Sevgi-liebe'nin Diyet Günlüğü

Merhaba arkadaşlar
Gurbetçiçeğim,Rabbim sana şifa versinDualarım seninle
Sevgi abla,dizliğimin markasını maalesef bilmiyorum...:18:arkadaşımdan satın aldım,orijinal kutusunda değildi.Arkadaşım BİM den almıştı.
Uykumahmuru,çok geçmiş olsun
Sevgiler

O sitedeki diyet listeleri okudum,çok hoşuma gittiçok sağlıklı,dengeli..diyetin nasıl gidiyor?anladığı kadarıyla 2şer aylık diyetler var.Ben o şekilde buldum.Hala okuyorum.Anlamadğım şey,istenilen kiloya ulaştıktan sonra,kilo nasıl korunacak?Gurbetçiçeği ne yapıyor acaba?çok stres yaptığını söyledi:26:Allah(c.c)ona yardımcı olsun

Teşekkür ederim Dallida
Kilo verdikten sonra korumak en kolay şey.Yine dengeli beslenilecek ama eskisi kadar az değil canımızın çektiğinden daha çok ama yine de belli sınırlarda yiyeceğiz olacak bitecek Keşke versekte sadece korumak için endişelensek ne güzel olur demi

Aslında 2 şer,1er haftalık diyetler var diyecektim
Doğru diyorsun UykumahmuruinşAllah o günleri da hep birlikte göreceğizayrıca paylaşımlar için teşekkürler

Hedefime ulaşmak için spor yapmam lazım...yarın tekrar diyetime başlıyorum.inşAllah bu defa bir aksilik çıkmadan diyetime devam edebileceğim...bugün buralarda çok sakinhayırlı geceler,mutlu yarınlar

Dalidacığım KİM KORKAR TARTILARDAN diye bir yazı var orada MPG 1 , MPG2 VE MPG3 adı altında yapılan diyetler var.Oradan ben sırasıyla deneyeceğim. Ben 1 den başladım,ayrıca duraklama dönemleri içinde gerekli bilgiler var.Orada koruma bölümüde var.
gurbetim Allah yardımcın olsun.Dalida sabah dua edelim, sinerji oluşur, toplu yapınca.
Benim diyet şimdilik güzel gidiyor. Bugün ögle ve akşam misafirlerim vardı.Arada da yiğenimi çalıştırıyorum ,giremedim.
Bugün yediklerim:
sabah:
1 dilim ekmek büyüklüğünde bazlama
köy peyniri
5 zeytin
1 domates
ARA
1 dilim ananas
1 fincan süt
öğle:
1 kase çorba
taşlık ciğer kavurması
yeşil salata
3 kaşık kabak yemeği
akşam.
1 kase çorba
3 kaşık ıspanak kavurması
2kaşık yoğurt
çoban salatası
biraz sonra tarçınlı süt içeceğim

garip bir şakilde çabuk doymaya ve canım birşey istememeye başladı.

Aslında 2 şer,1er haftalık diyetler var diyecektim
Doğru diyorsun UykumahmuruinşAllah o günleri da hep birlikte göreceğizayrıca paylaşımlar için teşekkürler

Evet haftalık proğlramları değiştiiriyor, sırasıyla takip ediyorsun. Böylece hem sıkılınmıyor hem de değişik alternatifler var.
İNŞALLLAH hedefine ulaşırsın.

Evet haftalık proğlramları değiştiiriyor, sırasıyla takip ediyorsun. Böylece hem sıkılınmıyor hem de değişik alternatifler var.
İNŞALLLAH hedefine ulaşırsın.

AnladımİnşAllah hepimiz hedefimize ulaşırızben spora yuklenmek istiyorum, günde 3-4 saat spor yapabilsemolacak bu işbiraz geçmişi okudum ve fark ettim ki çok rahat davranmışımbaşarmak için biraz dişimi sıkmalıyım1 ocak akadar şu 1300 kal diyeti yapacağım,sonra senin yaptığın diyete geçebilirim.biraz daha okumak istiyorum,çok geniş bir site ymış

Kahvaltım:1 haşlanmış yumurta,5 zeytin,1,5kk peynir,2 domates,1 dilim ekmek
ara:1 elma
Öğlen:tavuk,salata,ayran
Bugün temizlik yapacağım,spor yok..ama yarından itibaren her gün koruya gideceğim

