- Konu Sahibi sevgi-liebe
-
- #1.101
Canım benim kıyamam sana.Oğluna geçmiş olsun sakınılan göze çöp batar derler, gözüne baktıkça hastalanıyor.Malesef bazı insanlar çok düşüncesiz oluyor.Amin!Günaydın Sevgi abla,sen neden Karatay diyetine devam etmiyorsun?sonuçta,denedin ve güzel sonuçlar aldığın bir diyettır
Oğlumun boğazını gene kızardı...yine ilaç...ama çok şükür bugün biraz daha iyidiriki gecedir uykusuzum.. benim yatak odam bahçeye bakıyor ve karşı binadaki komşu,kendisi bodrum katında oturuyor,köpek aldı.Gündüz eve tutuyor,gece dışarda bırakıyor.Bahçe olduğu için kedi da var,gerisi siz düşünün Binalar da birbirine çok yakın...Uykumu alamayınca migrenim tutuyor...Bugün belediyeye gidip şikayet edeceğim.Bazı insanları hakkaten hiç anlamıyorum
Bekliyoruz canım benim.Canım bir ara omega 3 kullanıyordum, şu anda kullanmıyorum.Paylaşımların çok güzel,bizide sık sık ziyaret et lütfen.
Teşekkür ederim.Elbette ziyaret ederim.
Malesef sıkıntılı anlarımızda daha çok yiyoruz.Olacak canım birbirimize destek olalım.Bugün NİLÜFER'den beni kntrol etmesi yönünde söz aldım.O biliyorsun 2 aydan kısa sürede 15 kg verdi.O hatalarımı söyleyecek ve dengelemeyi öğretecek. Yediklerimi yorumlayacak. Bir kez daha alkali diyeti denemek istiyorum.merhaba arkadaslar, hava soguk, ekmek almaya bile gidemiyorum, üsüyorum. evdede hareketsiz günlerim oluyor. galiba kilo aldim gene. ameliyattan önce 90 dim, ama simdi gecti galiba tartilmadim ama öyle hissediyorum, bu hislede daha cok yemeye yöneliyorum. öyle bir ruh hali icerisindeyimki, kendime bakip zayiflamam lazim diyorum, ayni zamandada ha bire sanki inadina yapar gibi yemek istiyorum. kendime cok kiziyorum. neyapmam gerektgini biliyorum, nasil yapmam gerektiginide biliyorum, ama beni bundn alikoyan nedir ki bir türlü baslayamiyorum. benim sorunum bu arkadaslar, bununla nasil bas edecegim bilemiyorum. kilo aldikca durduracagim yerde üstüne koyuyorum.
sevgi ablacigim galiba seninde motivasyonun düstü. pzartesi yeni bir baslangic yapalim, kücük yarislar koyalim kendimize, mesela pazartesi tartilip yazalim, sonraki pazartesiye kadar yediklerimizi yazip pztesi tartilalim bakalim kilo verebilecekmiyiz. belki kendimizi bu sekilde gaza getiririz. ne dersin...
Canım ben yarın başlayacağımı söyledim sen pazartesi katılırsın.Artık evdesin daha çok birbirimizle diyalog içinde oluruz.Pazartesi kilolarımızı yazarız.Bİrbirimize söz verelim ve İNŞALLAH sözlerimizi tutalım.
Canım benim kıyamam sana.Oğluna geçmiş olsun sakınılan göze çöp batar derler, gözüne baktıkça hastalanıyor.Malesef bazı insanlar çok düşüncesiz oluyor.
Bekliyoruz canım benim.
Malesef sıkıntılı anlarımızda daha çok yiyoruz.Olacak canım birbirimize destek olalım.Bugün NİLÜFER'den beni kntrol etmesi yönünde söz aldım.O biliyorsun 2 aydan kısa sürede 15 kg verdi.O hatalarımı söyleyecek ve dengelemeyi öğretecek. Yediklerimi yorumlayacak. Bir kez daha alkali diyeti denemek istiyorum.
Canım ben yarın başlayacağımı söyledim sen pazartesi katılırsın.Artık evdesin daha çok birbirimizle diyalog içinde oluruz.Pazartesi kilolarımızı yazarız.Bİrbirimize söz verelim ve İNŞALLAH sözlerimizi tutalım.
Merhaba canım, sevgili arkadaşım sevgi-liebe ve topicte bulunan arkadaşlarım, canlarım evet bugünden itibaren size tam destek için buradayım. "ALKALİ YAŞAM VE DİYET'le ilgili olan bütün bilgileri sizlerle buradan sıfırdan paylaşmaya gönüllüyüm. Hepimiz daha güzel sonuçlar alacağız ve istediğimiz bedene girebileceğiz. Herkesi çok öpüyorum... Bu akşam paylaşımları eklemeye başlarım, sevgilerimle...
Peki canım değişiklik varmı farkettiğin, nasıl hissediyorsun kendini?
