Sevgi-liebe'nin Diyet Günlüğü

Bizler iyiyiz canım,kuzucuklarınada geçmiş olsun. Çocuklar hasta olur eziyeti anneler çeker.Gurbetinde iyi olması için Allah'a dua ediyoruz, daha haber alamadık.

Menün çok güzel İNŞALLAH iyi sonuç alırsın.diyet iyi gidiyor.Dün arkadaşıma kahvaltıya gidecektim, oradan da hediyelik eşya fuarına gitmeyi planlamıştık. Sonradan karar değiştirdik. önce hediyelik eşya fuarına gittik sonra ona geçtik. Öyle olunca sabah hafif bir kahvaltı yaptım, sonra ufak bir ara. Daha sonra arkadaşıma geçtiğimde de öğle olmuştu ikinci bir kahvaltı yaptık fakat haberdar olduğu için abartılı olmadı, günlük kahvaltıdan çok farkı olmadı. Gözleme yapacaktı izin vermedim.
Sonra ara yerine aşure yedim ,tek kaçamağım o oldu.
Akşamda:1 parça tavuk
yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
salata
1 kase çorba yedim.
Dizliği geri göndermedim ama daha kullanma fırsatım olmadı.Bu hafta biraz zor kullanırım gibi geliyor.
Dalida ip atlamayı neden denemiyorsun, en çok kalori harcayan o biliyorsun.

Menün çok güzel İNŞALLAH iyi sonuç alırsın.diyet iyi gidiyor.Dün arkadaşıma kahvaltıya gidecektim, oradan da hediyelik eşya fuarına gitmeyi planlamıştık. Sonradan karar değiştirdik. önce hediyelik eşya fuarına gittik sonra ona geçtik. Öyle olunca sabah hafif bir kahvaltı yaptım, sonra ufak bir ara. Daha sonra arkadaşıma geçtiğimde de öğle olmuştu ikinci bir kahvaltı yaptık fakat haberdar olduğu için abartılı olmadı, günlük kahvaltıdan çok farkı olmadı. Gözleme yapacaktı izin vermedim.
Sonra ara yerine aşure yedim ,tek kaçamağım o oldu.
Akşamda:1 parça tavuk
yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
salata
1 kase çorba yedim.
Dizliği geri göndermedim ama daha kullanma fırsatım olmadı.Bu hafta biraz zor kullanırım gibi geliyor.
Dalida ip atlamayı neden denemiyorsun, en çok kalori harcayan o biliyorsun.[/QUOTE]

Merhaba Sevgi abla,teşekkür ederim,senin menülerin de güzelinşAllah hepimiz güzel sonuçlar alırızip atlama iyi fikirgeçen sene heveslenip almıştım,ama birkaç gün sonra onu kaldırıp bir kenara koymuştumkaratay topiğinde sevgili gül 63 vardı,hatırladın mı?acaba topikten ayrıldı mı?ara ara topiğe girip okuyorum,ama onu görmedim...bende oğlumu babasıyla antrenmana gönderdim,evdeyim,yemek yapacağım...

Merhaba Sevgi abla,teşekkür ederim,senin menülerin de güzelinşAllah hepimiz güzel sonuçlar alırızip atlama iyi fikirgeçen sene heveslenip almıştım,ama birkaç gün sonra onu kaldırıp bir kenara koymuştumkaratay topiğinde sevgili gül 63 vardı,hatırladın mı?acaba topikten ayrıldı mı?ara ara topiğe girip okuyorum,ama onu görmedim...bende oğlumu babasıyla antrenmana gönderdim,evdeyim,yemek yapacağım...[/QUOTE]

Dalidam Gül hala orada bildirim yapıyor fakat kilosu galiba artık durdu.BAŞARANLAR bölümünde bir hanım günde 2 saat ip atlayarak galiba 1 ayda 12 kg verdiğinden bahsediyordu.Acaba dizlerimizde problem olur mu?Birde evde atlanmaz , dışarıda bana biraz zor. Bir tanıdığımız kızken kiloluydu, ip atlayarak kilo vermişti. Kolay gelsin tatlım.
GURBETİM KALBİMİZ SENİNLE.

