- Konu Sahibi sevgi-liebe
-
akşam üstü 10 siyah kuru erik yedim.............çok pişmanım........+1 sütlü kahve içtim...neyse ki şekersizdı....
Arkadaslar kilomu bildirip kaciyorum 89,1 600 gr. vermisim 4gunde idare eder. 88e az kaldi . gorusmek uzere opuldunuz....
Nerdesin?
Arkadaslar kilomu bildirip kaciyorum 89,1 600 gr. vermisim 4gunde idare eder. 88e az kaldi . gorusmek uzere opuldunuz....
bende kilomu bildiriyim
79,5kg,geçen hafta 80,5,fark 1kilo...bu gidişle inşAllah 10 hafta sonra 10 kilo vermiş olurum
Geldim vefalı arkadaşlarım,
Gurbetçiçeği , Dalida tebrik ederim canım.Gulfuren geçmiş olsun,ucuz atlatmışsınız, kıyma malesef her zaman tehlike arzediyor işlenmiş olduğu için.İki günün özetini daha sonra yazacağım, malesef kilo olarak bana döndü,
geçen hafta:85,4 kg
bu hafta:86,1kg Dha sonra ayrıntıları yazacağım.
Geçen hafta : 58.2
Bu hafta :57.9
Hala reglim bitmedi..Gerçek kilom haftaya belli olacak..
Tebrikler canım.Şimdi gelelim iki gündür neredeydim onu anlatmaya. Kızkardeşim ilçemize ev yaptırdı, yazları kalmak için.İnşaat yeni bitti.Bayramda kurbanı orada kesecekler.Evin temizlenip buradan gidecek eşyaların döşenmesi gerekiyordu.Cumartesi sabah erken hareket ettik, haber vermeye vaktim olmadı.Orada internet olmadığı için giremedim,gerçi olsada hiç vaktim olmadı. Bir dakika olsa da boş durmadık. Zaman kısıtlıydı ve yapılacak çok iş vardı.Çok şükür, dün akşam saatlerinde bitirip döndük.Orada genellikle hazır pide, yufka ekmekle köy peyniri felanyedik .Ev boş olduğu için yiyecek yönünden kısıtlıydı, diyete uygun değildi.Akşam 10 da gelinkızın (yiğenimin nişanlısı) hazırladığı akşam yemeğini yedik. Bu yolculuğun benim için en önemli yanı Canım babacığımın ve kızkardeşimin mezarını ziyaret etmek ıldu.,Hiç bir zaman mezarını göremeyeceğim anneciğime de dualarımı gönderdim (annem umrede vefat ettiği için Mekke de toprağa verildi).Dönüşte 2,5 saatlik yolculukta hüzün hakimdi nadir konuştuk.İşte böyle arkadaşlar ,,,,
Kahvaltım:
1 yağda yumurta
2 dilim ekmek
1 avuç badem fındık karışımı 3
3 incir, çay
Geldim vefalı arkadaşlarım,
Gurbetçiçeği , Dalida tebrik ederim canım.Gulfuren geçmiş olsun,ucuz atlatmışsınız, kıyma malesef her zaman tehlike arzediyor işlenmiş olduğu için.İki günün özetini daha sonra yazacağım, malesef kilo olarak bana döndü,
geçen hafta:85,4 kg
bu hafta:86,1kg Dha sonra ayrıntıları yazacağım.
Geçen hafta : 58.2
Bu hafta :57.9
Hala reglim bitmedi..Gerçek kilom haftaya belli olacak..
Canım ALLAH babana ,annene ve ablana rahmet etsin,cennet mekanları olsun inşAllah.Evet bugün daha huzurluyum sanki mezarlıklar bana babamjn ölümünden sonra huzur vermete başladı, oysa çocukluk ve gençlik dönemlerimde korkardım.Bugün nasılsın baş ağrın ve bulantın geçti mi?Hareketli bir hafta sonu olmuş..Allah anneni,babanı ve kızkardeşini nur içinde yatırsın..Ömrü sizlere kalsın..İnsan mezarlarını ziyaret ettiği zaman özlem gidermiş oluyor sanki...Annen de çok güzel topraklarda vefat etmiş,ne mutlu..Benimde annem,babam ve ablam öldü..Allah kalanlara sağlık versin..Hayatın kuralı bu yapacak bir şey yok..
Sağol canım.Gerçekten çok hareketli geçtiBugün sabah daha önce yoğurduğum tarhanamı döktüm, öğleden sonra da bayram için halılarımı yıkadım,çok yorgunum.Yaş 51 olunca insan haliyle yoruluyor.Dalidacığım özelden cevaplayamadım, ilgi ve alakana binlerce teşekkürler....hoş geldinhareketli günler geçirmişsin.. tekrar başın sağ olsun,Allah rahmet eylesin...
Tatlım hayırlı uğurlu olsun,Allah hayırlı kazançlar versin ,sağlık ve mutlulukla yemeyi nasip etsin.Yemek götürmen en doğrusu olur, böylelikle doğru beslenmiş olursun.Bugun ilk is gunumdu. cok yoruldum. 8saat ayak ustundeydim. is kolay ama hep ayaktasin . eve kendimi zor attim. sabah kahvaltimda yumurtali peynirli rokali domates kurusuve limonlu salata yedim. oglen isyerinde yemek yeme sansim olmadi. evden sandvic yapip goturmustum bir elmayla onu yedim. aksamda cok aciktim eve gelince bir tabak barbunya yemegi bir tabakda pilav yedim. insan yorulunca daha cok acikiyo galiba. yemekleri sicak tutan termoslar var acaba onlardan alsam ogleni isyerinde yemek yessem aksami hafif gecirsem daha iyi olur aslinda. neyse ayarliyacaz birseyler.
Bu arada serapd arkadasimizda galiba 2gundur girmiyo topige. serapcim sana ve onemsedigimiz bilgilerine ve destegine ihtiyacimiz var. beklyoruz.
Bugun ilk is gunumdu. cok yoruldum. 8saat ayak ustundeydim. is kolay ama hep ayaktasin . eve kendimi zor attim. sabah kahvaltimda yumurtali peynirli rokali domates kurusuve limonlu salata yedim. oglen isyerinde yemek yeme sansim olmadi. evden sandvic yapip goturmustum bir elmayla onu yedim. aksamda cok aciktim eve gelince bir tabak barbunya yemegi bir tabakda pilav yedim. insan yorulunca daha cok acikiyo galiba. yemekleri sicak tutan termoslar var acaba onlardan alsam ogleni isyerinde yemek yessem aksami hafif gecirsem daha iyi olur aslinda. neyse ayarliyacaz birseyler.
canım,çok geçmiş olsun...Alllah daha hayırlı kapılar açar inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?