorla yedim benim favori meyvalarım kış muz portakal mandalin
yaz kiraz çilek erik yine muz karpuza da bayılıyorum yaz olsa da yesek

merhaba canım ya bırsey soracagım :26: hanı dıyorkar ya vucut bellı bır sure sonra alınan kalorıye alısıyor ve kendını kılıtlıyor falan dıye.o yuzden 1500 lerde baslayıp gıttıkce dusurmek sonrada hedefe ulasınca yavasca artırmak lazım falan falan dıye.. yanı sen sımdı 600 kalorı alıyorsun hergun dıyelım bı sure sonra vucut bunu normal mı kabul edıyor? yada bu sure sence ne kadar bı sure
ona gore ayarlayalım kendımızı
bıraz uzun oldu ama cevaplarsanız sevınırım gercekten merak ettıgım bısey cunku

canım bu kalaori sayma konusunda pek bi bilgim yok ama haftada 1 serbest gün yapıyordum ben eskiden vucudu şaşırtıyordum metabolizmam gayet iyi idi ama bence sürekli 600 kalori alırsak idealimize çabk kavuşuruz diye düşünüyorum vucüt kendini kitlese bile elbet 2 3 gün sonra yine vermeye başlayacaktır
ben 9 gün boyunca 600 kalori almayı düşünüyorum somra 10. gün serbest diye düşünüyorum inşallah başarırım

süpersin yaaa maşllahh:)):)nazar deymesn canım

amiiiin canım

günaydın kızlarrrr

akşamdan beri kaynamış burası ohh..bence bu şekilde motivasyon sağlamak gibisi yok birlikte hareket ederek sorumluluk almış gibi hissediyorum ben.akşam hiçbişey yemicem dedim yemiyim diyorum elim yemeğe gidince de..iste bunu seviyorum:81::81::81:

bu arada dün tartıldım net 58 çıktım

ama daha da sevindirici 5 gün önce regl oldum yani regl şişkinliği de var ben de en 1 kilo farkediyodu regl döneminde işalah bu seferde farkederse kafadan 1 kilo daha inmiş olurumm

tebrikler canım birlikten kuvvet doğar
kızlar başlıyorum maksimum 600 kalori almaya bugünden itibaren
düz cozuttum ya hemen 800 gramı cupp içme oturmuş
ama iner o iki günde
9 gün boyunca maksimum 600 kalori alacağım 10. gün serbest

hepinize günaydınlar bu arada kalorisiz günler diliyorum hepimize

kilom 56.6:92:

Son düzenleme:

sağol canım önümdeki şu 57yi atlatmaya bakıyorum

canım akşam yemeklerini minimuma indirirsen yapılmayacak şey değil ben isveç diyetinde 500 alıyodum ve 13 gün sürdü:26::26: ama ciddi sonuç almıştım tek handikapı diyet sonrasında daha dikkatli olmak gerekiyo

inanıyorum canım yapacağıma isveç diyetine bi göz atıyım hemen ama kalori saymak daha kolay çünkü annem yapıyor ben yiyorum yemekleri

2011-04-15 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Domates 1 ADET 14 14
[2] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11 11
[3] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55 55
[4] Zeytin (Siyah) 10 GRAM 20.7 20.7
[5] Mantar Sote 0.5 PORSİYON 49 49
Toplam : 149.7 kal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…