Sevilmiyorum 2

Annem de benim ismimi Defne istemiş cok ama son anda degistirmisler.Seviyorum Defne ismini hatta kizim olursa annemin istegini yerine getiririm diyordum ki su anda bir duraksadim

Helalolsun herkes söyleyemiyor bunu.Bende sormadım ama eşim babasının adını çok istiyordu kiramadim yanina beğendiğim bir isim bulduk ikimizin de gönlü oldu.Ikinci cocugumda gorumcem annemin adı olur zaar deyince sen niye koymadin dedim sustu yine eşimle ben karar verdik.Sonuçta annesin yani daha ötesi yok bunun...

Önce eşinize bir daha boşanma lafını ağzına almamasını söyleyin.Eger evliliginiz devam ettirmek istiyorsa sizin gibi o da kendine çeki düzen vermesi gerekiyor kendine.artik herşeyi annesine yetistirmemesi gerektiğini sizin ayrı bir aileniz olduğunu anlatın.tabi her evlilik süt liman olmuyor seviyeli olmak kaydıyla her evlilikte kavga olur bunu abartmamaniz gerektiğini söyleyin.tabi siz de artık evliliğiniz için çaba sarfettiginizi söyleyin.eger bir daha tehdit amaclı da olsa, şaka olarak da olsa boşanma kelimesini ağzına alırsa seve seve bosanacaginizi ve asla geri dönüşü olmayacağını söyleyin ve kararlı olun.gercekten hemen dilekçenizi verin ve boşanın.evet sizin için çok zor olacak ama evladınıza tutunarak hayatınızı devam ettirin. Ama esiniz gerçekten evliliginizi devam ettirmek istiyorsa kendine sizin bu kararlı durusunuz karşında kendini düzelmeye başlayabilir belki.siz de artık herşeyi abartıp abartılı tepkiler vermeyin herşeye.herseye aşırı tepki verince sizi ciddiye almıyorlar.

Kadına dün söyledim gitmiyorum 50 yıl burdayım dedi. Orası artık onun eviymiş. Gelini olarak istemiyormuş ve İzmir'e gelemezmişim
Bu kvdelerin bizden istediği ne anlamıyorum...Allah ıslah etsin onu.Ne demek gitmiyorum yuzsuzlugun bu kadarına pes.Ya hasta olur ihtiyacı olur o ayrı bir durum ama sırf sizi ayırmak için yanınıza gelmiş sanki.

Kendine hic saygi duymadigin icin, sana saygi duymayanlari normal karsilayip tolere edebiliyorsun. Burada bir cok kadin , sana yapilan muameleye maruz kalsa, 10 cocuguda olsa ceker kapiyi gider. Niye? Cunku bu kadinlarin kendilerine saygisi var

Annem de benim ismimi Defne istemiş cok ama son anda degistirmisler.Seviyorum Defne ismini hatta kizim olursa annemin istegini yerine getiririm diyordum ki su anda bir duraksadim
Benim küçük kızın ismi Defne ...ablası koydu ismini bu yüzden son zamanlarda ki yaygınlığını filan düşünmedim bile. Bizim ailede sadece benim kızımın adı Defne ...okulda, sokakta isim karışıklığı kendi sorunu artik

Konyalımısınız:))
Gönül hoş etmek göreceli bir kavram,çocuklarımın hiçbiri ana baba adı değil,kendimin seçip eşimin fikrini aldığım isimler.
Bunu da itişe kakışa sağlamadım,kimsenin zaten öyle bir talebi ve beklentisi yoktu,tadını çıkararak,içime sinerek seçtim isimlerini.
Çocuklarım çokta memnun,en önemlisi bu bence.

KK da haftada bir açılan konulardan biri ismimi sevmiyorum. Bu devirde hangi çocuk Muhiddin ismini severek kullanır? Gerçekçi olalım.

Daha önce ben zaten inat Edip guruurm önemsedim olmadı. Bir de gerçekten son kez emek vererek güleryüzle eşimle anlaşma yoluna gidicem en azından umudum tükenir boşanma olursa pişmanlık duymam

Ben sorun çıkarmak için odaya girmedim. Gidiyim kafamı dinliyim dedim. Eşim anlıyo hemen söyle dedim bak üçe kadar sayıyorum falan diyor söylüyorum sonra da sorun çıkardı oluyor. Neyse kv elbet gidecek kendi kocası var saten burda ne kadar durabilir. Politika yapmayı deniycem başka çaresi yok. Hayatımda hiç yapmadığım bişey iki yüzlü davranma yağ çekme bu hayat böyle sürüyor demek mecbur deneyeceğim

O ismin yanına bi isim daha bulun iki isim olsun siz öbur ismi kullanın benimde öyle şimdi kendileride benim söylediğim ismi kullanıyorlar kaynanida allah ıslah etsin aslında düşünse belki ilerde sana muhtaç olcak

Valla böyle davranırsa Allah bir yerden çıkartır acısını. Bir de bebek doğacak mı bakalım diyor. İsim ksygssı etmeye değer miymiş. Ya sabır sen niye bana baskı kuruyosun. Ve ben o bebeğin annesiyim ne demek taşıyacak mı bu kadar kolay mı? Annem nasıl hevesleniyor ultrasonda dur toruna bakayım diyor. Hastane çıkışı aldı. Bilezik yaptırdı. Bunlar ölsün diye bekliyor sanki.

Sevmediğiniz yerde neden hala zorla duruyorsunuz?
Siz kendinize değer vermediğiniz sürece başkası size neden değer versin?

Senin yapman gereken tek şey atanmak. Çocuğuna da iki isim koydur, kabul ettirmezsen de bırak Muhittin olsun. İsterse kendisi değiştirir 18 yaşına gelince. Atanırsan yeter be deme lüksün olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…