Şafak :46, 45 Günlük Diyet Serüvenim...

airlikfeer ve yesim_tuncer 16 mayısta 52 kilo olabilir mi sizce?

• Evet

OY: 15 75,0%
  • Hayır

OY: 5 25,0%

• Ankete Katılan
    20
  • Anket Kapalı .
öğle menüm:barbunya pilaki:330
200gr yoğurt:190(yemek kaşığı ile 2 kaşık ama üstünde 200gr yazıyor)
az yeşillik:10
toplam 530
hamburger menüde yesem bu kadar olurdu

şu konularda 2 haftada 9 kilo verme kısmını okudum bugün denemek istiyorum.6 günde 3 kilo verenler var.siz ne dersiniz böyle 2 ileri 1 geri yoruldum

şu konularda 2 haftada 9 kilo verme kısmını okudum bugün denemek istiyorum.6 günde 3 kilo verenler var.siz ne dersiniz böyle 2 ileri 1 geri yoruldum

bende biliyorum canım onu günlük kalori miktarımızı 500 600 arası tutarsak bu işi olmuş bil bence

bu günümü saymıyorum sabah iyiydi öğle yemeğimi de çok cüzi yedim ama sonra
yediklerimi sölemiyim:84::84::84::84::84::84:

yarından itibaren her gün maksimum 600 kalori alacağım 601 kaloriye çıkmayacağım
bence sende böyle yapabilirsin yeşim iyi hesaplıyo bunları

kızlaaar: (çok canım sıkkın yardıma ve motivasyona ihtiyacım var. adam akıllı diyet yapamıorum 3 gündür yaa:S. şafak 27 ve benm tam 6 kilo vermem lazımnapmalıyım hızlı bi şeklde nolur yardm edin

bugün bari benim serbest günüm olsun
yarından itibaren yeni bir serüvene başlıyorum kaçamaksızsizleride bu serüvenime davet ediyorum

maşşallah canım yarından itibaren maksimum 600 kalori alalım hep birlikte hepimizin acelesi var benim şafak 31 bide aşkım ilk ailesinin yanına gidecek 2 günde öyle say 33

5 günde 5 kilo diyeti ile 5 günde 2.5 kilo verdim zaman geçsin tekrar yapacağım hep birlikte yaparız

canım o zaman takip edelim birbirmizive bozmadan yapalım bişeyler şmdi ne yiyoruz bakalım:)günlk 600 kcal.lik yağ yakıcı bişeyler yiyelm ananas greyfurt lahana falan

canım o zaman takip edelim birbirmizive bozmadan yapalım bişeyler şmdi ne yiyoruz bakalım:)günlk 600 kcal.lik yağ yakıcı bişeyler yiyelm ananas greyfurt lahana falan

canım valla bizim eve ananasla greyfurt girmiyo greyfurt acı ananas da almıyoz hiç lahanayı da sevmiyorum sarmasından başka

ben şöyle düşünüyorum sabah 1 kepek 4 zeytin 1 domat 1 salatalık yada yarımşar 100 kalori civar kaldı 500
öğle yemeği yada meyva 200 akşam 300 kalorilik bir şey bunun dışına çıkmamayı düşünüyorum hatta 500 bile olabilir maksimum kalorilerimizi takip edelim ve kaçamak yapmayalım inşallah
ben inanıyorum olacak

haklısın hayatım peki 26 günde sence 6 kilo verebilir miyim erkek arkadaşım aslında hiç istemiyor 52 kiloyken ben hep kilo al çocuk gibisn dyodu ama ben çok mutluydm şmdi kendimi kötü hssedyrum o ne derse desn ben öle çok rahattm yaa:)

Kızlar ben geldim bu arada aşkım da geldiiiiiiii
bakıyorumda kalorileri ben alacakken siz almışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…