Şafak :46, 45 Günlük Diyet Serüvenim...

airlikfeer ve yesim_tuncer 16 mayısta 52 kilo olabilir mi sizce?

• Evet

OY: 15 75,0%
  • Hayır

OY: 5 25,0%

• Ankete Katılan
    20
  • Anket Kapalı .

iyi yapmışsın canım bu diyetin özelliği sabah ne yiyorsan akşam da onu yiceksin biliyorsun demi
sabah tabağında ne varsa akşam da o olacak yani
ben tavuk tercih etmedim canım meyve sebze daha kolay oluyo yumurta da kokuyo ondan tercih etmedim yoğurt daha iyime geldi
bol s iç canım tavsiye ederim

ben geldim kızlar tören yeni bitti ya birsey yemedim sadece su içtim şimdi 1 elma yiyecegim yarında sınav var ama huzursuzum ya bu altın çilek birsey yedirmiyor bende korkuyorum metebolizmam bozulacak diye bana akıl verin ne yapmalıyım:26:

evet yumurta koktugu icin bende yarini yumurta gunu yapacam ise goturemem hahahaha evet sabah portakal ve elma ile basladim aksamda ayni devam edecem diger gunler de ayni olacak hadi bakalim acikirsam gelirim

yarın sınavda halsiz olmamak için kahvaltımı iyi yaptım sen de öğleni iyi yap canım akşamı az yeriz
peynir yumurta zeytin gibi şeyler ye metabolizman şaşırsın azcık hem bazen sürekli hiç bişey yememk de metabolizmayı yavaşlatıyo ve kilo vermek duruyo

ben az sonra 1 portakal hüpletirim

evet yumurta koktugu icin bende yarini yumurta gunu yapacam ise goturemem hahahaha evet sabah portakal ve elma ile basladim aksamda ayni devam edecem diger gunler de ayni olacak hadi bakalim acikirsam gelirim

canım başlangıç kilonu yazsaydın bi kenaraa farkını yazardın

yeşiiimcim beklide birlikte çok iyi bir diyet hazırladık seninle

herkez bu diyetle zayıflıyormuş şişman kimse kalmıyomuş

biraz kopya ama olsun

özgün ürünler ortaya çıkarmak için ilk seferlerde taklit olur

dun tam 52 kiloydum bugun tartildim 51.9 yani baslangic kilo 52 hesapliyacam bakalim umarim ise yarar yoksa deli olurum hehehe

2011-04-23 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
sabah

[1] Menemen 1 PORSİYON 179 179
[2] Zeytin (Siyah) 20 GRAM 41.4 41.4
[3] Beyaz Peynir 15 GRAM 37.5 37.5
[4] Sütaş Tereyağı 10 GRAM 74 74
[5] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55 55

ara
[6] Portakal 1 ADET 50 50

akşam
bilmiyorum:26:

Toplam : 436.9 kal.

436

portakalımı hüplettim 1.5 litre suyumu da tüketim

1 litre daha su içersem tmmdır

canım kahve çekti gidiyim de yapıyım

bende 2 salatalık 1 küçük elma yedim yeşil çayımı hüpletiyorum karnımda da agrıı var ha geldi ha gelecek gelsede bende rahatlasam şu regl yarın sınavda aksi gibi olmasamda:18:

:18::18::18::18:korumalık tak canım sınava giderken:82:

ben mideme sıcak bişi girmeyince huzursuz oluyom sen nasıl duruyon böyle

2011-04-23 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Menemen 1 PORSİYON 179 179
[2] Zeytin (Siyah) 20 GRAM 41.4 41.4
[3] Beyaz Peynir 15 GRAM 37.5 37.5
[4] Sütaş Tereyağı 10 GRAM 74 74
[5] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55 55
[6] Portakal 1 ADET 50 50
[7] Çilek 100 gr 37 37
[8] CEVİZ 3 adet 81 81
[9] Fındık 5 GRAM 32.5 32.5
Toplam : 587.4 kal.

:18::18::18::18:

ben geldim su ana kadar pek acikmadim ama halsizlik var iste neyse ki evdeyim. kizlar yesil caya limon sikip iciyorum diyet disina cikmis olmuyorum demi bide istedigim kadar kahve cay tuketebilir miyim tabii sekersiz zaten kullanmiyorum seker

:18::18::18::18:korumalık tak canım sınava giderken:82:

ben mideme sıcak bişi girmeyince huzursuz oluyom sen nasıl duruyon böyle

bende anlamıyorum yemek ve ekmek yemeyince doymuyorum hiçbirsey anlamıyorum. herkese diyorum diyette sadece ekmeği özledim diye.az kaldı azzzzzzzzzzz
diyetimi burcu burcu kokan ekmekle bozacam

ben geldim su ana kadar pek acikmadim ama halsizlik var iste neyse ki evdeyim. kizlar yesil caya limon sikip iciyorum diyet disina cikmis olmuyorum demi bide istedigim kadar kahve cay tuketebilir miyim tabii sekersiz zaten kullanmiyorum seker

sanırsam açık çay tüketebilirsin limondan birsey olmaz tam gaz devammmmm

sınavın var diye sana birsey demiyorum. ben şimdi yeşil çay içeçem sende iç biraz tok tutar.

kızlar diyeti bırakınca sayfaya yazalım hala. ne yazalımmmmmm o gün yediğimiz güzel damak tadına uygun bol kalorili şeyler yazalım olmaz mı? şimdi nasıl yazıyorsak :82:
yediğim şeyleri yazmanın tadına varmak istiyorum da

bende anlamıyorum yemek ve ekmek yemeyince doymuyorum hiçbirsey anlamıyorum. herkese diyorum diyette sadece ekmeği özledim diye.az kaldı azzzzzzzzzzz
diyetimi burcu burcu kokan ekmekle bozacam

sınavın var diye sana birsey demiyorum. ben şimdi yeşil çay içeçem sende iç biraz tok tutar.

yine tuttum kendimi 5 6 ceviz yerdim normalde
fıstığa elimi bile uzatmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…