Sanırım düğünüme kimse gelmeyecek

Sakın bunu dusunup kendını yıpratma... O gun gelince gelen gelır gelmeyen zaten o heycsndan falan gozun gormeyecek. Boyle gunlerde es dost daha ıyı akrabadan. Szde onlarınkıne gıtmyın

Salonun Dolması mümkün değil ne yazık ki erkek tarafı herkes gelse bile genel olarak kalabalık bir aile değileler arkadaş Çevresi de bi yere kadar yani Say'ı çok olmayabilir zaten salonun Dolması geçtim çok Göze batmayacak kadar boş Olmasın yeter yaa onu da geçtim Yanımda olmalarını isterdim sonuçta 1. Derece akraba bugüne kadar Düğünlerde hep birlikte olduk yani biz hep gittik yine olsun istedim ama kısmet değilmiş napalım ben açıkçası biraz da kıskandıklarını düşünüyorum ama bunun için bir neden de yok hepsi gayet iyi durumda insanlar neyimizi kıskanacaklar ki bizd olan onlarda da var hem de Fazlasıyla ama yine de tahammül edemiyor gözleri daha doğrusu Düğüne gelmeyip sonra gelip pişkin pişkin oturmaktan zevk alıyorlar sanırım Nişanda olduğu gibi ama en çok kendime kızıyorum onlara uyup niye düğünümü yaza bıraktım diye beklemem için hiç bir neden yok nisanda evlenebilirdim ki nişanlım da erkek tarafı da nisan Mayıs istiyordu işte sırf onlar gelsin diye erteledik onlar da gelmiyor ama sonra tatile giderken bile ay yol uzundu bi gece sizde kalalım dinlenelim dedik deyip gelirler

işte bu yapıyı belki değiştirmek gerek canım. çünkü malesef bu tür şeylerle herzaman karşılaşılıyor. arkadaş olsun akraba olsun fesatlık, kıskançlık bunlar olunca arada soğukluklar oluyor. bence kesinlikle takma, üzülmede, sende onlara öyle davran. onların bunu takmayacağınıda düşünme. senden böyle tepki gördüklerinde eminim umurlarında olacaktır. şimdilik anladığım kadarıyla sizin aileden tepki beklemiyorlar ve rahat davranıyorlar. laf sokmalarada girme sen dünyanın en mutlu insanı gibi davaran sallam, görmezden gel onları. bi insanı sinir etmenin en iyi yoludur bu. tabiki kırgınlık oluyor ama insan alışıyor zamanla.ben darbelere alıştım mesela :)

Benim onlarla konuşup konuşmamam umurlarında bile olmaz çünkü bana ihtiyacları yok buraya gelseler kalacak yer için mi sanki bana ihtiyaçları olacak hayır Kardeşleri ne yaparlarsa yapsın onlara birey diyemiyor en iyi şekilde ağırlıyor o Yüzden konuşmamamı sallamazlar bile ne yazık ki

Ama onların en ufak bi şeylerine annemin gelmesini bekliyorlar ama bi Havaalanında almak bile zor geliyor gelsin ama bizi yor adan gelsin dolmuşa binip gel

işte burada annenin çok fazla tepki göstermesi gerek. küslük olmasın ama ben tepkimi belli ederdim. kimsede evimde öyle paşa paşa kalamaz bukadar şey sonrası. kusura bakmasınlar ama bende enayi değilim. annele konuş sonrasında gereken mesafeyi fazlaca koysun. o koymazsa sen koy.

Annen ve baban birda tavır koyacak. Benim kızımın düğününe gelmeyen beni ne arasin ne sorsun diyecekler. Ohh ne ala. Hem de evden bir kız çıkacak belki annen baban çok üzülecek, kardeşleri onları teselli edecek. Ne insanlar ya.

Düğünün istanbul daire ben gelirim üzülme be. İstersen annemi arkadaşlarımı toplar gelirim.
Amaan be güzelim ne takıyorsun ki sevdiğine kavuşuyorsun işte ne güzel. Gelmezlerse gelmesinler. Sende ne ara ne sor belki anlarlar hatalarını annen de aramasın...

A
Geldiklerinde bizim evde kalıyorlar evet ama annem tepki gösterişe kalmazlar yani gider otelde kalırlar bu onları çok etkilemez ama annemi çok etkiler çok üzülüyor annem bu Yüzden tepki gösteremiyor hiç bi kere bi şey dedi hepsi toplanıp annemle 1 ay konuşmadı annem o kadar üzüldü ki defalrca özür diledi sonra yine konuştular ki annem haklıydı yani aslında annemi biraz da dışlıyorlar

Annen kızının en mutlu gününde onu yalnız bırakan kardes görünümlü insanlara tepki gösterir herhalde değil mi ?Anladigim kadari ile dayında sizde kalmak için arayıp soruyor.

Sorun ne yazık ki annemin çok duygusal olması ve ailesine aşırı bağlı olması kendinden küçüklere bile sözünü geçiremiyor ama biz onların bi lafıyla yollara düşüyoruz kar kış demeden gittiğimiz de de adam gibi karşılaşmıyoruz ne yazık ki ama yine de olsun annem üzülmesin diye kutlanıyordum ama artık ben tavrımı koyarım da işte onlar çok sallamaz çünkü Alçak dağları onlar yarattı kimse umurlarında değil sadece onlar önemli ama Çocuklarının kıytırık kimse mezun,yetine bile biz gitme zorundayız

Salon boş kalırsa gelenlere de mahçup olacak diye korkuyorum açıkçası bazen sadece n
Kan mı yapsam diyorum ama ben hep sel bi düğün hayal etmiştim sade nikah yapsam da içimde kalırdı

Canım varışı na gelişin. Napalim zor ama ... sende gitme. İnsan ne zaman lazım okur. Bir düğünde, 2 cenaze de. Gelmiyorsa belli ediyorlar iste.

Ben zaten gitmem artık ama annem babam yine gider benim gitmeme de umurlarında olmaz neyse Allah a havale ediyorum inşallah her şeye rağmen güzel bir düğün olur içime siner gerçi her şeyin önemlisi insanın sevdiğine kavuşması doğru ama elimizde olmadan takılıyoruz böyle şeylere de

Sizin yapabileceginiz bir sey yok ailenizin bizi yalniz birakmayin diye durumu dile getirmeleri gerekiyor. En azindan her aileden birer kisi kalsin gelsin temsilen. Benim kardesimin düğünü de sehir disinda oldu, herkes esiyle cocuguyla gelmedi ama her aileden birer kisi geldi mesela teyzemle esi gelemediler ama kizlarini gonderdiler. Cok kalabalik degildi ama en azindan kiz tarafi olarak vardik.

Ba
Babaniz bu duruma ne tepki gösteriyor.
babam ne yazık ki annemden beter biz Üzerimize Düşen her şeyi yapalım onlar yapmasa olur mantığında kendisi çok da yakın olmayan bi akrabamız için 1 hafta ara ile 2 kez memelere gitti 2 ayrı Düğüne onlar aramadılar bile diyince olsun kızım biz olması gerekeni yaptık diyor ama böyle yaptıkça değerimiz azalıyor biz hep herkese fazla fazla yapalım mantığında zannediyor ki öyle olunca değerimiz artıyor ama ne yazık ki değerimiz artmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…