Sevgi-liebe'nin Diyet Günlüğü

Merhaba kızlar
Az önce 2 kuru kayısı ve smothie içtim
Ara:kefir içeceğim
ikindi:balık,salata
bugün plates yapmayı düşünüyorum,zamanım kalırsa...temizlik yapmam lazım:18:

Süpersin ,senin yeme düzenin gibi yitebilsem kalan dört kilo şimdiye kadar çoktan gitmişti..Harekette var maşallah..

Merhaba kızlar
Az önce 2 kuru kayısı ve smothie içtim
ikindi:balık,salata
bugün plates yapmayı düşünüyorum,zamanım kalırsa...temizlik yapmam lazım:18:

Süpersin ,senin yeme düzenin gibi yiyebilsem kalan dört kilo şimdiye kadar çoktan gitmişti..Harekette var maşallah..

Bu arada eşim evde ben bilgisayara hiç bakamıyorum..Evde olunca hiç zamanım olmuyor..

Süpersin ,senin yeme düzenin gibi yiyebilsem kalan dört kilo şimdiye kadar çoktan gitmişti..Harekette var maşallah..

Bu arada eşim evde ben bilgisayara hiç bakamıyorum..Evde olunca hiç zamanım olmuyor..

Teşekkürlerseninin daha küçük olduğu için,seni fazlasıyla yorar,spor için hevesin kalmıyor...biraz daha büyüsün,daha rahat hareket edeceksinbenim de eşim evdeyken çok giremiyorum...kendine iyi bak...

Avatarımı değiştirdimsizce nasıl oldu?

iYİ GECELER DALİDA, GURBETÇİÇEĞİ, GULFUREN,
avatarlarının ikiside zarafet sembolü, kişiligini yansıtıyor galiba.Dalida senden başka beni merak eden olmamış.Ben iyiyim.çok şükür.Bayram sonuna kadar çok yoğun olacağım,ara ara girmeye çalışacağım. Biliyorsunuz bayrama düğün var ,onun telaşı diğer taraftan bayram temizliğine başladım. hepinizi öpüyorum, diyet diye sorarsanız galiba bayramdan sonra tam yoğunlaşacağım.B u dönemi kilo almadan atlatabilirsem ne mutlu.

Merhaba Sevgi,yoğun olduğunu tahmin etmiştim,Allah kolaylık versin!Bende seni çoooook öptüm:116:

Günaydın Sevgi,Gurbetçiçeği,Gülfuren:80:
Kahvaltım:2 haşlanmış yumurta,peynir,6 zeytin,domates,salata
İkindi:balık,salata....
Hepimize iyi bir gün dilerim:119::119:

dun bende hic giremedim. eltimler yeni araba aldilar. onun icin kuzu kesmisler. oraya davetliydik. ordan geldik misafirle birlikte gece 1,5 a kadar oturduk cay kahve felan derken onlar gittiler gec yattik. sabahda gec kalktik. tipik haftasonu iste genelde boyle olur. dun gene karisti yediklerim. bu sabahda kahvaltida sucuklu yumurta 2 dilim ekmek, biraz recel ,ve zeytin yedim.gec yedigim icin herhalde birde aksamustu yeriz bugun .sevgi ablacim ben tahmin etmistim senin dugun telasinda oldugunu birde bayram yaklasiyorya haliyle bayram hazirliklari felan anliyorum seni. böyle yogun zamanlarda diyet yapmakda zor oluyor. benimde bu hafta hergun birsey cikti. ozaman duzenli beslenemiyorsun. kosturmaktan ,gelen giden, derken karisio. insan kendi evde daha iyi diyet apabiliyo. mesela kahvaltiyi yaparken öglen ne yiyecegimi dusunuyorum. ön hazirliklarimi yapiyorum. mesela oglen tavuk yiyeceksem buzluktan sabah cikariorum. evleri temizledikten sonra yemegimi hazirliyorum daha duzenli oluyor. ama kosturmacada ne bulursan onu yiyorsun diyete uygunmu degilmi dusunemiyorsun. dedigim gibi bu haafta bende umitsizim. insallah kilo almamisimdir. yarin tartilacam bakalim.

