- Konu Sahibi sevgi-liebe
-
Alkali olayım diye hastanelik oluyordum..
Şaka bir yana ben bitki çaylarıma hep limon sıkıyorum..Benim zaten tansiyonum düşük..Bugün hala mide bulantılarım,halsizik üzerine baş ağrısı eklendi..Eşime ben yine hamileyim heralde dedim.. Dur bir tansiyonumu ölçeyim dedim,iyiki demişim tansiyonum düşmüş..Tuzu da azaltmıştım..Hatta kaya tuzu ve deniz tuzu kullanıyordum..Bol tuzlu bir ayran ile hayata yeniden döndüm..Şükürler olsun Allahımm..
Zencefil,adaçaylı bitki çayı
Akşam
1 kepçe çorba
2 küçük parça tavuk
2 sıkım çiğ köfte
yarım elma,1 mandalina
:13:aynen bende tatlim korkumdan tartilamiyorum.
aynı ben....ama bu şekilde gitse bile bu sefer pes etmeyeceğimzaten bir kilo versem iki geri aliyorum. 1 geri 2 ileri neolacak böyle halimiz bilemiyorum.
kahvaltimi yapmam gerektigini söylüyor midem sinyaller geliyor ben kaciyorum. görüsürüz
dallidacim günaydin tatlim. herzaman dedigim gibi menülerin bana göre cok az. aksam mesela brokoli yemissin yaninda bir kasede corba icebilirdin salatayla. cok az yedigimiz zaman metabolizmamizda yavasliyor. dikkat ediyorumda bu kadar az yiyorsun ona ragmen haftada 500 gr. ancak verebiliyorsun. yada gecmiste yaptigin hatali diyetlerden dolayi metobolizman iyice yavaslamis olabilir. salata ve yogurttan korkma öglen ve aksam menülerinde bunlar hep olsun. en guzel diyet menusu bana göre, öglen et, tavuk, yada balik yaninda bol salatayla aksamda sebze yemegi ve yogurt. eger böyle beslensek birazda hareketi arttirinca tikir tikir gider. dr. gürkan kubilay tv de her zaman söyler. ac kalarak kilo verilmez diye. yedire yedire kilo verdiriyor kendisi. diyet listelerine bir bak anlarsin. tabii nacizane benim fikirlerim bunlar. sana söylüyorum ama kendimde son zamanlarda hic düzenli uygulayamiyorum. motivasyonumda iyice düstü zaten. birazda streesten canim hicbirsey istemiyor. gurbetteyiz. ailemizle ilgili sikintilar oluyor ama yanlarinda olamiyoruz. bayramlar geliyor burda kimsem yok. bazen problemlerim oluyor burda kimseye icini veremiyorsun . ailene anlatsan onlarida üzmeyim diye düsünüyorum. iste böyle arkadaslar. Allah hayirlisini versin.
zaten bir kilo versem iki geri aliyorum. 1 geri 2 ileri neolacak böyle halimiz bilemiyorum.
Merhaba kızlar,yine ben...bugün da dışarda 1,5 saat gezdim yürüyüş niyetine.Yarından itibaren Allah nasip ederse düzene gireceğim,,,yani sporumu sabah yapacağım,öğünlerim 4-5 öğün olacak...inşAllah bu sefer olacak.Sevgili Serapd dan da yardım istedim,o da sağ olsun yardım ediyor.Ben bu pazartesi günü tartılmayacağım,öteki pazartesi kısmet olursa.SevgilerKendinize iyi bakın
Gurbetçiçeği ve Gülfuren,nasıl oldunuz?
Sevgi sende dikkat et kendine
Iyi geceler arkadaşlar, siz bu satırları okurken inş. ben Hataya yola çıkmış olacağım.Günlüğü size emanet ediyorum.Gurbetçiçeği geçmiş olsun,Gulfuren iyileşmene sevindim.Dalida kendini üzme tatlım,ödemdir,stres yapma.Bayramdan sonra İNŞALLAH her şey daha güzel olacak.Şimdi yatmam gerekiyor sabah erken yola çıkacagız inş.Serap paylaşımlarını bekliyoruz canım.Dönünce size bildireceğim inş.Şu aralar malesef diyet yolunda gitmiyor, ne bulursam onu yiyorum.Kilo almazsam kazanç sayacağım.Hepiniz öpüldünüz, lütfen günlüğe sahip çıkın ve boş bırakmamaya çalışın.
