Sevgi-liebe'nin Diyet Günlüğü

günadin arkadaslarim, canlarim, nihayet tekrardan evimdeyim,ve sizlerleyim.önce beni merak eden , bana dua eden bütün arkadaslarimdan Allahrazi olsun. sevgi ablacigim, dallidacigim, gülfurencigim, serapcigim hepinize cok cok tesekkür ederim, iyi dileklerinize. cok sükür bunuda atlattim, iyiyim. persembe sabah 10.30 da uyutuldum, öglen saat 1 de uyandim, ameliyat basarili gecmis, korktuklari hastaligim yyokmus cok sükür. hersey iyi cikti. tabii birkac gün sol kasigimda türkce adini bilmiyorum, kasigimdan yaklasik 20 santimetre icerdeucunda torba vardi icinde kan doluydu. iki gün o hortumlu torbayla sagdan sola dönemedim, yürüyemeim, ama onu cikarinca biraz rahatladim, cikartmasida ayri bir iskenceydi. ama neyseki kurtuldum ve cok sükürki hersey iyi cikti. insallah sizlerde iyisinizdir, az önce bir göz attim yoklugumdaki safalara, diyetler gayet güzel gidiyor masallah. gülfurencim cocuklarin gene hastaymis gecmis olsun Allah sifa versin , dallidacigim seninde ameliyat randevun vardi galiba, yoksa vazmi gectin neoldu senin durumun.[/QUOTE]

Çok geçmiş olsun canım,aramızda hoş geldin .Benim doktorum izinli,onu bekliyorum..

Merhaba arkadaşlar,bugün işim çıktı,giremedim,girmek istediğimde sitenin bakımı yapıldığı için giremedim:26::26:herkes iyi olmasını sevindimsevgiler

Canımmmm, konuya yazdığım bazı cevaplar var, öncelikle su ile ilgili olan. Birincisi hemen eczaneye gidip sodyum bikarbonat alıyorsun, iki kilonu bana özelden at ki kaç litre su içmen gerektiğini hesaplayalım. Üç sabah kahvaltısı çok önemli onu oku ve lütfen sadece orada yazanları uygula. Dört, lütfen sofra tuzunu çöpe at ve himalaya tuzu al ve onu kullanmaya başla. Beş, mutfakta bulunan bütün katı yağları çöpe at, buna sıvı yağlar da dahil, sadece zeytin yağı olacak mutfağında. Altı, glütensiz ekmek almalısın, yok bulamam diyorsan kepek ya da çavdar ekmeği almalısın. Yedi sofranda inek sütü ve süt ürünleri olmayacak, bunlar mideni vücudunu bilinenin aksine mahvediyor, bunun yerini keçi koyun peyniri alacak. Sekiz, unu mutfağında bulun-durmayacaksın, un yerine glütensiz un olacak. Dokuz, öğlen üçe kadar sarı ve kırmızılar serbest, ama öğlen üçten sonra kesinlikle ve kesinlikle yasak. Yani akşam domates bile tüketmiyoruz( bu açtığım konu başlığında tüketilmeyecektir olarak yazıyor). On, önündeki tabağa baktığın zaman tabağının % 85 i sebze % 15 i de diğer yiyecekler olmalı, ki bunun adı oranlama ve sağlıklı yaşama adım. On-bir, Sevgi seni tanımıyorum ama ben seni seviyorum ve lütfen sen de kendini sev, kendine inan, ki ben sana inanıyorum. Bundan sonra her gün forum-dayım ve seni sürekli takip edeceğim öncelikli olarak konu başlığımda açtığım bütün yazıları detaylı okumanı rica ediyorum ki daha sonra pratik olarak soracağım sana. Çünkü bu sadece kilo vermekle alakalı değil bu sağlıklı olmakla alakalı. Bu maddeleri şimdi günlüğüne de ekliyorum. Herkesi teşvik edelim canım. En kısa zamanda artık sonuç alacaksın ben arkandayım... Sevgilerimle...

Evet sizi daha sık ziyaret edeceğim ve burada diyet yapıp sonuç alamayan kalmayacak. Hepinizin arkasındayım kızlar. Bu arada 50 beden olan ben geçen gün eşimin ısrarıyla 44 beden bir elbisenin içerisine girince sevinçten çılgına döndüm. Ya a a ben sana dedim sen acayip zayıfladın dedi eşim ve tahmin bile edilemez bir duyguydu o.. Çünkü yazın kız kardeşimin nişanı olurken kafamdan geçmiyordu o elbise... Hepimiz sonuç alabiliriz. Sizi seviyorum...

Yakında alkali yemek tariflerim olacak ki işimiz daha da kolaylaşacak :)

Son düzenleme:
Arkadaşlar, kitabın sonunda ki,vitamin-mineral kısmında eczaneden alınacaklar da; OMG 3 ,Cla Tablet ,D3 vitamin,Mağnezyum tablet, Prebiyotik tablet vb. takviyeler var. Zayıflamaya sürecinde bunları ya da bunlardan bazılarını kullanan varmı aranızda acaba?

Merhaba,ben omega3,magnezium tablet ve ayda 1 ampul d vitamini içiyorum.

Merhaba arkadaşlar,biraz yürüdüm,geldim.Bu aralar biraz ev le ilgili işim var,çok düzenli topiğe giremiyebilirim.Kısmetse ocak ayında başka eve taşınacağız,o evin işleri ile ilgileniyorumDiyetim devamediyor,ama dün akşam oğlumun ısrarıyla bir bardak boza ve iki kaşık aşure yedim:26::26:
Sabah:1 yumurta,2 dilim ekmek,2kk peynir,4 zeytin,domates,salata
Ara:1 elma
Öğlen:tavuk,salata,ayran
Hepimize kolay gelsin
Spor olarak şimdilik sadece yürüyüş...aerobik beni fazla yoruyor:26:biraz kilo vereyim,tekrar deneyeceğim

Çokkk sevindim ve geçmiş olsun..Günahlarına kefaret olsun..Her zaman sağlıklı ol arkadaşım..

