Sevgi-liebe'nin Diyet Günlüğü

Merhaba bayanlar..Dünden beri midem çok bulanıyor ve arada ekşiyor..Halsizlik de var anlamadım üşttüm mü acaba?İki gün önce komşuma gitmiştim.Çok acı biber yedim o mu dokundu bilemiyorum.Hala midem bulanıyor..Mercanköşk,nane,limon içtim o bira rahatlattı..Dün sabah aç karnına tarçın,zerdeçal,ballı,limonlu su içtim o mu dokundu bilemiyorum.

Merhaba canım,çok geçmiş olsun,acı biber dokunmuş olabilir..kendine iyi bak

bugün dışarda 2saat gezdim,yürüyüş niyetine
öğlenden 3 saat sonra 3 kuru erik ve 3 ceviz yedim...
az önce 2 yumurtadan salata yaptım,1 domates,1 yeşil biber yedim...dün çok karışık şeyler yedim,bu yüzden bugün canım pek birşey istemiyor...

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım bana mideni üşütmüşsün gibi geldi.Nane çayı iç hem bulantını hem de üşütmeni alır.Temizlik dolayısıyla pencereler daha çok açılıyor.
Gurbetçiçeği,Sevgi nasılsınız?

Canım çok uzak kaldım biliyorum ama inş. bayramdan sonra daha sık gireceğim.Her ikimiz kitabı bir güzel okuyup arkadaşlarla paylaşalım.Resmen pestilim çıktı, temizliği bitirmek için .Aslında genel hatlarıyla bitirdim bir kaç küçük iş kaldı. Cumartesi Hatay'a kına gecesine gideceğiz o zamana kadar inş biter. Geldikten sonra yol yorgunluğu , bayram,düğün derken pek vaktim olmayacak .Sizlere emanet ediyorum,fırsat buldukça girerim.İNŞALLAH bayramdan sonra günlük girmeye çalışacağım.Bayramdan sonra biraz sıkı kurallar koyalım ve bu kurallara birlikte karar verelim.
Gurbetçiçeği nerede, bugün girmemiş. İNŞ. önemli bir şey yoktur temizlikle uğraşıyordur.

Günaydın Dalida,Gulfuren,Gurbetçiçeği
gününüz aydın,bereketli ve güzel haberlere gebe olsun.Sabah kalktım,vitrini temizledim .Birazdan kahvaltımı yapacagım ve kursa gideceğim.Gurbetciceği o günden beri girmemişsin merak ediyorum.Birazdan yiyeceklerim:
yumurta,peynir, zeytin domates
Dalida karbonat kullanmaya devam ediyormusun?

Günaydın Sevgicim,güzel dileklerin için teşekkürler
İki gündür karbonat içmedim,ama bu karbonat migrenimi tetiklemiyor.Sana kolay gelsin..dediğin gibi bayramdan sonra işimizi daha sıkı tutmamız gerek...öpüldün

Günaydın Gülfuren,biraz daha iyi misin?
Günaydın Gurbetçiçeği...
Kahvaltım:1 haşlanmış yumurta,biraz peynir,1 domates,yeşilik..

Merak ettim,nasıl oldun?

Bugün üçüncü gün hala midem bulanıyor.Kesin midemi üşüttüm..İki oğlumla beraber yatıyorum..Sabaha kadar bir onun üstünü,bir dğerinin üstünü örtüyorum..Bir ara üstüm açılmıştı kendi üstümü örtmeye kalkamadım.. O zaman üşüttüm.: İlgin için teşekkür ediyorum..

Kolay gelsin..Sen de baya yoruldun.Güzel dileklerin için teşekkürler.Ben normal ev temziliğimi zor yapıyorum..Bayram temizliği malesef yapamıyorum..Seneye inşallah..

Mideyi üşüttüm kesin..Belki acıdandır dedim ama değil..Nane limon kesmedi..Zencefil,papatya,adaçayıda içiyorum..Teşekkür ederim..
Gurbetçiçeğide yok..Hayırdır inşallah.

Bu hastalık sayesinde bugün 57 kg gördüm..Dün hiçbir şey yiyemedim..
Sabah 1 dilim ekmek
peynir
çay

Akşam
1 kepçe mercimek çorbası
1 elma

Bugün

1 poğça
çay

Akşam
mercimek çorbası

Başka bir şey yersem eklerim

Alkali olayım diye hastanelik oluyordum..

