Sevgi-liebe'nin Diyet Günlüğü

dallidacigim utanmana gerek yok , hepimiz ayniyiz, bana kalirs sen o atak proteinmiydi neydi ondan sonr a istah patlamasi yasadin neyse artik istahin düzene girdiyse artik saglikli bir diyet uygula

sevgi abla ve dallida az önce burdaydiniz, neden hemen kactiniz, bir selam verseydiniz. oysa ben ikinizi ayni anda yakaladim diye nasilda sevinmistim. o zaman bende cikiyorum sonra görüsürüz..

Dalidacığım lütfen bir dah böyle bir söz duymak istemiyorum. Günlük sizlerin desteğiyle ayakta duruyor, yoksa ben kendimyazıp kendim okuyacaktım.Allah razı olsun sizlerden ben yazmadığımgünlerde bile ikinci sayfada kaybolmasına izin vermediniz. Tekrar ediyorum bu günlük hepimizin ve ben sadece isim annesiyim.Biz birbirimize destek olmaya çalışıyoruz. Ben sizleri devamlı görmek istiyorum ,sizde istiyorsanız mesele yok.

sevgi ablacigim diyetini neden özelden yaziyorsun paylassanda bizde yararlansak olmazmi
Canım başka bir sitenin ismini yazmam doğru olmazsa diye yazmadım, istersen sana da özelden yazayım.
sevgi abla ve dallida az önce burdaydiniz, neden hemen kactiniz, bir selam verseydiniz. oysa ben ikinizi ayni anda yakaladim diye nasilda sevinmistim. o zaman bende cikiyorum sonra görüsürüz..

Tatlımseni zaten görmedim,Dalida ve Leylak 84 ü gördüm . Selam verdim ,evde aynı anda 3 tane bilgisayara girilince bazen internetçekmiyor, bağlantıkesildi. Hatta Dalida nın ne yazdığına bakmak istedim, bakamadım. Yoksa ben sizlerden kaçarmıyım,nasıl moralin yerinde mi?

moralim cok sükür iyi. dün esim ise gidip gelmem icin bana araba aldi. bugün cocuklarla koyulduk yollara. gezdik alisveris yaptik. haftaya nisan var. kiziminda giyecek hicbirseyi yokmusmusda ( dolap yikiliyo nerdeyse) ona kiyafet bakmaya gittik. istedigi gibi birseyde bulamadi tabii. arkadaslar burda kiyafet konusunda biraz sikinti cekiyoruz. türkiyeye gelince bol bol aliyoruz. internette bir site buldum, cok güzel seyler var. telefon ettim, gönderiyorlr ama bazen gümrüge takilabiliyormus. ozaman gümrük parasida aliciya aitmis. zaten postalama parasi 18 euro. birde üstüne gümrük parasi gelirse bize cok pahaliya patliyor. gerek yok. ama kizim bir türlü doymuyor. laf aramizd anneside doymuyo aslinda, birazcik bana cekmis. oglumd Allahlik hic aramaz. esofmanla bile biraksam okula gidecek. olsada olur, olmasada. isimdede degisiklikler oldu. esimde ise basladigi icin ikimizin birden calismasiyla kesintimiz cok oldu, ve devletten yardim alamiyorduk. o yüzden sevgi abla bilir, 400 euro luk devam edecegim. yani gene 8 saat ama ayda bir hafta calisacagim. onlar cagirdigi zaman gidecegim günlük degil. yani anlayacaginiz daha cok girebilirim, topige. iki gündür gene oructum, bu gün tutmadim. cocuklarim ve esim evdeler güzel bir haftasonu kahvaltisi yapariz diye düsündüm. zaten iyikide niyetlenmemisim, cünkü halam geldi. hastaneye yatana kadar biter iyi oldu geldigi. ameliyatimi olup iyilestikten sonra saglikli bir diyetle bomba gibi baslayacagim insallah. gene icimde ne varsa döktüm, hayat hikayesi sanki mübarek. bende bir baslayinca susmuyorum galiba . sizler seviyorum.

