- Konu Sahibi sevgi-liebe
-
Az once ne yedim bilin. malesef esim hamurisi istedi. lahana sarmam vardi. birazda katmer yaptim. ve malesef yedim.yaaa sicak sicak onlar yerken ben salata yiyemedim.durum bundan ibaret.
Ben bu hafta düzenli spor yapmadım....ama yarın,cumartesi ve pazar telafi edeceğim inşAllah...bugün 2 kare çikolata da yedimburda paylaşım yapmak gerçekten iyi geliyor,motivasyonum düşmüyor...iyi ki sizin gibi arkadaşlarım var öpüldüğünüz
Tekrar merhaba Sevgi,doğru diyorsun...çok veren kastan,az veren yağdanCanlarım iyi akşamlar,Gurbetçiçeği üzülme kendimizi fazla kasmaya gerek yok.Ben bugün kursta arkadaşlarada söyledim,hepsini bir anda vermeye gerek yok,Ben kendi adıma ayda 1 kg versem ,iki senede bu işi bitiririm aLLAH İZİN VERİRSE. Hem böylece yeme sitilini yayarak alıştığım için, diyeti bırakınca yiyeceklere saldırma gibi bir durum olmaz,Merak etmeyin bendede kaçamak var,öğleyin patlıcan,sarma,salata 2 hurma ve dut pestili yedim.fena değildi idare ederdi.Gelirken çavdar veya tam buğday ekmeği almak için markete girdim sonra almadan çıktım.Ama eşşeğin aklına karpuz kapuğu düşer misali yememek için almadığım ekmeği gelince kekikli pulbiberli zeytinyağına banarak yedim.Alsaydim belki yemeyecektim .Neden kaçarsanız beyin daha fazlasını yapmanız için zorluyor, üzülmeyin. Gidecek inş.
bugun evdeyim is ok. niye evdeyim hemen anlatayim. arkadaslar benim gittigim is paketleme isi.yalniz peynir ve salamlari kartonlara paketliyorduk. deponun buzdolabi gibi olacagini tahmin etmemistik. eltimle birlikte baslamistik ise.cok soguk resmen buzdolabinin icinde calistik .is cok kolaydi ama soguktan burnumuzun ucunu hissetmiyorduk. baktik olacak gibi degil adamla konustuk. biz yapamayacaz dedik. adam bizi baska bir firmaya yerlestirecek sagolsun anlayisla karsiladi. umarim orasi soguk degildir.iste boyle arkadaslar yani ekmek kolay kazanilmiyor. yarin belli olacak bir kac gun evde olacagim. buarada yeni bir arkadasimiz katilmis. hosgelmis. memnun oldum. gulfurencim acinizi hatirlatmak gibi olmasin ama seninde ayni sevgi abla gibi olmus canim ya Allah her ikinizede sabir versin zor seyler yasamissin.Allah ölmuslerinizede rahmet etsin.
dallidacim ben artik karbonatli su icmiyorum. galiba serap arkadsimiz yazmisti.PH 8,22 olan sudan icersek gerek yokmus diye. ben zaten o sudan ictigim icin karbonatli su icmiyorum. bugunde misafirin gelecekmis eminim yogun olursun tum gun. kolay gelsin canim....
Az once ne yedim bilin. malesef esim hamurisi istedi. lahana sarmam vardi. birazda katmer yaptim. ve malesef yedim.yaaa sicak sicak onlar yerken ben salata yiyemedim.durum bundan ibaret.
Demekki kacamakta yalniz degilmisim canim arkadaslarim beni hic yalniz birakmiyorlar ne guzel. gulfuren sen ne yedin bakalim hadi itiraf et.
Dallidacim sen sporunuda guzel yapiyorsun. hepimizden daha azimlisin. benimde evde eliptik bisikletim, AB rocketi, plates topu ve bantlarim var . hatta bisikleti oturma odasina cektimki tv seyrederken surerim diye ama o bana bakiyo ben ona.....
Hayırlı cumalar arkadaşlar
sabah:klasik kahvaltı,2 yumurta,peynir,domates,salata,5 zeytin
spor:70 dakika yürüdüm,15 dakika aletlerle çalıştım...
Gülfuren,dün girmedin,iyi misin?
Sevgi,bugün ingiliz karbonatlı su içtim,dokunmadı.demek ki marketlerde satılan karbonat saf değil..zaten DR.AYŞEGÜL aynı şey diyor.bu arada Reha Muhtar da bir yazı yazmış:Kanserin nedeni ve önlemi....Vatan gazetesinde yazıyordu...netten bakkabilirsiniz...öpüldünüz
ha,bu arada,nerdesiniz hanımlar?
evet canım,dışarda yürüyorumYürüyüşü dışarıda mı yapıyorsun?Ben eve trambolin bile aldım şu sıra yapacak halim yok
Burdayımmmm..
Sevgi ve Gurbetçiçeği,herhalde işiniz çıktı...:102:öpüldünüz
az önce ikinci öğünümü da yedim:
1 kepçe mercimek çorbası,tavuk eti,çoban salata
.....dışarda 1,5 saat gezdim
süpersin bugunku menun ve yuruyuslerin harika tebrik ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?