- Konu Sahibi airlikfeer
-
canım ben yarın pirinç lapası diyetine başlıyacağım 2 gün yapacağım azım durmuyokafamda ayın 14ünde 55 kusurlerde olmak vardı bu gidişle olamıcam yarınlapa diyetine başlıyorum inşallah
1 çay bardağı pirinç 3 çaybardağı su tuz yok baharat konabilirmiş
zorlanmadığımız sürece de yoğurt da yok meyve yenilebiliyormuş 2 porsiyon
Merhaba, diyet serüveninizi başından beri takıp ettim ve ilham verici maratonunuza ben de katılmak istiyorum
önceleri hep 57 kiloda seyrederken 6 ay önce spor üyeliğimi bırakınca 59a çıktım ve motivasyonum olmadığından da bi türlü düşemiyorum
sevgilim sağolsun bu konuda hiç yardımcı olmuyor bana sürekli bişeyler yedirmek istiyor,
yemeyince bozuluyorama böyle giderse önünü alamıcam bu işin
motivasyonunuz bana da yardıcı olacak gibi bu ay sonunda bir tatilimiz olacak en azından 55 kiloya düşebilmeyi umuyorum
hoşgeldin canım aramıza.
sağol canım :79:
o misafirler yok mu o misafirler diyet zamanı çok tehlikelii oluyolaar
başladığından beri kaç kilo gitti canım?
canım pirinç lapasını duydum ama derinlemesine incelemedim eğer insanın diyetinde neler yiyecegi belli olursa daha dikkatli oluyor. önceleri ben herseyden az az yiyordum kalori sayıyordum nu en zoruydu çünkü o an insanın kendini tutması çok zor..
ben şimdi elma diyeti yapıyorum gün içerisinde ne yemem yada yemememm gerektiğini biliyorum kendimi daha rahat tutabiliyorum. patetes diyetinde biraz araştırmıştım. yanılmıyorsam günlük 600 kalorilik bir diyet. bir avantajıda tok tutması. birine bir an önce karar ver uygulamaya başla derim
Hadi yakın bir hedefimiz olsun nisan 15 de 55 kiloyuzzzzz:82:
:118::118::118::118::118::118::118::118::118:kutlama yapalım o akşam
aşkım gelicek hem hemde 52 kilo olacağım
senin de eşinin doğumgünü ve 52 kilosun :118::118::118::118::118::118::118::118::118:
mls senin özel bir şeyin var mı
çok teşkürrr
ben yarından itibaren iştah kapatıcı bir takviye ile başlıyorum ama çünkü başka türlü damağıma göre olunca engellyemiyorum kendimi
iyi ki iş var diyorum da oyalanıyoruz yoksa evde olanların işi daha zor valaa
yarın ne yediysem çeteresini tutmaya başlıyorum bakalı..ayrıca bazal metebolizma hızım 1931 çıktı,alıcağım kalori bundan düşük olursa zayıflıyorum anlamına geliyor sanırım o zaman benim hedefim 1000 kalori olursa haftada 1 kilo verebiliyorum haftada 3-4 gün de 40ar dakikalık yürüyüş yaparsam sanırım 3 haftada hedefe yaklaşmış oluyorum offf
ben internette bulduğun bi sitenin hesaplamasına göre hesapladım 1931 çıktı
internette metebolizma hızı hesaplama yazınca çıkıyor ama değiştiğini anlayamıyorum tabi sanırım kilo verdikçe değişecek:44:
Kızlar ben çıkıyorum Sirkeli suyumu içtim yatıyorum yarın sabah 7 akşam 6 okuldayım
Kaçamak yok ona göre......
sevgilimle tatile gidiyom bu ay sonuuu bende22 günde 4 kilo hedefimmm:84: kk motivasyonum
GÜNAYDINNNNNNNNNN
Hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz 56.800Günde 200 gram 1400 kalori açığı herşey hesaplarla ilerliyor.. Okula gitmeden hem günaydın diyeyim hemde kilomu yazayım dedim.
saol canım.sen kaç kilosun yada kalori hesabıyla kılo verdın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?