sakın üstüne gitme,bırak eğlensin gezsin tozsun..yine dönüp senin yanına gelecek :)
bende aynı endişeleri taşıyordum bir ara,yurtdışına(Hollanda'ya) gidecekti benimde erkek arkadasım..erkek erkege..bende ona belli etmeden kendimi yedim durdum,gidemedi ve derin bir oh çektim :) ama gitseydi de ona kesinlikle karismayacaktim..madem gitti keyfini çıkarsın diye düşünüyordum..keyfini çıkaramayacaksa,cikartirtmayacaksam zaten niye gitsin?yazık değil
mı?
zaten bir şey yapacaksa,icinde varsa 124583 kere arasanda yapar..suan bile yapar..
o yüzden sen bırak baskaları ne yasıyorsa yasasın,ne duyduysan duydun,sen sevdiğin adamı taniyorsun gerisini bosver..bazısı güvenenlere saf der:) ama ben öyle düşünmüyorum..şanslı diye düşünüyorum..ne kadar şanslısın ki sevdiğin adama güveniyorsun.bende öyle..o yüzden hiç tatsizlik olmasın..gitsin eğlensin..sen böyle rahat oldugunda,ona güvendiğinde belli ettiginde emin ol sana daha çok bağlanır :) daha çok tapar :)
kısıtlamayın sevdiğiniz adamları..onlar sizi seviyooooooooorr bir baskasını degiiiil hanımlar :)