Sevgi-liebe'nin Diyet Günlüğü

Maşallah azimlisin .Evde komşular rahatsız olmuyorlar mı?Ben üst kattayım o yüzden bilemiyorum.

Teşekkürlerbende 1.katta otıuruyorum.Komşum evde yoktu

Bir kaç gündür misafir trafiğim vardı,oğlumu gönderdim ve yarında kardeşim için mevlüt okutturacağız ancak perşembeden itibaren düzenli girebilirim.

Allah(c.c)kavuştursun Sevgi ablaKardeşini tekrar Allah(c.c)rahmet eylesin....Sevgiler
(bu saat oldu oğlumla hala ders çalışıyoruz...bu gidişle dersi bitmesine saat 12 yi bulur...ki normalde oğlum saat 10 yatakta olur...)

Allah(c.c)kavuştursun Sevgi ablaKardeşini tekrar Allah(c.c)rahmet eylesin....Sevgiler
(bu saat oldu oğlumla hala ders çalışıyoruz...bu gidişle dersi bitmesine saat 12 yi bulur...ki normalde oğlum saat 10 yatakta olur...)
Kolay gelsin, bende yğenimi çalıştırdım, gönderdim.Çocuklar konsantre olmuyorlar,zor oluyor.

sevgi ablacigim sana neden kiriliyim, ask olsun bu sözleri hepimiz birbirimize söyleriz, insallah hastaliklarimiz ve sikintilarimiz günahlarimiza kefaret olur. ben bilhakis burada böylesine samimi arkadaslar bulduguma cok seviniyorum, bilirsin insan gurbette bir baska duygusal oluyor. sizlerin beni merak edip dualar etmenize nasil memnun oldum bir bilseniz.... inanin yazdiklarinizi okurken gözlerim doluyor sizlerde benim gercek ailem oldunuz. daha ben ne isteyimki.... dün hic giremedim gecmis olsuna gelenlerim oldu Allah hepsinden razi olsun . bugünde gelen olabilir söyle bir bakip cikacagim , bugün cok daha iyiyim agrilarim yok artik haftaya bende kaldigim yerden devam edecegim.

tasinacakmissin Allah yardimcin olsun , kolay gelsin, merak etme bu tasinma esnasinda daha rahat kilo verirsin, ip atlaman cok güzel bence devam et ayrica sabah kalkinc atlarsan metabolizmani canlandirirsin ve gün boyu hizli calisir . ip atlayarak zayiflayanlar cok bence evin müsaitse devam et. 5 dakikayla basla ve giderek artir. menünde güzel tebrikler bu sekilde inaniyorumki kilo vereceksin canim.

cok tesekkür ederim cok cok iyiyim , dahada iyi olucam insallah canim sende iyisindir insallah, sen güzel kilonu verdin herhalde suanda korumaya calisiyorsun. aman ipin ucunu kacirma emeklerin bosa gitmesin. cocuklarini öpüyorum, kendine iyi bak seni daha cok görmek istiyoruz burda kendim ve arkadaslarim adina.

nilüfer di galiba isim degilmi canim seni tebrik ediyorum cok basarilisin güzel kilo vermissin, yorumlarini ve yemek tariflerini görmek icin sabirsizlaniyorum , böyle basaran arkadaslarin destegi bizleri daha cok motive eder, bizimde en cok buna ihtiyacimiz var degilmi? burcuydu galiba sende hosgeldin canim senide tebrik ederim güzel kilo vermissin, lahana suyu bende cok siskinlik ypiyor galiba herkese iyi gelmiyor, kalori hesabida kisiye göre degisir, mesela benim boyum 175 kilom 90 bana 1000 kalorilik diyet olmaz, hele 600 kalori hic olmaz , ben daha saglikli kilo vermekten yanayim. senin boyun ve kilon kac bilmiyorum ama cok az kaloriyle kilo vermissin kendinde söylüyorsun benim gibi yapmayin , dikkat et cok cabuk geri alma. bu denli düsük kalorili diyetlerde normale dönülünce cok cabuk kilo aliniyor. menülerinide görmek isterim. tekrardan hosgeldiniz....

sevgi ablacigim mevlüt okutturacakmissiniz Allah kabul etsin, kardesinin mekani cennet olsun insallah . Rabbim sizlerede sabir versin bizlerde senin kardesleriniz canim, saglicakla kal....

Merhaba Gurbetçiçeğiiyi olduğunu sevindimevet,Allah(c.c)ın izniyle taşınacağız...sabahları ip atlamak da iyi fikir...inşAllah hep birlikte kilo veririzkendine iyi bak canım

