Şafak :46, 45 Günlük Diyet Serüvenim...

airlikfeer ve yesim_tuncer 16 mayısta 52 kilo olabilir mi sizce?

• Evet

OY: 15 75,0%
  • Hayır

OY: 5 25,0%

• Ankete Katılan
    20
  • Anket Kapalı .

canım pirinç lapasını duydum ama derinlemesine incelemedim eğer insanın diyetinde neler yiyecegi belli olursa daha dikkatli oluyor. önceleri ben herseyden az az yiyordum kalori sayıyordum nu en zoruydu çünkü o an insanın kendini tutması çok zor..

ben şimdi elma diyeti yapıyorum gün içerisinde ne yemem yada yemememm gerektiğini biliyorum kendimi daha rahat tutabiliyorum. patetes diyetinde biraz araştırmıştım. yanılmıyorsam günlük 600 kalorilik bir diyet. bir avantajıda tok tutması. birine bir an önce karar ver uygulamaya başla derim

Hadi yakın bir hedefimiz olsun nisan 15 de 55 kiloyuzzzzz:82:

hoşgeldin canım aramıza.

başladığından beri kaç kilo gitti canım?

valla canım 58.6 ile başlamıştım bu sabah 57.5 idim 1.1 kilo yani

cnım patatesleri haşladım bile sabah okula gideceğim için yer giderim dedim
inşallah iyi olur
bekle bizi 15 nisan 55 kilo

:118::118::118::118::118::118::118::118::118:kutlama yapalım o akşam

aşkım gelicek hem hemde 52 kilo olacağım

senin de eşinin doğumgünü ve 52 kilosun :118::118::118::118::118::118::118::118::118:

mls senin özel bir şeyin var mı

Kızlar ben çıkıyorum Sirkeli suyumu içtim yatıyorum yarın sabah 7 akşam 6 okuldayım
Kaçamak yok ona göre......

sevgilimle tatile gidiyom bu ay sonuuu bende 22 günde 4 kilo hedefimmm:84: kk motivasyonum

canım bazal metebolizmanın değiştiğini nerden anlıyosun.

ben internette bulduğun bi sitenin hesaplamasına göre hesapladım 1931 çıktı
internette metebolizma hızı hesaplama yazınca çıkıyor ama değiştiğini anlayamıyorum tabi sanırım kilo verdikçe değişecek:44:

saol canım.sen kaç kilosun yada kalori hesabıyla kılo verdın mı?

Kızlar ben çıkıyorum Sirkeli suyumu içtim yatıyorum yarın sabah 7 akşam 6 okuldayım
Kaçamak yok ona göre......

ben yok yapmıcam diyom yapıyom bu sefer kaçamak var diyim bakiim belki ters teper
benimde yarın okullum var

sevgilimle tatile gidiyom bu ay sonuuu bende 22 günde 4 kilo hedefimmm:84: kk motivasyonum

oh oh ne güzel canım 22 günde 4 kilo güzel bir hedef

eğer istersek başarırız

iyi geceler herkeze

GÜNAYDINNNNNNNNNN
Hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz 56.800 Günde 200 gram 1400 kalori açığı herşey hesaplarla ilerliyor.. Okula gitmeden hem günaydın diyeyim hemde kilomu yazayım dedim.

GÜNAYDINNNNNNNNNN
Hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz 56.800 Günde 200 gram 1400 kalori açığı herşey hesaplarla ilerliyor.. Okula gitmeden hem günaydın diyeyim hemde kilomu yazayım dedim.

canım tebrik ederim yaaa
günaydın bende okula gidiyorum bi bakıyım dedim 57.9 kiloyum

saol canım.sen kaç kilosun yada kalori hesabıyla kılo verdın mı?

ben şu an 59 kiloyum bu kiloyla başladım canım ilk hedefim 4 kilo sonra bir 4 kilo daha tabi disiplini bozmassam:26:

ben de sabah 20 dakikalık hızlı tempo yürüyüşümü yaptımm ve sağğlıklı kahvaltımı ettim buna göre

1 kuru kayısı 26
domates 7
beyaz peynir 75
salatalık 6
yürüyüş 20 dk -55

bugün 1000'e ulaşmam için daha 941 kalorim var oohhh

mls afiyet olsun canım süper bir kahvaltı olmuş yürüyüşüne de bayıldım

bende sabah pattes yedim şimdi ayran ve pattis yedim kaçamak zero

kızlarrr ben bugün öğlen yemeğinde yine kk'da okuduğum yavaş yeme metodunu uyguladım
5 dakikada yediğim yemeği 15 dakikada yiyerek başladım ve inanılmaz farketti, porsiyonum az olması rağmen fazlasıyla doyduğumu ve tıkandığımı hissettim:81: bence deneyin derim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…