- 3 Mayıs 2010
- 185
- 8
- 318
- Konu Sahibi sevgi-liebe
-
- #1.121
Canım girip hemen yorum yapmışsın, ne kadar teşekkür etsem az.İçtiğim çay yeşil çay gibi antioksidan olan BEYAZ ÇAY.işlenmemiş ve çok lezzetli ,yeşil çayla aynı etkiyi yaptığını ve yagları parçaladığını okudum.Yani normal siyah çay değil, yine bir bakayım.
ögle:
haşlanmış patates
1 avuç içi kadar tavuk gögüs eti
çeyrek kerevizden salata
ara:
2 tane keçiboynuzu
akşam yiyeceklerim:
1 kepçe çorba
dil balığı+hamsi(1 tatlı kaşığı yagda tava yapılmış)
bol mevsim salata,turp
Arada 2 bardak şekersiz siyah çay içtim.Yaklaşık1,5 lt alkali su içtim,dışarıdaydım daha fazla içemedim, yatana kadar içebildiğim kadar içeceğim.
Derindenizlerden paylaşımların için sana ve Nilüfer'e teşekkür ederim.
Dalida, Gurbetçiçeği nerelerdesiniz?
Anladım canım ben akşam için sormuştum, zaten bende ev yapımı salça kullanıyorum.Canım, konuya abone olmama rağmen daha şimdi topiği incelerken gördüm mesajını. Ben salça yerine bol domates kullanıyorum, bir de ev yapımı biber ve domates salçam var, marketten olanlardan değil, onları kullanıyorum. Domates ve kırmızı toz biberi birlikte kullanınca da renk veriyor. Ama akşam hiç birini kullanmıyorum
Sevgili Nilüfer artık aramızda telepati olduğuna iyice inandım.
Ayşegül Hanımdan cevabım geldi,bana2-2,5 litre su içmemi önermiş.
Merhaba Sevgi abla,merhaba Nilüfer
Bir selam vereyim ve kaçacağımoğlumun dersleri çok yoğun bu arada,yardım etmem lazım...Gerçekten Sevgi abla,bugünün çocukları konsantre olamıyorlar,okudukları anlamıyorlar..Oğlum başarılı bir öğrenci, bu sene 4.sınıfa geçti,4 yeni ders görüyor ve hala bu sisteme alışamadı...sonra görüşürüz
Merhaba Sevgi abla,merhaba Nilüfer
Bir selam vereyim ve kaçacağımoğlumun dersleri çok yoğun bu arada,yardım etmem lazım...Gerçekten Sevgi abla,bugünün çocukları konsantre olamıyorlar,okudukları anlamıyorlar..Oğlum başarılı bir öğrenci, bu sene 4.sınıfa geçti,4 yeni ders görüyor ve hala bu sisteme alışamadı...sonra görüşürüz
Merhaba arkadaşlar
Merhaba Sevgi abla,inşAllah bu defa olurbenim diyetim devam ediyor,1 ocakta bende tartılacağım,sonra diyetimi değiştireceğim.
Derindenizlerden paylaşımlar için teşekkür ederim
Bugün 1 saat yürüdüm
Sevgiler
nilüfer ve derindenizlerden paylasimlariniz icin cok tsk,ler. gercekten altin degerinde bilgiler. nilüfercim ben senin sayfanida ara sira ziyaret ediyorum, ordanda güzel bilgiler edindim. bende kati meyve sikacagimi indirdim catiya kaldirmistim. kendime salata yapmaya erindigim zaman sebze suyu yapacagim. suyuma bugün karbonat ekleyip ictim. pazartesi tam olarak baslamayi düsünüyorum. sevgi ablacigim baslamis bile. menün harika sevgi abla. dallidacigim oglunun dersleriyle ilgileniyormussun kolay gelsin canim, zannedersem sen ayda bir tartilacaksin, nasil sabredeceksin, ben dayanamam sahsen. incelme hissediyormusun azcikda olsa. ben pztesi baslayacagim, yarin oglumun dogum günü var, yarinda oglumun pastasindan yiyecegim, sonra baslayacagim inllah, ilk haftayi biraz siki tutup mideyi kücültmek lazim.
nilüfer ve derindenizlerden paylasimlariniz icin cok tsk,ler. gercekten altin degerinde bilgiler. nilüfercim ben senin sayfanida ara sira ziyaret ediyorum, ordanda güzel bilgiler edindim. bende kati meyve sikacagimi indirdim catiya kaldirmistim. kendime salata yapmaya erindigim zaman sebze suyu yapacagim. suyuma bugün karbonat ekleyip ictim. pazartesi tam olarak baslamayi düsünüyorum. sevgi ablacigim baslamis bile. menün harika sevgi abla. dallidacigim oglunun dersleriyle ilgileniyormussun kolay gelsin canim, zannedersem sen ayda bir tartilacaksin, nasil sabredeceksin, ben dayanamam sahsen. incelme hissediyormusun azcikda olsa. ben pztesi baslayacagim, yarin oglumun dogum günü var, yarinda oglumun pastasindan yiyecegim, sonra baslayacagim inllah, ilk haftayi biraz siki tutup mideyi kücültmek lazim.
Evet kızlar alkali yaşamın olmazsa olmazları burada;
diyet listeleri ve kitaba göre yanlış yapılan şeyleri daha detaylı görülebilmesi için Dr. Ayşegül ÇORUHLU'NUN kitabından bu önemli yerleri sizler için tarattım. Lütfen dikkatle okuyalım. Özellikle süt ve ürünlerinin asitlenmeye katkısı ve kilo verilemeyişinin en önemli sebeplerinden diyor kitabında, alkali su içmenin 12 altın kuralı ve detaylar aşağıda... Birde sporla ilgili olan yerler yine lütfen dikkatlice okuyarak konu dışından bilgilerle değil, kitaptan bizzat bu sayfalardan bilgiler vererek arkadaşlarımızı yönlendirelim... Hepimize bol sağlıklı ve ideal kilomuza ulaşacağımız günler diliyorum, sevgiler...
Eki Görüntüle 577529 Eki Görüntüle 577530 Eki Görüntüle 577531 Eki Görüntüle 577532 Eki Görüntüle 577533 Eki Görüntüle 577534 Eki Görüntüle 577535
dogum günü pastasi, ve tebrikler icin cok tesekkür ederim arkadasar. pastayi ogluma gösterdim, bu senin icinmis oglum edim inanmadi, sonra cok sevindi. arkadaslar ya siz hic gitmeyin burdan birakmayin bizi ya ne kadar faydali bilgilerle bizi dahada heyecanlandiriyorsunuz, bu alkali diyete. ögrendikce dahada mantikli geliyor banada. keske sizler gibi iradeli olsamda devam edebilsem, aslind akrep burcuyum, kafaya koydugumu yaparim, ama neden bu diyet konusunda istikrar saglayamiyorum, kendi kendime hayret ediyorum. neyse pztesi sizlerinde destegiyle iyi bir baslangic yapacagim insallah. kizlar 21 aralik yaklasiyor neler düsünüyorsunuz bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?