Sevgilim benden küçük...

Çıkar olayı yine yaşıtımız biri tarafından da olabilir. Ama bizim durumumuzda öyle bir şey yok. Kadın büyük olunca akla ilk bu geliyor, maddi çıkarlar. Hatta sevgilimle konusu bile oldu bunun kaç kere. Benim etrafımda da var maddi çıkara dayalı ilişkiler. Sevgilime anlatıyorum ve konuşuyoruz bunları. Ama bizde öyle bir şey yok. Onun ve ailesinin durumu iyi. İhtiyacı da yok.

bi tanıdığımda hatun 12 yaş büyük bi 15 yıllık evlililer ve çok mutlular. adam iş tip karekter olarak kadından da üstün yani hiç bir çıkarı yok.

Çıkar olmadan da olabiliyor, bahsettiğiniz örnekte olduğu gibi. Bunu hisseder kadın zaten. Fazla gözlemlemeden de bunu gayet iyi anlayabilir.

Genelde kadınlar aşık oldukları zaman bazı şeylerin farkına varmazlar varsalarbile örterler hepimiz bu duyguları yaşıyoruz genelde erkekler olgun kadınlardan hoşlanır ama evlendikleri çok az olur geçen tv de vardı yemek programında ana oğul gibi duruyolar diye yazmışlar yorum olarak bunlara hazırlık olmalısınız çevrenin veya toplumun sizin aranızı bozmasına izin vermemelisiniz sizden yaşça küçük bir erkek siz evlendiniz tamam ama onun aklını karıştırcak şeyler olabilir mesela daha gencini görür aklı kayar tazedir diye düşünür falan kendinize çok güvenmeniz lazım inşallah iyisi olur ama

Fiziksel görünüşle ilgili ben de takıntılıyım zaten. Öyle bir durum olsa hiç düşünmem evlensem mi diye. Kimse bir şey demese de ben takabilirim bunu. Kendimi güvensiz hissederim.

Fiziksel görünüşle ilgili ben de takıntılıyım zaten. Öyle bir durum olsa hiç düşünmem evlensem mi diye. Kimse bir şey demese de ben takabilirim bunu. Kendimi güvensiz hissederim.

Ama sizin minyon olmanız bi avantaj mesela her zaman kilolu kadınlar daha olgun gösterir ama kendine bakan minyon kadınlar daha küçük gösterirler bu konuda kendinize güvenebilirsiniz kendinizi hiçbizaman bırakmayın ayrıca üzüldüğünüzde falanda en ufak bişeyde daha çok gaza gelin bence bırakmayın kendinizi birde saç kesimide çok etkili oluyomuş bunu öğrendim ben ya saçlar bele yakın kat olacak yada orta boy kısa kat olacakmış bu saç modelleri daha genç gösteriyomuş her zaman kendimde bunu uyguluyorum yaşlı değilim tabiki ama daha canlılık katıyomuş insana yoksa biçok genç kıza taş çıkaran olgun bayanlar var :) sizi çok emrak ettim rica etsem bi resim yükleyi kaldırırmısınız

Son düzenleme:
Geccen gun bu konuyu biriyle konusmustum. Grafigini yaptigim firmanin sahibi. Sinirli bir sekilde icceri girdi. Masasindaki herseyi yere firlatti. Biz saskin gozlerle bakarken bana esinle aranda kac yas var dedi. O benden 1 yas buyuk dedim. Allah benim ogluma akil fikir versin dedi sinirden kipkirmiziydi. Sonra anlatti. Oglum kendisinden 10 yas buyuk birine asik olmus ben bunu baba olarak nasil kabullenirim o kadini nasil ogluma yakistiririm dedi. Duzelir diyebildik sadece ama koskoca 60 yasinda adam gozumuzun onunde agladi. O an o odada bulunan herkes kadinin adami zorla yoldan cikardigini ima eden cumleler kurdu. Sonuc olarak o sizzi cok sevse dahi oncce ailelere kabullendirmeniz gerek. Yanlis anlamayin kinamiyorum sadece bu olayi anlatmak istedim. Dun o isyerinin akrabalarindan biriyle gorustum cocuk babasinin uygun gordugu biriyle gorusup anlasmis. Olan kiza oldu.

