- Konu Sahibi airlikfeer
-
Ahanda kızlar ben geldimmmmmmmmmmmm
geldim kaç kilo geldimmmmmmmmmmmmmmmmm:84::84::84::84::84::84::84::84:
aşkım yeni gitti ve ben 59.5 kilo çıkıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm
ama kararlıyım elmalarımı aldım altın çilekte var sirkemde var ve son 26 günüm var ilk hedefim 55 e varmak sonra 52 inanıyorum zaten 2-3 kilosu bunun vuçüt topladı tüm yenilenleri.
inanırmısınız yemekten etlerim ağrıyor ne bulduysammmmmm aklıma ne geldiyse yedim artık dün mide dayanmadı tüm yediklerimi çıkardı
kilom aklıma geldik sıra çıldırıyorummmmmmmmm
ne yedin sen canım o kadar
hemen alınan kilo hemen veriliyor canım hiç üzülme 2 3 günde 56 ya kavuşursun
son 26 gün mü
26 günde ortalama 5 kilo vermem lazım
allah yardımcımız olsun
ben inanıyorum 52 olacağımıza
yarın yeni bir gün
bu yolda idealimize kavuşalım inşallah
inşallah canım ya:84::84::84::84:
neler mi yedim markette ne gördüysem aldım ve hepsini inan bana nefes almadan yedim sonra da bütün gün midem diye diye kıvrandımmm:26:
bende inanıyorum 52 olacağımızaaaaaaaa
evet yarın herseyin başlangıcı az kaldı............
gözüm aç benim yeme konusunda benim kadar aç gözlü kimse yokturrrrr. Midemin almayacagını bile bişle yemek yiyorum. Bir yemek yerken üstüne ne yesem diye düşünüyorum çay demlerken yanında ne yesem diye düşünüyorummmmm. ALLAH gözümü doyursun demekten başka bir sey yokkk
çok kısa zaman sonra ipincecik olacağızbunun için saat 00.00 dan itibaren ağzımı tüm güzel yiyeceklere kapıyorum
sevgilinde gitti artık kaçamak da yok benim aşkımın gelmesine de vakit kalmadı
bu işi halledeceğiz inşallah
:90::90::90::90::90:
aynıyım valla seninle yemek benim için bir hobi bir sanat
bir ......
bende sabahtan beri öyleyimgofret gitsin fıstık gelsin fıstık gitsin pekmez tahin gelsin bide kahvaltımı görsen patates kızartması sucuk domat salatalık .....
gören açım zanneder ama dolap yine gözüküyo bana
yarın birlikte başlayalım hiç durmamak üzere inşallah
ve hedefimize ulaşalım
ben kapattım bile ağzımı yok kalorili hiçbirsey geçmeyecek boğazımdannnnnnnn
sende benim gibisin demekki yarından itibaren daha çok destek olalımmm zaten az kaldı 52 yi görünce yeriz içeriz hatta ne yapalım hedefimize ulaşalım. sonra yediklerimizi bol kalorili şeyleri yazalım.İşte ben buğün bunu yedim gibi..... Örnegin diyetim bitince tatlı olan saray sarma var antep fıstıklı onu yiyecegimmm burayada yazacagım çok zevkli olur sanırsam resmen nispet yapalım halimede bakmıyorummmmm
13 günlük isveç diyetini okudum8 kilo verenler 10 kilo verenler 6 kilo verenler 5 günde 5 kilo verenler bu diyetle biftek miktek diyo her gün nerden bulcaz onu da akşam yemeğini yarım porsiyon tek çeşit olarak yersek 5 kilo veririz bu diyetle
ben vazgeçtim içveç diyetine başlıyorum
belki hemen 52 olurum dakilo korumaya bile geçerim aşkım gelene kadar
sen de bi oku yeşim bu diyeti
isveç diyetine mi canım bakayım
canım isveç diyetini okudum çok ilginç onda sadece ana öğünler var sadece onlarımı yiyecegiz ki bide kahve türk kahvesi mi ki ikimiz yapalım istersen ama ben bu hafta sonuna regl olacam reglden sonra başlamak iyi oluyormuş seninle beraber uygularız sanada uyarsa
canım o zaman 25inde başlayalım reglin bitese ales var yaben bu diyeti birazdaha kullanılır şekilde uygulamayı düşünüyorum çok katı kuralları çünkü sabah en azından 1 dilim kızarmış ekmek ve 3 4 zeytin yemeyi düşünüyorum
her akşam biftek de bulamam annem ne yaparsa 200 kalorilik yemeyi planlıyorum
13 gün sonra yani 7 mayıs gibi 52 olcaz
en yakın şekilde uygulayalım bu diyeti o zaman
birlikten kuvvet doğarmış
15 mayısa kadar da kilo koruruz
aynı kiloda başlarız canım iyi olur
13 günlük isveç diyetini okudum8 kilo verenler 10 kilo verenler 6 kilo verenler 5 günde 5 kilo verenler bu diyetle biftek miktek diyo her gün nerden bulcaz onu da akşam yemeğini yarım porsiyon tek çeşit olarak yersek 5 kilo veririz bu diyetle
ben vazgeçtim içveç diyetine başlıyorum
belki hemen 52 olurum dakilo korumaya bile geçerim aşkım gelene kadar
sen de bi oku yeşim bu diyeti
hem ben pazartesiye kadar şu 59 u indirririm biraz
aynen canım valla ben de onu dicektim size yarın isveç diyetine başlıyorum:)buarada aşkım gitti tabi hemen gece gelmişti ertesi gün de çarşıda sanıolardı ama o istanbulda:)sonra gtti çok şükür sağ sağlim teslm oldu kızlaaar son 25 gün:):):):)isveç diyetiyle 25 günde 50 kiloo oluruz:):)hadi başlayalım yarn
indirirsin tabi hayatım:):)isveç diyetine başlıyoruz o zaman tamam mıı:):)hep beraber isveçee:)yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?