- 26 Nisan 2007
- 4.812
- 3.576
- 698
- Konu Sahibi sevgi-liebe
-
Merhaba kızlar
Az önce 2 kuru kayısı ve smothie içtim
Ara:kefir içeceğim
ikindi:balık,salata
bugün plates yapmayı düşünüyorum,zamanım kalırsa...temizlik yapmam lazım:18:
Merhaba kızlar
Az önce 2 kuru kayısı ve smothie içtim
Ara:kefir içeceğim
ikindi:balık,salata
bugün plates yapmayı düşünüyorum,zamanım kalırsa...temizlik yapmam lazım:18:
Süpersin ,senin yeme düzenin gibi yiyebilsem kalan dört kilo şimdiye kadar çoktan gitmişti..Harekette var maşallah..
Bu arada eşim evde ben bilgisayara hiç bakamıyorum..Evde olunca hiç zamanım olmuyor..
Avatarımı değiştirdimsizce nasıl oldu?
iYİ GECELER DALİDA, GURBETÇİÇEĞİ, GULFUREN,
avatarlarının ikiside zarafet sembolü, kişiligini yansıtıyor galiba.Dalida senden başka beni merak eden olmamış.Ben iyiyim.çok şükür.Bayram sonuna kadar çok yoğun olacağım,ara ara girmeye çalışacağım. Biliyorsunuz bayrama düğün var ,onun telaşı diğer taraftan bayram temizliğine başladım. hepinizi öpüyorum, diyet diye sorarsanız galiba bayramdan sonra tam yoğunlaşacağım.B u dönemi kilo almadan atlatabilirsem ne mutlu.
dallidacim avatarini görunce ilkönce dedim ki yeni bir arkaadas katilmis bize. sonra baktim dallida yaziyor. anladim. cok tatli. ama önceki resimdeki hatun incecik ve cok zariftiya ben hep seni o sekilde hafizamda canlandirmistim. sanki bu sen degilde bir baskasi gibi geldi. ama olsun bunada alisiriz.sen kesin kilo verdin bu hafta superdin. simdiden tebrik ederim seni. gulfurencim sende fazla gözukmedin bu günlerde ama senide anliyorum. esim evde olunca bende fazla nete giremiyorum. hemen neyapiyosun orda. bilmem ne gelsene yanima.....vs.... baska odada isimi yapsamda ayni. hep yaninda olmaliyim snki kaciyoruz.
Merhaba Gurbetçiçeği,sana da kolay gelsin.eski avatarıma geri döndüm,yeni avatarıma bir türlü alışamadımdüzenli spor yapmadığım için bende bu hafta pek ümitli değilim...iki gündür bende temizlik yapıyorum,yürüyüşe çıkamadım:84:bir de,ben gram gram kilo verenlerdenyim...ona da razıyım...artış olmasın da
Olsun canim az olsun temiz olsun . gram gramda olsa gidiyorya onemli olan o. benim yarin gunum var. arkadaslarim gelecekler. malum pastalar, borekler, sarmalar daha neler neler.... kizlar itiraf edeyim ben galiba bu gidisle diyet miyet yapamayacagim. yada bir dag basina yerlesip kimseyle gorusmeyecegim. yani olmuyor boyle her gun birsey cikiyor. sali gunude kahvaltiya davetliyiz. carsambaya Allah kerim . sonrasinda bayram ooooohhhh valla napcaz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?