- Konu Sahibi airlikfeer
-
kızlar ben size uyarım ama ne kadar verdiğim belli olmaz çünkü vücudumda birikme var aniden karbonhidrat aldım protein aldım bide regl olacam
Pazartesi başlayalım derseniz uyarım
Bu arada benim kafama takılanlar var kahve mesela yeşil çay içebiliyor muyuz
Bu arada elma sirkesini kullanalım mı:26:
canım biz başlayak o zaman yine başlarız:90:
kahve türk kahvesi yada neskafe diyor canım şekersiz kremasız ama sanırım
sabah okulda içerim ama şekersiz yoktu geçenbende kesme şeker yerine mi saysam şekerrliyi:26:
okula giderken kalkıp yapmak çok zor
evet canım türk kahvesi:)bakalım 13 gün sonra neler olcak çok merak edyruminşallah keşke 50 kilo olsakşükürler olsun canım yaa teslim olmuş bişey olmadan
benim şafak 28 ama aşkım ilk istanbula gitcek sonra benim yanıma gelcek
hem seninle başlarım hem yeşimle canım bu diyeti accık kullanılabilir duruma sokup ööyle uygulayacağım ben her gün et bulamam annem yapar ben yerim o yüden akşam için 200 kalorilik bir yemek yiyeceğim annem ne yaptıysa yarım porsiyon civarı yarın yavaş yavaş başlayım diyordum bend
yeşimle yeniden başlarız:90:
kahve acaba türk kahvesi mi ya:44: nasıl yapcaz sabahın köründe:26:
Bu arada elma sirkesini kullanalım mı:26:
tamam kızlar siz başlayın bakalım belki yarıda takılırım. Şu 23 nisan ı ve ales i atlatayım sporda ekleyeceğim diyete offffffffffffffff çok zayıf olacağız kendimizi alıştırsak mı ne şimdiden zayıflığa
evet canım türk kahvesi:)bakalım 13 gün sonra neler olcak çok merak edyrum
canım ben zaten her sabah sandalozla elma sirkesi içiyorum bence sizde için ek yararı olur
ahanda kızlar ben geldim sabahtan beri 1 tane elma yedim canım birsey istemiyor sizin nasıl gidiyor
sadece elma mııı
günaydın kızlaaaarrrr
bu haftasonu burayı ihmal etmek zodunda kaldım çoğu zmana erkk. arkımlaydım
ama haftasonu diyet filan gitti tabii çok abartmamaya çalıştım ama aşkım yine yoldan çıkardı benii:84::84:
bugün tartılamadım yarın tartılıcam umarım diğeşiklik olmamıştır da en azından sabit kalabilmişimdirr
canım isveç diyetine başlamışsın başarılarrrr bende 2 kez yaptım o listeyi başarılı oluyosun ancak psikolojik olarak da baya etkliyooo
ahanda kızlar ben geldim sabahtan beri 1 tane elma yedim canım birsey istemiyor sizin nasıl gidiyor
sadece elma mııı
kızlaaar bende katılmak istiorum aranızaaa bende bugun diyete basladım 70.1 kg yim ve inşallah 57 ye dusmek istiyorum boyumda 168cm motivasyona ihtiyacım var inşallah hepimiz istediğimiz kilolara ulasırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?