- 3 Mayıs 2010
- 7.148
- 1.368
- 398
- Konu Sahibi sevgi-liebe
-
Canım ziyaretlerini ve paylaşımlarını bekliyoruz her zaman
afiyet olsun canım,kahvaltın çok güzelKahvaltımı yaptım:
1 dilim ekmek büyüklüğünde bazlama
1 parça köy peyniri
5 yeşil zeytin
1 domates
3köy biberi
1 salatalık
tarçın eklenmiş çay
leylak84 arkadasim hosgeldin. sevgi abla ve dallida seni taniyor galiba ama bize biraz kendinden bahsedermisin? ben 36 ya yeni grdim. iki cocugum var, boyum 175 kilom malesef 90 cik . kilo vermeye ugrasioruz. ben biraz erteledim su aralar. pcarsamba günü hastaneye yatacagim, persembede ameliyat olacagim. sonrasinda tekrar devam edecegim insallah.
Teşekkür ederim.bundan sonra sık sık gelicem canım
Her zaman bekliyoruz canım.
afiyet olsun canım,kahvaltın çok güzel
İlahi gurbetim beni güldürdün, bazen böyle saflığım oluyor.Kararların çok güzel geçen sene kilo verdiğim dönemde bende tutuyordum , hem oto kontrol sağlıyor.Dur bende bugün başlayayım.Hatalarımızı görmemiz daha kolay olur.Sen de hayırlısıyla ameliyatını ol gel ,her şey güzel olacak.mesajini yeni gördüm, birazdan göz atacagim tesekkür ederim. yeni bir baslangic yaptin , insallah bu defa güzel kilolar verirsin. ben birdaha yeni bir diyete basladigimda kendime bir defter tutacagim. ne yedigimi, ne zaman yedigimi, haftada ne kadar kilo verdigimi yaazip , kendimi kontrol edecegim. birde diyete baslamadan kendimi gögüs, bel, ve basenden ölcecegim. cünkü tartida bazen arti cikabiliyor, vücut bazen su topluyor , o zaman insanin morali bozuluyo ve motivasyonu düsüo. ama ölcülürsek, tartida arti bile ciksak incelmeye devam ettigimizi görüp mutlu oluruz. defter tutmaklada hangi diyetle güzel kilo verebiliyorum , bana göre beslenme sekli hangisi onu bulacagim ve o sekilde devam edecegim. vede sporu mutlaka hayatima sokacagim, haftada 3 gün yapsam bile yeter. sanada basarilar diliyorum. gecenki mesajimda cumartesi oruc tutamadim , cünkü halam geldi yzmistim. galiba sen beni yanlis anladin. halam geldi diye reglim geldi onu demek istedim. hani genelde öyle söylenirya, herkesin icindeken farkedilmesin diye halam geldi deriz biz burda. yoksa benim almanyada hic kimsem yok. esimin ailesi burdalr, benimkiler hepsi türkiyedeler.
Leylak'ım Allah en kısa zamanda hayırlı bir evlat versin İNŞALLAH.Canım MAŞALLAH epey kilo vermişsin hepsini Karataylamı verdin?Bende hatırlarsan ilk 9 kilo kadar çok güzelgitmişti sonra bir durakladı1,5 aykadar tık olmadı. o arada aslında kaçamak da yapmadım ama gitmedi, ondan sonra da ipin ucu kaçtı.Yaklaşık bir 20 kğ versem ah ah.....hoşbuldum canımevet sevgi ve dallida ile karatay topiğinden tanışıyoruz..
kendimden bahsedeyim,ben de 28 yaşındayım,malesef hala çocuğum yok...boyum 1.68....zayıflama macerasına geçen yıl ağustos ayında karatay diyetiyle başladım...aslında 60 a kadar düşmüştüm ama düzenli spor yapmama rağmen,kullandığım alerji ilaçları ve kaçamaklar yüzünden 7 kg aldım tekrardan.onları vermye uğraşıyorum...
sana da çok geçmiş olsun canım,rahatsızlığın ne bilmiyorum ama ameliyatın iyi geçer inşallah..sonra da kilolarını sağlıkla ve kolaylıkla verirsin inşallah..ben de 92 kiloyla başladım diyete..ama senin boyun benden daha uzun,sen daha şanslısın
merhaba sevgi abla, az önce posta geldi , galiba bir yanlislik olmus. ben avonun satis temsilciliginide ypiyorum. siparis etmedigim bir paket gelmis, onunla ilgili telefon actim , hallettim geri gönderecegim. o üzden simdi gördüm burdaymissin. kursa gitmedinmi?
sen daha gencmissin canim daha cocuklarinda olur insallah. benim sol yumurtaligimda kist var , o alinacak. evet boyum uzun ama ben 80 olsam bile cok iyi olacak. insallah yavas yavas verecegim. birden verilince hemen geri gelior kilocuklar.
lelakcim 92 kilodan 60 lara kadar karatay diyetiylemi düstün ? neler yaptin anlatirmisin zahmet olmazsa...
leylakcigim demek istemistim, benim laptop da y harfleri zor basiyor da kusura bakma...
Teşekkür ederim.
İlahi gurbetim beni güldürdün, bazen böyle saflığım oluyor.Kararların çok güzel geçen sene kilo verdiğim dönemde bende tutuyordum , hem oto kontrol sağlıyor.Dur bende bugün başlayayım.Hatalarımızı görmemiz daha kolay olur.Sen de hayırlısıyla ameliyatını ol gel ,her şey güzel olacak.
Leylak'ım Allah en kısa zamanda hayırlı bir evlat versin İNŞALLAH.Canım MAŞALLAH epey kilo vermişsin hepsini Karataylamı verdin?Bende hatırlarsan ilk 9 kilo kadar çok güzelgitmişti sonra bir durakladı1,5 aykadar tık olmadı. o arada aslında kaçamak da yapmadım ama gitmedi, ondan sonra da ipin ucu kaçtı.Yaklaşık bir 20 kğ versem ah ah.....
cikmissin galiba ablacigim bende postaya gitmem lazim , cocuklar gelmeden yemegimide yapmam lazim , islerimi halledip senin diyetine bir göz atacagim, birde burda 2 hafta weinachten tatili oluyor cocuklara. sen bilirsin. o tatilde kizimi Bergkamen deki yatili kiz kolejine gönderecegim, babasindan zor izin cikti. biraz kurani ilerletmesi gerekiyor. biz burda ne kadar dini egitim verebiliyoruz ki? cocuklar bilgisizce yetisiyorlar, en azindan temel bilgileri alsa yeter sen ne düsünüyorsun bu konuda?
Leylakcığım şimdi 5 öğünlü bir sisteme geçtim ne dersin hatamı yaptım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?