Sevgi-liebe'nin Diyet Günlüğü

Günaydın güze bayanlar
Bugün erkenciyim.Kahvaltıda smoothie içeceğim(1muz,1 elma,1 bardak badem sütü)
Ara öğün:kefir içeceğim
ikindi :ıspanaklı omlet,çoban salata...
Bugün bunları yemeği düşünüyorum...sizce olmuş mu?acaba çoban salata yerine yeşil salata mı yesem?:26:
Dün spor yapamadım,ama dışarda işim vardı,2 saate yakın yürüdüm.
Sevgiler

Çok üzüldüm,geçmiş olsun.Allah bir kapıyı kapatır diğerini açar,İNŞALLAH hayırlı helal bol kazançların olduğu yeni bir iş nasip olsun

Arkadaşlar neredesiniz.?Gurbetçiçeği işte ya sizler neredesiniz?Öğle yemegimi yazayım:
Çimlenmiş nohut ,mercimek ve karabuğdayla salata, ciğer ve taşlık sote

İyi geceler, bugün çok sessiz.Akşam menümü bildireyim:
1 kase tarhana çorbası
3 kaşık patlıcan yemeği
2 kaşık pilav
bir kaç çatal salata

Günaydın Hanımlar ,
anlaşılan dün girmeye vakit bulamamışsınız, inşAllah önemli bir şey yoktur ,sadece vajit bulamamışsınızdır.Ben birazdan kahvaltımı yapıp, yiğenimin okuluna hocalarıyla görüşmeye gideceğim.Öğleden sonra da psikiyatrisine götüreceğim ,evde de yapılacak bir çok iş var.Hayırlısı sakin bir hayatı o kadar özlüyorum ki,Kahvaltımı da yazayım:
2 haşlanmış yumurta
1 parça peynir
zeytin
3 kuru incir. birkaç fındık

Ay canım çok iyi anlıyorum seni. Bende 9 senedir kilo vermeye çalışıyorum, 9 senedir hayallerime ulaşmaya çalışıyorum. Bazen başarılı oluyorum ama kısa süreli sonra da uzun vadede başarısız oluyorum. Motivasyon çok önemli bu süreçte, inanmak, gerçekten karar vermek, gerçekçi bir yol çizmek çok önemli.

Bazı günler senin yediklerinden yiyeceğim ama akşam tek salatayla geçiremem..Benim oğlan hala emiyor..Emmese de tek salatayla acıkırım..

Arkadaşlar neredesiniz.?Gurbetçiçeği işte ya sizler neredesiniz?Öğle yemegimi yazayım:
Çimlenmiş nohut ,mercimek ve karabuğdayla salata, ciğer ve taşlık sote

Merhaba sevgi-liebe . Eşim evde sizleri okuyup hemen çıkıyorum..Mercimek filizlendirmiştim ya bir haftadır dolapta acaba yiyebilir miyim?Yoksa atayım mı?Öğünlerin de güzel maşallah..

Karataydaki gibi ekmek yemiyorsun kahvaltıda sanırım..Dikkat ediyorum öğünlerinde ekmek yok..

Dün

sabah

tahıllı ekmek ile kaşarlı tost
çay

öğlen
küçük kasede mantı ( arkadaşımdaydım)

akşam

taze fasulye
az bulgur pilavı
salata

Ben hala karbonatlı suyumu içiyorum..Aralarda bitki çayı,yatarkende sirkeli,ballı su içiyorum..omega 3 her gün alıyorum..

Nasrettin Hoca'nın dediği gibi''Damdan düşenin halini damdan düşan anlıyor.Ben de bazen verdim sonra tekrar aldım.Meselenin kaynağına tam olarak inilmediği ve kökten hallolmadığı için bu böyle devam ediyor.Tam kararlı devam ediyorum duraklamaya başladığında başa dönüyorum,istikrarlı devam edemiyorum.Allah seninde yardimcın olsun canım, tecrübelerini bizlerle paylaşırsan seviniriz.

yukarıda cevabını verdim.

Son düzenleme:
Gulfuren nasıl becerdim bilmiyorum ama benim mesajı senin mesajın içine yazmışım.

Çok güldüm Allah iyiliğini versin..Cevabı arıyorum bir şey yok,altaki mesajı okuyunca gördüm..

Bende sadece sabahları ekmek yiyorum ,akşam yemiyorum..Zaten genelde iki öğün yemek yiyorum..

Yiğenine geçmiş olsun,kaybettiğin kardeşinin çocuğu değil mi? Allah rahmet eylesin..Biliyor musun benim ablamda aynı şekilde öldü..Doktor ne dedi.?

Yiğenine geçmiş olsun,kaybettiğin kardeşinin çocuğu değil mi? Allah rahmet eylesin..Biliyor musun benim ablamda aynı şekilde öldü..Doktor ne dedi.?

Sağol canım, olayın etkisini atlatmaları için psikiyatıra götürüyoruz, rutin kontrolü var. Kardeşim götürüyor. Sabah ögretmenleriyle konuştuk daha iyi diyorlar.Ablanı okuyunca kanım dondu bu acının ne olduğunu çok iyi biliyorum.Bir anda gözlerim yaşardı. Aynı şekilde olması beni çok etkiledi. Başınız sağolsun ne zaman oldu?Hayatları boyunca çektiriyorlar ,sonrada köle gibi gördükleri için ayrılmaya yanaşmıyorlar.Hayatları boyunca azraillereinin her türlü hizmetlerini yapmalarıda ayrı bir acı.katili yaşıyormu, bizimkinde ilahi adalet tecelli etti.

1987 senesinde oldu..Ablam 3 aylık hamileydi..İşkence yaparak ablamı öldürdü.Kendisi cinayet masasında polisti ve dayımın oğluydu..Şimdi evlenmiş ve çocuğu olmuş diye duydum..Olan ablama oldu..Öldüğünde 17 yaşındaydı..Annemde arkasından fazla dayanamadı 5 sene sonra 50 yaşında annemi kaybettim..Neyse seni üzmek istemedim..Allah hepsini rahmet eylesin..Hepimizin kaderinde ne varsa onu yaşıyoruz..

Tekrar başınız sağ olsun, şehit olarak gitmiş inşALLAH..Hem hamileymiş hem öldürülmüş,ALLAH bildiği gibi yapsın.Akraba olması da ayrı bir acı.Bizimki kafasına tek kurşunla gitti, söylenene göre hemen vefat etmiş ama 15 sene hem fiziki hem de pisikolojik işkenceyi fazlasıyla gördü,İNŞALLAH cennetine hazırlık olmuştur.Ayrı kaldığı son 3 ayda geceleri rahat uyuyorum, rahat nefes aldığını hissediyorum diyordu.En azından son üç ay mutluydu ve çocuklarıyla ilgili güzel hayaller kuruyordu.Bir ayette öldürenin, öldürdüğü insanın bütün günahlarını kendi üstüne alacağı bildiriliyor.Bir insan öldürülüyor , arkasından kaç kişi ve kaç aile mağdur oluyor, anneciğine de Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Kaderlerimiz ne kadar birbirine benziyor, dediğin gibi kaderde ne varsa o yaşanıyor....

merhaba kızlar
bazı işlerim vardır,ancak gelebildim...
kahvaltı:2 tereyağlı yumurta,peynir,5 zeytin,1 domates,salata
ikindi:1 orta boy palamut,1 domates
az önce 1 muz yedim..
sabah da 80 dakika yürüdüm...
öpüldüğünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…