Bizde seni canım. Yeni araban hayırlı olsun,Allah kazasız,belasız kullanmayı nasip etsin.Malesef gençlik biraz doyumsuz bu konuda,kız çocuğu olunca doğasında var güzel görünmek.Zamanla giyimin kuşamın boş olduğunu yaşla öğrenir.Gençliğimde ben de öyleydim, şimdi çok önemli bir durum olmazsa almıyorum,bazen senede 1 kez falan kıyafet alıyorum.Dolabın kalabalık olması beni rahatsız ediyor.İşinin yeni şekli hakkında hayırlı olsun , böylece evine ve kendine daha çok vaktin kalır.Oruçlarını Allah kabul etsin.Hayırlısıyla sen ameliyatını ol kilolar daha sonra.Belki hormonal durumdan kilo veremiyordun ve daha kolay gidecek.Gözün aydın halan gelmiş, sizin akrabaların çoğu orada galiba.
Tatlım ben yazdıklarını zevkle okuyorum, keşke bir de ben hızlı yazabilsem neler yazacağım.
Gönderdiğim özel mesajı aldın mı?

Son düzenleme:

Merhaba Gurbetçiçeği,seni görmedim...çıkmak zorunda olsam bile seni görmüş olsaydım selam verirdimaraban da hayırlı olsun,kazasız,belasız kulanbiz de seni seviyoruztutuğun oruçları da Allah(c.c)kabul etsin!

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar
Sevgi abla,özelden mesajını aldım,çok teşekkür ederimşimdi oğlanı antrenmana götüreceğim,dönüşte okuyacağım.çok merak ettim

Canım hikayelerimiz resmen aynı..kilo verme alma serüvenimiz.. Ben de 84'ü görünce başladım diyete canım. Şu 5 günde 5 kilo diyeti nasıl gitti?

Canım hikayelerimiz resmen aynı..kilo verme alma serüvenimiz.. Ben de 84'ü görünce başladım diyete canım. Şu 5 günde 5 kilo diyeti nasıl gitti?

Canım ben geçen sene yapmıştım , galiba 3,5 kg felan verdim.Daha sonra yaşadığım büyükbir acı sonucu ara vermiştim .Bu sene ilk başlarda Karatay diyeti yaptım daha sonra durakladı.Alkali diyete geçtim onunlada istediğimolmadı. Bir kaç gün ara verdim İnşAllah pazartesi normal bir diyetle başlayacağım.

sevgi ve dallida merhaba kızlardiğer arkadaşlara da selamlar....
arada gelip okuyorum topiği...sevgicim sanırım pazartesi sağlam bi giriş yapacaksın diyete...ben de öyle yapmayı düşünüyorum.sporu bırakmadım ama eski motivasyonu sağlayamıyorum nedense..inşallah sen de ben de kalan kilolarımızdan en kısa zamanda kurtuluruz

dallidacım sanırım protein atağı yapmışsın...geçen haftalarda ben de denedim.1 günde 1 kg verdim ama bazı şeyler kısıtlı olunca olduğundan daha fazla acıktım
bir daha da denemem galibademem o ki,kendine en uygun diyeti bul bir an önce,seni sıkmayan,sıkı bir diyet psikolojisine sokmayan bir liste...sık sık diyet değiştirirsen vücudun yakında hiçbir şeye yanıt vermeyebilir...beni yanlış anlama lütfen,sana öğretir gibi olmasın.sadece fikrimi söylemek istedim,aynı şeyleri yaşamış biri olarak...
hepinizi öpüyorum kızlar kendinize iyi bakın

dallidacım sanırım protein atağı yapmışsın...geçen haftalarda ben de denedim.1 günde 1 kg verdim ama bazı şeyler kısıtlı olunca olduğundan daha fazla acıktım[/B]bir daha da denemem galibademem o ki,kendine en uygun diyeti bul bir an önce,seni sıkmayan,sıkı bir diyet psikolojisine sokmayan bir liste...sık sık diyet değiştirirsen vücudun yakında hiçbir şeye yanıt vermeyebilir...beni yanlış anlama lütfen,sana öğretir gibi olmasın.sadece fikrimi söylemek istedim,aynı şeyleri yaşamış biri olarak...
hepinizi öpüyorum kızlar kendinize iyi bakın[/QUOTE]

