- Konu Sahibi sevgi-liebe
-
Kendine bir yol belirle ve fazla araştırma.Birinin doğru dediğine diğeri yanlış diyor.Aslında bende senin gibi 0 gurubuyum ve karatay aslında bize uygun,vucudu da biraz alkali haline getirirsek tamamdır diyorum..Diyet yöntemleri bölümünde bir arkadaşımız alkali diyetle ilğili bölüm açmış kitabı olmayanlar için bilgiler çok kapsamlı.
Sevgicim,ben kaçıyorumİstanbul bugün yağmurlu...yağmura yakalanmadan işlerimi bitireyim bari... öpüldün
Kendine bir yol belirle ve fazla araştırma.Birinin doğru dediğine diğeri yanlış diyor.Aslında bende senin gibi 0 gurubuyum ve karatay aslında bize uygun,vucudu da biraz alkali haline getirirsek tamamdır diyorum..Diyet yöntemleri bölümünde bir arkadaşımız alkali diyetle ilğili bölüm açmış kitabı olmayanlar için bilgiler çok kapsamlı.
YEMEĞİNİ BİRAZ FAZLALAŞTIRMAN GEREKİYOR, METABOLİZMAN ÇOK YAVAŞ.tİROİDİNE HİÇBAKTIRDIN MI
Doğru diyorsunben eski diyet listemi uyguluyorum şimdilik.eğer onunla kilo verirsem daha bırakmam.kilomu korumak için senin dediğin gibi yapacağım ama
bugün gene coluk cocuk hep evdeydik. iki hafta tatil almanlarin da bayramlari var. yani iki hafta rahat yok bana. bugün korkumdan hic tartilmadim. zaten diyette yapamamistim. hala bir türlü diyet moduna giremedim. galiba bayramdan sonraya kalacak. yarin bir is görüsmem var. kizlar dua edin bana. bir ise girebilirsem daha düzene girerim. böyle evde oturdukca hem hareket kisitlaniyo hemde usandikca birseyler yiyosun. yada gezmeler, günler felan bir türlü diyette stikrar saglayamiyorum. buarada sevgi abla dönmüs. hosgelmis. ayrintilari bekliyorum. dallidacim sende kilo verememissin. herzaman dedigim gibi metabolizmani sen kendin yavaslattin. diyetlisteni gördüm. cok saglikli buldum. bende buna benzer bir liste uygulamak istiyorum. ekmek sayisini bende fazla buluyorum. istersen sabahlari ye. öglen ve aksam yeme. erken yattigin icinde son ara ögün yapma.ve bol su tabiki. en azindan bir hafta dene sonuca göre degerlendirelim. tartida fazla cikmanin nedenide reglin yaklasmis ondan olabilir. üzülme bayramdan sonra hep beraber toparlariz. gülfuren sen kilo ermissin. tebrikler. sen hic diyet yaparmis gibi görünmüyordun ama hepimizden iyi ciktin masallah.
İyi akşamlar Gurbetçiçeği,sıkma canını,bayramdan sonra toparlarsın inşAllahhaftaya pazartesi yeni bir başlangıç yap dualarım seninle,herşey istediğin gibi olur inşAllah eğer istersen, sende benim listemi uygulabilirsın.ben bu listeleri uyguladığım zaman,her 15 günde bir diyetisyenime gidiyordum ve 2-2,5 kilo arası verirdim hep.inşAllah yine olur!
Hoş bulduk canım,pazartesi inş. benim için bir başlangıç olacak şu ara bir öğün düzenli olsa ikincisi olmuyor malesef.
Canım iş görüşmen dilediğin gibi geçer inşallah, hayırlısı olsun inşAllah.
Dalidacığım bence her zaman kullanabileceğin bir diyet uygula. öğünü çoğaltmak yerine 3 temel öğün fakat miktar olarak listende yazanlar,aradada kahve veya süt, ayran tüket .Öğünlerin doyurucu olsunki kıtlık modundan vucudun çıksın.Böylece insülin direnci de oluşmaz ve gereksiz yere insülin salgılanmaz.Elindeki listeyi bu şekilde uyarlayabilirsin. Ben nacizane böyle düşünüyorum çok öğün yapınca bende ayda 6-8 kg verdiğim oldu fakat çok çabuk geri aldım.Kolay gelsin.....
GULFUREN tebrik ederim canım devam.....
İskenderunda salça almak için girdiğimiz baharatçıya Samandag biberini sordum. O da bana geçen sene kilo verdiğini söyledi. Kaç kilo verdiğini sorduğumda yanındaki arkadaşını gösterdi ve ona sor dedi.Arkadaşı da 30kg verdi dedi.Ayrıca açlık otu diye bir bitkiden bahsetti.,mushil olduğunu fakat sinemaki gibi zararlı olmadığını söyledi.Taze Samandağ biberini nereden bulacağız dediğimde ben kurusunu kullandım, kaynar 1 bardak suya1 tatlı kaşığı attım demletyip içtim dedi.Günlük 3-4 bardak tükettiğinden bahsetti.Ben de 1 kg aldım içmeye başladım, ben acı çok sevdiğim ve tükettiğim için bana çok acı gelmedi.Kilo vermemde değişiklik olursa metobolizmayı hızlandırdığına inanacağım, bekleyelim ve görelim....
Hayırlı günler güzel Hanımlar, nasılsınız. Bugün çok sessiz buralar. Bende alışılmış kahvaltımı yaptım, birazdan çarşıya çıkacağım.Kızıma düğün için elbise alacağız inş. Allah bana kolaylık versin.Gurbetiçiçeği iş görüşmen nasıl geçti.Dalida temizlik mi yapıyorsun,dizin nasıl oldu?Gulfuren hasta mısın dünde ortalıkta görünmedin.
Merhaba arkadaşlar,nasılsınız?Bayram üstü ya,her tarafta kalabalık...benim de biraz işim vardı dışarda,onu hallettim,akşam üstu da yağmur başladı.Şimdi şimşek çakıyor...ben çok severim ama oğlum korkuyorbu akşam sizinle yatarım diyor çocuk işte... bugün diyetimin 1.günü ve kazasız atlatım. zaten listem dolu,kaçamak yapmak istesem de yapamam,resmen şiştim öpüldünüz:87:
İyi geceler gulfuren, nasılsın? Bugün görünmedin...
Sevgi,Dallida,Gurbetçiçeği hayırlı bayramlar..Sevdiklerinizle daha güzel bayramlar yaşamanız dileğiyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?