Sevilmiyorum 2

Sizi bu konuda görmüşken sorayım, üyenin fake olup olmadığıyla ilgili bir araştırma yapılmış mıydı daha önce?
Eski konularında birçok kişi fake olduğunu düşünmüştü. Çünkü hem bazı açıklamaları tutarsızdı hem de (yanlış hatırlamıyorsam) cinsel hayatlarıyla ilgili çok detaylı şeyler yazmıştı. Sonra bir ara banlandı falan.
Bunlardan sonra fake konusuna bir açıklama getirdiniz mi bilmiyorum.

Seni boşayacağım diyen adama hala neden yapışıyorsunuz.
Adam dengesiz, annesi dengesiz eeee siz bu ortamdan kurtulacağınıza illada kocam diyorsunuz.
Bırakın ne halt ediyorlarsa etsinler. Siz de kendinizi kurtarın.

Şu an göbeğimde iğne batması oluyor. Bişey olmaz inşallah bebeğime
Dikkatli olun. Size daha sabırlı olmanızı tavsiye edeceğim. K.v bin babası da kocası da sabah akşam karısını dövüp hiç konuşturmuyordu kesin. K.v saygı görmemiş kabullenmiş kadına söz hakkı verilmemesini. Birçok eski tip kadın gibi yıllarca yapamadıklarını oğlu üzerinden yapıyor. işiniz zor. Boşanmıyorsunuz da. İnşallah isim konusunu devlet çözer. İsim ana baba onayı ile koyulur.

Iki isim koyun siz de, tamam hoş değil dayatmalari ama gerginlik olmasın diye tamam der geçersiniz o an. Benim arkadasimin da kp ismi sabri illa o konulacak dediler kiz da yiğit sabri koydu şimdi yiğit diye sesleniyor noldu hem kalp kırılmadı kp isim konuldu hem de arkadaşım istediği ismi göze batmadan benimsetti herkese. Biraz işgüzar olmak lazım dan dun yaparak haklıyken haksız konuma düşülüyor :))

Neden kaynana kayınbaba kadınlar ağaç kovuğundan mı çıkıyor? Bizim anamız babamız dedemiz yok mu?

Evet sizde herseyi abartmissiniz sizin yapacaginiz suan esinize suan lik kv nin yanında iyi davranmak istediği gibi olmak siz esinizin istediği gibi davranirsaniz kv oğlunu dolduramaz oğlu bakar kadinda sıkıntı yok annesinin gerçek yüzünü görecek

Ne biçim bir evlilik bu böyle? Kayınvalidenin ne işi var sizde? Ne ara yaptınız o çocuğu? Neden evin işini yapıp odanıza çekilmeniz gerekiyor? Eşiniz ne biçim insan ben babayım ben koyacağım ismini diyor. Ayh bunaldım, korkunç. Verecek fikrim yok, böyle bir oluşum içinde yer almazdım hiçbir şekilde. Allah kurtarsın.

Benim anlamadığım iki yüzlülük yapmıyorum fikrimi söylüyorum açıklama yapıyorum suçlu oluyorum. Tamam snnecim mi demem gerekiyor onlar beni ezerken içimden küfür Edip yüzüne olur tabi ki demeliyim galiba

Bütün ilmihallerde öyle yazıyormuş. Acaba ilmihallerde annenin yanında eşine hakaret et küçük düşür çok sevap da yazıyor mu

Eşinin bi ayakkabı bağlamasına neden bu kadar eridiğin anlaşıldı. Üzüldüm açıkçası pek sevgi görmemişsin. Bunlar çoook büyük şeyler değil sandığın gibi, ama gıdım gıdım verilince sana sevgiyi bu sanıyorsun.

Dün de ben banyo yapıp odama çekilince noldu yine neyi taktın falan dedi. Gülerek sarılmaya çalıştı biraz arkamı döndüm içimden gelmedi sonra sarıldık söyledim ismini birlikte koycsx daha var karar veririz dese nitcek ne var ki gidip annesine anlatıyor annesi de gaza getiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…