Sanırım düğünüme kimse gelmeyecek

Canim bir laf duymustum kusmek isteyen dugunu bahane edermis. Ayse hanim fatma hanima dermis ki hatice bizi dugunune cagirirsa gitmeyiz kusmus oluruz, cagirmazsa da cagirmadin der yine kuseriz

Ohhhh en ideal dugun iste daha ne bekliyorsunuz? Dusunsenize hicbir akrabaniz yok ohhh supermis. Ben zil takip oynardim gelmiyorlar diye. Hayalimdeki dugun valla. Ben fikren dugunlere karsi oldugum icin o kadar kuru kalabaligin dolustugu dugunleri zaten hic sevmem. Birgun dugunum olursa da sadece en yakinlarima ve arkadaslarima bir restorantta yemek vermeyi dusunuyorum. Dugun bosuna masraf ve size ancak yorgunlugu kaliyor. Baskalari mutlu olsun, iki de kivirsinlar gobek atsinlar diye gelinle damat sekilden sekile giriyorlar gece boyunca.

Iyi tarafindan bakin valla. Demek ki sizin hic degeriniz yokmus ve kim gercek aile dostunuz anlamis oldunuz. Iliskiyi kesersiniz olur biter. Siz de dugununuzu en sevdiklerinizle kutlarsiniz iste. Ha 250 kisilik yer tutmussunuz o kotu olmus, bilseniz daha az kisilik bi yer tutardiniz. Ama hic caninizi sIkmaniza gerek yok , gelmeyen gelmesin amaan,

Hiç üzülme,simdi den Allah mesut etsin,böyle zamanda akraba da dostuda düsmaninada taniyorsun gel mek istiyen gelir hiç moralini bozma kizim

Benim düğünüme anneannem gelmişti 80 yaşında kadın 24 saat yoldan geldi bahane uretmesinler bari onların çocukları yok mu onlar evlenince siz gitmeyin hatta böyle yapana kapıyı bile acmayin benim nisanda yengem 3 gün önce gidip nisandan 10 gün sonra gelmişti ana mazeretini söyledi ayrıca geldiğinde altinini da almıştı akraba bu sonuçta ya mutlu ve zor anda yanında olması gerek bence dayini teyze ni ara söyle böyle davranarak beni kiriyorsunuz diye anlat duygularini

Çok Çoküzücü bir durum aslında ama mutluluğuna bak sen canım o gün kimsenin seni üzmesine izin verme
Varsın gelmesinler boşver
Gerçek yüzlerini görmüş oldun

Canım hiç canını sıkma daha çook zaman var ne olcağı belli olmaz,eğer yaza doğruda biz kesin gelmeyiz diye diretirlerse kesin gelecek insanlara eşinizi dostunuzuda getirin diyebilirsin..Mutluluklar

Kaç saatlik mesafede oturuyorlar. En azından bi birinci dereceden olanlar gelse iyi olurmuş. Bir de arkadaşları dediği gibi ummadigin kişiler gelebiliyordu. Hem daha tam listeyi oluşturmadan kaç kişi gelecek bilemezsiniz.

Kendi dugunumu hatirladim siz yazinca
Benim babam da o zaman 2 yildir vefat etmisti
Amcam gelmedi halalarim da oyle sanki tiyatroya gelmis gibi bon bon oturup baktilar
Neymis ben niye dugun yapmisim
E tabi ertesi gun bi patladim
Sanki babami benden cok seviyorsunuz eger onu sevseydiniz kizinin dugununu oyle sonuk gecirmezdiniz dedim ve de tabi agzima geleni de simdi hic biriyle konusmuyorum,hepsinden nefret ediyorum
O yuzden hic gelmeseydiler dedim zehir ettiler dugunumu bana

Bana bide nişanlıyken amcalarım telefon açardı neymiş fazla yük olma uygununu aldır eşyaların sonra sonra düzeltirsiniz durumunuzu
Öyle deli oluyodumki ezik hissettirme çabalarına. Boşunamı okudum kendi işimi kendim hallederim derdim. Amaçları sadece aman bize dokunma bizden bişey isteme demekti alttan alttan

Nikaha düğüne kadar salon dolacak mı nasıl olacak kaygısı yaşanıyor. O gün geldimi heyecandan gözün birşey görmüyor. Allah a havale et. Arkadaşlarını uzak tanıdıklarını çağar. Düğün nikah işleri böyle. En gelir dediğin gelmeyip gelmez dediğin gelebiliyor
Bu arada tebrik ederim Allah hayırlı uğurlu etsin