Arkadasim, ne yaptiniz? Ailelere soyleyebildiniz mi? Ve nasil gidiyor, umdugun gibi gidiyordur insallah.

bu küçük yaş durumu bende de oldu cok:) cok diyorum cünkü etrafımda akranlarımda pek bekaar adam kalmamış olsa gerek kime elimi atsam illa kücük cıkıyor 1-2 yas da olsa :)) adamın saçları agarmış düşün yasını soruyorum o bile 88li:) ben 85.

en son erkek arkadasım benden tam 5 yaş küçükmüş başta bana 2 yaş kücük gibi tanıttı kendisini sağolsun. başta çok iyi anlaşıyorduk benim enerjim de hala liseli kız kıvamında olduğu için hiçbir sorun yaşamadık. hiçbir zaman yas konusu olmadı aramızda. ne fiziken ne karakter olarak. ama sonuc ne oldu dersen ayrıldık. yaş yüzünden değil ama belki de benim yaşanmışlıklarımla onun yaşanmamışlıkları örtüşmedi bi noktada koptuk.

aşk söz konusu olduğunda isterse 20 yaş olsun iki kişi dert etmiyorsa kimseye laf düşmez/düşmemeli. ama maalesef öyle olmuyor. daha teferruatlı düşünmek gerek. aile faktorleri var, arkadas cevresi var ve en önemlisi erkeklerin kendilerinden büyük kadınları etkilemek gibi bir egoları var. senin su an hayata bakısın cok farklı ileriye dönük bir ilişki istediğine eminim. su an hayatındaki insan da bu vaatlerde bulunuyor olsa da bunu kısa vadede gerçekleştiremeyecek biliyorsun, okulu, iş hayatı vs. bunları çok iyi düşün. benim ayaklarım tamamen yerden kesilmişti düşünememiştim ama sen düşün:) asla etkilenmeyeceğinizden eminseniz, dilerim çok mutlu olursunuz

Kimse benim yaşıma inanmıyor zaten. Geçen gün sevgilimin kuzeniyle tanıştım. Benden sonra demiş ki sevgilime "bu mu 33 yaşında? kimliğini görsem bile inanmam" demiş ben bir de anneme benziyorum fiziksel olarak. annem de minyondur ve hala yaşını göstermiyor. Fotoğraf yüklemem pek doğru olmaz sanki

Herkesin olaylara bakış açısı farklıdır. Bizim çok normal gördüğümüz bir şeyi bazı insanlar "yakıştıramaz" kendisine. ailelerin tepkisi önemli tabii. Ben asla sevgilimin benim için ailesini karşısına almasını istemem. Bunu ona da söyledim.

Arkadasim, ne yaptiniz? Ailelere soyleyebildiniz mi? Ve nasil gidiyor, umdugun gibi gidiyordur insallah.

Söylemedik henüz. Kendi içimizde konuşuyoruz. Şu zaman söyleriz diye bir plan yapmadık. Daha erken bunları konuşmak için diye. Son gelişmeleri yazdığım cevabım 12. sayfada canım.

Benim de karşıma çok çıkıyor son yıllarda benden küçük erkekler. dediğin gibi 1-2 yaş da olsa küçük çıkıyor Bu biraz da enerjimiz ile alakalı sanırım. Sen enerjim liseli kız gibi diyorsun ya, benim de enerjim 20li yaşlardaki gibi. tipim de küçük durunca böyle oluyor.

Ben kendimi kabul ettirmeye çalıştığım bir evlilik istemiyorum. Her şey güzel bir şekilde, ailelerin rızasıyla olsun olacaksa.
Ah şu okulunu ara vermeden bitireydi, şimdiye çalışmaya başlamıştı bile. Kısmet işte. Bakalım zaman neler gösterecek.

Çok teşekkürler iyi dileklerin için

Böyle ilişkilerde kadın her zaman daha değerli ve el üstünde tutlan oluyor. Ben de bir defasında arkadaşımın kardeşinin arkadaşına vurulmuştum... Benden 5 yaş küçük kardeşimle yaşıttı Ama dev gibiydi yani minicik duruyodum yanında... O da bana bitiyordu tabi ama hiç bir şey yaşayamadım... Sonuçta ergendi o takıntı yapabilirdi terketseme vlenebileceğim biri karşıma çıksa ayrılsam hayatını altüst edebilirdim.. Bunların hepsini düşündüm ve görüşmeyi kestim çok üzülmüştüm tabi...