Canım benim kıyamam sana.Oğluna geçmiş olsun sakınılan göze çöp batar derler, gözüne baktıkça hastalanıyor.Malesef bazı insanlar çok düşüncesiz oluyor.
Teşekkür ederim Sevgi ablabugün belediyeye gittim,şikayet ettim,gidip bakacaklar
Malesef sıkıntılı anlarımızda daha çok yiyoruz.Olacak canım birbirimize destek olalım.Bugün NİLÜFER'den beni kntrol etmesi yönünde söz aldım.O biliyorsun 2 aydan kısa sürede 15 kg verdi.O hatalarımı söyleyecek ve dengelemeyi öğretecek. Yediklerimi yorumlayacak. Bir kez daha alkali diyeti denemek istiyorum.
İnşAllah bu defa olur
Kizlar bisey soruca, cevap verirseniz cidden cok sevinirim ben onbes gundur diyet yapiyorum 62 kiloydum pazartesi 58 kiloydum..bu hafta kilo veremedim sizce niye olabilir hatta sabah kalktim nerdeyse 59 olmusum bu duruma anlam veremedim cok az yiyorum ac dolasiyorum niye boyle oluyo ne yapmam lazim arami versem bugun
Kizlar bisey soruca, cevap verirseniz cidden cok sevinirim ben onbes gundur diyet yapiyorum 62 kiloydum pazartesi 58 kiloydum..bu hafta kilo veremedim sizce niye olabilir hatta sabah kalktim nerdeyse 59 olmusum bu duruma anlam veremedim cok az yiyorum ac dolasiyorum niye boyle oluyo ne yapmam lazim arami versem bugun
Bugün yeni bir başlangıç yaptım İNŞALLAH.Bugün kalkıştan şu ana kadar neler yaptığımı yazayım.
kalkınca
1 büyük bardak alkali su +kullandığım ilaçlarım+1 çay kaşığı zencefil-zerdeçel tarçın karışımı
2 tane gün kurusu
kahvaltı:
lor peyniri+1 domates+2 biber+dereotu+maydonoz+salatalı
k+1 tatlı kaş keten tohumu+pulbiberle yapılmış salata
1 dilim çavdar ekmeği
2 bardak şekersiz beyaz çay
Ne dersin NİLUFER OLMUŞ MU?
DERİNDENİZLERDEN paylaşımın için teşekkürler,deneyeceğim.Limon kabuğunun beyin tümörlerini iyileştirici etkisi olduğunu duymuştum.
DALİDA, GURBETÇİÇEĞİ VE DİĞER ARKADAŞLAR sizler nasılsınız ne var ne yok?
Bugün yeni bir başlangıç yaptım İNŞALLAH.Bugün kalkıştan şu ana kadar neler yaptığımı yazayım.
kalkınca
1 büyük bardak alkali su +kullandığım ilaçlarım+1 çay kaşığı zencefil-zerdeçel tarçın karışımı
2 tane gün kurusu
kahvaltı:
1 dilim çavdar ekmeği
DERİNDENİZLERDEN paylaşımın için teşekkürler,deneyeceğim.Limon kabuğunun beyin tümörlerini iyileştirici etkisi olduğunu duymuştum.
Güzel Bir Araştırma, İlginç Bir Sonuç
Çok yediğini düşünen daha az acıkıyor.
Çok yediğini düşünmenin iştahı azaltabileceği belirlendi.
İngilteredeki Bristol Üniversitesinden Jeffrey Brunstorm ve ekibi, öğle yemeğinde 100 gönüllüden bazılarına 300 mililitre, bazılarına 500 mililitre çorba ikram etti.
Araştırmacılar, yemek sırasında hileli bir doldurma ve boşaltma yöntemi kullanarak fark ettirmeden gönüllülerin kasesindeki çorba miktarını değiştirdi.
500 mililitre çorba içtiğini düşünenler 300 mililitre, kasenin 300 mililitre olduğunu düşünenler ise 500 mililitre çorba içti. Yemekten 2 saat sonra 500 mililitre çorba içtiğini sananların diğerlerinden daha az acıktığı görüldü.
Araştırmanın obeziteyle mücadeleye ışık tutabileceğini belirten bilimadamları, bu sonuçların açlığın denetiminde idrakin rolünü gösterdiğini vurguladı.
TRTHaber
kalkınca
2 tane gün kurusu
kahvaltı:
1 dilim çavdar ekmeği
Günaydıııınn canım, olmuş mu ne demek harika olmuş, bayıldım...Bir tek şeyi eklemeliyim, çayın ph ı yani alkalisi düşük olduğundan, onu yavaş yavaş yeşil çayla değiştirmeni öneriyorum. Bunun dışında harikasın... Öğlen ve akşam menüsünü bekliyorum. Öpüyorum seni...
Nilüfer sorduğum sorulara cevap alamadım,mesajının içinde görmedin galiba. kırmızılar yasaksa salçayı ne yapacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?