Benim babam cekilmesi zor biridir.
Ben bile anlasamam babamla.
Baba tarafim zaten bi tuhaftir hic aile iliskileri yoktur bir birlerinin iyi olmasini katiyen istemezler.birisinin cocugu iyi bir universite kazansa oburunun migreni tutar oyle manyaklar...
Anne tarafimda ehh daha hallicedir.
Sonuc olarak benim dugunumede sevdiklerim kolu komsu haric hala teyze dayi amca gelmedi...teyzelerim kiskandiklari icin gelemediler.
Kv ile yasadigimi dusunup rahatlamislar annem kac kez nio ayri oturuyor desede inanmamislar en son sevdigim bi teyzem bize geldiginde anlatmis ayri oturuyor diye teyzelerim haset etmisler...
Peki sizin akrabalarin nesi var?
Boyle davranmalarinin bir sebebi vardir.
Bizimkiler hem hasetler hem babami sevmezler misal

Valla onlara hic ihtiyacim yoktu benim de ama insan hic gulmezmi hic bi sey de vermediler yani dugun hediyesi olarak isteyen de yoktu
Simdi yurtdisindayim kardesimden ne ogreneyim hepsi diger halamin oglunun nisaninda bi guzel oynamislar da gayet neseliymisler
Ama ben onlara cok guzel beddua ettim ahim yerde kalmaz eminim
Zaten dertleri benle annemleydi
Hepsinden igreniyorum

Sende onların bir düğünü olursa gitmezsin amaan kendine dert yaratma.

Canım maddi durumları iyi demiş durmuşsun.. Herşeyleri bizden fazla demişsin.. Herşey maddiyat değil işte.. Onlarda olan fazla para ise sizdede anladığım kadarıyla insanlık (babanın annenin davranışlarından yola çıkıyorum) .. Onlar bu durumu hazmedemiyor kıskanıyorlardır. 25 yaşındayım ve yıllardır inandığım bir gerçek var oda KAN BAĞI DEĞİL CAN BAĞI ÖNEMLİ.. İyi yanından düşün, artık gözlerinde seni ne kadar büyütüyorlarsa ne kadar kıskanıyorlarsa (gerek saygı gerek eğitim gerek hal hareketlerin akıllılığın ola bilir) iyiliğini istemiyorlarmış.. Sıkma canını nazının geçtiği arkadaşlarınıza kolu komşunuza diyin yanlız bırakmayın gelin tek oynayın diye.. Ben nişanımı küçük salonda yaptım akrabalar gelmez diye beklemediğim insanlar çıktı geldi babam annem zamanında onlara iyilik yaptı diye davet edilmeden salon taştı.. Demem o ki, bilemezsin kimseyi beklemezken dolar ama çok beklentin oluncada bom boş kala bilir.. Sıkma canını annenlerede kızma onlar büyüklük yapıyor kimse değerini bilmesede onlar görevlerini yapıyorlar..

Benimde olursa aynı durumu yaşarım büyük ihtimal..çok kırıcı bi durum..akrabalar bile zoraki geliyor kimse istediğinden değil..100 kişi bile gelmez yani buna eminim..üstekil herkesin düğününe kınasına gittiğim halde.. Birde özellikle gelmesini istemediğim bikaç kişi var... Bi kuzenimin kınası oldu sadece 5 masa doluydu malesef... buna bi çare bulmak lazım ama içinden gelmeyen gelmesin daha iyi

Ama gördüğünde saygısızlık etmedende çok güzel utandıra bilirsin.. Eşinle mesela, saygılı davranda iyi davranda bu kez kıskançlıktan iyice çatlarlar, saygını bızmadan laf soka bilirsin, ne bilim geldiklerinde annene gidip ben ailemden gördüğüm gibi saydığım için geldim gibi şeyler fln yani laf sokmak la saygısızlık yapılmaz hemen ben ustasıyımdırda ondan belkide :)

İmkanlaei varken dugunume gelmeyenin dugunune gelmem. İs icin olduğum sehre gelipte kalmak isterlerse musait olmam. Annemlerde müsait olmaz.

Bendede aynı nefret vardı. Çocuğumun cenazesinde geldi hepside. Hiç bi etki etmediler bana. Varlıkşarı yoklukları bir gibi. Şimdi diyorum Allah bir araya getirmesin de napıyosa yapsınlar..

Bir kere hakkımi helal etmeyeceğim demen yersiz olmuş.yeğenin dügününe gelmeyeceklerine ben inanmiyorum acikcasi biraz evham yapiyorsun.

Gelmezlerse gelmesinler
Çağırılmadığın yere gitme çağırıldığın yere de erinme demişler
Sende artık adamına göre davranırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…