Sen hala ordamısın gel bak çeyizime:)

Allah güle güle kullanmak nasip etsin canım.

merak ettiğim erkek evi ne alıyo :

caım benim saol..
adet olarak mı bunlar arasından mı anlamadım ama bizim adetlere göre mutfaktaki tüm eşyalar ve yatak odası ayrıca 2beyaz eşya kızındır gerisi erkeğindir..burdaki çamaşır bulaşık makinesi çamaşırlık gibi biçok şeyi onlar aldı

merhaba kızlaaar kaynanam mutfaga aynı bu renk ve sekilde çakmış..
Elektronik aletleri yani tost makinesi kettle felan gibi koymak için

hepsi çok güzel canım güle güle kullan çamaşır makinen, yemek takımın ve renkli bardakların benimkilerin aynısı

hepsi çok güzel canım güle güle kullan çamaşır makinen, yemek takımın ve renkli bardakların benimkilerin aynısı

çok saol tatlım 2 sene önce yemek takımı alana günlük yemek takımı bedava kampanyasından almıştım renkli bardaklarıda babişkom biyerde görmüş beenip almış saolsun

Çooooooooooooooook saol canım....kadınlar kulübünü bu yüsden seviyorum heyecanlarımızı mutluluklarımısı fikirlerimizi çok rahat ve çok tatlı şnsanlarla paylaşıyorus
Katılıyorum canım bunun heycanıda mutluluguda ayrı oluyodur sahsen ben bakınca bile mutlu oluyorum nedensee

Katılıyorum canım bunun heycanıda mutluluguda ayrı oluyodur sahsen ben bakınca bile mutlu oluyorum nedensee

ben burda taaa asker bekleyip sonra nişan yapanları yada benim gibi çeyis düsüp evlenenleri gördüm...
ve hepsinde sanki ben gibi öle heyecanlandım kii

ben burda taaa asker bekleyip sonra nişan yapanları yada benim gibi çeyis düsüp evlenenleri gördüm...
ve hepsinde sanki ben gibi öle heyecanlandım kii
Bakalımm kendi ceyizime nasıl heycan yaparım kim bilir Daha ortada bişi yokken böyleysem ama yinede mutlulugu heyecanı yasamak kadar paylasmakta güzeldir Allah herkese nasip etsin inşallah

Tatlım güle güle kullan hepsi çok güzeller.
Düğün ne zaman

çok saol canım hepimiz çok mutlu günlerde kullanalım inş...
Temmuz başı düşünüyoduk ama ramazanla anlamayıs evlilikten die ağustos sonu eylül gibi düşünüyorus...Kısmtse şubatta burda o tarihte söz nisan ayında nişanım olcak..
çooook işimiz var çooooooooooooook

Amin canım inşallah..
Hepsi ard ardarda olucak desene bir senede biticek herşey ne güzel
Evet işin çok ama tatlı telaşlar bunlar darısı başıma :86:

Amin canım inşallah..
Hepsi ard ardarda olucak desene bir senede biticek herşey ne güzel
Evet işin çok ama tatlı telaşlar bunlar darısı başıma :86:

siz ne zaman düşünüydnz canm...:97::97:
ah gelsede artık özlem bitse.

Bizim düğün için 2,3 senemiz var tatlım..
Sağsalim gelsin bir kavuşalımda gerisi olur

Son düzenleyen: Moderatör:
cnm benim güle güle kullan hepsini ayrı ayrı hepsi çok güzel 100 ad. çetikde maşallah hepsini nasıl giyicen kızbenimde var 30 küsür ama ben yarısını hediye götürürüm bana 10 çift kalsa yeter çeyiz kalabalık görünsün şimdilik yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…