- Konu Sahibi sevgi-liebe
-
1987 senesinde oldu..Ablam 3 aylık hamileydi..İşkence yaparak ablamı öldürdü.Kendisi cinayet masasında polisti ve dayımın oğluydu..Şimdi evlenmiş ve çocuğu olmuş diye duydum..Olan ablama oldu..Öldüğünde 17 yaşındaydı..Annemde arkasından fazla dayanamadı 5 sene sonra 50 yaşında annemi kaybettim..Neyse seni üzmek istemedim..Allah hepsini rahmet eylesin..Hepimizin kaderinde ne varsa onu yaşıyoruz..
Tabiki canım. Bence işin çözümü hemen kilo vermeye çalışmaktan vazgeçmek. Bu işin uzun ve zorlu bir iş olduğunu kabullenerek düşünmek ve davranmak. Allah hepimize kolaylık versin. Güzel paylaşımlarla birbirimizi motive edeceğiz.Nasrettin Hoca'nın dediği gibi''Damdan düşenin halini damdan düşan anlıyor.Ben de bazen verdim sonra tekrar aldım.Meselenin kaynağına tam olarak inilmediği ve kökten hallolmadığı için bu böyle devam ediyor.Tam kararlı devam ediyorum duraklamaya başladığında başa dönüyorum,istikrarlı devam edemiyorum.Allah seninde yardimcın olsun canım, tecrübelerini bizlerle paylaşırsan seviniriz.
.
Dalidacığım seni tekrar görmek beni mutlu etti, umarım bana kızmamışsındır.Öğünlerin harika....merhaba kızlar
bazı işlerim vardır,ancak gelebildim...
kahvaltı:2 tereyağlı yumurta,peynir,5 zeytin,1 domates,salata
ikindi:1 orta boy palamut,1 domates
az önce 1 muz yedim..
sabah da 80 dakika yürüdüm...
öpüldüğünüz
Sen dene baş ağrısı yapmazsa belki benimde potasyumumu yükseltmez.Bugün eczaneden -ingiliz karbonatı-aldım,bunu da denemek istiyorum.saf karbonat olduğu için belki migrenimi tetiklemez.ucuzdur,2,5 lira
Haklısın canım ,uzun vadede sabırla devam etmek lazım.Tabiki canım. Bence işin çözümü hemen kilo vermeye çalışmaktan vazgeçmek. Bu işin uzun ve zorlu bir iş olduğunu kabullenerek düşünmek ve davranmak. Allah hepimize kolaylık versin. Güzel paylaşımlarla birbirimizi motive edeceğiz.
Dalidacığım seni tekrar görmek beni mutlu etti, umarım bana kızmamışsındır.Öğünlerin harika....
Sen dene baş ağrısı yapmazsa belki benimde potasyumumu yükseltmez.
Kızmadım Sevgi,ilgine teşekkür ederim
Yine ben...günaydın arkadaşlar
kahvaltı:smothie(1 muz,1 elma,badem sütü)
ikindimlet,çoban salata
ara:kefir içeceğim
bugün misafirim gelecek,ancak akşam girebileceğim..sevgi ile kalın,zayıf kalın
Günaydın Dalida , Gulfuren, Gurbetçiçeği ve diğer arkadaşlar,
Gününüz hayılı ve bereketli olsun. Ben birazdan kahvaltımı yapıp nakış kursuna gideceğim.Kahvaltım her zamanki rutin kahvaltım olacak.Ögleden sonra görüşürüz.
Gurbetçiçeği bir merhaba diyecek kadarda olsa lütfen gir çok merak ediyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?