Canım ALLAH kolaylık versinYalnızz 3-4 saat spora takılmadım dersem yalan olur. Bir saat yeterli olmaz mı?İleride o kadar spor yapamayınca yekrar kolayca almazmısın?
Bugün yediklerimi yazayım:
sabah:
1 dilim çavdar ekmeği
1 domates
1 parça peynir
5 zeytin
öğle:
1 tabak dolusu ıspanak salatası
çeyrek simit
2 kaşık kuru domates kavurması
yarım kepçe çorba
biber turşusu
ara:
2 parmak en ve boyunda küçük bir parça kek
kuşburnu çayı
ara:
1 şekersiz kahve
1 elma
10 fıstık
akşam:
2 yağda yumurta
1 dilim ekmek
1 parça peynir
acı biber turşusu
2 kaşık işkembe kavurması
birazdan süt içeceğim
Bugün kursta olduğum için düzenli yiyemedim, böyle saçma sapan bir menü çıktı.
GURBET inşAllah iyidir çok merak ediyorum, keşke tembihleseydik kızı hakkında bilgi yazardı.

Bugün kurs yok uzun zamandır istediğim bir ziyareti gerçekleştireceğim.Arkadaşıma diyet yaptığımı söyledim,ona göre bir şeyler hazırlayacaktır.
Gurbetim bugün biraz daha iyi olacağını düşünüyorum.
Dalida daha yeni başladın galiba Allah bize irademizde yardım etsin artık kilo meselesinden sıkılmaya başladım.Daha sonra görüşürüz.

Günaydın Sevgi abla,evet daha yeni başladımbugün ikinci günün:18:bi'dağıtım ki toparlayamadım kendimiyoğun spor sadece 31 aralık akadar yapmayı düşünüyorum...Serap da senin gibi düşünüyor..öyle ki azaltım biraz.1,5 saat yürüyüş,1 saat aerobik.31 aralıktan sonra sadece yürüyüş yapmayı düşünüyorum...elimde olsa hep spor yapacağım...ama gücüm yok:18::18:bir tarafta evimin işleri,bir tarafta çocuk,bir tarafta eşim....of...senin gibi ben de sıkılmıştım kilo meselesinden...eşim bana çok baskı yapıyor:yok, diyet yapa yapa hasta olacakmışım,yok vücüdümü mahvediyormuşum...bana' sadece sporunu yap yeter diyor'yeterli olmadığını bir türlü anlatamadımbu defa 'diyet yapıyorsun da ne oldu diyor?'eşim herşey yiyor ama zayıf kalıyor...genelde ailedekiler öyle..az yiyorlar,herşeyden yiyorlar ama zayıflar...ben yemek seçiyorum,diyet yapıyorum ama istediğim kiloya inemiyorumyaptığım en rahat diyet KARATAY diyetiydi...ilk defa tokluk hisettim...mutluydum..keşke sonuç verseydı da devam etseydım:18::18:neyse,çok şükür toparladım,yola devamGörüşürüz....

Merhaba bayanlar Nasılsınız? Gurbtçiçeği ameliyat oldu mu? İnşallah kolay geçmiştir...Ben çok yoğunum çocuklar arka arkaya hasta oldu..Emirhan da diş çıkarıyor..Günlük koşuşturma devam..Gönlüm sizlerle..

Günaydın güzel bayanben iyiyim,zayıflamayı uğraşıyorum,1 ileri 2 geri gidiyorum,ama pes etmiyeceğim..Gurbetçiçeği ameliyat olmuştur herhalde,hennüz haberini almadık,iyi olduğunu umuyorum.Hava çok soğudu,tam hastalık mevsimi...çok geçmiş olsun canım...Sen neler yapıyorsun?Sevgiler

Günaydın Sevgi abla,günaydın arkadaşlar
Bugün diyetimin 3.günüm,birazdan kahvaltı edeceğim:
2 dilim ekmek,1kk peynir,5 zeytin,domates,salata..
Ara:1meyve
Öğlen:et,salata,yoğurt
Ara:2 meyve
Akşam:1 kase çorba,z.yağlı sebze,salata,yoğurt..
Üç hafta boyunca bu şekilde besleneceğim,bakkalım neler değişecek?!
1 saat yürüyüş yaptım,hafta sonları aerobik yok..

Sevgi abla,galiba senin de motivasyonun düştü,ama pes etme:)çok istediğin zaman bir öğunde kaçamak yap,öteki öğünde de telafi edersin:)çok işe yarar.Çok kısıtlama yaptığım zaman bende çok mutsuz oluyorum..Manyetik dizliğini değiştirdin mi,yoksa onu kullanıyor musun?Sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…