- Konu Sahibi sevgi-liebe
-
- #1.041
Bizler iyiyiz canım,kuzucuklarınada geçmiş olsun. Çocuklar hasta olur eziyeti anneler çeker.Gurbetinde iyi olması için Allah'a dua ediyoruz, daha haber alamadık.Merhaba bayanlarNasılsınız? Gurbtçiçeği ameliyat oldu mu? İnşallah kolay geçmiştir...Ben çok yoğunum çocuklar arka arkaya hasta oldu..Emirhan da diş çıkarıyor..Günlük koşuşturma devam..Gönlüm sizlerle..
Günaydın Sevgi abla,günaydın arkadaşlar
Bugün diyetimin 3.günüm,birazdan kahvaltı edeceğim:
2 dilim ekmek,1kk peynir,5 zeytin,domates,salata..
Ara:1meyve
Öğlen:et,salata,yoğurt
Ara:2 meyve
Akşam:1 kase çorba,z.yağlı sebze,salata,yoğurt..
Üç hafta boyunca bu şekilde besleneceğim,bakkalım neler değişecek?!
1 saat yürüyüş yaptım,hafta sonları aerobik yok..
Sevgi abla,galiba senin de motivasyonun düştü,ama pes etme:)çok istediğin zaman bir öğunde kaçamak yap,öteki öğünde de telafi edersin:)çok işe yarar.Çok kısıtlama yaptığım zaman bende çok mutsuz oluyorum..Manyetik dizliğini değiştirdin mi,yoksa onu kullanıyor musun?Sevgiler..
günadin arkadaslarim, canlarim, nihayet tekrardan evimdeyim,ve sizlerleyim.önce beni merak eden , bana dua eden bütün arkadaslarimdan Allahrazi olsun. sevgi ablacigim, dallidacigim, gülfurencigim, serapcigim hepinize cok cok tesekkür ederim, iyi dileklerinize. cok sükür bunuda atlattim, iyiyim. persembe sabah 10.30 da uyutuldum, öglen saat 1 de uyandim, ameliyat basarili gecmis, korktuklari hastaligim yyokmus cok sükür. hersey iyi cikti. tabii birkac gün sol kasigimda türkce adini bilmiyorum, kasigimdan yaklasik 20 santimetre icerdeucunda torba vardi icinde kan doluydu. iki gün o hortumlu torbayla sagdan sola dönemedim, yürüyemeim, ama onu cikarinca biraz rahatladim, cikartmasida ayri bir iskenceydi. ama neyseki kurtuldum ve cok sükürki hersey iyi cikti. insallah sizlerde iyisinizdir, az önce bir göz attim yoklugumdaki safalara, diyetler gayet güzel gidiyor masallah. gülfurencim cocuklarin gene hastaymis gecmis olsun Allah sifa versin , dallidacigim seninde ameliyat randevun vardi galiba, yoksa vazmi gectin neoldu senin durumun.
aaaaa serapcigim sende burdaymissin, merhaba nasilsin canim....
günadin arkadaslarim, canlarim, nihayet tekrardan evimdeyim,ve sizlerleyim.önce beni merak eden , bana dua eden bütün arkadaslarimdan Allahrazi olsun. sevgi ablacigim, dallidacigim, gülfurencigim, serapcigim hepinize cok cok tesekkür ederim, iyi dileklerinize. cok sükür bunuda atlattim, iyiyim. persembe sabah 10.30 da uyutuldum, öglen saat 1 de uyandim, ameliyat basarili gecmis, korktuklari hastaligim yyokmus cok sükür. hersey iyi cikti. tabii birkac gün sol kasigimda türkce adini bilmiyorum, kasigimdan yaklasik 20 santimetre icerdeucunda torba vardi icinde kan doluydu. iki gün o hortumlu torbayla sagdan sola dönemedim, yürüyemeim, ama onu cikarinca biraz rahatladim, cikartmasida ayri bir iskenceydi. ama neyseki kurtuldum ve cok sükürki hersey iyi cikti. insallah sizlerde iyisinizdir, az önce bir göz attim yoklugumdaki safalara, diyetler gayet güzel gidiyor masallah. gülfurencim cocuklarin gene hastaymis gecmis olsun Allah sifa versin , dallidacigim seninde ameliyat randevun vardi galiba, yoksa vazmi gectin neoldu senin durumun.
Ne güzel bütün dostlar toplanmış,Gurbetim geçmiş olsun ,seni tekrar burada görmek sevindirici,
Serap,leylak sizler nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?