Sevgilim arkadaşlarıyla tatile gidecek :(( çok kıskanıyorum ne yapmalıyım ?

sunshineee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2010
48
1
86
37
Sevgilim 2 erkek arkadaşıyla tatile gidecek. Çok kıskanıyorum ama gitme de diyemiyorum. Sonuçta bişey yapmasını engelledikçe o şeyi daha da cazip hale getirmiş olurum onun için. Ama içim içimi yiyor bi yandan güveniyorum ama bi yandan da ya beni aldatırsa diye korkuyorum :(( ne yapmalıyım ?

kesınlıkle gıtme deme yada kıskandıgını bellı etme benım sevgılım bu sene antalyaya gıttı gecen senede kıbrısa o kadar cok kıskandımkı ama bellı etmedım ona ben aramadım o aradı hatta bana sen bı işlermı karıstırıyorsun dedı ve saat bası benı aradı kıskandıgımı sınır oldugumu bellı etseydım ona kesınlıkle ters tepecektı ve gelınce bana oyle bır sarılması vardıkı kımse sana benzemıyor dedı sadece senı ozledım cok mutlu olmustum

benim sevgilim de antalyaya gidecek :(( çok haklısın ordayken sürekli ararsam baskı altında hissedecek iyice kendini bi de üstüne suçlu durumuna düşücem. Gitmesine daha 1 hafta var ama şimdiden kabuslar görmeye başladım ama hiç gitme de demedim. inşallah sağ salim atlatırız bu tatil olayını.

Sevgilim 2 erkek arkadaşıyla tatile gidecek. Çok kıskanıyorum ama gitme de diyemiyorum. Sonuçta bişey yapmasını engelledikçe o şeyi daha da cazip hale getirmiş olurum onun için. Ama içim içimi yiyor bi yandan güveniyorum ama bi yandan da ya beni aldatırsa diye korkuyorum :(( ne yapmalıyım ?

yani güvenmiyorsun. asıl sebep kıskanmak değilCADIARZU

olacakların önüne geçemezsin. endişen boşuna.:umursamaz:

tatiline de engel olamazsınopuyorumnanaktan

ya kendine hakim ol ya da sende tatile git durum eşitlensinsempatiksalakcinni

ya o kadar çok şey görüp duyuyoruz ki insan düşünmeden edemiyor işte :çok üzgünüm:
gitmesine engel olmaya çalışmak, tartışmak da yarardan çok zarar getirir zaten..
en iyisi aslında dediğin gibi canım benim de tatile gitmem ama o da pek mümkün değil gibi duruyor :bbo:
sanırım yapacağım tek şey o tatilden dönene kadar kıskançlığımı içime atmak ve onu tatildeyken asla aramamak :1no2:

Benimki de gitti tatile 2 günlüğüne çok sinir bozucu oluyo ya,Antalya ya da gidecekti ama yasak koydum gitmedi :olmaz:

Güven sorunu yaşadığınız bir insanla neden bir birliktelik içindesiniz? Evet çok şeyler görülüyor ama insan kendini bildikten sonra bu tip şeylerin yaşanması düşük olasılıklı. Ya kendinize güvenmiyorsunuz yada erkek arkadaşınıza birinden biri

ya o kadar çok şey görüp duyuyoruz ki insan düşünmeden edemiyor işte :çok üzgünüm:
gitmesine engel olmaya çalışmak, tartışmak da yarardan çok zarar getirir zaten..
en iyisi aslında dediğin gibi canım benim de tatile gitmem ama o da pek mümkün değil gibi duruyor :bbo:
sanırım yapacağım tek şey o tatilden dönene kadar kıskançlığımı içime atmak ve onu tatildeyken asla aramamak :1no2:

en iyisi o tatildeyken kendine uğraş bul

eğer aldatırsa umarım öğrenirsin. aldatır mı diye düşünmek sana zarar verir:umursamaz:

tatile gitmeden önce nasıl davranıyorsan gittiği zaman da aynı davran :3:

aldatacak mı aldatmayacak mı diye düşünmefisfisfis

Benimki de gitti tatile 2 günlüğüne çok sinir bozucu oluyo ya,Antalya ya da gidecekti ama yasak koydum gitmedi :olmaz:

5 günlüğüne gidiyor nasıl geçicek bilmiyorum artık o 5 gün ya :(( aslında nereye gittiği de önemli değil ki canım yapmak isteyen insana her yer antalaya :smiley-cool:

en iyisi o tatildeyken kendine uğraş bul

eğer aldatırsa umarım öğrenirsin. aldatır mı diye düşünmek sana zarar verir:umursamaz:

tatile gitmeden önce nasıl davranıyorsan gittiği zaman da aynı davran :3:

aldatacak mı aldatmayacak mı diye düşünmefisfisfis

Evet en iyisi bişeylerle uğraşmak ve kötü düşünceleri kafadan atmaya çalışmak:1rolleyes:

bunun yok erkek arkadasına güvenmiyorsunla kendine güvenmiyorsunla alakası yok. kendini kandırmaktan başka bişey değil. sen sevgilinin seni sevdiğini biliyorsundur. ama erkek arkadasları da bekar insanlar. insan onların ısrarıyla bişey yapar mı diye kuskuya düşüyor. düşmüyorum diyenin zaten dünyadan haberi yoktur neyse... sen gitme demekle kıskanmakla anca gözünü açarsın. gereksizbi baskı olusturursun. bunun yanında havaya da girer geri geldiğinde alırsın basına belayı... arkadasın dediği doğru normal karsıla ve çok sık arama. böylece herşeyden daha emin olursun...:)