Sizin durum böyle değil tabiki sevgilin benden 1 yaş küçük. Onda biçok şey oturmuşturç Sevilirsin el üstünde olursun değerli ve farklı olursun :) Umarım mutlu olursunuz :)

El üstünde tutulmak çok güzel bir şey gerçekten. Bir de sevgilim çok ilişki yaşamış. Kadınlara nasıl davranacağını, kadınların ne tepkiler vereceğini ve beklentilerinin ne olabileceğini bilen biri. Eski eşim 6 yaş büyüktü benden ve bilmiyordu bir kadın neler bekler, nelerden incinir bilmiyordu. Beklentileri karşılamak çok önemli. Benle ilgili dikkat ettiği ve değerli bulduğu noktalar gerçekten benim yaşıtım birinden bile görmediğim şeyler...

Çok teşekkürler

Söylemedik henüz. Kendi içimizde konuşuyoruz. Şu zaman söyleriz diye bir plan yapmadık. Daha erken bunları konuşmak için diye. Son gelişmeleri yazdığım cevabım 12. sayfada canım.

Okudum canim. Bence senin karsina istisnalardan biri cikmis. Cumleleri, dusunceleri cok olgun degil mi?
Ben iyi seyler hissediyorum. Evet su an okuyor olmasi isleri biraz cikmaza sokuyor ama zaman ne getirir belli olmaz. Birbiriniz icin hayirli iseniz onunuzde engel olarak gordugunuz her sey kolaylikla hallolur insallah canim. Mutluluklar...

Evet fazla olgun geliyor bana da cümleleri ve düşünceleri. Aynen ondan duyduklarımı yazıyorum ki sizin de fikirlerinizi alayım. Ben olgun olduğunu düşünüyorum fikirlerinin ama bana mı öyle geliyor acaba diye de bazen düşünüyorum işte. Sen böyle deyince bir rahatladım bu konuda.

Gerçekten istisna bir durum olduğunu düşünüyorum. Yoksa ben de 9 yaş küçük bir erkekle ilişki yaşama fikrini bile düşünmezdim öncesinde.

Hayırlısı olur inşallah ikimiz için de. Çok teşekkür ederim canım.

hakkınızda hayırlısı olsun ama ben cesaret edemezdim bende benden 3 yaş küçük birinden hoşlandım tabi ben benden büyük sanıyodum meğer 3 yaş küçükmüş hemen kafamda bitirmeye çalıştım kişilik meselesi ben takıntı yapardım ya yetemezsem ya ilerde çıtır birine gönlü kayarsa die benim tercihim benden büyük olsun ben yanında çıtır kalıyım ama önemli bir faktör de var tabi anlaşmak uyuşmak bunlarda gözardı edilemez hayırlısı pek bişey diyemiycem hayat ne getirir bilinmez

Ben de bitirmeye çalıştım ama olmadı. Yakalamışken mutluluğu, tadını çıkartayım diye düşündüm ama doğru mu yaptım yanlış mı bilemiyorum zaman zaman. Zor bir durum.

Evlilik konusunda tecrübem yok açıkçası ama ilişki ve yaşlar konusunda tecrübeli sayılabilirim. Erkek eğer biraz gözü dışarda yaşıyorsa ki anlattıklarınıza bakılırsa zamanında öyleymiş; onun geçmesi biraz zaman alır. 24 yaşında birden durulup olgunluğa geçip geçmeyeceğinden emin olamadım. Bir de çocuk konusu oldu benim aklıma takılan. Bu adamı bir iki sene içinde evliliğe soktuğunuzda yaşınız itibariyle de çocuk isteyeceksiniz. 27 yaşında baba olma evlenme sorumluluğu ağır gelip kaçmak ister mi? Şimdiden hele de sizin aşktan gözünüz kapalıyken herşeyi olur gibi görüyorsunuzdur çok iyi biliyorum o durumu. Ama işte o bahsettiğiniz olgunluk bunları kaldırır mı? Yoksa insanların ne dediği fln umurunuzda olmamalı önemli olan sizin yaşamınız. Dediğim gibi ben sadece o konulara takıldım.

Ben de bitirmeye çalıştım ama olmadı. Yakalamışken mutluluğu, tadını çıkartayım diye düşündüm ama doğru mu yaptım yanlış mı bilemiyorum zaman zaman. Zor bir durum.

bence acele etmeyin çapkın olması ilerde çıtır bi kızla aldatılırmısınız die düşündürdü açıkçası hayırlısı hakkınızda dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…