- Konu Sahibi sevgi-liebe
-
İnşAllah canım, kişi kendisinde olan özellikleri karşısındakinde farkedermiş, o senin güzelliğin.....Sevgicim merhaba. Desteğin, ilgin ve nezaketin için çok teşekkür ederim. Hep birlikte sağlıklı ve mutlu günlerde daha güzel konularda sohbet ederiz inşaallah
sanada gecmis olsun. cocuklara iyyi bak annesi üsütme. hani demistimya sana ben diyette daldan dala tlama diye. bak dogru söylemisim demi. ne demistim ben protein diyeti, karacigeri ve böbrekleri yoruyyor. tehlikeli diyetler bunlar. karbonhidrat diyetide öyle. az cok bunlari denedigim icin tecrübe konusuyor. ha kilo verebiliyormusun evet veriyorsun hemde cok hizli, ama zayifladim diye sevinemeden geri aliyorsun. bunun icin dee sikintiya girip vücudu yormaya hic gerek yok. hem su aralar, hastaliklar kol gezerken , yanlis diyetler yapip kendimizi hastaliga davet etmeyelim. öyle bu diyette meyve yok, iste ne bileyim ekmek yok, et yok. birakalim bunlari, herseyden yiyelim , ama porsiyonu kücültelim. hatta bol bol portakal, mandalina, greyfurt, gibi c vitamini fazla olan meyveleri tüketelim. vücudumuza hastaliklarla savasabilmesi icin destek olalim. zaten biz ne yaparsak yapalim vücut kisa girerken otomatik olarak kendini yaglandirarak korumaya calisirmis soguktan. sadece dikkat etsek yeterlidir bana göre.
sanada gecmis olsun. cocuklara iyyi bak annesi üsütme. hani demistimya sana ben diyette daldan dala tlama diye. bak dogru söylemisim demi. ne demistim ben protein diyeti, karacigeri ve böbrekleri yoruyyor. tehlikeli diyetler bunlar. karbonhidrat diyetide öyle. az cok bunlari denedigim icin tecrübe konusuyor. ha kilo verebiliyormusun evet veriyorsun hemde cok hizli, ama zayifladim diye sevinemeden geri aliyorsun. bunun icin dee sikintiya girip vücudu yormaya hic gerek yok. hem su aralar, hastaliklar kol gezerken , yanlis diyetler yapip kendimizi hastaliga davet etmeyelim. öyle bu diyette meyve yok, iste ne bileyim ekmek yok, et yok. birakalim bunlari, herseyden yiyelim , ama porsiyonu kücültelim. hatta bol bol portakal, mandalina, greyfurt, gibi c vitamini fazla olan meyveleri tüketelim. vücudumuza hastaliklarla savasabilmesi icin destek olalim. zaten biz ne yaparsak yapalim vücut kisa girerken otomatik olarak kendini yaglandirarak korumaya calisirmis soguktan. sadece dikkat etsek yeterlidir bana göre.
dün öglenciydim aksam 10:30 da eve geldim. o yüzden hic giremedim. arkadaslar Allah hepinizden razi olsun. aslinda basit bir ameliyat ama galiba ben biraz korkak ve mizmizim, birazda gurbette olmak ve ailemin yanimda olamayisi da cok büyük etken. gurbetin kötü yanlari , iyi gündede , kötü gündede yaninda ailen yok. ama sizlerin dualari ve sicakligini yanimda götürecegim. cok tesekkür ederim hepinize. serapcim insallah dedigin gibi saglikla eve geri dönerim. destegin icin cok sagol. uykumahmuru hala uykun var galiba. canim bir türlü hastaligi atlatamadin. Allah sifa versin. zencefilin tazesinden limonlu bir cay yap. ama cok ince bir dilim kesip cayina at , cok kalin kesme aci oluyor. böle icerken bogezini yakarak gidiyora, ertesi güne hic birseyin kalmiyor. bu aralar bagisiklik sistemimizi kuvvetlendirmek icin bol bol c vitamini almamiz gerekiyor hanimlar.
