- 23 Mayıs 2010
- 427
- 46
- 643
- 40
- Konu Sahibi airlikfeer
-
hoşgeldin canım aramıza:87:
ben 66 ile başlamıştım diyet serrüvenime isteyince başarıyorsun onu çok iyi anladım
inşallah hepimiz hedefimizde ulaşırız
yaa ne guzeeel..peki canım isveç diyetimi yaptın neler yedin anlatabilirmisn biraz?
burnuma güzel börek kokuları geliyo annemde börek pişirmiyo ama
ales çalıyım kızlar görüşürüz sonra:80:
günaydın kızlaaaarrrr
bu haftasonu burayı ihmal etmek zodunda kaldım çoğu zmana erkk. arkımlaydım
ama haftasonu diyet filan gitti tabii çok abartmamaya çalıştım ama aşkım yine yoldan çıkardı benii:84::84:
bugün tartılamadım yarın tartılıcam umarım diğeşiklik olmamıştır da en azından sabit kalabilmişimdirr
canım isveç diyetine başlamışsın başarılarrrr bende 2 kez yaptım o listeyi başarılı oluyosun ancak psikolojik olarak da baya etkliyooo
benim canımda poğaça istedi ama tutuyorum kendimiii
sonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn 26 günnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Gideyim bari sirkeli suyumu içeyimmmmm
canım rejimimiz bitince hatırlatta börek yiyelim belki unuturuz
kızlaaar bende katılmak istiorum aranızaaa bende bugun diyete basladım 70.1 kg yim ve inşallah 57 ye dusmek istiyorum boyumda 168cm motivasyona ihtiyacım var inşallah hepimiz istediğimiz kilolara ulasırız
wenzel nasılsın canımben ales çözdüm 50 soru 60 dakika :52m:
sayısal 2 daha kötü
hoşgeldin canım . bak ben 76 kilodadım 2 sene evvel şmdi 56yım 52ye kadar inmştm bu geçtğmz 1 ay içinde 6 kilo aldm 2 sni verdm şmdi. sana tavsiyem biberiye özellikle yeşil çay ve mate funda keki çayı iç.bol suyla güzel bi diyet uygula ama şok diyet değil. kahvaltın ara öğünün olsun biraz da dans et. bak gör çabucak vericeksn 24 kiloyu 2 buçuk ayda vermştm ben hiç zor değil isteynce çok iradelydm. tabi gel gör ki şu 4 kiloyu verekte çok zorlanıorum:):):)iradeszm şuan sanırm
selam kızlar sabah gelemedim işim vardı anca şimdi yazıyorum bizim konular kısmındaki muzaffer kuşhanın diyetini yapıyorum bugün 4. günümdü uyuyorum diyetime şimdiye kadar 64.5 ile başlamıştımbu sabah 63.5 çıktım şimdilik iyi gidiyor umarım dahada verebilirmçok spor yok günlük aktiviteler işte
50 soru 60 dk iyi bi süre bence canımm süpersn:)iyiym bende hayatm ya bi kiloları versem daha da iyi olucam valla düşündğm başika şey yok
Günaydınnnnnnnnnn kızlar
Eski kiloma hızlıca dönüyorum 57.500 çıktımmmmmmmm
Durmak yok yola devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?