- Konu Sahibi sevgi-liebe
-
bugün tartıldım:geçen hafta 79,5,bu hafta 79kg....düzenli spor yapmazsam,ben çok zor kilo veririm....:18::18:
1.öğün:2 haşlanmış yumurta,peynir,5 zeytin,domates...
ara:kefir,iki ceviz
2.öğün:tavuk,salata
bugün yürüyüşe çıkamadım,gece eşimin uykusu kaçtı,sağ sola döndü,çok uykusuz kaldımneyse ki dışarda işim var,1,5 saat yürüyeceğim..hepimize kolay gelsin kızlar
Merhaba Arkadaşlar, nasılsınız.Ben başağrısıyla uyandım.Malum kahvaltımı yaptım, işler bana ben yapılacak işlere bakıyorum.Vaktim fazla yok yapılacak işler çok.Yarında kayınvalidemin temizliğine yardım edeceğim.Çok şükür mutfağı bitirdim.Başımın ağrısı biraz hafiflese de başlasam.
Gulfuren canım kusura bakma görmedim, kasıt yok.
Gurbetçiçeği işten şimdilik ayrılmışsın, hayırlısı olsun.Günlere arada parayı gönder bahaneler yarat.Neyse tekrar gün kurarken arkadaşlarını menünün diyete uygun olması konusunda ikna edebilirsin.
Dalidacığım gerçekten zor kilo veriyorsun ama bu azimle kilo vereceğine eminim. Allah'ın izniyle.
Ben kilo vermemişim ama almamışımda, artık ben bayram sonu yoğunlaşacağım.
geçen hafta:86,1kg
Bu hafta:85,7kg
Arkadaşlar bir önceki kilonuzuda yazarsanız farkı anlarız,hatta gelecek hafta başlangıç,geçen hafta ve içinde bulunduğumuz haftayı da yazalım.
Hepinizi öpüyorum.
Sende iyi gidiyorsun,Gülferen,100 gramdan birşey olmaz
Başlangıç kilo:80,5kg
geçen hafta:79,5kg
bu hafta:79kg
sadece 500gram verdim,bende şaşırdım..bu aralar biraz stresliyim...stres de etkilenmiş olabilir...çok değişik bir bünyem var,ama bu defa kilo vereceğim inşAllah,pes etmek yok
Yarından itibaren üçüncü öğünü yemeye başlayacağımhaftaya bakalım ne olacak:26:az ve sık yemek yiyerek daha kolay kilo verilir,ama bu şekilde kilo vermek istemiyorum çünkü her defasında fazlasıyla geri aldım bu son diyet olsun diyorum
Merhaba Dalida..
lGülfuren,sen alkali diyeti okuyorsunyarın bende kitabı bir defa daha okuyacağım...
İyi akşamlar arkadaşlar...ben bugün sadece kahvaltımı düzgün yaptımgerisi çok karışık...yazmasam daha iyi olur yarın diyete devam sevgiler inşAllah sizin gününüz benimkinden iyi geçmiştir bir türlü şu duygusal açlıkla baş etmeye öğrenemedim ya
l
Yazıcı bozuldu yenisi geliyor.Alkali diyet listesini ve alkali yiyeceklerin listesini çıkarıp dolaba asacağım..Kitabı alamadım,sence alsam mı?Ayşegül hocanın videosunu da izledim ama..
Takip ettiğim kadaryıla,diyet hakkında yeterince bilgi sahipsin,şimdilik kitabı almasan da olur.takıldığın veya sormak istediğin birşey varsa,seve seve yardımcı olurum
Arada olur boş ver..Sen zaten süper gidiyorsun arada vücudu şaşırtman iyi olur diye düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?