Sevgi-liebe'nin Diyet Günlüğü

Az once ne yedim bilin. malesef esim hamurisi istedi. lahana sarmam vardi. birazda katmer yaptim. ve malesef yedim.yaaa sicak sicak onlar yerken ben salata yiyemedim.durum bundan ibaret.

Canlarım iyi akşamlar,Gurbetçiçeği üzülme kendimizi fazla kasmaya gerek yok.Ben bugün kursta arkadaşlarada söyledim,hepsini bir anda vermeye gerek yok,Ben kendi adıma ayda 1 kg versem ,iki senede bu işi bitiririm aLLAH İZİN VERİRSE. Hem böylece yeme sitilini yayarak alıştığım için, diyeti bırakınca yiyeceklere saldırma gibi bir durum olmaz,Merak etmeyin bendede kaçamak var,öğleyin patlıcan,sarma,salata 2 hurma ve dut pestili yedim.fena değildi idare ederdi.Gelirken çavdar veya tam buğday ekmeği almak için markete girdim sonra almadan çıktım.Ama eşşeğin aklına karpuz kapuğu düşer misali yememek için almadığım ekmeği gelince kekikli pulbiberli zeytinyağına banarak yedim.Alsaydim belki yemeyecektim .Neden kaçarsanız beyin daha fazlasını yapmanız için zorluyor, üzülmeyin. Gidecek inş.

Tekrar merhaba Sevgi,doğru diyorsun...çok veren kastan,az veren yağdan

Demekki kacamakta yalniz degilmisim canim arkadaslarim beni hic yalniz birakmiyorlar ne guzel. gulfuren sen ne yedin bakalim hadi itiraf et.

Dallidacim sen sporunuda guzel yapiyorsun. hepimizden daha azimlisin. benimde evde eliptik bisikletim, AB rocketi, plates topu ve bantlarim var . hatta bisikleti oturma odasina cektimki tv seyrederken surerim diye ama o bana bakiyo ben ona.....

Birde arkadaslar heryere arabayla gide gide insan tembellesiyor. ekmek almaya bile arabayla gidiyorum dusunun. ama en yakin firin yuruyerek35-40dakika

Hayırlı cumalar arkadaşlar
sabah:klasik kahvaltı,2 yumurta,peynir,domates,salata,5 zeytin
spor:70 dakika yürüdüm,15 dakika aletlerle çalıştım...

Gülfuren,dün girmedin,iyi misin?
Sevgi,bugün ingiliz karbonatlı su içtim,dokunmadı.demek ki marketlerde satılan karbonat saf değil..zaten DR.AYŞEGÜL aynı şey diyor.bu arada Reha Muhtar da bir yazı yazmış:Kanserin nedeni ve önlemi....Vatan gazetesinde yazıyordu...netten bakkabilirsiniz...öpüldünüz
ha,bu arada,nerdesiniz hanımlar?

İnsan hasta olur ben soğuğa hiç dayanamıyorum..Hakkınızd hayırlısı olsun..Teşekkür ediyorum..

Bende ph yüksek su aldım ama karbonatlı su içmeye alıştım hala karbonat koyasım var :))))

Az once ne yedim bilin. malesef esim hamurisi istedi. lahana sarmam vardi. birazda katmer yaptim. ve malesef yedim.yaaa sicak sicak onlar yerken ben salata yiyemedim.durum bundan ibaret.

Afiyet olsun arada olur..Bu gün dikkat edersin olur biter canım..

Demekki kacamakta yalniz degilmisim canim arkadaslarim beni hic yalniz birakmiyorlar ne guzel. gulfuren sen ne yedin bakalim hadi itiraf et.

Ben de baya bir kaçamak yaptım..Ne siz sorun ne ben söyleyeyim..

Dallidacim sen sporunuda guzel yapiyorsun. hepimizden daha azimlisin. benimde evde eliptik bisikletim, AB rocketi, plates topu ve bantlarim var . hatta bisikleti oturma odasina cektimki tv seyrederken surerim diye ama o bana bakiyo ben ona.....

Dallida yeme konusunda da sporda da hepimizden öndesin ve süpersin,maşallah

Hayırlı cumalar arkadaşlar
sabah:klasik kahvaltı,2 yumurta,peynir,domates,salata,5 zeytin
spor:70 dakika yürüdüm,15 dakika aletlerle çalıştım...

Yürüyüşü dışarıda mı yapıyorsun?Ben eve trambolin bile aldım şu sıra yapacak halim yok

Burdayımmmm..

az önce ikinci öğünümü da yedim:
1 kepçe mercimek çorbası,tavuk eti,çoban salata
.....dışarda 1,5 saat gezdim

Merhaba kızlar
Az önce 2 kuru kayısı ve smothie içtim
Ara:kefir içeceğim
ikindi:balık,salata
bugün plates yapmayı düşünüyorum,zamanım kalırsa...temizlik yapmam lazım:18:

Öpüldünüz kızlar,bende dışarya çıkacağım,oğlumu antrenmana götüreceğim...sonra eve gelip,yemek,temizlik yapacağım....ancak akşama tekrar girerim....hepimize kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…