Iyi geceler arkadaşlar, siz bu satırları okurken inş. ben Hataya yola çıkmış olacağım.Günlüğü size emanet ediyorum.Gurbetçiçeği geçmiş olsun,Gulfuren iyileşmene sevindim.Dalida kendini üzme tatlım,ödemdir,stres yapma.Bayramdan sonra İNŞALLAH her şey daha güzel olacak.Şimdi yatmam gerekiyor sabah erken yola çıkacagız inş.Serap paylaşımlarını bekliyoruz canım.Dönünce size bildireceğim inş.Şu aralar malesef diyet yolunda gitmiyor, ne bulursam onu yiyorum.Kilo almazsam kazanç sayacağım.Hepiniz öpüldünüz, lütfen günlüğe sahip çıkın ve boş bırakmamaya çalışın.
uzerinize afiyet 4-5 gündür yataktan cikamadim. grip olduk ailecek ama ne grip. cok siddetliydi. inanin kafami kaldiramadim. cocuklarda evdeydiler. ancak bugün gidebildiler okula. inanin kalkip yemek yapmaya bile halim yoktu. esim hergun döner, pizza sparis verdi. cocuklarin hosuna gitti ama benim icin kötü oldu. zaten bütün motivasyonumuda kaybettim. birkac güne kadar iyice iyilesip kendimi tekrar toparlamak istiyorum.
gulfurencim daha yeni okuyordum gecmisi . sende hastaymissin gecmis olsun. Allah acil sifa versin. birde 57 kiloymussun sen daha ne diyeti yapiyorsun. saglikli beslensen ve abartmadan normal yesen bile yeter. kilon fazla degil. 3. cocugud düsünüyorsun galiba hamilelikten süphelenmissin. Allahim isteyen herkese hayirlisiyla versin. benimde gelgitlerim oluyor bebek konusunda ama galiba tamamen vazgectim. kizim cok uzulecek biliyorum ama ben kendimi hazir hissetmiyorum. herseye yeniden baslamak korkutuyo beni. gözüm kesmiyo valla...
Sana da çok geçmiş olsun Gülfuren
..Merhaba arkadaşlar
Bugün 1saat yürüdüm
Kahvaltım:1 haşlanmış yumurta,3 zeytin,1 kk peynir,yarım domates,maydonoz
Ara:1 elma
Az önce:avuç içi kadar tavuk eti,turşu(canım turşu çekti,şimdi midem ağrıyor)
Ara:1 kase yoğurt,2 ceviz
Bugün akşam yemeği yiyemiyebilirim,düğüne gitmemiz gerekiyor...çok acıkırsam eve geldiğimde 1 bardak kefir içerim
Sevgiler
..
Bu şekilde yemeye bir kilo almana şaşırdım..Gerçekten ödem olabilir mi acaba? Akşam yemeği yiyemiyorsan ayran içsen olmaz mı? Bende reflü var gece yoğurt,süt içtiğim zaman gece uykudan uyandırıyor..Aman dikkat..Birde hiç bitki çayı içmiyorsun değil mi? Acaba günde iki kere yeşil çay içsen nasıl olur ? Su ne kadar içiyorsun Dallida?Bak bir anda uzman kesildim..
nasilsiniz? insallah hepiniz cok cok iyisinizdir. bugün hava cok guzeldi. bende cocuklari alip carsiya gittim. ordan amcamlara gittik toplam 1,5 saat yürüdük gezdik. ama yengem lahmacun yapmis malesef yedik. menülerim düzenli olmadigi icin yazmiyorum. ama bu pztsi insallah tekrardan düzene girerim. sevgi abla yola cikmissin yolun acik olsun güle güle git ve gel hayirlisiyla insallah.
Günaydın Gülfurencimbitki çayları seyrek içiyorum...su çok içiyorum ama,günde en az 2litre.Ödem olabilir,sağ dizimde menisküs yırtığım var,2 hafta boyunca ilaç kulanmam gerekiyor,bir de özel günüm da yaklaşıyor...kilo konusunda resmen panik atak oldum az ve sık yedim sürece daha rahat kilo veriyorum,ama bıraktığımda o kadar rahat geri alıyorum,bu yüzden yaşam boyu sürdürebileceğim bir beslenme şekili edinmek istiyorum bir ileri iki geri gitsem bile eminim ki vücudum pes edecek ve bu savaşı ben kazanacağım sende kendine dikkat et,fazla kilon yok,kalan 4 kiloyu da çok rahat vereceğinden eminim
Dallidacım, geçmiş olsun. Glukozamin içerikli bir ilaç mı kullanıyorsun? Ne zaman başladın bu ilacı kullanmaya??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?