balgam yarışından başlayabilirimm:jeyyar: istersennn:roflol:Sinekssss napionuz bakem anlat hele sengözlerimebaksanab
aman ne olcakki...:asigim: o yine benim bebegiim..:1shok:ne!?!
böögggg...
aman ne olcakki...:asigim: o yine benim bebegiim..
ben balgam atamıyorum:ecrin_bebek:.. sadece o sesi cıkartıyorum atcak gibi.. oda benden önce yarışa girmisiz gibi hııııkkk diye bi fırlatıyo... :roflol: ama sokakta uluorta milletin içinde yapmıyoruz tabi...:1closedeyes:
:roflol::roflol: ya kızlar rahatsızlık derecesinde iğrencsem söleyin valla ugramam topige...
ya ben geiremiyorum oda geirmez zaten.. yani suratıma suratıma ortada yapmaz..delikafadulden ama sizde cok alemmişşiniz ya... karşılık bidee:roflol:Kendim de tiksinç bi insan olduğumdan hiç bişeyden tiksinmiyorummm:roflol: karşılıklı geğiririzde sonra yarasın aşgum deriz birbirimize sonra görenler ne kadar uyumlu bir çiftsiniz derler-tatlicadiarzu-
valla seven insan sevdiğinin hiç bişeyinden tiksinmez sengözlerimebaksanab
lülülülülülüHakkkk tüüüüüüüüü ahaaa burnuna yapıştı-tatlicadiarzu-
lülülülülülükafamçokkarıştı
ya ben geiremiyorum oda geirmez zaten.. yani suratıma suratıma ortada yapmaz..delikafadulden ama sizde cok alemmişşiniz ya... karşılık bidee:roflol:
lülülülülülü
lülülülülülü
:icecream: yanlız degilsin..Ama şekerim elden glen bişey değil ki ben geğirtken bi insanım yemeklerden sonra gelio engel olamıyorum -tatlicadiarzu- çok pislük bi insanımm yaaamafoldumbenmafoldumben
:icecream: yanlız degilsin..
ama ben bu geirme olayına takıgım işin aslıbi pırt olayı bide bu beni bozar.. gazlı içecek içmem yemekte yada cok yavas içerim. cok yemem cok sık tuvalete giderim tutmam yani... ne bilim hiç olmadı olmasın.. hiç bişeyden utanmam ama bundan cok utanabilirimmm
eşini traş eden varmı aranızda hiç.. sakal bıyık tırası???
ben yapamam korkarım ama cokta meraklı oldugumdan o tras olurken yapısırımneredeyse yüzüne.. bide tatktik veririm. ordan alma burdan al falan diyeekaydirigubbakcemile3 ama cok yakın bi arkadasım sevgilisini tras edebiliomus...CADIARZU
:icecream: yanlız degilsin..
ama ben bu geirme olayına takıgım işin aslıbi pırt olayı bide bu beni bozar.. gazlı içecek içmem yemekte yada cok yavas içerim. cok yemem cok sık tuvalete giderim tutmam yani... ne bilim hiç olmadı olmasın.. hiç bişeyden utanmam ama bundan cok utanabilirimmm
eşini traş eden varmı aranızda hiç.. sakal bıyık tırası???
ben yapamam korkarım ama cokta meraklı oldugumdan o tras olurken yapısırımneredeyse yüzüne.. bide tatktik veririm. ordan alma burdan al falan diyeekaydirigubbakcemile3 ama cok yakın bi arkadasım sevgilisini tras edebiliomus...CADIARZU
hihoyyyt bizddeee bizdeeeehihoyyythihoyyytben de bır kere askımın suratına kopuk sıkmıstım soyle guzelcene yedırmıstım askım da sasrmıstı bebegım bu saatten sonra berberım sen ol demıstı gercı tras edemedım cunku o kopuk savasına dönmüştu cok eglenmıstık ama:asigim:
tabi canım... biraz tahammülle kaldırabilmeyle alakalı bence... bende sevgilimin eli terleyince tutmam mesela.. hersey olabilir ama o olmaz işte.. huylanıyorum...kafamçokkarıştıValla sevdiğim mevdiğim,insansın işte,dayanamıyosun bazı şeylere :1closedeyes:
Birkez geğirdi yanımda saygılı ol bıraz dedimklava:
...:mymeka:
Kızlar sevqilinizle yapmak istediğiniz hayallerinizz neler ? =)
bır gunlugune suprız bır bıcımde onu kacırmak Paris e ...cok zor ama ımkansız degıldır umarım...şakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?