Sevgi-liebe'nin Diyet Günlüğü

Allah rahmet eylesin,Gülfürencim....Sende Sevgi gibi çok üzücü olaylar yaşamışsın...Allah sizlere sabır versin....

Bugün eczaneden -ingiliz karbonatı-aldım,bunu da denemek istiyorum.saf karbonat olduğu için belki migrenimi tetiklemez.ucuzdur,2,5 lira

Tabiki canım. Bence işin çözümü hemen kilo vermeye çalışmaktan vazgeçmek. Bu işin uzun ve zorlu bir iş olduğunu kabullenerek düşünmek ve davranmak. Allah hepimize kolaylık versin. Güzel paylaşımlarla birbirimizi motive edeceğiz.

Dalidacığım seni tekrar görmek beni mutlu etti, umarım bana kızmamışsındır.Öğünlerin harika....
Bugün eczaneden -ingiliz karbonatı-aldım,bunu da denemek istiyorum.saf karbonat olduğu için belki migrenimi tetiklemez.ucuzdur,2,5 lira
Sen dene baş ağrısı yapmazsa belki benimde potasyumumu yükseltmez.

Haklısın canım ,uzun vadede sabırla devam etmek lazım.
gurbetçiçeği, serapd neredesiniz.

Yine ben...günaydın arkadaşlar
kahvaltı:smothie(1 muz,1 elma,badem sütü)
ikindimlet,çoban salata
ara:kefir içeceğim
bugün misafirim gelecek,ancak akşam girebileceğim..sevgi ile kalın,zayıf kalın

Yine ben...günaydın arkadaşlar
kahvaltı:smothie(1 muz,1 elma,badem sütü)
ikindimlet,çoban salata
ara:kefir içeceğim
bugün misafirim gelecek,ancak akşam girebileceğim..sevgi ile kalın,zayıf kalın

Günaydın Dalida , Gulfuren, Gurbetçiçeği ve diğer arkadaşlar,
Gününüz hayılı ve bereketli olsun. Ben birazdan kahvaltımı yapıp nakış kursuna gideceğim.Kahvaltım her zamanki rutin kahvaltım olacak.Ögleden sonra görüşürüz.
Gurbetçiçeği bir merhaba diyecek kadarda olsa lütfen gir çok merak ediyorum....

bugun evdeyim is ok. niye evdeyim hemen anlatayim. arkadaslar benim gittigim is paketleme isi.yalniz peynir ve salamlari kartonlara paketliyorduk. deponun buzdolabi gibi olacagini tahmin etmemistik. eltimle birlikte baslamistik ise.cok soguk resmen buzdolabinin icinde calistik .is cok kolaydi ama soguktan burnumuzun ucunu hissetmiyorduk. baktik olacak gibi degil adamla konustuk. biz yapamayacaz dedik. adam bizi baska bir firmaya yerlestirecek sagolsun anlayisla karsiladi. umarim orasi soguk degildir.iste boyle arkadaslar yani ekmek kolay kazanilmiyor. yarin belli olacak bir kac gun evde olacagim. buarada yeni bir arkadasimiz katilmis. hosgelmis. memnun oldum. gulfurencim acinizi hatirlatmak gibi olmasin ama seninde ayni sevgi abla gibi olmus canim ya Allah her ikinizede sabir versin zor seyler yasamissin.Allah ölmuslerinizede rahmet etsin.

dallidacim ben artik karbonatli su icmiyorum. galiba serap arkadsimiz yazmisti.PH 8,22 olan sudan icersek gerek yokmus diye. ben zaten o sudan ictigim icin karbonatli su icmiyorum. bugunde misafirin gelecekmis eminim yogun olursun tum gun. kolay gelsin canim....

tesekkur ederim sevgi abla az önce acikladim. karsilasamadik ayni anda yaziyorduk galiba. nakis kursuna gule gule git, gule gule gel. kendine iyi bak.

Az once ne yedim bilin. malesef esim hamurisi istedi. lahana sarmam vardi. birazda katmer yaptim. ve malesef yedim.yaaa sicak sicak onlar yerken ben salata yiyemedim.durum bundan ibaret.

Merhaba Gurbetcicegi,afiyet olsuncanını sıkma,yarın dikkat ederek telafi edersin.Bende bugün yumurta yiyecektim,misafirlerim vardı,yiyemedimonun yerine tavuk yedim...

Gurbetciceği,yetişemedim sana....sana mesaj yazarken sen gittin...
BEN BUGÜN SPOR DA YAPAMADIM...ama 70 dakika yürüdüm...

Son düzenleme:
Ben bu hafta düzenli spor yapmadım....ama yarın,cumartesi ve pazar telafi edeceğim inşAllah...bugün 2 kare çikolata da yedimburda paylaşım yapmak gerçekten iyi geliyor,motivasyonum düşmüyor...iyi ki sizin gibi arkadaşlarım varöpüldüğünüz

ben bugün ingiliz karbonatı içtim,ama çok koymadım ve başım ağrımadı.yarın normal ölçu kullanacağım,sonucu yazarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…