Sevgılılerımızı cekıstırelım mı?

:1shok:ne!?!
böögggg...
aman ne olcakki...:asigim: o yine benim bebegiim..

ben balgam atamıyorum:ecrin_bebek:.. sadece o sesi cıkartıyorum atcak gibi.. oda benden önce yarışa girmisiz gibi hııııkkk diye bi fırlatıyo... :roflol: ama sokakta uluorta milletin içinde yapmıyoruz tabi...:1closedeyes:

:roflol::roflol: ya kızlar rahatsızlık derecesinde iğrencsem söleyin valla ugramam topige...

Kendim de tiksinç bi insan olduğumdan hiç bişeyden tiksinmiyorummm:roflol: karşılıklı geğiririzde sonra yarasın aşgum deriz birbirimize sonra görenler ne kadar uyumlu bir çiftsiniz derler-tatlicadiarzu-
valla seven insan sevdiğinin hiç bişeyinden tiksinmez sengözlerimebaksanab

Hakkkk tüüüüüüüüü ahaaa burnuna yapıştı-tatlicadiarzu-

ya ben geiremiyorum oda geirmez zaten.. yani suratıma suratıma ortada yapmaz..delikafadulden ama sizde cok alemmişşiniz ya... karşılık bidee:roflol:
Hakkkk tüüüüüüüüü ahaaa burnuna yapıştı-tatlicadiarzu-
lülülülülülü
kafamçokkarıştı
lülülülülülü

ya ben geiremiyorum oda geirmez zaten.. yani suratıma suratıma ortada yapmaz..delikafadulden ama sizde cok alemmişşiniz ya... karşılık bidee:roflol:

lülülülülülü

lülülülülülü

Ama şekerim elden glen bişey değil ki ben geğirtken bi insanım yemeklerden sonra gelio engel olamıyorum -tatlicadiarzu- çok pislük bi insanımm yaaamafoldumbenmafoldumben

Ama şekerim elden glen bişey değil ki ben geğirtken bi insanım yemeklerden sonra gelio engel olamıyorum -tatlicadiarzu- çok pislük bi insanımm yaaamafoldumbenmafoldumben
:icecream: yanlız degilsin..
ama ben bu geirme olayına takıgım işin aslı bi pırt olayı bide bu beni bozar.. gazlı içecek içmem yemekte yada cok yavas içerim. cok yemem cok sık tuvalete giderim tutmam yani... ne bilim hiç olmadı olmasın.. hiç bişeyden utanmam ama bundan cok utanabilirimmm

eşini traş eden varmı aranızda hiç.. sakal bıyık tırası???

ben yapamam korkarım ama cokta meraklı oldugumdan o tras olurken yapısırımneredeyse yüzüne.. bide tatktik veririm. ordan alma burdan al falan diyeekaydirigubbakcemile3 ama cok yakın bi arkadasım sevgilisini tras edebiliomus...CADIARZU

Hiç denemedim:1shok: traş edeyim derken kuş başı yaparım mazallah benim kuşumuu:çok üzgünüm:

ben de bır kere askımın suratına kopuk sıkmıstım soyle guzelcene yedırmıstım askım da sasrmıstı bebegım bu saatten sonra berberım sen ol demıstı gercı tras edemedım cunku o kopuk savasına dönmüştu cok eglenmıstık ama:asigim:

hayırrr insan sevdiğinden tiksinir mi hiç...tiksiniosan sevmiosundur:dilcikar:

Benimkinin yüzündee kıl tüyyy yokkk cillop gibi sevgılımm =))
Yazık aşkıma sakalları cıksın diye herqün jilet sürüyoduu =))
Onun butun kılları bacaklarında toplanmıs bencee ağda yapacım yakındaa ehehheheheh =))
kaydirigubbakcemile2

hihoyyyt bizddeee bizdeeeehihoyyythihoyyyt

Valla sevdiğim mevdiğim,insansın işte,dayanamıyosun bazı şeylere :1closedeyes:

Birkez geğirdi yanımda saygılı ol bıraz dedim klava:

...:mymeka:

Valla sevdiğim mevdiğim,insansın işte,dayanamıyosun bazı şeylere :1closedeyes:

Birkez geğirdi yanımda saygılı ol bıraz dedim klava:

...:mymeka:
tabi canım... biraz tahammülle kaldırabilmeyle alakalı bence... bende sevgilimin eli terleyince tutmam mesela.. hersey olabilir ama o olmaz işte.. huylanıyorum...kafamçokkarıştı

bır gunlugune suprız bır bıcımde onu kacırmak Paris e ...cok zor ama ımkansız degıldır umarım...şakkıdı

Şu hayatta hiçbişi imkansız deilki =))
Biirazcık paraya ihtiyacınız olucak ama =))

Ben ömrümle ıssız bi adada 1hafta kalmak istiyorumm =)
EHhehehhehe ekmek adadan su denizden misalii =))

Beckhamla vıctoria gibi 1haftalına ünlü ve zenqin olsak keşkemmmmm =)

İkimizde bir korku filmınde baş rol oynasak keşkemmm =)

Teknemizle dünya turuna çıkalımm =)

Ömrüm 1kere Beşiktaş maçında oynasın =)

Vveeeee tabiyki kendi evimizde onun yanında uyanmanın hayalini kuruyorum =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…