Sevgi-liebe'nin Diyet Günlüğü

Sana da çok geçmiş olsun Gülfuren

Tekrar merhaba arkadaşlar
kahvaltım:1 haşlanmış yumurta,5 zeytin,biraz peynir,1 domates....
ara:6 çiğ badem
öğlen:tavuk,salata
ara:kefir
akşam:brokoli,salata....
1 kilo aldım diye o kadar canım sıkıldı ki..canım hiç yemek istemiyor

Merhaba kızlar,yine ben...bugün da dışarda 1,5 saat gezdim yürüyüş niyetine.Yarından itibaren Allah nasip ederse düzene gireceğim,,,yani sporumu sabah yapacağım,öğünlerim 4-5 öğün olacak...inşAllah bu sefer olacak.Sevgili Serapd dan da yardım istedim,o da sağ olsun yardım ediyor.Ben bu pazartesi günü tartılmayacağım,öteki pazartesi kısmet olursa.SevgilerKendinize iyi bakın
Gurbetçiçeği ve Gülfuren,nasıl oldunuz?
Sevgi sende dikkat et kendine

Son düzenleme:

zaten bir kilo versem iki geri aliyorum. 1 geri 2 ileri neolacak böyle halimiz bilemiyorum.

Gurbetcim ne güzel yazmışsın. Ne yapman gerektiğini çok iyi biliyorsun, seni uygulamadan alıkoyan nedir?? Hastalığı da atlattın, şu anda evdesin... Hiç bahanen yok
Kilo bildirimlerinizi takip edeceğim

Şekerim sen tartıl, başlangıç kilon olsun. Bir de senin kan gurubun nedir?
Biliyorum ki nezaketinden nickimi tam yazmaya çalışıyorsun. "d" ye gerek yok, sadece Serap

Iyi geceler arkadaşlar, siz bu satırları okurken inş. ben Hataya yola çıkmış olacağım.Günlüğü size emanet ediyorum.Gurbetçiçeği geçmiş olsun,Gulfuren iyileşmene sevindim.Dalida kendini üzme tatlım,ödemdir,stres yapma.Bayramdan sonra İNŞALLAH her şey daha güzel olacak.Şimdi yatmam gerekiyor sabah erken yola çıkacagız inş.Serap paylaşımlarını bekliyoruz canım.Dönünce size bildireceğim inş.Şu aralar malesef diyet yolunda gitmiyor, ne bulursam onu yiyorum.Kilo almazsam kazanç sayacağım.Hepiniz öpüldünüz, lütfen günlüğe sahip çıkın ve boş bırakmamaya çalışın.

Merhaba Sevgicim,güle güle git,güle güle gelher gün bildirim yapmaya çalışacağımsevgiler

Merhaba arkadaşlar
Bugün 1saat yürüdüm
Kahvaltım:1 haşlanmış yumurta,3 zeytin,1 kk peynir,yarım domates,maydonoz
Ara:1 elma
Az önce:avuç içi kadar tavuk eti,turşu(canım turşu çekti,şimdi midem ağrıyor)
Ara:1 kase yoğurt,2 ceviz
Bugün akşam yemeği yiyemiyebilirim,düğüne gitmemiz gerekiyor...çok acıkırsam eve geldiğimde 1 bardak kefir içerim
Sevgiler

İyi yolculuklar diliyorum. Allah yolunuzu açık etsin

Çok geçmiş olsun..İnsanın eli ayağa kalkmıyor.Hastaymışsın pizzanın acısını sonra çıkarırsın..Biz hafif şiddette gribi atlattık şükür..Aman fazlada bırakma sonra toparlamak zor oluyor..

Üçüncüyü düşünmüyorum..Allah iki oğluma sağlık versin..Hepimizin çocuklarına sağlık versin..iki çocuğa zor yetiyorum..Benim vermem gereken üç kilom var..Zaten sıkı rejim yapmıyorum..O yüzden sürekli yediklerimi yazmıyorum..Boyum 1.58 54 kg yeterli..48-50 beni çok zayıf yapıyor..Eşimde bene öyle sevmiyoruz..

