- Konu Sahibi airlikfeer
-
ben bugünde tartılmadım birde kabızlık sorunum var.Tartılmaya cesaretim yok
bu arada tüm sevenler birleşsin
canım kabızlık için melisa cayı içebilirsin iyi gelıyor.yada ıncır kayısı yıyebılırsın.
canım bozma moralini sen ne yiyosan çetelesini tutmaya devam et.bunun diyete göre avantajı en azından canın birşey isteyince yiyip başka bir öğünde dengeleme şansı bulabiliyosun.
süper süper süper
ani diyet yapmaktan başka çare yok benim için
şu konularda 2 haftada 9 kilo verme kısmını okudum bugün denemek istiyorum.6 günde 3 kilo verenler var.siz ne dersiniz böyle 2 ileri 1 geri yoruldum
kızlaaar: (çok canım sıkkın yardıma ve motivasyona ihtiyacım var. adam akıllı diyet yapamıorum 3 gündür yaa:S. şafak 27 ve benm tam 6 kilo vermem lazımnapmalıyım hızlı bi şeklde nolur yardm edin
maşşallah canım yarından itibaren maksimum 600 kalori alalım hep birlikte hepimizin acelesi var benim şafak 31 bide aşkım ilk ailesinin yanına gidecek 2 günde öyle say 33
5 günde 5 kilo diyeti ile 5 günde 2.5 kilo verdim zaman geçsin tekrar yapacağım hep birlikte yaparız
canım o zaman takip edelim birbirmizive bozmadan yapalım bişeyler şmdi ne yiyoruz bakalım:)günlk 600 kcal.lik yağ yakıcı bişeyler yiyelm ananas greyfurt lahana falan
canım valla bizim eve ananasla greyfurt girmiyogreyfurt acı ananas da almıyoz hiç lahanayı da sevmiyorum sarmasından başka
ben şöyle düşünüyorum sabah 1 kepek 4 zeytin 1 domat 1 salatalık yada yarımşar 100 kalori civar kaldı 500
öğle yemeği yada meyva 200 akşam 300 kalorilik bir şeybunun dışına çıkmamayı düşünüyorum hatta 500 bile olabilir maksimum kalorilerimizi takip edelim ve kaçamak yapmayalım inşallah
ben inanıyorum olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?