- Konu Sahibi sevgi-liebe
-
Merhaba bayanlar..Dünden beri midem çok bulanıyor ve arada ekşiyor..Halsizlik de var anlamadım üşttüm mü acaba?İki gün önce komşuma gitmiştim.Çok acı biber yedim o mu dokundu bilemiyorum.Hala midem bulanıyor..Mercanköşk,nane,limon içtim o bira rahatlattı..Dün sabah aç karnına tarçın,zerdeçal,ballı,limonlu su içtim o mu dokundu bilemiyorum.
Geçmiş olsun canım bana mideni üşütmüşsün gibi geldi.Nane çayı iç hem bulantını hem de üşütmeni alır.Temizlik dolayısıyla pencereler daha çok açılıyor.Merhaba bayanlar..Dünden beri midem çok bulanıyor ve arada ekşiyor..Halsizlik de var anlamadım üşttüm mü acaba?İki gün önce komşuma gitmiştim.Çok acı biber yedim o mu dokundu bilemiyorum.Hala midem bulanıyor..Mercanköşk,nane,limon içtim o bira rahatlattı..Dün sabah aç karnına tarçın,zerdeçal,ballı,limonlu su içtim o mu dokundu bilemiyorum.
Gurbetçiçeği,Sevgi nasılsınız?
Günaydın Dalida,Gulfuren,Gurbetçiçeği
gününüz aydın,bereketli ve güzel haberlere gebe olsun.Sabah kalktım,vitrini temizledim .Birazdan kahvaltımı yapacagım ve kursa gideceğim.Gurbetciceği o günden beri girmemişsin merak ediyorum.Birazdan yiyeceklerim:
yumurta,peynir, zeytin domates
Dalida karbonat kullanmaya devam ediyormusun?
Merak ettim,nasıl oldun?
Günaydın Dalida,Gulfuren,Gurbetçiçeği
gününüz aydın,bereketli ve güzel haberlere gebe olsun.Sabah kalktım,vitrini temizledim .Birazdan kahvaltımı yapacagım ve kursa gideceğim.Gurbetciceği o günden beri girmemişsin merak ediyorum.Birazdan yiyeceklerim:
yumurta,peynir, zeytin domates
Dalida karbonat kullanmaya devam ediyormusun?
Geçmiş olsun canım bana mideni üşütmüşsün gibi geldi.Nane çayı iç hem bulantını hem de üşütmeni alır.Temizlik dolayısıyla pencereler daha çok açılıyor.
Canım çok uzak kaldım biliyorum ama inş. bayramdan sonra daha sık gireceğim.Her ikimiz kitabı bir güzel okuyup arkadaşlarla paylaşalım.Resmen pestilim çıktı, temizliği bitirmek için .Aslında genel hatlarıyla bitirdim bir kaç küçük iş kaldı. Cumartesi Hatay'a kına gecesine gideceğiz o zamana kadar inş biter. Geldikten sonra yol yorgunluğu , bayram,düğün derken pek vaktim olmayacak .Sizlere emanet ediyorum,fırsat buldukça girerim.İNŞALLAH bayramdan sonra günlük girmeye çalışacağım.Bayramdan sonra biraz sıkı kurallar koyalım ve bu kurallara birlikte karar verelim.
Gurbetçiçeği nerede, bugün girmemiş. İNŞ. önemli bir şey yoktur temizlikle uğraşıyordur.
dallidacim günaydin tatlim. herzaman dedigim gibi menülerin bana göre cok az. aksam mesela brokoli yemissin yaninda bir kasede corba icebilirdin salatayla. cok az yedigimiz zaman metabolizmamizda yavasliyor. dikkat ediyorumda bu kadar az yiyorsun ona ragmen haftada 500 gr. ancak verebiliyorsun. yada gecmiste yaptigin hatali diyetlerden dolayi metobolizman iyice yavaslamis olabilir. salata ve yogurttan korkma öglen ve aksam menülerinde bunlar hep olsun. en guzel diyet menusu bana göre, öglen et, tavuk, yada balik yaninda bol salatayla aksamda sebze yemegi ve yogurt. eger böyle beslensek birazda hareketi arttirinca tikir tikir gider. dr. gürkan kubilay tv de her zaman söyler. ac kalarak kilo verilmez diye. yedire yedire kilo verdiriyor kendisi. diyet listelerine bir bak anlarsin. tabii nacizane benim fikirlerim bunlar. sana söylüyorum ama kendimde son zamanlarda hic düzenli uygulayamiyorum. motivasyonumda iyice düstü zaten. birazda streesten canim hicbirsey istemiyor. gurbetteyiz. ailemizle ilgili sikintilar oluyor ama yanlarinda olamiyoruz. bayramlar geliyor burda kimsem yok. bazen problemlerim oluyor burda kimseye icini veremiyorsun . ailene anlatsan onlarida üzmeyim diye düsünüyorum. iste böyle arkadaslar. Allah hayirlisini versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?