Dalidam Gül hala orada bildirim yapıyor fakat kilosu galiba artık durdu.BAŞARANLAR bölümünde bir hanım günde 2 saat ip atlayarak galiba 1 ayda 12 kg verdiğinden bahsediyordu.Acaba dizlerimizde problem olur mu?Birde evde atlanmaz , dışarıda bana biraz zor. Bir tanıdığımız kızken kiloluydu, ip atlayarak kilo vermişti. Kolay gelsin tatlım.
GURBETİM KALBİMİZ SENİNLE.[/QUOTE]

Gözümden kaçmış olmalıİp atlamak dizlerimizde problem yapabilir:26:denemek lazım Sevgi ablacığım...sana da kolay gelsin Sevgi ablacığım

yediklerimi yazayım.
sabah:
1 dilim çavdar ekmeği
.1 parça peynir
.5 zeytin:
1 domates
2 yeşil biber
ara:
1 armut
1 çay bard, süt
öğle:
yarım haşl. tavuk göğsü
yeşil salata
1,5 dilim ekmek
1 kase yoğurt
ara:2 dilim kabak tatlısı:10 fıstık
akşam:
1 kase çorba
salata
1 kase yoğurt
2 kaşık makarna
biraz fazla mı olmuş ne dersiniz?

Merhaba arkadaşlarhavadan mı bilmem,birkaç gündür tansyonum çok düşüyör:26::26:bugün yürüyüşe çıkamadım,başım çok dönüyordu...
Sevgileriyi pazarlar

günadin arkadaslarim, canlarim, nihayet tekrardan evimdeyim,ve sizlerleyim.önce beni merak eden , bana dua eden bütün arkadaslarimdan Allahrazi olsun. sevgi ablacigim, dallidacigim, gülfurencigim, serapcigim hepinize cok cok tesekkür ederim, iyi dileklerinize. cok sükür bunuda atlattim, iyiyim. persembe sabah 10.30 da uyutuldum, öglen saat 1 de uyandim, ameliyat basarili gecmis, korktuklari hastaligim yyokmus cok sükür. hersey iyi cikti. tabii birkac gün sol kasigimda türkce adini bilmiyorum, kasigimdan yaklasik 20 santimetre icerdeucunda torba vardi icinde kan doluydu. iki gün o hortumlu torbayla sagdan sola dönemedim, yürüyemeim, ama onu cikarinca biraz rahatladim, cikartmasida ayri bir iskenceydi. ama neyseki kurtuldum ve cok sükürki hersey iyi cikti. insallah sizlerde iyisinizdir, az önce bir göz attim yoklugumdaki safalara, diyetler gayet güzel gidiyor masallah. gülfurencim cocuklarin gene hastaymis gecmis olsun Allah sifa versin , dallidacigim seninde ameliyat randevun vardi galiba, yoksa vazmi gectin neoldu senin durumun.

bugün tekrar kendi jinekologuma kontrole gitmem lazim, birde iki hafta calisamazmisim isyeri icin rapor almam lazim. ama hava soguk, evden hic cikasim gelmiyor . kar yagdi ama suan yok olmus . dün cok güzel lapa lapa yagiyordu. bayilirim kar yagdigi zaman disarda gezmeye ama üsütmememde gerekiyor sadece camdan bakmakla yetindik.

Gurbetçim geçmiş olsun. Sağlığına kavuşmana çok sevindim. Bazen daha iyi olabilmek için kısa süreli rahatsızlıklara tahammül etmemiz gerekebiliyor. Her şeyin çok daha güzel olacağı hayatına kaldığın yerden devam edeceksin Allah' ın izniyle.. Kendine çok iyi bak

canım çok geçmiş olsun,herşeyin iyi olmasına çok sevindim.allah bundan başka sıkıntı dert vermesin inşallah sana ve ailene

Hoşgeldinnnnnn ve çokkk geçmiş olsun canım

Gurbetim bak korktuğuna değmedi, sadece biraz acı çektin, kimbilir Allah hangi günahlarını sildi.Hastalık sabırlı olabilirsek ne kadar büyük rahmet.Seni merak ediyorduk çok şükürsağ salim bizimlesin. Sakın kar sevdasına kendini üşütme, bol bol dinlen ve bizlerle sohbet et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…