Sanırım düğünüme kimse gelmeyecek

Siz de onlarınkine gitmeyin boşverin gelmek isteyen gelir. Benimde ortanca dayım kına gecemin olmuştu İstanbul2da salon tutmuştuk arkadaşlarım, annemin arkadaşları eşimle yaşayacağımız şehire gelemeyecekler diye düğün orada olacak diye gelinliğimle görsünler demiştik ortanca dayımda iş almıştı İstanbuldaydı ama gelmedi küçük dayım onu gidip alıp getirecekti aramış açmamış gelmedi çok kırıldım bende onun kızının düğününe gitmedim niye gelmedin altınızda arabanız var memleket 3 saat dedi bende sen bana geldin mi ben senin kızınkine geleyim dedim bir şey diyemedi.

gelmezlerse gelmesinler.ama ben senın yerınde olsam dugunden sonra ne dugun ne bayram kapılarını calmam aramam sormam.dugunden sonrada bırer mektup yazarım dogum gunu ıcın gelen ayda bır ugrayan sızler dugunume gelmedınız dahada ne arayın benı ne sorun dıye.hadı yallah.deger vermyıorlar demekkı.deger veren adam ne yapar ne eder gelır.salon bos kalıcak dıye de uzulme ne arkadasın var yok herkesı cagır gelen saglar bızımdır.

Tatlımmm benim düğünüme de baba tarafımdan kimse gelmedi kınam düğünden 2 gün önceydi bi halam kınama geldi ortalığı karıştırdı düğüne kalmadan gitti boşver gelmek isteyen gelir istemeyen gelmez.
Şimdi diyorum ki iyi ki gelmemişler fıstık gibi de düğünüm oldu hiçte yokluklarini hissetmedim sefam olsun ohh

Ben onların hiç birinin hiç bir Şeyine gitmeyeceğim artık ama onların çocuklar daha küçük en büyüğü liseyi yeni bitecek yani evlenmelerine daha çok var bu Yüzden ben de sizinkilerin düğününe gelmem desem bile sallamazlar o güne daha çok var diye ki zaten öyle birey olsa bile annem babam gider yine sadece benim gitmemem de onların çok umurunda olmaz ne yazık ki

2. Evliliğimde mi yazıyo tam anlayamadım. Öyleyse eğer çok kırılacakmbi durum yok.
Birde siz nutluluğunuza bakın kim ne değer verirse sizde o değeri verin çok takılmayın böyle şeylere

yok bahsettigi baskasi sanirim 2. evlilik yapan sadece nikah yapmis ona bile gelmisler onu demek istemis

ya bosverin uzulmeyin gelmeyen gelmesin sizde bundan sonra ona gore davranirsiniz hem sizin dugununuze gelmiyor olmalarinin sizle degilde daha cok anne babanizla iliskilerinin bir sonucu olmali genelde oyle olur cunku.
bosuna millet icin uzulmeyin yani, merak etmeyin komsu is arkadaslari sizin arkadaslariniz anna babanizin tanidiklari derken birsuru insan cikar gelir hem ailenizin oldugu sehirdeymis yani millet bakmayada olsa cikip gelir belki 250 den fazla bile insan olur. Bu yuzden bosuna uzulmeyin yani.

Yine bu konuda çok doluyum arkadaşlar aynı konudan devam edeyim dedim bu bahsettiği akrabalarım bu hafta yine Bulunduğumuz Şehre geldiler ki karda Kışta geldiler 15 tatil ayağına benim nişanlıma yol uzak diye gelmeyen düğünüme gelemeyiz diyen insanlar sırf gezmeye buraya geldiler buraya taşınan akrabamda kalıyorlar bize de Yemeğe çağırdı annem yedik içtik hiç bi şey olmamış gibi bi söz bekledim düğünle ilgili gelmez diye hiç bi şey dömediler sormadılar bile ne zaman bile nişanın hayırlı olsun bile demediler kalkarken bekledim artık Düğüne geldiğimizde Görüşürüz demelerini ama onu bile demediler inanın o kadar üzülüyorum ki biliyorum hiç takmama gerek ama yine Kalktım annem yorulmasın diye hizmet ettim Güler Yüzümü eksik etmedim yani ne diyeceğimi bilemiyorum artık anneme diyorum böyle böyle annem de onların bileceği şey diyor başka bi şey demiyor

Sizce düğünü MÜ beklemeliyim yine de bi umut belki gelirler diye yoksa direkt iletişimi kesip hayatımdan çıkarmalıyım hemen

Yaşadığın zor bi durum. Emin ol evli olan hemen hemen herkes yaşamıştır. İstiyoruz ki çevremiz kalabalık olsun. Bide şöyle bi durum var aile büyükleri sadece 1 saatlik takıda ortaya çıkıyor geri kalan 3-4 saatte sen arkadaşlarınla eğleniyorsun anın tadını çıkar onlar düğünden sonra hiç bişey olmamış gibi davranacaklar ve sen hiç aldırmayacaksın ve şunu unutma seni görmezden geliyorlarsa kesin düğününde sorun çıkarırlar inan suratsız akrabalar düğünde hiç olmuyor onları görmezden gel

Nasıl mış gibi nasıl samimiyetsiz bir durum işine gelince yanında olunduğunu görmek. Yerinde olsam gelmeyeceğinizi duydum diye arardım. E ama gelebiliyorsunuz normelde o gün gelmenize engel ne varki gibi imalı sorular sorardım gerekirse kırmadan ama tepkimi belli edecek kadar. Düğünümede gelmezse ne arar ne sorar nede konusurdum. İşine yaradığında gelceklerine hiç gelmesinler. Ayıp oluru düşünmeyen insanlara çok ayıp olurlu düşündüğümüzden böyle üzülüyoruz hep

o akrabalar kesin sana da gelecekler kalmaya tatili bilmem neyi bahane edip o zman duruma göre bir şeyler dersin şimid kal orada belki gelecekler....

