Sevgi-liebe'nin Diyet Günlüğü

CANIM YAA Aylar sonra yine ben:)
Buldum konunu
NASIL GİDİYO DİYEt?
biraz okudum hala devam edip yılmaman da ayrıca hoşuma gitti..
tekrar desteğimle döndüm ben gözüm konunda :) ona göre..
HEP MUTLU OL gitsin kilolar gelsin manken gibi fit vücutlar..

İçimdeki canavar karnını doyurdu herhaldebugün normale döndüm gibi
Sabah:1 dilim arpa ekmeği,1 haşlanmış yumurta,5 zeytin,1 domates,3 kuru kayısı,1 türk kahvesi
Ara:3 kuru kayısı,1 ceviz(evde süt kalmadı...)
SevgilerHayırlı cumalar hanımlar

dün dedigim gibi sabah türk jinekologa gittim. geldim ,ortaligi toparlayip yemegimi ocaga koydum. ancak gelebildim. arkadaslar ayni seyleri bu doktorda söyledi. hemde hic bekleme hemen ameliyat ol dedi. cünkü bu kistin icinde birseyler görüyorlarmis. banada gösterdi. onlarda kötü huylu kanser olabilirmis ilerde. bu riski göze alamayiz. hemen ameliyat olup kurtul bundan dedi. bende karar verdim. doktor bana hastaneden ameliyat icin randevu alip arayacak birazdan. bakalim ne zaman olacagim. acikcasi korkuyorum. birazda hastanede yatmayi hic sevmem ben. hani derlerya Allah hastanesiz birakmasin, oralarada düsürmesin diye aynen öyle. neyse yapacak birsey yok. ilerde kanserle mücadele edecegime simdiden kurtulmam lazim bu durumdan. Allah tüm hastalarin yardimcisi olsun. bu gün yediklerimide toptan a aksam yada yarin yazacagim.

Sezeryan şeklinde mi ameliyat olacaksın? Ben de miyom ameliyatı olmuştum..İlk iki gün zor sonra gittikçe ağrılar azalıyor..Üç sezeryan oldum..İki çocuğum var bir de miyomum..

Bencede bekleme ol ameliyatını için rahat olsun..Çok geçmiş olsun..Kolay bir ameliyat olur inşallah..Dualarımız seninle..

Canım çok teşekkür ederim, biliyorsun o kötü günün ardından epey sonra döndüm. Yine desteğini bekliyorum, geçen sensden sonra diyete başladım, 83 küsürlere inmiştim sonradan yaz aylarında yeniden arttı. Şimdi toparlamaya çalışıyorum. LÜtfen o zamanki gibi desteğini esirgeme , sen istediğin kiloya indin mi?

Canlarım dünden beri oğlumdan fırsat bulup giremedim. Buğün diyet i hak getire, o yüzden menüyü yazıp kötü örnek olmak istemiyorum.Anladım ki sizler olmadan diyet yürümüyor. Daha sonra sizlerin sohbetine de cevap vereceğim, şimdi kusura bakmayın , sonra görüşürüz.

Tabiki cnm buldum konunu ve sen toparlanıp gelmişsin ya aramıza ne mutlu..
Artık yoklarım sık sık konunu
Ben 50 olmak istiyordum hala istiyorum 53 de sabit kaldım..
ne alıyorum ne veriyorum..
olamıcam sanırım kaldım bakalım bende bişiler öğrenim azıcık sizlerden..
Her daim desteğim sana kolay gelsin canım

Günaydın Arkadaşlar,nasılsınız? Dalida,Gulfuren,Gurbetçiçeği,Tr-telli ve Uykumahmuru ortalıkta bugün yoksunuz.
Ben bugün halsizlik ve baş ağrısıyla uyandım.Hastalığı tam olarak üzerimden atamadım.Klasik kahvaltımı yaptım, oğlum vizelerini bitirdi,dün bir haftalık geldi.Bugün öğleden sonra evde yokum, sonra görüşürüz.....Kusura bakmayın dün aynı yazıyı iki kez göndermişim.
Dün geçmişe göz attım ,UYKUMAHMURU ben sadece KaRATAY DAN tanıyorum zannediyordum oysa konuyu ilk açtığımda da bizimleymiş, ben şimdi ismin neden yabancı gelmediğini anlıyorum. Sevgiler

Tekrar geçmiş olsun canım...merak ettim,ne yaptım?hastaneden randevu alabildin mi?amelyat günün belli oldu mu?

Merhaba Sevgi abla,ben ancak girebildim..çok geçmiş olsunoğlun da gelmiş,gözün aydınbugün da düzenli yemek yiyemedim...hep atıştırdım...çeki düzen vermem lazım kendime...yarından itibaren eski düzenime dönmeye çalışacağım...zararından nerden dönersem kardırama çok canım sıkıldı,çok:18::18::18:
Sevgiler

Dalidam yalnız değilsin,canını sıkma.Hayat boyu diyetle gidemeyiz, bende aynı bütün gün atıştırdım.Bugün geçti, yarın yeni bir gün .Strese girme ve tadını çıkar, pişmanlık duyma. Yarın beraber inşAllah düzenli bir şekilde başlarız.Ne yapalım hayatın sonu değil.Tamam mı tatlım problem yaptıkça insan daha çok yiyor. iyi geceler....

MERHABA ARKADAŞLAR;
Baş ağrım gece boyunca ve halen devam ediyor. Ensemin 3 parmak yukarısından başlıyor , önce tansiyondan şüphelenmiştim, tansiyonum normal çıktı.Kahvaltımı yazayım.
sabah:
2 haşl. yumurta
1 parça peynir
10 zeytin
3 kaşık aşure
Bugün maşAllah iştahım normale döndü gibi, Dalidam sen de durum nasıl?
Gurbetim, Gulfurenim ,tr-tellim ve Uykumahmurum sizlerde ne var ne yok?

Merhaba Sevgi abla,yedim için çok pişmanım çunkü aç değildim,,,resmen açlık krizleri geçirdim...yediklerimden da hiç birşey anlamadım...sürekli yedim,yedim....

Çok geçmiş olsun,gerilim tipi baş ağrısı olmasın mı?genelde stres tetikliyor...bende bugün daha iyiyim,ama yarın tartılmayacağım:18::18:bu hafta böyle olsunSevgiler...

Son düzenleme:

Ollabilir canım şu ara canımı sıkan çok mesele var.Yediklerimden bahsedeyim:
ARA:4 kaşık aşure
Akşam:1 kase ezo gelin çorbası
1 pasta dilimi büyüklüğünde hamsili pilav
yeşil salata
acı biber turşusu
küçük kase aşure
komşular getirmiş bitmedi bende aşureye hiç dayanamam.

canim göbekten girilerek ypilacakmis. baska kesik felan olmaz diye düünüyorum. hatta girmisken göbekten biraz yaglarid alsalar cok memnun olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…