- Konu Sahibi sevgi-liebe
-
- #1.021
O sitedeki diyet listeleri okudum,çok hoşuma gittiçok sağlıklı,dengeli..diyetin nasıl gidiyor?anladığı kadarıyla 2şer aylık diyetler var.Ben o şekilde buldum.Hala okuyorum.Anlamadğım şey,istenilen kiloya ulaştıktan sonra,kilo nasıl korunacak?Gurbetçiçeği ne yapıyor acaba?çok stres yaptığını söyledi:26:Allah(c.c)ona yardımcı olsun
Teşekkür ederim Dallida
Kilo verdikten sonra korumak en kolay şey.Yine dengeli beslenilecek ama eskisi kadar az değil canımızın çektiğinden daha çok ama yine de belli sınırlarda yiyeceğiz olacak bitecekKeşke versekte sadece korumak için endişelensek ne güzel olur demi
O sitedeki diyet listeleri okudum,çok hoşuma gittiçok sağlıklı,dengeli..diyetin nasıl gidiyor?anladığı kadarıyla 2şer aylık diyetler var.Ben o şekilde buldum.Hala okuyorum.Anlamadğım şey,istenilen kiloya ulaştıktan sonra,kilo nasıl korunacak?Gurbetçiçeği ne yapıyor acaba?çok stres yaptığını söyledi:26:Allah(c.c)ona yardımcı olsun
Aslında 2 şer,1er haftalık diyetler var diyecektim
Doğru diyorsun UykumahmuruinşAllah o günleri da hep birlikte göreceğiz ayrıca paylaşımlar için teşekkürler
Evet haftalık proğlramları değiştiiriyor, sırasıyla takip ediyorsun. Böylece hem sıkılınmıyor hem de değişik alternatifler var.
İNŞALLLAH hedefine ulaşırsın.
Canım ALLAH kolaylık versinYalnızz 3-4 saat spora takılmadım dersem yalan olur. Bir saat yeterli olmaz mı?İleride o kadar spor yapamayınca yekrar kolayca almazmısın?AnladımİnşAllah hepimiz hedefimize ulaşırız ben spora yuklenmek istiyorum, günde 3-4 saat spor yapabilsem olacak bu iş biraz geçmişi okudum ve fark ettim ki çok rahat davranmışım başarmak için biraz dişimi sıkmalıyım 1 ocak akadar şu 1300 kal diyeti yapacağım,sonra senin yaptığın diyete geçebilirim.biraz daha okumak istiyorum,çok geniş bir site ymış
Bugün kurs yok uzun zamandır istediğim bir ziyareti gerçekleştireceğim.Arkadaşıma diyet yaptığımı söyledim,ona göre bir şeyler hazırlayacaktır.
Gurbetim bugün biraz daha iyi olacağını düşünüyorum.
Dalida daha yeni başladın galiba Allah bize irademizde yardım etsin artık kilo meselesinden sıkılmaya başladım.Daha sonra görüşürüz.
Merhaba bayanlarNasılsınız? Gurbtçiçeği ameliyat oldu mu? İnşallah kolay geçmiştir...Ben çok yoğunum çocuklar arka arkaya hasta oldu..Emirhan da diş çıkarıyor..Günlük koşuşturma devam..Gönlüm sizlerle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?