Sevgi-liebe ,Dallida süpersiniz..İstikrarınızdan dolayı sizi kutluyorum..Uykumahmuru sana da kolay gelsn..

Zayıflama sürecimde Cla kullanmaya devam ediyorum. Bunun yanı sıra balık yağı yerine haftada 2 kez ızgara ya da fırında balığı tercih ediyorum. Diğerlerini henüz almadım. Sevgiler...

Sevgi-liebe ,Dallida süpersiniz..İstikrarınızdan dolayı sizi kutluyorum..Uykumahmuru sana da kolay gelsn..
Teşekkür edrim canım sizlerin desteğiyle.Malesef bugün okul arkadaşlarım vardı ve yedim,akşamı çok az tadımlık yedim.
Sevgi abla,bugün evde ip atladım100 kere atlayabildimatladığım zaman dizim ağrımadı,ama sonrası biraz ağrım oldusen denedin mi?
Maşallah azimlisin .Evde komşular rahatsız olmuyorlar mı?Ben üst kattayım o yüzden bilemiyorum.
Canım bir ara omega 3 kullanıyordum, şu anda kullanmıyorum.Paylaşımların çok güzel,bizide sık sık ziyaret et lütfen.

Sabırsızlıkla tariflerini bekliyorum, menü olarakta verirsen çok faydalı olacak. Senin adına çok sevindim,darısı bana.

Nilüfer nasıl becerdim bilmiyorum ama mesajımı senin yazdıklarının içine yerleştirmişim
Bir kaç gündür misafir trafiğim vardı,oğlumu gönderdim ve yarında kardeşim için mevlüt okutturacağız ancak perşembeden itibaren düzenli girebilirim.
GURBETİM yazdığıma alındın galiba Peygamber efendimiz, ayağımıza taş dahi değse günahlarımıza kefaret olacağını söylüyor.Ameliyat çok büyük bir olay ondan dolayı yazdım,art niyet yok.Dualarım seninle.

Öncelikle beni de aranıza alırmısın diye başlamak istiyorum :) İsterseniz biraz hikayemden bahsedeyim size. Ben şu an 20 yaşındayım, ben genel olarak toplu diye tabir edilen bi ergenlik geçirdim. Sadece ''ergenlik'' diyorum, çünkü adet görmeye başladıktan sonraki yıllarda kendimi kilolu hissetmeye başladım. 12 yaşında adet oldum ve sonrasında kapanmaz bi iştaha sahip oldum her neyse ben bi şekilde 17 yaşında kendimce diyet yapmaya başladım. çok çok fazla yazılar okudum araştırmalar yaptım internette. önce işe kalori sayımıyla başladım daha sonrada lahana suyu içmeye başladım ki beni kilo vermemde aşırı yardımcı oldu. Birkaç yardımcı bir şeyler daha yaptım lahanayla birlikte, BİM' den aldığım form çaylarından içtim hergün 2 fincan, bir de ip atladım. Arkadaşlar bu ip atlamayı bir araştırın derim size, yok böyle bi spor o kadar faydalıymış ki bende faydasını çok fazla gördüm haliyle. İp atladım dediysem de öyle ip alıp sokaklarda ip atlamak değil :) evin içinde ellerimi ip tutat gibi yaptım, hayali yani :) dakikada 100 tane çoğalta çoğalta 1500 e kadar çıktım ki düşünürseniz 15 dakikanızı alıyor. Ve sonuç inanılmazdı 1.5 ayın sonunda tam tamına 14 kilo vermiştimmm :) dediğim gibi şu an 20 yaşındayım geçen 3 senelik süre içinde hep en fazla 3 kilo aldım verdim, aldım verdim. Hiç daha fazlası olmadı. Hani hep derler ya ''çabuk kilo verince fazlasıyla geri alırsın'' diye, yok öyle bir şey ''yersen alırsın'' bu kadar basit. 70 kilo ile diyete başlamıştım 56 ile bitirdim. Ve size en büyük tavsiyem arkadaşlar ne olur lütfen ama lütfen lahana suyu için biliyorum tadı iğrenç çok haklısınız benim lahana şu an o kadar tahammülüm yokki turşunsunu bile yiyemiyorum ama ne olur için sıkın dişinizi 1 ay için şu lahana suyunu. Bir de içme konusunda size bir tavsiye vereyim. Kokusunda çok tiksiniyorsanız pet şişenin kapağını delin ordan bir pipet sokun öyle için kesinlikle koku gelmiyor. Peki şu an kaç kiloyum diye merak eden olursa 58 kiloyum 2 kiloyu vermeye çalışıyorum. Bugün diyetimin 3. günü. Bunu belki size bi yararım olur diye yazdım. Son olarak tavsiyelerimi sıralayıp gideyim. :)

- Mutlaka ama mutlaka lahana suyu için
- BİM de satılan form çaylarında için 2 fincan
- Her şeyin lightını yiyin özellikle peynir olmakla birlikte süt, yoğurt vs..
- İp atlayın dakika da 80-100 olmak şartıyla
- Ve kesinlikle kalori hesabı yapın 1200 ü geçmeyin ( ama ben 600 ü bile bulmamışımdır. benimki bildiğiniz ölüm diyetiydi. Bunu kesinlikle denemeyin. unutmayın en az 1000 e inin

Canım seni tabiki aramıza alırız,lahana konusunu duymuştum ne güzel zayıflamışsın,senin adına çok sevindim.Aramıza hoş geldin paylaşımlarınızı bekleriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…