iki gündür gecmis olsuna geliyorlar sagolsunlar arkadaslar fazla vakit bulamiyorum sizlere. bugün kimse girememis galiba, yoksa hastamisiniz, aman dikkat salgin var arkadaslar. az önce annemle konustum oda yatiyor, siddetli bir gribe tutulmus. bende bugün bir haber aldim, benim icin iyimi oldu, kötümü oldu bilemiyorum. suan dondum kaldim. bundan yaklasik bir ay önce ise baslamistim, o sirada bu ameliyat isim cikti hemde acil olmam gerekiyordu. ameliyattan sonra doktor iki hafta rapor yazdi calisamazsin dedi. fakat dogal olarak bu isverenin hosun gitmedi, daha yeni ise baslamis birisine iki hafta calismadan para ödemek pek olmadi. sanirim bu yüzden bugün mektup geldi isten cikarmislar. buna birazcik üzüldüm, ama biryerdende iyi oldu gibi , arada kaldim. onuda aciklayayim . arkadaslar benim biri 15, digeri 12 yasinda iki cocugum var. kac senedir esim ve cocuklarim bir bebek daha istiyorlar, en fazlada kizim. ama ben kac senedir bademcik ameliyati olayimda ondan sonra diye hep erteledim. bademcik ameliyatinid korkudan hep erteledim. en sonunda gecen sene oldum, sonra cocuklar ve esim dediler artik bir engel yok, tamam dedik olursa olsun birtane daha . ama bu seferde kismet 5, 6 ay denedik olmadi. bu sebebten jinekologa gittigimde bu kist görüldü ve doktor olmaz tabi kist yumurtaligi tamamen kaplamis yumurtaligin tam fonksiyonunu yapamiyor dedi. neyse uzatmayim suanda bu derttende kurtuldum. hatta hastanedeyken kizim yalvarip durdu anne bebek bölümüne gidelim diye , kizim göstermezler bize dedim. anliyacaginiz her ay adet oldugumu anlayinca üzüntüden agliyor artik o denli yani... simdi ameliyatida oldum ama ise yeni baslamistim kafam hep karisikti, birazda gözüm yemiyordu yasimin biraz gectigini hissediyordum , herseye yeniden baslamak biraz ürkütüyodu beni. yani cocukmu yapayim, kariyermi , arada kalmistim, ama esimin ve kizimin bu heveslerinide kirmak istemiyordum. bugün isten cikis kagidi gelince sevineyimmi, üzüleyimmi bir tuhaf olum. su an hala öyleyim. bu durum konumuzla pek alakasi yok ama ruh halimi paylasmak istedim. sevgi ablam ve diger arkadaslarim belki beni yönlendirir ve rahatlatir diye düsünüyorum. bilhassa sevgi abla senin sözlerin beni cok etkiliyo. bir büyügüm olarak, ve benden daha fazla hayat tecrübesi olarak senin fikrini almak isterim. cocuk isine bir ayagim giriyo, bir ayagimda girmiyo, ama su an hamile olsam diye aklimdan gecirdigimdede heyecanlaniyorum, alacagim kilolari düsününcede korkuyorum bu yastan sonra kilo vermekde güclesiyor zaten lütfen beni rahatlatin arkadslar, size ihtiyacim var....

Merhaba Gurbetçiçeği,bende dışardaydım şimdi geldimhayırlısı olsunsana yardımcı olmak istiyorum ama aynı problem bende de var...benim bir oğlum var, bir çocuk daha istiyorum ama....yaşım 38...

Dalidam ve Gurbetim bence düşünüyorsanız biraz acele edin.Dalida kardeş yap oğluna her ne kadar bazen insanı yorsa da kardeş başka.Sağşığın yerindeyse pek çok insan daha o yaşlarda yeni evleniyor, geç değil.Gurbetim bence sen de istiyorsun,heyacanlandığına göre. hamilelikte makul kilo alırsan aslında emzirme döneminde kilo vermek daha kolay.Ancak abartmadan yemeniz lazım.Allah hakkınızda hayırlıysa hayırlı ve sağlıklı evletler nasip etsin.Kızına yada oğluna eş yapmış olursun.İnsan rahatını hayatta sadece evladı için bozar ve hiç yüksınmadan.Karar sizin ve şartlarınızı siz biliyorsunuz. yeni bir çocuk yeni bir heyecan ve mutluluk demek.Ben şahsen 3 çocuğum olduğu için (çok şükür) çok mutluyum ve hiç bir zaman pişman olmadım.Şartlardan dolayı bazen bunaldım ama başka türlüsünü istemezdim.Hayatta ben öldükten sonra da yanlarında kendi kanlarından birisi olsun istedim.Hem hücrelerinizde yenilenir. Allah hakkınızda ne hayırlıysa onu versin.

Günaydın Arkadaşlar
birazdan kahvaltımı yapıp kursa gideceğim..Diyete bir türlü alışamadım, aylarca 2 veya3 öğünden sonra 5-6 öğüne adapte olamadım..Bu konuyu tekrar gözden geçirip sıkı bir başlangıç yapmak istiyorum.Hepinize ,mutlu ,sağlıklı,bereketli bir gün diliyorum.

Amin!Günaydın Sevgi abla,sen neden Karatay diyetine devam etmiyorsun?sonuçta,denedin ve güzel sonuçlar aldığın bir diyettır
Oğlumun boğazını gene kızardı...yine ilaç...ama çok şükür bugün biraz daha iyidiriki gecedir uykusuzum.. benim yatak odam bahçeye bakıyor ve karşı binadaki komşu,kendisi bodrum katında oturuyor,köpek aldı.Gündüz eve tutuyor,gece dışarda bırakıyor.Bahçe olduğu için kedi da var,gerisi siz düşününBinalar da birbirine çok yakın...Uykumu alamayınca migrenim tutuyor...Bugün belediyeye gidip şikayet edeceğim.Bazı insanları hakkaten hiç anlamıyorum

merhaba arkadaslar, hava soguk, ekmek almaya bile gidemiyorum, üsüyorum. evdede hareketsiz günlerim oluyor. galiba kilo aldim gene. ameliyattan önce 90 dim, ama simdi gecti galiba tartilmadim ama öyle hissediyorum, bu hislede daha cok yemeye yöneliyorum. öyle bir ruh hali icerisindeyimki, kendime bakip zayiflamam lazim diyorum, ayni zamandada ha bire sanki inadina yapar gibi yemek istiyorum. kendime cok kiziyorum. neyapmam gerektgini biliyorum, nasil yapmam gerektiginide biliyorum, ama beni bundn alikoyan nedir ki bir türlü baslayamiyorum. benim sorunum bu arkadaslar, bununla nasil bas edecegim bilemiyorum. kilo aldikca durduracagim yerde üstüne koyuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…