Sevgılılerımızı cekıstırelım mı?

canım supermıshihoyyytmemnunmusun tatlım bolumunden bende az once dıl okullarına bakıyordum ne yapacagıma karar veremedım yurt dısımı baska bolum mu oyy oyyy

Kızlarrrrrrrrr konumuzzzz arada kaynamışşşşşşşş arşivlere gitmişşş hadii toplanın bakalım aaaaaaa bu erkekler çek çek bitmezler =)))))))
Ne duruyoruzzz hadı dedıkodu yapalım azcıkk =))

Kızlar erkek arkadaşınızzz rutin qünlerde nasıl sürprizler yapar =))

canım benım kı cıcek gondermeyı cok sever ,mesela bu ara her gorustugumuzde kıraz getırıyo cok sevıyorum da ufak seyler yapıyo ara ara ama gecen sene dogum gunumu unuttu ve hıc bırsey yapmadı kaydirigubbakcemile 19 hazıran da dogum gunum var ve buyuk bır suprız beklıyorum cnm

bana yaptığı en iyi süprizler genelde sevgisini sözcüklerle dile getirmez çok nadirdir ve söyledimide ben ağlamaktan helak olurum
burdan ilanı aşk yapayım
ıLYASIM AŞKIM SENı ÇOK SEVıYORUMMMMM

Hehh şöle toplanalımm herkese ii akşamlarr =))))))))))

Ömrüme darqınım yaptıpı bütün süprizleri unuttum =)

Öküzü öldür yiğidin hakkını vermiydi o sözz =)

Mesela arabayla yolculuk yaparken torpıdo gözünden cıkardıgı
torbayı bana uzatıp aaa aşkım bak sana ne süprizim var dder.
Torbayı alır bakarım ( bıskrem crax gözyaşı sakız dondurma albeni ve pugınq ) ıcınden bunlar cıkar acayıp mutlu olurummm =)))
Hep yapar =))

Aşkım ınanamıycaksın sana acayip bi süprizim var gözlerin kamaşcak bayılabılırsın sıkı tutun aşkım felan der .Arkasından senın sevdıgın parfumu sıktım der =)))))))

Çok farklı bıryere goturucem seni cok beyenceksın suprıs söylemem der her zaman gıttımız yere gıderız=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…