5 günlüğüne gidiyor nasıl geçicek bilmiyorum artık o 5 gün ya :(( aslında nereye gittiği de önemli değil ki canım yapmak isteyen insana her yer antalaya :smiley-cool:

Yok canım benimkisinin ablası Antalyada komsusunun kızı geçen yaz görmüş benimkini faceden bir iki kez mesaj attı kız,o yüzden no Antalya :jeyyar:

bunun yok erkek arkadasına güvenmiyorsunla kendine güvenmiyorsunla alakası yok. kendini kandırmaktan başka bişey değil. sen sevgilinin seni sevdiğini biliyorsundur. ama erkek arkadasları da bekar insanlar. insan onların ısrarıyla bişey yapar mı diye kuskuya düşüyor. düşmüyorum diyenin zaten dünyadan haberi yoktur neyse... sen gitme demekle kıskanmakla anca gözünü açarsın. gereksizbi baskı olusturursun. bunun yanında havaya da girer geri geldiğinde alırsın basına belayı... arkadasın dediği doğru normal karsıla ve çok sık arama. böylece herşeyden daha emin olursun...:)

evet canım dediğin gibi güven meselesi değil aslında bu. beni sevdiğini de biliyorum ama orda arkadaşları nedeniyle bi kız ortamına istemese de girebilir ve onun orda tanıştığı bi kızla tek başına oturması konuşması bile beni çok üzer :(

sevgiline açıkca söyle gtmeni istemiyorum diye bn öyle yaptım antalyaya gtceklerdi 5-6 arkadaş gtmeni istemiyorum aşkım dedm o gtmedi arkadaşları gtti biraz üzüldü bnde eğer gidiceksen git aşkım ama bnm aklım sende kalıcak istemiyorum dedim oda bni kırmadı

sevgiline açıkca söyle gtmeni istemiyorum diye bn öyle yaptım antalyaya gtceklerdi 5-6 arkadaş gtmeni istemiyorum aşkım dedm o gtmedi arkadaşları gtti biraz üzüldü bnde eğer gidiceksen git aşkım ama bnm aklım sende kalıcak istemiyorum dedim oda bni kırmadı

gitme dersem bu sefer daha da kötü olur diye korkuyorum. en başında da demedim gitme diye şimdi bayağı plan falan yaptılar gideceği için de mutlu bu saatten sonra gitme dersem
kötü olur. ama aşkım gidiyorsun ama aklım sende kalıcak diycem ve o ordayken de aramıycam onu :umursamaz:

sakın üstüne gitme,bırak eğlensin gezsin tozsun..yine dönüp senin yanına gelecek :)
bende aynı endişeleri taşıyordum bir ara,yurtdışına(Hollanda'ya) gidecekti benimde erkek arkadasım..erkek erkege..bende ona belli etmeden kendimi yedim durdum,gidemedi ve derin bir oh çektim :) ama gitseydi de ona kesinlikle karismayacaktim..madem gitti keyfini çıkarsın diye düşünüyordum..keyfini çıkaramayacaksa,cikartirtmayacaksam zaten niye gitsin?yazık değil
mı?
zaten bir şey yapacaksa,icinde varsa 124583 kere arasanda yapar..suan bile yapar..
o yüzden sen bırak baskaları ne yasıyorsa yasasın,ne duyduysan duydun,sen sevdiğin adamı taniyorsun gerisini bosver..bazısı güvenenlere saf der:) ama ben öyle düşünmüyorum..şanslı diye düşünüyorum..ne kadar şanslısın ki sevdiğin adama güveniyorsun.bende öyle..o yüzden hiç tatsizlik olmasın..gitsin eğlensin..sen böyle rahat oldugunda,ona güvendiğinde belli ettiginde emin ol sana daha çok bağlanır :) daha çok tapar :)
kısıtlamayın sevdiğiniz adamları..onlar sizi seviyooooooooorr bir baskasını degiiiil hanımlar :)

:)))) himm benim dünyadan haberim yok o zaman :)
ben senin gibi düşünmüyorum canım ya..yani bir insanın kişiliği oturmuşsa onun bunun lafiyla hareket etmez..sen eder mısın?etmezsin di mı..o da etmez o zaman..

Aldatırsa her türlü aldatır güzelim, tatile gitmesine gerek yok.
Güveniyorsan korkma, kıskansan bile kıskandığını belli etme.

:) vardığında haber vermesini rica et sadece canım, uzun yol sonuçta merakta bırakmasın. ama onun dışında bende burdaki bazı arkadaşlara katılıyorum. eminim döndüğünde seni daha çok özlemiş olacak.. aradığında gayet ilgili konus, ama sen çok arama... bırak sana anlatacak irşeyleri olsun döndüğünde :) kafanda kurma sakın çünkü ister istemes ona hissettirirsin. 5 gün dediğin çabuk geçer :) sende o süre zarfında birşeyler yap ki, seninde anlatacağın şeyler olsun o döndüğünde..

Back
X