- Konu Sahibi sevgi-liebe
-
- #1.081
çok teşekkür ederiiiim :)Canım seni tabiki aramıza alırız,lahana konusunu duymuştum ne güzel zayıflamışsın,senin adına çok sevindim.Aramıza hoş geldin paylaşımlarınızı bekleriz.
Kolay gelsin, bende yğenimi çalıştırdım, gönderdim.Çocuklar konsantre olmuyorlar,zor oluyor.Allah(c.c)kavuştursun Sevgi ablaKardeşini tekrar Allah(c.c)rahmet eylesin....Sevgiler
(bu saat oldu oğlumla hala ders çalışıyoruz...bu gidişle dersi bitmesine saat 12 yi bulur...ki normalde oğlum saat 10 yatakta olur...)
tasinacakmissin Allah yardimcin olsun , kolay gelsin, merak etme bu tasinma esnasinda daha rahat kilo verirsin, ip atlaman cok güzel bence devam et ayrica sabah kalkinc atlarsan metabolizmani canlandirirsin ve gün boyu hizli calisir . ip atlayarak zayiflayanlar cok bence evin müsaitse devam et. 5 dakikayla basla ve giderek artir. menünde güzel tebrikler bu sekilde inaniyorumki kilo vereceksin canim.
Dalidam yeni evin hayırlı uğurlu olsun.Allah sağlık ve mutlulukla,ailenle beraber mutlu yaşamayı nasip etsin
iki gündür gecmis olsuna geliyorlar sagolsunlar arkadaslar fazla vakit bulamiyorum sizlere. bugün kimse girememis galiba, yoksa hastamisiniz, aman dikkat salgin var arkadaslar. az önce annemle konustum oda yatiyor, siddetli bir gribe tutulmus. bende bugün bir haber aldim, benim icin iyimi oldu, kötümü oldu bilemiyorum. suan dondum kaldim. bundan yaklasik bir ay önce ise baslamistim, o sirada bu ameliyat isim cikti hemde acil olmam gerekiyordu. ameliyattan sonra doktor iki hafta rapor yazdi calisamazsin dedi. fakat dogal olarak bu isverenin hosun gitmedi, daha yeni ise baslamis birisine iki hafta calismadan para ödemek pek olmadi. sanirim bu yüzden bugün mektup geldi isten cikarmislar. buna birazcik üzüldüm, ama biryerdende iyi oldu gibi , arada kaldim. onuda aciklayayim . arkadaslar benim biri 15, digeri 12 yasinda iki cocugum var. kac senedir esim ve cocuklarim bir bebek daha istiyorlar, en fazlada kizim. ama ben kac senedir bademcik ameliyati olayimda ondan sonra diye hep erteledim. bademcik ameliyatinid korkudan hep erteledim. en sonunda gecen sene oldum, sonra cocuklar ve esim dediler artik bir engel yok, tamam dedik olursa olsun birtane daha . ama bu seferde kismet 5, 6 ay denedik olmadi. bu sebebten jinekologa gittigimde bu kist görüldü ve doktor olmaz tabi kist yumurtaligi tamamen kaplamis yumurtaligin tam fonksiyonunu yapamiyor dedi. neyse uzatmayim suanda bu derttende kurtuldum. hatta hastanedeyken kizim yalvarip durdu anne bebek bölümüne gidelim diye , kizim göstermezler bize dedim. anliyacaginiz her ay adet oldugumu anlayinca üzüntüden agliyor artik o denli yani... simdi ameliyatida oldum ama ise yeni baslamistim kafam hep karisikti, birazda gözüm yemiyordu yasimin biraz gectigini hissediyordum , herseye yeniden baslamak biraz ürkütüyodu beni. yani cocukmu yapayim, kariyermi , arada kalmistim, ama esimin ve kizimin bu heveslerinide kirmak istemiyordum. bugün isten cikis kagidi gelince sevineyimmi, üzüleyimmi bir tuhaf olum. su an hala öyleyim. bu durum konumuzla pek alakasi yok ama ruh halimi paylasmak istedim. sevgi ablam ve diger arkadaslarim belki beni yönlendirir ve rahatlatir diye düsünüyorum. bilhassa sevgi abla senin sözlerin beni cok etkiliyo. bir büyügüm olarak, ve benden daha fazla hayat tecrübesi olarak senin fikrini almak isterim. cocuk isine bir ayagim giriyo, bir ayagimda girmiyo, ama su an hamile olsam diye aklimdan gecirdigimdede heyecanlaniyorum, alacagim kilolari düsününcede korkuyorum bu yastan sonra kilo vermekde güclesiyor zaten lütfen beni rahatlatin arkadslar, size ihtiyacim var....
Günaydın Arkadaşlar
birazdan kahvaltımı yapıp kursa gideceğim..Diyete bir türlü alışamadım, aylarca 2 veya3 öğünden sonra 5-6 öğüne adapte olamadım..Bu konuyu tekrar gözden geçirip sıkı bir başlangıç yapmak istiyorum.Hepinize ,mutlu ,sağlıklı,bereketli bir gün diliyorum.
Merhaba,ben omega3,magnezium tablet ve ayda 1 ampul d vitamini içiyorum.
Canım bir ara omega 3 kullanıyordum, şu anda kullanmıyorum.Paylaşımların çok güzel,bizide sık sık ziyaret et lütfen.
Teşekkür ederim.Elbette ziyaret ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?