dallidacim avatarini görunce ilkönce dedim ki yeni bir arkaadas katilmis bize. sonra baktim dallida yaziyor. anladim. cok tatli. ama önceki resimdeki hatun incecik ve cok zariftiya ben hep seni o sekilde hafizamda canlandirmistim. sanki bu sen degilde bir baskasi gibi geldi. ama olsun bunada alisiriz.sen kesin kilo verdin bu hafta superdin. simdiden tebrik ederim seni. gulfurencim sende fazla gözukmedin bu günlerde ama senide anliyorum. esim evde olunca bende fazla nete giremiyorum. hemen neyapiyosun orda. bilmem ne gelsene yanima.....vs.... baska odada isimi yapsamda ayni. hep yaninda olmaliyim snki kaciyoruz.

Merhaba Gurbetçiçeği,sana da kolay gelsin.eski avatarıma geri döndüm,yeni avatarıma bir türlü alışamadımdüzenli spor yapmadığım için bende bu hafta pek ümitli değilim...iki gündür bende temizlik yapıyorum,yürüyüşe çıkamadım:84:bir de,ben gram gram kilo verenlerdenyim...ona da razıyım...artış olmasın da

Olsun canim az olsun temiz olsun . gram gramda olsa gidiyorya onemli olan o. benim yarin gunum var. arkadaslarim gelecekler. malum pastalar, borekler, sarmalar daha neler neler.... kizlar itiraf edeyim ben galiba bu gidisle diyet miyet yapamayacagim. yada bir dag basina yerlesip kimseyle gorusmeyecegim. yani olmuyor boyle her gun birsey cikiyor. sali gunude kahvaltiya davetliyiz. carsambaya Allah kerim . sonrasinda bayram ooooohhhh valla napcaz....

Dallidacim eski avatarina donmene sevindim. ben seni bu kadinsin gibi canlandirdim kafamda o yuzden digeri baskasi gibi gelmisti. Kiz valla sizlere oyle alistimki insallah hic ayrilmayizz.

Sevgi abla fazla yorma kendini. arada sirada bir ugra neler yapiyorsun haberdar et bizleri. sagliginada dikkat et. sen bizim hem buyugumuuz hem ablamiz hemde arkadasimizsin bize lazimsin bekliyoruz...

Sağlık olsunbayram dan sonra daha çok dikkat edersin,olur bitter

Sevgi kolay gelsin,bende nasılsın dedim görmemişsin?

Dalida bencede şu anki avatarın daha güzel..Sen rahat bu haftada 1 kilo vermişsindir..

gurbetçiçeği eşim işten çıkmadan önce tartılmıştım 57.3 çıkmıştım..Şu dört gündür maşallah güzel yiyoruz.. Yarın ne çıkacak bakalım..:18:Ben akşamları çay içmem..Eşim evde diye çay yanında da söylemeyeyim maşallah gidiyoruz..İnşallah çok çabuk hayırlısı ile işe başlar da eski düzene geçsek..Aman eşim gece çalışıyor diye şikayet ediyordum,meğer çok iyimiş..

bugün tartıldım:geçen hafta 79,5,bu hafta 79kg....düzenli spor yapmazsam,ben çok zor kilo veririm....:18::18:
1.öğün:2 haşlanmış yumurta,peynir,5 zeytin,domates...
ara:kefir,iki ceviz
2.öğün:tavuk,salata
bugün yürüyüşe çıkamadım,gece eşimin uykusu kaçtı,sağ sola döndü,çok uykusuz kaldımneyse ki dışarda işim var,1,5 saat yürüyeceğim..hepimize kolay gelsin kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…