- Konu Sahibi sevgi-liebe
-
Dalidacığım lütfen bir dah böyle bir söz duymak istemiyorum. Günlük sizlerin desteğiyle ayakta duruyor, yoksa ben kendimyazıp kendim okuyacaktım.Allah razı olsun sizlerden ben yazmadığımgünlerde bile ikinci sayfada kaybolmasına izin vermediniz. Tekrar ediyorum bu günlük hepimizin ve ben sadece isim annesiyim.Biz birbirimize destek olmaya çalışıyoruz. Ben sizleri devamlı görmek istiyorum ,sizde istiyorsanız mesele yok.Sevgi abla,özelden mesaj gelmedi....sana zahmet olmazsa bir daha gönderir misin?merak ettim:26:dizlikten memnun kalırsın inşAllah,ben memnunum...yeni bir başlangıç yapacaksın,bu defa inşAllah istediğin kiloya inersin inan ki ben bazen çok utanıyorum...kaç aydır uğraşıyorum,1 ileri 2 geri gittim..günlüğünü da meşgul ediyorum...:26::26:
Canım başka bir sitenin ismini yazmam doğru olmazsa diye yazmadım, istersen sana da özelden yazayım.sevgi ablacigim diyetini neden özelden yaziyorsun paylassanda bizde yararlansak olmazmi
sevgi abla ve dallida az önce burdaydiniz, neden hemen kactiniz, bir selam verseydiniz. oysa ben ikinizi ayni anda yakaladim diye nasilda sevinmistim. o zaman bende cikiyorum sonra görüsürüz..
Bizde seni canım. Yeni araban hayırlı olsun,Allah kazasız,belasız kullanmayı nasip etsin.Malesef gençlik biraz doyumsuz bu konuda,kız çocuğu olunca doğasında var güzel görünmek.Zamanla giyimin kuşamın boş olduğunu yaşla öğrenir.Gençliğimde ben de öyleydim, şimdi çok önemli bir durum olmazsa almıyorum,bazen senede 1 kez falan kıyafet alıyorum.Dolabın kalabalık olması beni rahatsız ediyor.İşinin yeni şekli hakkında hayırlı olsun , böylece evine ve kendine daha çok vaktin kalır.Oruçlarını Allah kabul etsin.Hayırlısıyla sen ameliyatını ol kilolar daha sonra.Belki hormonal durumdan kilo veremiyordun ve daha kolay gidecek.Gözün aydın halan gelmiş, sizin akrabaların çoğu orada galiba.moralim cok sükür iyi. dün esim ise gidip gelmem icin bana araba aldi. bugün cocuklarla koyulduk yollara. gezdik alisveris yaptik. haftaya nisan var. kiziminda giyecek hicbirseyi yokmusmusda ( dolap yikiliyo nerdeyse) ona kiyafet bakmaya gittik. istedigi gibi birseyde bulamadi tabii. arkadaslar burda kiyafet konusunda biraz sikinti cekiyoruz. türkiyeye gelince bol bol aliyoruz. internette bir site buldum, cok güzel seyler var. telefon ettim, gönderiyorlr ama bazen gümrüge takilabiliyormus. ozaman gümrük parasida aliciya aitmis. zaten postalama parasi 18 euro. birde üstüne gümrük parasi gelirse bize cok pahaliya patliyor. gerek yok. ama kizim bir türlü doymuyor. laf aramizd anneside doymuyo aslinda, birazcik bana cekmis. oglumd Allahlik hic aramaz. esofmanla bile biraksam okula gidecek. olsada olur, olmasada. isimdede degisiklikler oldu. esimde ise basladigi icin ikimizin birden calismasiyla kesintimiz cok oldu, ve devletten yardim alamiyorduk. o yüzden sevgi abla bilir, 400 euro luk devam edecegim. yani gene 8 saat ama ayda bir hafta calisacagim. onlar cagirdigi zaman gidecegim günlük degil. yani anlayacaginiz daha cok girebilirim, topige. iki gündür gene oructum, bu gün tutmadim. cocuklarim ve esim evdeler güzel bir haftasonu kahvaltisi yapariz diye düsündüm. zaten iyikide niyetlenmemisim, cünkü halam geldi. hastaneye yatana kadar biter iyi oldu geldigi. ameliyatimi olup iyilestikten sonra saglikli bir diyetle bomba gibi baslayacagim insallah. gene icimde ne varsa döktüm, hayat hikayesi sanki mübarek. bende bir baslayinca susmuyorum galiba . sizler seviyorum.
sevgi abla ve dallida az önce burdaydiniz, neden hemen kactiniz, bir selam verseydiniz. oysa ben ikinizi ayni anda yakaladim diye nasilda sevinmistim. o zaman bende cikiyorum sonra görüsürüz..
