- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
mutemadiyenuzgun, özür dilerim ama siz hayatınız boyunca gerçekten mütemadiyen üzgün olmak için elinizden geleni yapıyorsunuz, boşanıp yalnız kalmak her dakika sizi aşağılayan kayınvalide ve eşle yaşamaktan daha mı kötü ?
Boşanırken yazdıklarınızı kullansalar ne olacak? Ben öyle bir eşle yaşasam boşanmak için saniye beklemem, istedikleri yazımı kullansınlar umursamam, hatta oh derim ne güzel kendi elleriyle sebepleri de delil olarak kullanmışlar, sağolun beni kendinizden kurtardığınız için der mutluluktan ne yapacağımı bilemem, sizi anlamıyorum gerçekten, hem eşinizden nefret ediyorsunuz, hem evliliğiniz kötü gidiyor, hem mutlu değilsiniz, hem saygıları yok diyorsunuz, hem kayınvalideden dert yanıyorsunuz hem de evli kalmak için direniyorsunuz, kayınvalide gitmeyecek, bebekte olacak, bebeği de sahiplenecekler, sen bakmayı bilmiyorsun deyip bebeğinizle zaman geçirmenize bile müsade etmeyecekler, isimde onların istediği isim olacak, o zaman ne yapacaksınız? Sevilmiyorum başlıklı bir konu daha mı açacaksınız?
Beni yanlış anlamayın maksadım ne dalga geçmek ne kırmak, ortadaki gerçekleri görmezden gelmeyi bırakmanızı istiyorum o kadar, sorun aslında eşiniz, eşiniz annesiyle sizin aranızdaki dengeyi kurmayı başaran bir adam olsaydı bugün kayınvalideniz kendi evinde olurdu, siz eşliğinizi, o anneliğini bilirdi, kimse kimseyi ezme, üstünlük kurma çabasına girmezdi, eşiniz size ben babayım benim dediğim isim konur demezdi, azıcık silkelenin artık gözünüzü seveyim.
İnşallah öyledir. Bir isim için kıyamet kopuyor.Ben senin sahte olduğunu düşünüyorum
Şu an göbeğimde iğne batması oluyor. Bişey olmaz inşallah bebeğime
Neden kaynana kayınbaba kadınlar ağaç kovuğundan mı çıkıyor? Bizim anamız babamız dedemiz yok mu?Eski isimleri çok severim ben. Benim ve kardeşim isimleri dedem ve babaannemin isimleri. Ben de kayınpeder ve kaynana isimleri koyma taraftariyim saçmasapan yeni nesil isim koymak yerine çoğu insana garip gelebilir ama.
Gönülleri olsun koyun ya. Bir tanede modern isim bulun. Zaten çoğu kişi öyle artık. Arkadaşımın annesi hemşire ve sosyeteye bakan bir kadın doğum doktorunun yanında çalışıyor. Bütün bebeklerin isimleri eski kayınpeder ismi+ modern isim. Kimse zaten Muhittin demez, öteki ismi ile seslenir. Bazı şeyleri biz büyütüyoruz. Aslında güzel şeyler bunlar.
Kaç yaşındasınız? Hayat kafanıza vura vura insanların değişmeyeceğini henüz öğretmemiş size.Daha ilk zamanlar zamanla alışırız. Eşim de düzelir belki diye düşünüyorum. Bilmiyorum.
Evet sizde herseyi abartmissiniz sizin yapacaginiz suan esinize suan lik kv nin yanında iyi davranmak istediği gibi olmak siz esinizin istediği gibi davranirsaniz kv oğlunu dolduramaz oğlu bakar kadinda sıkıntı yok annesinin gerçek yüzünü görecekİlk zamanlar dhaa berbsttı. Ama bazı şeyleri ben de yanlış anladım gibi geliyor ilk aşamada. Ev yapılıyor mesela gerçekten bizim için mesela biraz onlar da zora girmiş ben altınlara göz diktiler diye düşünmüştüm
24 oldum bugün.Kaç yaşındasınız? Hayat kafanıza vura vura insanların değişmeyeceğini henüz öğretmemiş size.
Keşke önce evliliğin oturmasını bekleseydiniz. Çocuk için acele etmişsiniz.24 oldum bugün.
Bunun farkındayım. Keşke ama belki bunda vardır bir hayır diyorum. Çok teşekkür ederim.Keşke önce evliliğin oturmasını bekleseydiniz. Çocuk için acele etmişsiniz.
Umarım mutlu bir yıl geçirirsiniz.
Bütün ilmihallerde öyle yazıyormuş. Acaba ilmihallerde annenin yanında eşine hakaret et küçük düşür çok sevap da yazıyor muNe biçim bir evlilik bu böyle? Kayınvalidenin ne işi var sizde? Ne ara yaptınız o çocuğu? Neden evin işini yapıp odanıza çekilmeniz gerekiyor? Eşiniz ne biçim insan ben babayım ben koyacağım ismini diyor. Ayh bunaldım, korkunç. Verecek fikrim yok, böyle bir oluşum içinde yer almazdım hiçbir şekilde. Allah kurtarsın.
Eşinin bi ayakkabı bağlamasına neden bu kadar eridiğin anlaşıldı. Üzüldüm açıkçası pek sevgi görmemişsin.Babam tamam sinirli biriydi. Bazen beni döverdi bişeyleri kırdım diye. Ama beni severdi de oraler içmeye götürürdü. Fıstık alırdı. Karne günleri arkadaşlarına gösterir beni hava atardı sevinirdi. Karamık kızım derdi. Benim gözlerim karanlıkta flaan iyi görmüyor pek. Bişeylere çarpıyorum bişeyleri kuruyorum bazen. Belki o yüzden insanlar beni işe yaramaz görüyor. Çabuk vazgeçiyor.
Dün de ben banyo yapıp odama çekilince noldu yine neyi taktın falan dedi. Gülerek sarılmaya çalıştı biraz arkamı döndüm içimden gelmedi sonra sarıldık söyledim ismini birlikte koycsx daha var karar veririz dese nitcek ne var ki gidip annesine anlatıyor annesi de gaza getiriyorEşinin bi ayakkabı bağlamasına neden bu kadar eridiğin anlaşıldı. Üzüldüm açıkçası pek sevgi görmemişsin.Bunlar çoook büyük şeyler değil sandığın gibi, ama gıdım gıdım verilince sana sevgiyi bu sanıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?