Merhaba Leylakcım,evet,7 gün protein atağı yaptım...sonra senin de dediğin gibi iştahım çok açıldı,bir de reglı üstüne gelince,verdiğim kiloları geri aldım seni yanlış anlamadım:)desteğin için teşekkür ederimben eskiden de diyetisyen le birlikte kilo verdim,yine o listeleri uygulayacağım..Karatay diyetini çok sevdim,daha gevşek bir diyet ama birkaç ay uğraşmama rağmen,hiç kilo vermedim..alkali da olmadı...en iyisi denedim ve sonuç aldığım yontemi uygulamakbende seni öpüyörum,sevgiler

tabi ki canım,en iyi sonucu hangisinden aldıysan onunla devam et.ben de karatayda çok rahat ediyorum mesela.miktar sınırı olmadığı için sıkılmıyorum,panik yapmıyorum...ama bu aralar malesef bende kilo aldım,onları vermeye çalışıyorum.umarım hepimiz kurtuluruz şu kilolarımızdan

İnşAllah LeylakcımKaratay çok rahat,ama ben sonuç almadım, herkesin bünyesi farklıdırSen çok kilo vermişsin,eminin ki kalan şu kilocukları da verirsinaz önce topiğinize göz attım,sevgili Sersum'le sohbet ediyordunuz:)

evet canım,herkeste aynı etkiyi göstermiyo demekkievet canım,sersum çok iyi,çok espirili bi arkadaşımız.senin olduğun dönemlerde var mıydı bilmiyorum ama...sen de gel canım istediğin zaman,karatay yapmasan da sohbet ederiz

Tamam canım,gelirimSersum,ben topikten ayrılmadan kısa bir süre önce katılmıştı,gerçekten de iyi,espirili bir arkadaş:)

Merhaba Sevgi abla,az önce önerdiğin siteye göz attım,daha geniş bir zamanda okumaya çalışacağım.Bugün oğlumun çok dersi vardı,bir tarafta antrenman,bir tarafta ingilizce,bir tarafta okunacak 206 sayfalık kitap artı kitap sunumu hazırlanmak....daha matematikten 5 soru var,ama babasını bekliyor(eşim matematik öğretmeni)..Benim için hafta sonları çok yoğun geçiyor...herkes hafta sonları bekliyor,ben hafta içleri

Canım ziyaretlerini ve paylaşımlarını bekliyoruz her zaman
Canım çok yoğunmuşsun İnşAllah hepsinin üstesinden gelmişsinizdir,kolay gelsin.
Bugün vira Bismillah diyeceğiz, Allah yardımcımız olsun ve her günü hasarsız atlatmayı nasip etsin İNŞALLAH.

Kahvaltımı yaptım:
1 dilim ekmek büyüklüğünde bazlama
1 parça köy peyniri
5 yeşil zeytin
1 domates
3köy biberi
1 salatalık
tarçın eklenmiş çay

Arkadaşlar kilomu yazmayı unuttum,
kilom:87,5kg
gariptir ama ben alkali beslenmeye başlayalı kilo aldım.
İki hafta tartılmayacağım eğer sabredebilirsem.Bakalım ne olacak......
Birazdan ilk aramı yapacağım.
1meyve
1 küçük kase yoğurt
Dalida gurbetçiçeği ve diğer arkadaşlar neredesiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…