Şafak :46, 45 Günlük Diyet Serüvenim...

airlikfeer ve yesim_tuncer 16 mayısta 52 kilo olabilir mi sizce?

• Evet

OY: 15 75,0%
  • Hayır

OY: 5 25,0%

• Ankete Katılan
    20
  • Anket Kapalı .
sabah 1 sade neskafe 1 kesme şeker

öğlen 1 ayran 0.5 simit

akşam 0.5 tabak makarna yağsız salçasız 0.5 kase yoğurt

burnuma güzel börek kokuları geliyo annemde börek pişirmiyo ama

ales çalıyım kızlar görüşürüz sonra:80:

benim canımda poğaça istedi ama tutuyorum kendimiii
sonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn 26 günnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım kaç kilo verebildin peki:)eveet çok zor ama bakalım değer verebilrsem

benim canımda poğaça istedi ama tutuyorum kendimiii
sonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn 26 günnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

52 kilo

Gideyim bari sirkeli suyumu içeyimmmmm

erken değil mi yaa du bende hemen gideyim içeyim sabah içmedim

canım rejimimiz bitince hatırlatta börek yiyelim belki unuturuz

diyetimiz bitecek veee börek yiceeeezzz
ayy o zaman çok zayıf olcazzzz

iyi bi yöntem çok zayıf olcaz yaa amannnn

kızlaaar bende katılmak istiorum aranızaaa bende bugun diyete basladım 70.1 kg yim ve inşallah 57 ye dusmek istiyorum boyumda 168cm motivasyona ihtiyacım var inşallah hepimiz istediğimiz kilolara ulasırız

hoşgeldin canım . bak ben 76 kilodadım 2 sene evvel şmdi 56yım 52ye kadar inmştm bu geçtğmz 1 ay içinde 6 kilo aldm 2 sni verdm şmdi. sana tavsiyem biberiye özellikle yeşil çay ve mate funda keki çayı iç.bol suyla güzel bi diyet uygula ama şok diyet değil. kahvaltın ara öğünün olsun biraz da dans et. bak gör çabucak vericeksn 24 kiloyu 2 buçuk ayda vermştm ben hiç zor değil isteynce çok iradelydm. tabi gel gör ki şu 4 kiloyu verekte çok zorlanıorum:):):)iradeszm şuan sanırm

selam kızlar sabah gelemedim işim vardı anca şimdi yazıyorum bizim konular kısmındaki muzaffer kuşhanın diyetini yapıyorum bugün 4. günümdü uyuyorum diyetime şimdiye kadar 64.5 ile başlamıştımbu sabah 63.5 çıktım şimdilik iyi gidiyor umarım dahada verebilirmçok spor yok günlük aktiviteler işte

yaaa inşallah verebilirim canım bende iradesizim sanırım tatlıya falan dayanamıorum hiç ama bu sefer cok azimliyim allahın izniyle insallah bende 57ye kadar dusmek istyorum bol bol ılık su içiorum bide kendime gore diet yapıorum baya az kaavaltıyla aram yok hiç o yuzden sabahları sadece su içiyorum bide elma sirkeli suya basladım akşam inşallah faydasını gorurum yarım saat yuruyus yapıp 100 tane mekik cektim bugun inş duzenli yapabilirim..

o diyeti biliyorum canım kilo veren olmuş baya bende onun ve isveçin karışımı bişeyler yapıyorum sonuç ne olacak acaba:90:

50 soru 60 dk iyi bi süre bence canımm süpersn:)iyiym bende hayatm ya bi kiloları versem daha da iyi olucam valla düşündğm başika şey yok

yok canım neresi iyi matematikçi olduğum için daha kısa sürede yapmam lazım ki türkçeye zaman ayırıyım

Günaydınnnnnnnnnn kızlar
Eski kiloma hızlıca dönüyorum 57.500 çıktımmmmmmmm
Durmak yok yola devam

:18:kızlae 23 ünde 54.5 olmak istiyom ne yiyim ne içiyim bugün 56.2 idim 1.7 kilo vermem lazım 4 günde verirmiyim :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…