Sevgi-liebe'nin Diyet Günlüğü

Merhaba Arkadaşlar, nasılsınız.Ben başağrısıyla uyandım.Malum kahvaltımı yaptım, işler bana ben yapılacak işlere bakıyorum.Vaktim fazla yok yapılacak işler çok.Yarında kayınvalidemin temizliğine yardım edeceğim.Çok şükür mutfağı bitirdim.Başımın ağrısı biraz hafiflese de başlasam.
Gulfuren canım kusura bakma görmedim, kasıt yok.
Gurbetçiçeği işten şimdilik ayrılmışsın, hayırlısı olsun.Günlere arada parayı gönder bahaneler yarat.Neyse tekrar gün kurarken arkadaşlarını menünün diyete uygun olması konusunda ikna edebilirsin.
Dalidacığım gerçekten zor kilo veriyorsun ama bu azimle kilo vereceğine eminim. Allah'ın izniyle.
Ben kilo vermemişim ama almamışımda, artık ben bayram sonu yoğunlaşacağım.
geçen hafta:86,1kg
Bu hafta:85,7kg
Arkadaşlar bir önceki kilonuzuda yazarsanız farkı anlarız,hatta gelecek hafta başlangıç,geçen hafta ve içinde bulunduğumuz haftayı da yazalım.
Hepinizi öpüyorum.

Gerçekten şaşırdım..Bu kadar hareketliliğe,bu şekilde beslenmeye 500 gram Çok şaşırdım..Herkez kendi bünyesini biliyor..Sende hep yavaş veriyorum diyorsun ya doğru..Ama yinede içimizde en iyi sensin..

Acaba biraz yemeyi artırıp bünyeni şaşırtsan mı Dallida? Hiç bu şekilde denedin mi? Daha sık aralar yapıp bir şeyler mi yesen?Serapd de söylemişti ya acaba vücudun az yediği için kıtlık savunmasına mı geçiyor?

Sevgi lütfen kasıt aramadım zaten..Benim böyle takıntılarım yoktur..Yokluğunu hissettiğimi belirtmek istedim..Bu arada kolay gelsin..Yoğun bir temzliğe başlamışsın..Bende yapabilsem ama nerdeee o günler..

gurbetçiçeğide yazsın ben liste yapayım..her hafta listeyi yenileriz..

Son düzenleme:
Başlangıç 58.9 kg

1.10.2012 58.2 kg

8.10.2012 57.9 kg

16.10.2012 58.0 kg

Bu şekilde yazarsanız isterseniz liste yapabilirim..
Allahtan 100 gram almışım.Aslında hafta içi tartıldığımda 57.3 kg çıkmıştım..Neyse eşimle konuştum..O da 4 kg vermişti..1.5 kg'sunu geri aldı..Kendimize çeki düzen vermeye karar verdik..Akşam çay yanına bir şeyyy yokk ..Yemeği de iki gün hamurlu yedik tak kilolar geri geldi..

Sabah
1.5 dilim ekmek
yumurta
peynir
domates
salatalık
çay ( iki bardak çay içiyorum ama şeker atıyorum..stevya doğal tatlandırıcı varmış.Eşim işe başlasın ondan alacağım..Şekersiz çy içemiyorum.)

Başlangıç kilo:80,5kg
geçen hafta:79,5kg
bu hafta:79kg
sadece 500gram verdim,bende şaşırdım..bu aralar biraz stresliyim...stres de etkilenmiş olabilir...çok değişik bir bünyem var,ama bu defa kilo vereceğim inşAllah,pes etmek yok
Yarından itibaren üçüncü öğünü yemeye başlayacağımhaftaya bakalım ne olacak:26:az ve sık yemek yiyerek daha kolay kilo verilir,ama bu şekilde kilo vermek istemiyorum çünkü her defasında fazlasıyla geri aldımbu son diyet olsun diyorum

kızlar,acaba 2 yumurta yerine 1 tane mi yesem:26:?et,iki gün da bir yiyeceğim....gerisi sebze...ben nerde yanlış yapıyorum?!

Ara
ayran
acı biberli domates
az yufka komşuma gitmiştim

Akşam

kıymalı dolma
dereotlu cacık
bir dilim ekmek

Ara
çerez
çay

Son düzenleme:
Sende iyi gidiyorsun,Gülferen,100 gramdan birşey olmaz

Sağol canım ne yapalım bu hafta böyle oldu..

Ben bu konularda bir şy demek istemiyorum..Ama gerçekten senin yediklerin çok az geliyor bana..Sen kendini daha iyi bilirsin ama öğünü üçe çıkar o zaman..Sana söylüyorum ama ben kahvaltıyı öğlen yapıyorum..Eşim tek kahvaltı yapmayı sevmez..Arada yoğurt,ayran yada meyva süt gibi bir şeyler yiyorum ve akşam yemeği..Aslında üç öğün ve ara öğünler bende yapamıyorum..Bu şekilde 13 kg verdim..Şimdi bir ileri bir geri yapıp duruyorum..57-58-59 arasında gidip geliyorum..Birde ben hipotroid hastasıyım ama ilaç da kullanıyorum..Spor yapmaya halim kalmıyor ,spor yapabilsem şimdi çoktan istediğim kiloya gelmiştim..

Merhaba Dalida..

Merhaba Gülfurensen çok güzel kilo vermişsinbir çok kere diyet yaptığım için metabolizmam yavaşlanmış olabilir ....bu diyete başlamadan önce,isviçre diyeti ve karatay yaptım...5-6ay karatay yaptım,kızlardan bazıları,Sevgi de dahil çok güzel kilo vermişler,ben 1 gram bile vermedim...17-18 senedir,genelde sağlıklı besleniyorum,kızartma yemem,baklava tarzı tatlı yemem...evde kendime hep ayrı yemek pişiriyorum...ben farkındayım ki düzenli spor yaptığım zamanlarda kilo veriyorum,ama maalesef o düzeni koruyamıyorum...hayırlısı olsun....bugün bayram temizliği bitiriyorum,yarın spora....

Son düzenleme:
Kahvaltı:2 tereyağlı yumurta,biraz köy peyniri,5 zeytin,1 avuç badem...2ceviz...
Ara:kefir
öğlen:tavuk,salata
akşam:salata,yoğurt.....zorla üç öğün yemeye çalışacağım...
bugün spor yok...temizlik yapacağım...dişarda da işim var,bir saat kadar yürürüm herhalde

İyi akşamlar arkadaşlar...ben bugün sadece kahvaltımı düzgün yaptımgerisi çok karışık...yazmasam daha iyi oluryarın diyete devamsevgilerinşAllah sizin gününüz benimkinden iyi geçmiştirbir türlü şu duygusal açlıkla baş etmeye öğrenemedim ya

Gülfuren,sen alkali diyeti okuyorsunyarın bende kitabı bir defa daha okuyacağım...
l

Yazıcı bozuldu yenisi geliyor.Alkali diyet listesini ve alkali yiyeceklerin listesini çıkarıp dolaba asacağım..Kitabı alamadım,sence alsam mı?Ayşegül hocanın videosunu da izledim ama..

Arada olur boş ver..Sen zaten süper gidiyorsun arada vücudu şaşırtman iyi olur diye düşünüyorum..

Desteğin için teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…