- Konu Sahibi airlikfeer
-
gunaydin kizlar diyetin ilk gunu simdilik iyi gidiyor simdilik diyorumbugun portakal ve elma ile basladim yarin yumurta yiyecem ve son gunde sadece elma gunu yapacam diger gunler salata patates olacak bakalim boyle yapmayi dusunuyorum et yiyemem zaten hele ki sabah sabah zaten sizin yaptiginiz menude de yok. sadece yogurt yerine ben yumurta koyacam ve portakal gununede bir elma ekledim boyle iste insallah iyidir :26: aksama dogru kesin acikirim ve hsonlari ben gec uyuyorum bugun saat 1 gibi uyurum icim kiyilmazsa
iyi yapmışsın canım bu diyetin özelliği sabah ne yiyorsan akşam da onu yiceksin biliyorsun demi
sabah tabağında ne varsa akşam da o olacak yani
ben tavuk tercih etmedim canım meyve sebze daha kolay oluyo yumurta da kokuyo ondan tercih etmedim yoğurt daha iyime geldi
bol s iç canım tavsiye ederim
ben geldim kızlar tören yeni bitti ya birsey yemedim sadece su içtim şimdi 1 elma yiyecegim yarında sınav varama huzursuzum ya bu altın çilek birsey yedirmiyor bende korkuyorum metebolizmam bozulacak diye bana akıl verin ne yapmalıyım:26:
evet yumurta koktugu icin bende yarini yumurta gunu yapacam ise goturemem hahahahaevet sabah portakal ve elma ile basladim aksamda ayni devam edecem diger gunler de ayni olacak hadi bakalim acikirsam gelirim
canım başlangıç kilonu yazsaydın bi kenaraa farkını yazardın
yeşiiimcim beklide birlikte çok iyi bir diyet hazırladık seninle
herkez bu diyetle zayıflıyormuş şişman kimse kalmıyomuş
biraz kopya ama olsun
özgün ürünler ortaya çıkarmak için ilk seferlerde taklit olur
canım başlangıç kilonu yazsaydın bi kenaraa farkını yazardın
yeşiiimcim beklide birlikte çok iyi bir diyet hazırladık seninle
herkez bu diyetle zayıflıyormuş şişman kimse kalmıyomuş
biraz kopya ama olsun
dun tam 52 kiloydum bugun tartildim 51.9 yani baslangic kilo 52 hesapliyacam bakalim umarim ise yarar yoksa deli olurum hehehe
:18::18::18::18:korumalık tak canım sınava giderken:82:
ben mideme sıcak bişi girmeyince huzursuz oluyom sen nasıl duruyon böyle
ben geldimsu ana kadar pek acikmadim ama halsizlik var iste neyse ki evdeyim. kizlar yesil caya limon sikip iciyorum diyet disina cikmis olmuyorum demi bide istedigim kadar kahve cay tuketebilir miyim tabii sekersiz zaten kullanmiyorum seker
2011-04-23 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Menemen 1 PORSİYON 179 179
[2] Zeytin (Siyah) 20 GRAM 41.4 41.4
[3] Beyaz Peynir 15 GRAM 37.5 37.5
[4] Sütaş Tereyağı 10 GRAM 74 74
[5] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55 55
[6] Portakal 1 ADET 50 50
[7] Çilek 100 gr 37 37
[8] CEVİZ 3 adet 81 81
[9] Fındık 5 GRAM 32.5 32.5
Toplam : 587.4 kal.
:18::18::18::18:
bende anlamıyorum yemek ve ekmek yemeyince doymuyorum hiçbirsey anlamıyorum. herkese diyorum diyette sadece ekmeği özledim diye.az kaldı azzzzzzzzzzz
diyetimi burcu burcu kokan ekmekle bozacam
sınavın var diye sana birsey demiyorum. ben şimdi yeşil çay içeçem sende iç biraz tok tutar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?