canım bayıldım hayallerıne cok hos askıtom da besıktaslı canım sız hıc maca gıttınız beraber sıddetle tavsıye ederım gıtmedıysenızzemuszemus
Şu hayatta hiçbişi imkansız deilki =))
Biirazcık paraya ihtiyacınız olucak ama =))
Ben ömrümle ıssız bi adada 1hafta kalmak istiyorumm =)
EHhehehhehe ekmek adadan su denizden misalii =))
Beckhamla vıctoria gibi 1haftalına ünlü ve zenqin olsak keşkemmmmm =)
İkimizde bir korku filmınde baş rol oynasak keşkemmm =)
Teknemizle dünya turuna çıkalımm =)
Ömrüm 1kere Beşiktaş maçında oynasın =)
Vveeeee tabiyki kendi evimizde onun yanında uyanmanın hayalini kuruyorum =))
canım bayıldım hayallerıne cok hos askıtom da besıktaslı canım sız hıc maca gıttınız beraber sıddetle tavsıye ederım gıtmedıysenızzemuszemus[/QUOTE
Benimki takıntılı derecede beşiktaşlı .Askeriyeden maç oldugu zamanlar dakka başı gol oldumu diye beni arıyoo maçı ızlemek zorunda kalıyorum =))
Bi dönem beşiktaşın alt yapısında oynuyodu başparmağındaki tırnak batması yüzünden bırakmak zorunda kaldı =(
Hiç bırlıkte maça gıtmedık.Hayatta qötürmez beni .Malesef o zevkden mahrum kalıcam .Halbukı cok ıstıyorum
benim bebegimde beşiktaşlı....:icecream::icecream: bunu sölemek istedim...:1rolleyes:.:roflol:canım bayıldım hayallerıne cok hos askıtom da besıktaslı canım sız hıc maca gıttınız beraber sıddetle tavsıye ederım gıtmedıysenızzemuszemus[/QUOTE
Benimki takıntılı derecede beşiktaşlı .Askeriyeden maç oldugu zamanlar dakka başı gol oldumu diye beni arıyoo maçı ızlemek zorunda kalıyorum =))
Bi dönem beşiktaşın alt yapısında oynuyodu başparmağındaki tırnak batması yüzünden bırakmak zorunda kaldı =(
Hiç bırlıkte maça gıtmedık.Hayatta qötürmez beni .Malesef o zevkden mahrum kalıcam .Halbukı cok ıstıyorum
canım bayıldım hayallerıne cok hos askıtom da besıktaslı canım sız hıc maca gıttınız beraber sıddetle tavsıye ederım gıtmedıysenızzemuszemus[/QUOTE
aaa canım benım kı de besıktasın alt yapısında oynadı o da sarılık oldugu ıcın bırakmak zorunda kalmıst ıtesadufe bak
beşiktaşım her gol attığında tekme tokat girer herhalde bana :1shok: pis fenerli nolcek kaydirigubbakcemile3
Şu hayatta hiçbişi imkansız deilki =))
Biirazcık paraya ihtiyacınız olucak ama =))
Ben ömrümle ıssız bi adada 1hafta kalmak istiyorumm =)
EHhehehhehe ekmek adadan su denizden misalii =))
Beckhamla vıctoria gibi 1haftalına ünlü ve zenqin olsak keşkemmmmm =)
İkimizde bir korku filmınde baş rol oynasak keşkemmm =)
Teknemizle dünya turuna çıkalımm =)
Ömrüm 1kere Beşiktaş maçında oynasın =)
Vveeeee tabiyki kendi evimizde onun yanında uyanmanın hayalini kuruyorum =))
harika şeyler düşlüyosun canım çok hoş burcunu merak ettim,bu arada sana bi önerim var sizi losta transfer edelim istersendelikafadulden-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3
biz ikimizde galatasaraylıyız çok şükü,r çok uyumluyuz canııım:lepi:
Ehehehhee =)
LOsta transfer teklifinizi düşünebilirim =))
Burcum balık hayal dünyasındayım =)vereliniortak
tahmin etmiştimyerimsenibençünkü benimkide balık:lepi:
yalnız çakiştirmem gereken bi konu daha var beni bekletmesi deli ediyo beni deliklava:
fıstık bizim buluşmaya vaktimiz halimiz yok maleseff.. .. her dakka yan yana.. yapışık ikizler gibi.sırnaşık şey. arada ders zamanı sınav zamanı ve o işe giderken ayrı kalıoruz okadar.. ama birlikte pc basına gecip intrnette arastırma yapıoruz.. onun işiyle ilgili calısmalarımız oluyor..fotograf cekmeye gidioruz.. piknige gidioruz.. yürüyüş yapmaya alışveriş yapmaya ve yürümye spora cıkıoruz.. yemege gidioruz...CADIARZU valla biz herseyi yapıoruz... bide tepişiyoruz devamlı....sırnaşık şey
masallah canım ıste ıkı tarafında ogrencı olmasının guzel yanları ben de okuyorum ama sevgılım calısıyo ve haftada 1 kez bulusabılıyoruz senağlamacok uzun gelıyo ıkımıze de ama dayanmaya calısıyoruz
hem ögrencilik hem gecim derdi var bizdedea.s o hem okuyo hem calısıyo cunku.... ama evet en azından ailelerden uzaktayız. bide bos zamanımız cok. kafamız rahat yani.. görüşme görüşmeme derdimiz yok.. darısı sizin de basınıza bebegim.:1hug:.. öle surat asma amaŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?