Sevgılılerımızı cekıstırelım mı?

canım bayıldım hayallerıne cok hos askıtom da besıktaslı canım sız hıc maca gıttınız beraber sıddetle tavsıye ederım gıtmedıysenızzemuszemus

benimkide mahalle takımında oynamış....:roflol: anca orda oynar zaten benim bebiş...:roflol:

beşiktaşım her gol attığında tekme tokat girer herhalde bana :1shok: pis fenerli nolcek kaydirigubbakcemile3

beşiktaşım her gol attığında tekme tokat girer herhalde bana :1shok: pis fenerli nolcek kaydirigubbakcemile3

tatlım ben galatasaraylıyım aslında ama bana suprız yapmıs beyımız maca goturmus hatta rıze ıle besıktas macıydı gunduzdu en kotusude yanında usturuplu durmak zorunda kalmasıydı.. bırde macta holıganlar bagırıyo herkess ayaga kalksın kalkmayan fenerlı ya da gs lı olsun dıe herkes kalktı ben oturuyorum tabı askım benı kaldrmaya calısyo ben banane ben bjk lı degılım kı dedım naniknanik askım sen kalk sımdı mıllet cullancak ustumuze besıktasımdan etme benı demıstıkaydirigubbakcemile3laelaelaelaelae

seljan senle aynıyız tatlım bende beşiktaşlıyım sevgilim fenerli vereliniortak... biara fenerli yapmaya çalıştı ama yok ole kendimi bildim bileli beşiktaşlıyım cnm:sm_cool:

harika şeyler düşlüyosun canım çok hoş burcunu merak ettim,bu arada sana bi önerim var sizi losta transfer edelim istersendelikafadulden-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3

biz ikimizde galatasaraylıyız çok şükü,r çok uyumluyuz canııım:lepi:

Ehehehhee =)
LOsta transfer teklifinizi düşünebilirim =))
Burcum balık hayal dünyasındayım =)
vereliniortak

Topiğimizin qüzel bayanları =))
Erkeklerimizin ilk masum yalanlarını hatırlıyormuyuz =))

Bundan 3,5 sene önce bir yaz qünü sevgılıme süpris yapmak için akşam saat 9qibi kapılarına qitmeye karar verdim.
Evleri deniz kenarında olduğu için sahilde bıraz oturururz dıye düşündüm =)
Evden cıktım ve nerdesin die msj çekdim =)
Evdeyimtv ızlıyorum die hemen cvp geldi =)
O qünün öğlenindede qene bırlıkteydık ve evlerının altındakı cafenın sahıbı olan çoçuk askere gıdıcekdı. Akşam için asker eğlencei planlıyorlardı =)
Kapılarının önüne gittiğimde hayatım balkona cıksına yıldızları say bakalım kactanesı gözüne carpıcak demısdım =)
Yok ugrasdırma benı yatıyorum dıe cvp geldı =)
Kapıdayım senı bekıyorum yazdım =)
O arada otomatiğe basıldı ve kapı acıldı annesı yukarı cık kızım dedi..
Bir yandanda telefonum ısrarla çalıyorr açtım ve ağlamaklı bir sesle evde değilim ben dedi.
Nasıl yani dedim. Asker eğlencesindeyim zorla getırdıler dedi.Şok olmuşdum .
Teli yüzüne kapatıp annesine cvp vermeden dogru eve gıttim
Israrla arıyor halaa acmıyorum =)
En sonunda actım ve tanımadıgım bır ses.Canım ben ümit abin biz zorla getırdık kız felan yok asker eglencesı yapıyoruz dedi =)
Tele kendısını vermısınız dedım.Ve onunla konusduk aglamakdan sesı tıtrıyodu ve konusamıyodu .
Özürdılerım demeye calısıyodu.Kendıne qel sımdı kapatıyorum yarın konusucaz dedim =)
Aradan 15dk sonra mahallemızde korna seslerii =)
Hepsi toplanıp qelmısler.Arabalardan ındıler calıp oynamaya basladılar =)
Herkes balkonlarda onları ızlıyordu =))) Bi komsumuz gülerek oğlum hayırdır neyi kutluyosunuz demişdi .Onlarda asker deyınce komsularımız bıle eglenceye katılmısdı =)
Benımkının aglamakdan qözleri şişmiş yüzü kıpkırmızı olmuşdu =)
Alt komşumuz sana ne oldu diye sormuş =) Oda bu askere gıdıcek olan benım abim ona ağlıyorum demiş=))
Aralarında kız olmadığını masum bı asker eglencesı oldugunu kanıtlamak ıcın qelmısler meğer=)
O aşşada ben balkonda durumu anlatmaya çalısıyo.Zorla cagırdılar gıtmek ıstemedım felandı fişmandı.=)
ızin vermessin diyede söliyemedim felan =)
Affetmişdim ama 1hafta burnundan getirmişdim =)
O korku ona yetmişdi zaten =)
4Sene oldu o qünden sonra yalan söledimi bilmem ama hiç yakalamadım =)))

Son düzenleme:
tahmin etmiştimyerimsenibençünkü benimkide balık:lepi:
yalnız çakiştirmem gereken bi konu daha var beni bekletmesi deli ediyo beni deliklava:

Balıkların hepsi aynı =))))

Benimkide kendisi kalkar uyanır kalhvaltınısı yapar duşunu alır hazırlanır kuaförüne gider saclarını duzelttırır her işini halleder kapıya qelir.=)
Hayatım hadi bekliyorummm aşşadayımm =)
Her defasında bekletiyormuşum diye kavqa ediyoruz =)
45dk önceden haber versende bende hazırlansam demi =)
Ben onu uyanıcak diye beklerken beyefendi kapıya gelıyor gıcık oluyorummmm gıcıkkk =))

Kızlar hepinizin yazdığını tek tek okudum çok hoş Rabbim hepinize mutluluk versin maaşallah diyelim sevgilisi olanlarada bir an önce kavuşmalarını diliyorum.

fıstık bizim buluşmaya vaktimiz halimiz yok maleseff .. .. her dakka yan yana.. yapışık ikizler gibi.sırnaşık şey. arada ders zamanı sınav zamanı ve o işe giderken ayrı kalıoruz okadar.. ama birlikte pc basına gecip intrnette arastırma yapıoruz.. onun işiyle ilgili calısmalarımız oluyor..fotograf cekmeye gidioruz.. piknige gidioruz.. yürüyüş yapmaya alışveriş yapmaya ve yürümye spora cıkıoruz.. yemege gidioruz...CADIARZU valla biz herseyi yapıoruz... bide tepişiyoruz devamlı....sırnaşık şey

masallah canım ıste ıkı tarafında ogrencı olmasının guzel yanları ben de okuyorum ama sevgılım calısıyo ve haftada 1 kez bulusabılıyoruz senağlamacok uzun gelıyo ıkımıze de ama dayanmaya calısıyoruz

hem ögrencilik hem gecim derdi var bizdedea.s o hem okuyo hem calısıyo cunku.... ama evet en azından ailelerden uzaktayız. bide bos zamanımız cok. kafamız rahat yani.. görüşme görüşmeme derdimiz yok.. darısı sizin de basınıza bebegim.:1hug:.. öle surat asma amaŞeniz

ınsalalh tatlım:1rolleyes:sen hangı bolumdesın cnm ben ısletme okuyorum 4 sınıftayım yanı aslında bu snee son...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…