Neden bu kadar kafana takıyorsun takma bence çok manâsız kendi hayatına bak nişanlınla olan ilişkine odaklan

Canim benim buna benzer bir olay benimde basima gelmisti. Cok yakin olan kuzenlerim o siralar babalari ve anneleri arasindaki sorundan dolayi tam dugune yakin yok onunda dugunune gelmeyecgiz felan dediler. Okadar deger verdigim insanlar benim yapmadigim birseyden dolayi bunu yaptilar . dugunume yakin en yakin en deger versigim arkadaslarimin isleri cikti.aralarinda bazilari tatile gidip benim dugunume gelemeyecigini soyledi .ve o kisi benim en yakin dostumdu güya. Esimin ailesinin sehrinde olacak kina sonrasi nikah icin en sevdigim teyzem baska kuzenlerin dugunune kalcasi ameliyatli sekilde daha uzak sehirlere giden teyzem brn gelmeyeyim dedi. İnsan dugun zamani zatrn cok stresli . birde yaninda deger verdiklerini gormek istiyor . ben onlar icin daha onceden bir suru fedakatlik yaptim onalri gormek ve birlikte olmal icin . ama sonra anladimki degmezmis kimseye . hersey bitti o gunlerin anisi kaldi simdi baska bir sehirdeyim . teyzem almanyadan 10 gunlugune geliyor . eskiden olsa isten izin almaya calisir giderdim . ama simdi gerek yok diyorum . insanlara hak ettigi sekilde davranicaksin. Kiz arkaaslarim beni cok uzduler.ayni sekilde onlarada hak ettikleri sekilde davraniyorum .kimisinin bahanesi gerckten cok sacmaydi .durdum ve dusundum eski hayatlarimiza baktim artilara eksilere ve dedim degmeyecek insan artik gorusmeye gerek yok .

Hic kendini uzme.sana deger vermeyen saymayan samimiyetsiz insanlar hic olmasinlar daha iyi .sen artik yeni bir yoldasin esin ailen yanindalar herseyden onemlisi. Sunuda dusun.ogunde anneninmi yaninda olmasini diledsin yoksa 50 tane akrabaninmi. Bazi kisler annesiz gelin oluyor sukret .

Benim annem kendi akrabalarının hemen hemen her düğününe giderdi.E düğünde ne takıldığıda malum!Kız kardeşimin düğününde bize bi geldiler 15 kişi sadece 4'ü altın taktı ve bu yüzden bizim evde yaz boyu kavga çıktı..ve gitmeden de bana iftita atıp öyle gittiler "valizimizden eşyalarımızı alıp saklamış" diye...üstelik gelenlerden birinin düğünü olmuştu annem gidememişti benim sınavım yüzünden,kız kardeşime takılan altınlardan birini ona verdi ve tabi o bir şey takmamıştı videoda her şey çok net görünüyor.
Gelseler bir dert oluyor gelmeseler bir dert.Gelmesinler ne olacak sanki.Tabi insan en mutlu gününde yanında ister ama...

Annen bir şey demiyor mu kardeşlerine, bence konuşması gereken o biz de büyükler konuşur çünkü bu mevzuları
Başkasının düğünü için gelirken kendi yeğeninizin düğününe gelmezseniz eğer bir daha görüşmem sizinle siz bilirsiniz diyecek annen

ANnem ne yazık ki kardeşlerine hiç bir şey demiyor ondan daha küçük olmalarına rağmen annemi önemsemiyorlar daha doğrusu önemsiyor gibi gösterip kesinlikle önemsemiyorlar işlerinize gelince işte bize Yemeğe gelirle annem sofrayı donatır yerler içerle sonra ablamızı ziyarete geldik ona değer veriyoruz derler yeme içme olmasa sanki gelirler ama onlar bi davet etse 50 kere söylerler değer veren insan Düğüne de gelir resmen enayi yerine koyuyorlar nasıl bu kadar rahat rahat gezmeye gelip Düğüne gelemeyeceğiz diyebiliyorlar anlamıyorum yani

Yani iş annemin söylemesine kalırsa annem kesinlikle hiç bi şey Söylemez anneme dedim niye bi şey demiyorsun diye o da gelmek isteyen gelir ayrıca Düğüne gelmeleri çok umurumda değil çok da kızmam gelmediler diye önemli olan sizin evlendikten sonra mutlu olmanız benim Yüzümü eğmemeniz diyor ama ne alaka yani Tmm mutlu olmamamız da önemli ama onların gelmesi de başka bi Açıdan önemli

Anneniz tabiki kardeşleriyle arasını bozmasın. Siz annenizde otururken onlar gelmeden 5 dakika önce çıkarsınız. Çağırırlarsa gitmezsiniz, eve davet etmezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…