Sevgi-liebe'nin Diyet Günlüğü

YEMEĞİNİ BİRAZ FAZLALAŞTIRMAN GEREKİYOR, METABOLİZMAN ÇOK YAVAŞ.tİROİDİNE HİÇBAKTIRDIN MI

Doğru diyorsunben eski diyet listemi uyguluyorum şimdilik.eğer onunla kilo verirsem daha bırakmam.kilomu korumak için senin dediğin gibi yapacağım ama

YEMEĞİNİ BİRAZ FAZLALAŞTIRMAN GEREKİYOR, METABOLİZMAN ÇOK YAVAŞ.tİROİDİNE HİÇBAKTIRDIN MI

Hem tiroidime hem öteki tahlilerim temiz...

Doğru diyorsunben eski diyet listemi uyguluyorum şimdilik.eğer onunla kilo verirsem daha bırakmam.kilomu korumak için senin dediğin gibi yapacağım ama

yani, bencede hem karatay, hem alkali hem uygun hem sağlıklı...ama maalesef ben aceleciyim...Serap sağ olsun çok yardımcı oldu bana.bakkalım zaman ne gösterecek...1600 kal ile diyete başladım,14 gün sonra sonucu öğreneceğim.zayıfladıktan sonra kilomu korumak için birşeyler yapacağım artık.Serapın menüleri da çok güzel,dengeli...onu da takip ediyorum

Merhaba arkadaşlar,nasılsınız?Bayram üstü ya,her tarafta kalabalık...benim de biraz işim vardı dışarda,onu hallettim,akşam üstu da yağmur başladı.Şimdi şimşek çakıyor...ben çok severim ama oğlum korkuyorbu akşam sizinle yatarım diyorçocuk işte...bugün diyetimin 1.günü ve kazasız atlatım.zaten listem dolu,kaçamak yapmak istesem de yapamam,resmen şiştimöpüldünüz:87:

Son düzenleme:

İş görüşmen ne oldu..? Hakkında hayırlısı olur inşallah..Zehirlenmeden sonra bir de bu tansiyon düşüklüğü başladı..Bunlar yardımcı oldu..Bir hafta da 1.300 kg.verdim..Bir hafta da hiç bu kadar kilo vermemiştim..Birazı geri gelir..Salı doktora gideceğim,tansiyonum malesef düzelmiyor..

Dallida benden küçük olsan sana kızacağım..Ne güzel bu listeyle güzel kilo vemişsin..Hiç bir şey yemiyordun..Gör bak istediğin kiloya geleceksin..Ondan sonrada bunu koruyacak şekilde beslenirsin.Bak gör patır patır gidecek yağlar ..

Hoş geldin diyemedim..Hoş geldin..Bu arada teşekkürler..Darısı başınıza..Aldığın biberin sağlığına zararı olmaz inşallah..

Kolay gelsin..Ne yaptınız elbise alabildinz mi?Hasta değilim de benim küçük oğlan çok huysuzlaştı..Diş heralde..Hala emziriyorum bütün gün yakamda sağ olsun..İki yaşını bekliyorum kıyamıyorum..Ama yemek bile yapmama izin vermiyor..Ne abisine,ne babasına gitmiyor..Sürekli beni istiyor..Diş çıkarma zamanı hep böyle oluyor..Bilgisayarı elime almaya vaktim olmuyor..Sağlıkla büyüsünlerde ben bunlara razıyım..

Bravoooo arkadaşımm.. Gör bak neler olacak?Ben bu şekilde beslenmeyle kilo vereceğine inanıyorum..Birde tarçınlıikaranfilli yeşil çayı şiddetle tavsiye ediyorum..Özellikle tarçın benim tatlı krizlerime son verdi..Çikolatasız yapamazdım şimdi çok nadir yiyorum canım..

İyi geceler gulfuren, nasılsın? Bugün görünmedin...

Sağol sevgi,sana da iyi geceler..Benim ufaklık beni çok yoruyor..Daha şimdi bilgisayara bakabiliyorum..Beni artık her gün beklemeyin,ara ara sizi ziyaret edeceğim..Biraz maddi sıkıntılarım var..Evde mantı ve ev eriştesi yapmayı düşünüyorum..Bana dua edin lütfen..Çocukları uyutunca ve onlar uyanmadan kalkıp yapayım diyorum..Arkadaşlarıma haber verdim..Sipariş alırsam devam edeceğim..Bakalım nasıl olacak?Bu arada gelemezsem hepinizin bayramını kutluyorum..Allah hepimizin gönlündeki dileklerin hayırlı olanlarını kabul etsin..

Dallida benden küçük olsan sana kızacağım..Ne güzel bu listeyle güzel kilo vemişsin..Hiç bir şey yemiyordun..Gör bak istediğin kiloya geleceksin..Ondan sonrada bunu koruyacak şekilde beslenirsin.Bak gör patır patır gidecek yağlar ..

Haklısın Gülfuren,inşAllah hep birlikte incecik oluruzama önce sağlık...sağlığını ihmal etme,doktora görün

Hasta değilim de benim küçük oğlan çok huysuzlaştı..Diş heralde..Hala emziriyorum bütün gün yakamda sağ olsun..İki yaşını bekliyorum kıyamıyorum..Ama yemek bile yapmama izin vermiyor..Ne abisine,ne babasına gitmiyor..Sürekli beni istiyor..Diş çıkarma zamanı hep böyle oluyor..Bilgisayarı elime almaya vaktim olmuyor..Sağlıkla büyüsünlerde ben bunlara razıyım..

de çok geçmiş olsunkıyamam ben ona

Bravoooo arkadaşımm.. Gör bak neler olacak?Ben bu şekilde beslenmeyle kilo vereceğine inanıyorum..Birde tarçınlıikaranfilli yeşil çayı şiddetle tavsiye ediyorum..Özellikle tarçın benim tatlı krizlerime son verdi..Çikolatasız yapamazdım şimdi çok nadir yiyorum canım..[/QUOT

yeşil çay içmeye başladım,tadı biraz buruk ama içilmeyecek gibi da değil
RABBİM sana yardımcın olsun canım,inşAllah en kısa zamanda bu sıkıntılarından kurtulursundualarım seninle....

Dua ile çaldım bugün kapınızı:belki darda,belki zorda,belki mutlusunuz...yüreğimden RABBİM'E bir demet dua gönderdim sizin için!RABBİM sıkıntılarınızı hayır,mutluluklarınızı dayım etsin...AminKurban bayramınızı mübarek olsun!:119::119::119:
(yarın erkenden internete giremiyebilirim,bugünden kutlamak istedim)

Sevgi,Dallida,Gurbetçiçeği hayırlı bayramlar..Sevdiklerinizle daha güzel bayramlar yaşamanız dileğiyle..

hepinizin bayrami mübarek olsun yanaklarinizdan öpüyorum. daha nice bayramlara hep beraber girmek dilegiyle insallah. nasilsiniz, bayraminiz nasil geciyo? bizim burada bayram olsa ne olacak. isgününe denk geldi. herkes calisiyor. zaten ailem türkiyede kaynanamlarda türkiyede burdaki büyükleri ziyaret ettik. biraz gezdik dün ama bugün evdeyiz. hepinizin kurbanlarini Allah kabul etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…