Şaka bir yana ben bitki çaylarıma hep limon sıkıyorum..Benim zaten tansiyonum düşük..Bugün hala mide bulantılarım,halsizik üzerine baş ağrısı eklendi..Eşime ben yine hamileyim heralde dedim.. Dur bir tansiyonumu ölçeyim dedim,iyiki demişim tansiyonum düşmüş..Tuzu da azaltmıştım..Hatta kaya tuzu ve deniz tuzu kullanıyordum..Bol tuzlu bir ayran ile hayata yeniden döndüm..Şükürler olsun Allahımm..

Zencefil,adaçaylı bitki çayı
Akşam

1 kepçe çorba
2 küçük parça tavuk
2 sıkım çiğ köfte

yarım elma,1 mandalina

uzerinize afiyet 4-5 gündür yataktan cikamadim. grip olduk ailecek ama ne grip. cok siddetliydi. inanin kafami kaldiramadim. cocuklarda evdeydiler. ancak bugün gidebildiler okula. inanin kalkip yemek yapmaya bile halim yoktu. esim hergun döner, pizza sparis verdi. cocuklarin hosuna gitti ama benim icin kötü oldu. zaten bütün motivasyonumuda kaybettim. birkac güne kadar iyice iyilesip kendimi tekrar toparlamak istiyorum.

sevgi ablacigim tahmin ettigim gibi cok yogunsun ve seninde diyet motivasyonun sifir galiba. neyse normal yasantina dönünce tekrardan daha siki baslarsin insallah. Allah kolaylik versin. kina geceniz varmis. iyi eglenceler.

gulfurencim daha yeni okuyordum gecmisi . sende hastaymissin gecmis olsun. Allah acil sifa versin. birde 57 kiloymussun sen daha ne diyeti yapiyorsun. saglikli beslensen ve abartmadan normal yesen bile yeter. kilon fazla degil. 3. cocugud düsünüyorsun galiba hamilelikten süphelenmissin. Allahim isteyen herkese hayirlisiyla versin. benimde gelgitlerim oluyor bebek konusunda ama galiba tamamen vazgectim. kizim cok uzulecek biliyorum ama ben kendimi hazir hissetmiyorum. herseye yeniden baslamak korkutuyo beni. gözüm kesmiyo valla...

dallidacim günaydin tatlim. herzaman dedigim gibi menülerin bana göre cok az. aksam mesela brokoli yemissin yaninda bir kasede corba icebilirdin salatayla. cok az yedigimiz zaman metabolizmamizda yavasliyor. dikkat ediyorumda bu kadar az yiyorsun ona ragmen haftada 500 gr. ancak verebiliyorsun. yada gecmiste yaptigin hatali diyetlerden dolayi metobolizman iyice yavaslamis olabilir. salata ve yogurttan korkma öglen ve aksam menülerinde bunlar hep olsun. en guzel diyet menusu bana göre, öglen et, tavuk, yada balik yaninda bol salatayla aksamda sebze yemegi ve yogurt. eger böyle beslensek birazda hareketi arttirinca tikir tikir gider. dr. gürkan kubilay tv de her zaman söyler. ac kalarak kilo verilmez diye. yedire yedire kilo verdiriyor kendisi. diyet listelerine bir bak anlarsin. tabii nacizane benim fikirlerim bunlar. sana söylüyorum ama kendimde son zamanlarda hic düzenli uygulayamiyorum. motivasyonumda iyice düstü zaten. birazda streesten canim hicbirsey istemiyor. gurbetteyiz. ailemizle ilgili sikintilar oluyor ama yanlarinda olamiyoruz. bayramlar geliyor burda kimsem yok. bazen problemlerim oluyor burda kimseye icini veremiyorsun . ailene anlatsan onlarida üzmeyim diye düsünüyorum. iste böyle arkadaslar. Allah hayirlisini versin.

Günaydın Gurbetçiçeği,çok geçmiş olsun,Allah acil şifalar versingaliba haklısın bu konuda.az yiyerek kilo verilmiyor....bir haftadır spor yapmıyorum,3 gün kaçamak yaptım....ve bunun faturası 1 kilo fazla...bugün biraz araştırma yapacağım diyet konusunda ve yarından itibaren yeni bir düzen kuracağım.öpuldün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…