Sana da çok geçmiş olsun Gülfuren

Sağol Dallida,çok teşekkürler..

Hayırlı yolculuklar..Sağlıkla git,sağlıkla gel canım..İyileştim sağol canım ama ara ara midem bulanıyor..Günlüğüne muhakkak uğramaya çalışıyorum..Fazlada ipin ucunu bırakma canım..

..

Bu şekilde yemeye bir kilo almana şaşırdım..Gerçekten ödem olabilir mi acaba? Akşam yemeği yiyemiyorsan ayran içsen olmaz mı? Bende reflü var gece yoğurt,süt içtiğim zaman gece uykudan uyandırıyor..Aman dikkat..Birde hiç bitki çayı içmiyorsun değil mi? Acaba günde iki kere yeşil çay içsen nasıl olur ? Su ne kadar içiyorsun Dallida?Bak bir anda uzman kesildim..

nasilsiniz? insallah hepiniz cok cok iyisinizdir. bugün hava cok guzeldi. bende cocuklari alip carsiya gittim. ordan amcamlara gittik toplam 1,5 saat yürüdük gezdik. ama yengem lahmacun yapmis malesef yedik. menülerim düzenli olmadigi icin yazmiyorum. ama bu pztsi insallah tekrardan düzene girerim. sevgi abla yola cikmissin yolun acik olsun güle güle git ve gel hayirlisiyla insallah.

Günaydın Gülfurencimbitki çayları seyrek içiyorum...su çok içiyorum ama,günde en az 2litre.Ödem olabilir,sağ dizimde menisküs yırtığım var,2 hafta boyunca ilaç kulanmam gerekiyor,bir de özel günüm da yaklaşıyor...kilo konusunda resmen panik atak oldumaz ve sık yedim sürece daha rahat kilo veriyorum,ama bıraktığımda o kadar rahat geri alıyorum,bu yüzden yaşam boyu sürdürebileceğim bir beslenme şekili edinmek istiyorumbir ileri iki geri gitsem bile eminim ki vücudum pes edecek ve bu savaşı ben kazanacağımsende kendine dikkat et,fazla kilon yok,kalan 4 kiloyu da çok rahat vereceğinden eminim

Merhaba canım,ben iyiyim

Dallidacım, geçmiş olsun. Glukozamin içerikli bir ilaç mı kullanıyorsun? Ne zaman başladın bu ilacı kullanmaya??

Dallidacım, geçmiş olsun. Glukozamin içerikli bir ilaç mı kullanıyorsun? Ne zaman başladın bu ilacı kullanmaya??

Teşekkür ederim canım,önce senin günlüğünü ziyaret ettim için şimdi bu yazıyı gördüm,cevabı da burda yazıyım,günlüğünü çok meşgul etmek istemiyorumGlukozamin içerikli ilaç kulanmıyorum.Bir haftadır dr. verdiği bir ağrı kesici,bir kas gevşetici +ağrı kesici,+mide koruyucu ilacı kulanıyorum...ve birkaç egzersizim var,onları uyguluyorum..2 ay sonra ağrı devam ederse,ufak bir amelyat geçireceğim,yırtığı dikecekmişler...kulandığım ilaçlar maalesef ödem yapıyor...bu da kilo vermeyi engeliyor...bugün tartıldım,81,3kilo...

Son düzenleme:
Günaydın kızlar
ben kilo veremediğim gibi üstüne bir de aldımmenisküsüm için kulandığım ilaçlar ödem yapıyor,1-2 gün sonra da regl olacağım...ve sonuç bu sabah=81,3 kilo...
inşAllah sizler daha iyi durumdasınızbugün yürüyüşe çıkamadım,hem evde,hem dışarda işim var...sevgiler,kendinize iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…