Hayırlı olsun ve kolay gelsin canım,2 gündür giremedimBen pazartesiye kadar kendime vakit tanıdım. Pazartesi yenibir başlangıç yapacağım.Merhaba arkadaşlar
Diyet listelerimi karıştırdım gene,yeni bir liste seçtim,yarından itibaren uygulamayı başlarım inşAllah...artık mucizelerin peşinden koşmayacağımmucize biz yız biraz daha sabırlı olabilsem olacak:18::18:
Sevgiler
Bu kadar istek olduktan sonra başaracağına inanıyorum.Sadece tam kararını ver ve vira Bismillah de.Hayırlı cumalar arkadaşlarben diyetime hala konsantre olamadım....
Sizler ne durumda sınız?
Sevgiler
Maşallah tebrik ederim , sağlığına da kavuşman cabası. İnceliğin için teşrkkür ederim, lütfen bizi daha sık ziyaret etMerhaba canım, alkali diyette sonucum 15 kiloya ulaştı. Yani iki ayda toplam 15 kilo verdim. Ama kilodan da ötesi, diğer bir çok sıkıntı ve rahatsızlığımın da ortadan tamamen kalkması. Sayfamda da yazdım gerçi ama, senin günlük sayfanda da paylaşmak istedim. Sevgiyle kal...
Merhaba arkadaşlar,nerdesiniz?
Sevgi abla?Sen neler yapıyorsun?Galiba senin de motivasyonun düştü...Pazartesiden itibaren yeni bir başlangıç yapacağından bahsettin,nasıl bir başlangıç olacak?neleri yapmayı düşünüyorsun?ben maalesef reglı döneminde kilo aldığım...şimdiki kilom 81yani protein atağı bana yaramadı...tamam,o dönemde iştahın artışı normal,ama ben resmen çıldırmışım....doymak bilmedim:18::18:diyetisyene gittiğim zamanlardan kalma listelerim var,82 kilo yken uyguladığım 1300kal listeyi 2 hafta boyunca uygulayacağım.sonra durumuna göre listeyi tekrar değiştireceğim spor yapmadan da kilo veremiyorum..evimin yanındaki spor salonları araştırıyorum,kış dönemi için..dizime takmak için manyetik kemer aldım, ağrımı azaltıyor,daha rahat yürüyorum Sevgilerrr
Dalidacığım bugün biraz dip köşe temizliği yaptım, yeni oturdum.Pazartesinden itibaren hafta hafta bahsettiğim diyeti uygulayacağım.Hem böylece sıkılmayacağım hem de devamlı yemek listem değiştiği için diyet psikolojisine girmeyecceğim.Yalnız bildiğim kadarıyla artık diyetisyenler daha sonra tekrar kilo almamak için 1500 kalorinin altında diyet vermiyorlar, en azından ben,m gittiğim diyetisyenler öyleydi, Belki senin gittiğin diyetisyenler metabolizma hızın düşük olduğu için öyle vermişlerdir.
Canım manyetik dizlik rahatlatıyormu, yürürken ağrıyı kesiyormu bilgi verirsen sevinirim.
Gulfuren,Gurbetçiçeği,Uykumahmuru , TR-telli ve nilufer sizlerde ne var ne yok?
Merhaba Sevgi abla,senin diyetin nasıl birşey?biraz bilgi verebilir mısın?evet,bazı diyetisyenler 1500kal altında vermiyorlar..diyetisyenim'le bizde denedik,1600kal vedi,6 hafta uğraştık,ama olmadı...bu yüzden daha düşük kalorili listeler verdi....manyetik dizlik ağrımı azaltı,daha rahat ediyorum yururken
Anladım canım, tabi sen kendi vucudunu daha iyi tanıyorsun. Ben sana özelden yazdığım doktorun diyetini yapacağım.Orada hafta hafta yaklaşık 3 ayın diyet listesi var.Duraklamalar için özel listeler var.Her zaman takip ettim fakat uygulamadım, ayrıca doktor soru sorduğunda da hemen cevap veriyor.Ayrıca pek çok kişi çok güzel kilo verdi.Dizliği bende sipariş verdim , bir kaç güne kadar elime geçer herhalde, teşekkür ederim.
Yediklerimi yazmıyorum çünkü;pazartesi tam başlangıç yapacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?