Canım hikayelerimiz resmen aynı..kilo verme alma serüvenimiz.. Ben de 84'ü görünce başladım diyete canım. Şu 5 günde 5 kilo diyeti nasıl gitti?Arkadaşlar, yaklaşık 22 senedir kilolarımla başım dertte. Evlendikten sonra bir sene içinde yaklaşık 14 kilo aldım. Evlendiğimde 50 kiloydum, 64 olmuştum... Sonra arka arkaya 5 sene içinde 3 çocuk ile gelen kilolar 75'i bulmuştu. Yaklaşık 4 - 5 sene aynı kiloda kaldım ama arada diyet yapıp 60'lı kilolara indiğimde oldu. Her sene değişik diyetleri uyguladım. Diyetisyen deneyimlerimde oldu. Yaklaşık 5 sene önce kilom hızla artmaya başladı. "84" olmuştum. Endokrin bölümüne başvurdum. Kilolarımı vermek istediğimi söyledim. Yapılan kan tahlilleri sonucunda cushing hastası olduğum ortaya çıktı...Kilolarımın sebebi vücuttaki kortizol hormonuydu..
İki defa beyinden ameliyat oldum.
Pazar günü tartıldım kilom 94,5'du.
Diz kapaklarımda ve belde problemler var. Kilo rahatsızlığımı tetikliyor. Pazar günü sabah karar verdim bu defa başarmak istiyorum! 22 Senedir her sene yapılan diyetlerden ve arkasından artarak kilo almaktan bıktım! Lütfen destek olun. Bu defa başarmak istiyorum!
5 günde 5 kilo diyetiyle başladım. Amacım vücudu şaşırtıp deneyimlerimle beraber her hafta değiştirerek kilo vermek. İnşallah Hipotroit'im çok engel çıkarmaz. Katılmak isteyen olursa beraber yapalım. Desteklerinizi bekliyorum.:82:.. Yarım saat kadar yürüyorum. Günlük yeşilçay, karabiber, tarçın, karanfilden oluşan bir çayı içiyorum. Benimle yol arkadaşlığına var mısınız?
Ayrıca önerilerinizide bekliyorum.
Canım hikayelerimiz resmen aynı..kilo verme alma serüvenimiz.. Ben de 84'ü görünce başladım diyete canım. Şu 5 günde 5 kilo diyeti nasıl gitti?
Merhaba Leylakcım,evet,7 gün protein atağı yaptım...sonra senin de dediğin gibi iştahım çok açıldı,bir de reglı üstüne gelince,verdiğim kiloları geri aldımseni yanlış anlamadım:)desteğin için teşekkür ederim ben eskiden de diyetisyen le birlikte kilo verdim,yine o listeleri uygulayacağım..Karatay diyetini çok sevdim,daha gevşek bir diyet ama birkaç ay uğraşmama rağmen,hiç kilo vermedim..alkali da olmadı...en iyisi denedim ve sonuç aldığım yontemi uygulamak bende seni öpüyörum,sevgiler
tabi ki canım,en iyi sonucu hangisinden aldıysan onunla devam et.ben de karatayda çok rahat ediyorum mesela.miktar sınırı olmadığı için sıkılmıyorum,panik yapmıyorum...ama bu aralar malesef bende kilo aldım,onları vermeye çalışıyorum.umarım hepimiz kurtuluruz şu kilolarımızdan
İnşAllah LeylakcımKaratay çok rahat,ama ben sonuç almadım, herkesin bünyesi farklıdır Sen çok kilo vermişsin,eminin ki kalan şu kilocukları da verirsin az önce topiğinize göz attım,sevgili Sersum'le sohbet ediyordunuz:)
evet canım,herkeste aynı etkiyi göstermiyo demekkievet canım,sersum çok iyi,çok espirili bi arkadaşımız.senin olduğun dönemlerde var mıydı bilmiyorum ama...sen de gel canım istediğin zaman,karatay yapmasan da sohbet ederiz
Tamam canım,gelirimSersum,ben topikten ayrılmadan kısa bir süre önce katılmıştı,gerçekten de iyi,espirili bir arkadaş:)
Canım ziyaretlerini ve paylaşımlarını bekliyoruz her zaman
bekleriz canım
Canım çok yoğunmuşsun İnşAllah hepsinin üstesinden gelmişsinizdir,kolay gelsin.Merhaba Sevgi abla,az önce önerdiğin siteye göz attım,daha geniş bir zamanda okumaya çalışacağım.Bugün oğlumun çok dersi vardı,bir tarafta antrenman,bir tarafta ingilizce,bir tarafta okunacak 206 sayfalık kitap artı kitap sunumu hazırlanmak....daha matematikten 5 soru var,ama babasını bekliyor(eşim matematik öğretmeni)..Benim için hafta sonları çok yoğun geçiyor...herkes hafta sonları bekliyor,ben hafta içleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?