Şafak :46, 45 Günlük Diyet Serüvenim...

airlikfeer ve yesim_tuncer 16 mayısta 52 kilo olabilir mi sizce?

• Evet

OY: 15 75,0%
  • Hayır

OY: 5 25,0%

• Ankete Katılan
    20
  • Anket Kapalı .

mrb canım dün de sızın sayfayı takip ettim.sen nasıl verdın o kadar kıloyu.maşallah dıyeyım de nazar değmesın.patates diyetiyle mi? spor yapıyomusun.benım bebıs küçük pek spora zaman bulamıyorum.ancak 30 dk yürüyüş.umarım hepımız istediğimiz kiloya ulaşırız.66 kıloyum benım de ılk hedefım 57 sonra ise 51 olmak istiyorum.lütfeen bana yardım edin.

GÜNAYYYYDINNNNNNN
İnanamıyırum ya bu sabah 56 çıktım ya gerçekten şoktayım bu zamana kadar böyle hızlı gitmemişti.
Yoksa hatamı yapıyorum ki elma diyeti yapmakla:44::44:

GÜNAYYYYDINNNNNNN
İnanamıyırum ya bu sabah 56 çıktım ya gerçekten şoktayım bu zamana kadar böyle hızlı gitmemişti.

günaydın canımyine süpersinbayıldım ben hala başladığım yerdeyim
elma diyeti 5 günlük bir diyet değil mi:44: canım sende 5 gün sonra bırak

57.4

HOŞGELDİNN CANIM KAYBEDENLER KLÜBÜNE

bu arada ben bu sabah 59.5 çıktım akşam 60.8 çıkmıştım kıyafetle
yani sandığım kilomdayım hala akşam ile sabah tartılmak arasında kesin 1 kilo farkediyor tam gaz devammm:87:

canım haftada bir tartılsan daha iyi.hergün çıkmak psikolojiyi bozarmış ve vücut vermemek için kendini tutabilirmiş

bugün ne giydiğinden görüyorum seni fiziğin gayet düzgün canım verilecek yanın yok gibi duruyor ama herkes kendini iyi hissettiği kiloda olmalı,sağlıklı olduğu sürece.

bide dikkatimi çekti belin göbeğin ince,ölçülerine bakınca.
bacağın,basenin buna rağmen fazla.ama fotoda hiç öyle görünmüyor..hiç basen bacak varmış gibi değil.çok ideal duruyorsun.

benimde basen bacak daha incedir..derdim belimle..o bayağı kalın.sırtımda geniş..uyuz oluyorum..

GÜNAYYYYDINNNNNNN

tebriklerr canım süper gelişme:81:
ben de hızlı giden kilolardan korkuyorum ama regl döneminin bitmesine denk geldiyse olabilir çünkü vücudun şişliği iniyo

bu öğlen yemeğinde bi tane sigara böreği kaçamağı yapıcam galiba balığın yanında mis gibi koktuuu
tatlı olarak da helva var ondan fedakarlık edicem amaa

Son düzenleme:

güzel isim kaybedenler kulübü
canım sende serüvenine 59.5 ile başlamış oluyorsun o zaman senin kilonu da kaydediyorum ilk sayfaya

:26labilir canım haklısın ama ben boğazıma sahip de olamıyorum ondan tartıda bi çıkıp bi iniyorum
çokkk teşekkür ederim canım azcık daha ince olmak istiyorum totom 94 oldumu tamamdır inşallah olur tabi
bazı bayanlara çok yakıştırıyorum geniş omuzlu olmayı canım benim hocam var aynı şekilde totosu yok sırtı geniş çok hoş taşıyo giydiğini belki oda mmemnun değildir bu halinden senin gibi ama çok hoş duruyor:96:

afiyet olsun canım

sağol canımm

sigara böreğini yarım yedim gene vicdanım el vermedi 180 kalori tanesi çünkü

bu arada ben zayıflarken göğüslerim küçülmesin istiyorum ama yaa
sizde öyle bi etki oluyo mu kızlar:44:

