Şafak :46, 45 Günlük Diyet Serüvenim...

airlikfeer ve yesim_tuncer 16 mayısta 52 kilo olabilir mi sizce?

• Evet

OY: 15 75,0%
  • Hayır

OY: 5 25,0%

• Ankete Katılan
    20
  • Anket Kapalı .
hassas ve dijital bir tartı almam lazım başka türlü kesin sonucu anlayamayacağım
madem yola çıktık

Ben geldim kızlar kaçamaksız bir gün daha
Bu günkü menüm
sabah
1 bardak sirkeli su
1 tane etimek 30
1 tane domates salatalık 30
1 kk beyaz peynir 40

Ara: 1 elma 60

Öğle
1.5 elma 90

Ara:1 elma 60

Akşam:1.5 elma 90

toplam:400 kalori

2 litre su,4 bardak yeşil çay
yatmadan da sirkeli suyumu içerim

O kadar yorgunum ki anlatamam

hassas ve dijital bir tartı almam lazım başka türlü kesin sonucu anlayamayacağım
madem yola çıktık

ben 4 ay önce 15 tl ye almıştım canım diyete başlarken dijital her gün üstüne çıkıyorum ama bana mısın demedi

sen çok hızlı çıktın canım valla bu kupayı hak ediyorsun

sabah

haşlanmış pattes 2 adet

öğlen

haşlanmış patates 2 adet
1 kase ayran

akşam

2 haşlanmış patatesle yapılmış yumurta yağsız
1 dilim kepek ekmeği
çeyrek karnıyarık
1 kase ayran

Bulunduğun ortamda çok etkiliyor insanı. bazen bende kendime dur diyemiyorum. birde diyet yapıyorum diye şartlanınca dahada dikkat etmek zorlaşıyor.

annem bana dediki şimdi sınav zamanın sınavların bitsin başla dedi hemen etkilendim ve o ekmekle karnıyarığı yedim
yemesem iyi olurdu ama durduramadım kendimi:44:

annem bana dediki şimdi sınav zamanın sınavların bitsin başla dedi hemen etkilendim ve o ekmekle karnıyarığı yedim
yemesem iyi olurdu ama durduramadım kendimi:44:

ben ailemin yanında olsam hayatta diyet yapamam dayanamam ki yemeklere. sen yine o ortamda diyet yapmaya çalışıyorsun. ben evde herseyi diyete göre ayarladım benim dayanmam daha kolay ev arkadaşımda bana ayak uyduruyor.

ama okulu hiç sorma hergün başımdalar yeter artık bırak şu diyeti diye söyleniyorlar. baklavalar, çörekler kurabiyeler çok zorr çokkk

sen beni 66 dan 58 e düşerken görseydin 2 ay yemeklerden yedim ama mlm milim dıkım dıkım
ne günlerdi onlar

bu çok zor ki ben tv de çuklat görüyom hemen canım çekiyo

bu kk kadınları çok entrikelı yaa

her gün değişik bir insan değişik bir hikayeyle geliyo

her gün değişik bir insan tanıyoruz

bazen böyle insanlar damı varmış diyorum:82:

sen beni 66 dan 58 e düşerken görseydin 2 ay yemeklerden yedim ama mlm milim dıkım dıkım
ne günlerdi onlar

bu çok zor ki ben tv de çuklat görüyom hemen canım çekiyo

öyle canım bende tatlıya hiç dayanamam. birde poğaçaya. sabah okulda kahvaltı yapıyoruz hocalar poğaca yiyorlar bende etimek

ama az kaldı diye avutuyorum .İşin zor kısmını ikimizde atlatmışız az kaldı az

kızlar ben dayanamadım gittim dijital tartımı aldım 20 tlye ama alır almaz acı gerçekle kaşılaştım akşam ve kıyafetle 60.8 çıktı

yarın sabah bişey yemeden tartılıcam gerçek kilomu o zaman görücem sanırım 60 olarak düzelticem başlangıcımı kendimi kandırmak yok

bugünü egzersizi çıkardıktan sonra günü 850 kaloriyle kapattım hadi bakalım:18:

canım burada bunun için varız inşallah ipincecik olacağız

kalorin de güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…