saolasın tatlım.hoşbulduk.sızı takip ediyorum ben hemenhemen her gün fırsat buldukça.başarılar size ve bana umarım

benimkiler de küçülmese iyi olur 88 çünkü

ben sanıyorrdum ki küçük kategorisinde değilim halbusemki ölemişim

saolasın tatlım.hoşbulduk.sızı takip ediyorum ben hemenhemen her gün fırsat buldukça.başarılar size ve bana umarım

canım sen de aramıza gel istesen grubun yoksa

benimkiler de küçülmese iyi olur 88 çünkü

ben sanıyorrdum ki küçük kategorisinde değilim halbusemki ölemişim

canım sen de aramıza gel istesen grubun yoksa

saol canım.benım bebiş 3,5 aylık.emzırıyorum.cok dıkkat edemıyorum yanı.ama yınede sızlerden gorup ekmeği felan kısıyorum.zaten ekmek süt yapmıyo.bebişim bıraz büyüsün tam dıkkat edecem insallah.aranıza tam katılacam ozamn.

canım allah bağışlasın yavrunu allahım olmayanlara da nasip etsin inşallhdaha yeniymiş bebeğin miniminnacık ne güzel
ablam da hamile yazın eylülde bebek seveceğiz allah nasip ederse

bugünkü programım:

3 kuru kayısı 78
domates 7
beyaz peynir 75
1 dilim kızarmış ekmek 35
salatalık 6
yürüyüş 20 dk -60
2 dilim sucuk 40
1 adet ceviz 50
levrek fileto 300
yarım sigara böreği 100
yürüyüş 20 dk -60
1 elma 70

toplam 641 kalori

akşama da bi çorba içip günü kapamayı düşünüyorum

süper canım

menüm sabah yarım dilim kepek ekmek zeytin kalmamış peynir yemek istemedi canım aceleye geldi attım azıma

öğlen
1 dilim kepek ekmeği
1 yumurtalı ıspanak
1 kase ayran

akşam
sarma
15 tane yerim herhalde

manü süper ama sarma çok fenaaymış gerçekten

sana tavsiye yavaş yavaş tadına vararak ye belki o zaman daha çabuk tıkanırsın ve gözünün açlığı gider yoksa çerez gibi gidiyo o yaa

manü süper ama sarma çok fenaaymış gerçekten

sana tavsiye yavaş yavaş tadına vararak ye belki o zaman daha çabuk tıkanırsın ve gözünün açlığı gider yoksa çerez gibi gidiyo o yaa

o sarmanın tadını alcam yemeyi nasıl bırakacağım diye düşünüyorum canım çok yavaş yemel,y,m

bundan sonra günde 3.5 litre su tüketeceğim canım belki gözümdeki açlığı alır

benim de isyerindeyken sorunum yok yemede ama en zor akşamlaerı ve haftasonu oluyo, sevgilim herşeyi yedirmek istiyo ve de onunla birlikte yemeyince bozulup trip atıyoo yani anlıcağınız işim haftasonu çok daha zor:18::18:
bu haftasonu bozulursa da bozulsun ikna edicem ve dur diycemm ama

Ahanda geldim kızlar çok yorgun ve bitkinimmmmmm

Bu günüde kaçamaksız kapattım saylırrr..Ama çok kötü bir sey var haftaya nişanlım geliyor haftasonuna kesin diyetim aksayacak:18:

Bu günkü menümü yazayım
1 bardak sirkeli su
1 tane etimek 30
1 tane domates salatalık 30
1 tane haşlanmış yumurta 80

Ara: 1 elma 60

Öğle:1 elma 60

Akşam :1 elma 60
toplam :320 kalori canım istemedi pek

2 litre su,4 fincan yeşil çay yatmadan da sirkeli suyumu içerim heralde

canım bu diyet çok az kalorili değil mi ya zararı olmasınn:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…