sıkıldım rol yapmaktan..anlatamıyorum..yine sizden çare bekliyorum...

xyzt-5544

-❤️-
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2009
23.600
17.905
498
kızlar yine ben. daha önce de yazmıştım bişeyler nişanlımla son zamanlarda ayrılığın eşiğinden döndük. ikimiz de hatalıydık ayrılmak üzereyken yeniden deneyelim dedik şimdi devam ediyoruz..
tam herşey yoluna girmişken başka bi sorun daha oldu aramızda günlerce mesaj atmadı ben hep attım cevap yazmadı. mevzuda ben kuzenimle çok samimiymişim falan. yani yoktan bişeyi bahane koyuyo ortaya. sonra konuştuk bunu da hallettik ama bi kere yara aldım mı insan çok çabuk kurtulamıyo bundan. bu onun için de geçerli benim için de tabi.
aramızda şehir ayrılığı da var şuan. biz her dakıkamızı birlikte geçirirken şimdi ayrı şehirler zor geliyor çünkü benim okulum bitti. bi de üstüne işten ayrıldı. iyice depresyona girdi. ben bi işe yaramıyorum senin geleceğin parlak sen kendi hayatına bak diyo. dedim depresyondasın saçmalıyosun neyin ne olacağı belli olmaz falan..
bi seni seviyorum lafını duymayalı bile o kadar zaman oldu ki. normalde günde 10 kere mesajlarında bile yazardı. canım dan hayatımdan başka bi söz de yok. eylül de açık öğretim sınavları var. bütün gün evde onları çalışıyor ama internetten çalışıyo ben de tedirgin oluyorum korkma ben yanlış bişey yapmam diyo. tamam yapmaz da biliyorum ama şeytan işte aklına sokuyor insanın. ben 3 tane mesaj atıyosam o birine geri dönüyo bahanesi de ders çalışıyorum.
annesini aradım dün okadar soğuk konuştu ki benimle. musait değildir diyor nişanlım bişeyi yok-tur sana sana karşı diyor ama soğuktu işte. en son az önce patladım nişanlıma. yakın zamanda bi yakınımı kaybettim annemler de evde yok ordalar. kardeşim desen bütün gün bilgisayar başında hiç konuşmayız doğru düzgün çok yalnızım çok sıkılıyorum yapacak bişey bulamıyorum.napıyosun dedim. annemlerle oturuyorum birazdan da arkadaşıma gidecem film izlemeye demiş. dedim hep bi işin var hep meşgulsun yanımda hissedemiyorum seni çok uzaklaştık hep başkaları var yeter artık kendimi çok aciz hissediyorum senden bişey istiyormuş gibi oldum dedim. üzülecek bişey yok demiş ama bu kadar yani..
ardından kaç tane daha mesaj attım sana göre yok tabi ne hissettiğimi ne yaşadığımı bilmiyosun falan die en son biş tanesine lutfetmiş beyefendi sonra konuşalım bu konuyu diye. tabi arkadaşında ya film izliyor rahatsız etmeyelim paşayı..
ya kızlar çok yalnızım ağlıyorum duyan yok. uzaklaşıyoruz ama hiç bi çabası yok. ben ne yapacağım?2.5 yılın emeği var sevgisi var ayrılmak istemiyorum ama beraber gibi de değiliz ki..en çok ihtiyacım olduğunda yanımda olmayacaksa ne yapayım ben onu?

şu an evlilikten önce hayatına yön vermeye çabalıyo sanırım nişanlın
sende sıkıntıdan ona patlıyorsun
kendine meşgale bul sürekli de seninle ilgilenemez ki bu çocuk..

ya sürekli ilgilenmesini beklemiyorum ki hiç ilgilenmiyo yaa.. hiçç ben msj atmasam gün biter atmaz.. aramasam aramaz. ben de elimi eteğimi çekersem artık sonumuz Allah Kerim..
ihtiyacım var dediğim anda yanımda olmayacaksa ne zaman olacak ki?
bu arada evlilik tarihini sormuş bi arkadaş.. ortada iş yok güç yok tam bi tarihte yok yani. bi iş bulsa adam akıllı kışa bile olabilir.
peki sizce hayatına yön vermeye çalışırken nişanlısı olarak benim de yanında olmam gerekmez mi?

anlattıklarınıza göre sizi kırmış gerçekten. bana aynısı yapılmış olsa ne mesaj atarım ne ararım nede msjlarına geri dönerim. kendi keyfi gelince ilgilenicek istemeyince geri kaçıcak varmı böyle birşey. ben çok üstüne düştüğün fikrine katılmıyorum. sen normal olarak seninle ilgili olmaısnı bekliyosun. ama o normal olmayan bir şekilde uzak senden. doğal olarak sende bu beklentini ona yansıtıyosun.
sana yaptığının aynısını ona yap. boşver niye sen üzüosun kendini daha evlenmeden izin verme buna. şu an seni el üstünede tutması gereken zaman.

demek senin gölgende yaşıyor nişanlın..sen varsan var..bende yaşamıştım aynısını..onun gibi davrandım bitti..ama sonra gei döndü ..ozmanda gölgeyi kapmışlardı..

bir an evvel evlenmeniz lazım

bunun için iş lazımmış. keşkelere değinmeyeceğim.

bırakın rahat rahat sınavlarına çalışsın. sınavdan sonra da böyle devam ederse neler olduğunu konuşursunuz. siz sürekli rahatsız ederseniz ders çalışamaz derslerini geçemez.bilmiyorumkismile

Bence uygun bır zamanda onunla konuşmak istediğini söyle ve içindekileri söyle ona bu durumdan rahatsız olduğunu, buraya yazdıklarını ona da söyle ama mesaj cekme telefonda konuş. Konusma tarzı cevapları neyse ona göre bir karar ver derim ben

nişanlının piskolojisi bozulmuşo başka şey derdinde sende bu şekilde bunalmışsın ikinizinde kendinizi toparlamanız gerekiyo o iş bulsa kurtulur sıkıntısından
2,5 yıl demişsin bi sevgi var demekki bence doğru düzgün konuşun artık yapamıyosada biter

onun iş bulamaması o kadar zor bi durum ki insan hele de nişanlıysa emin ol senden dah afazla sıkıntıdadır .. tamam sende haklısın senle de ilgilenmesi gerekir ama bu zorlu bi dönem sizin için zaten nişanlılık dönemi biraz zordur bide siz böyle şeyler yaşayınca daha kötü olmuş am abirazcık sabır.. sevgisinden şüphen var mı nişanlının yoksa biraz sabret sende bu kadar üstüne düşme o zaman bak bakalım nasıl davranıo

hiç üstüne gitme, sen yeterince uğraşmışsın..
bu kadar ilgiye, çabaya rağmen aynıysa yapacak bişi yok, bekle bakalım..kendisi daha yakın davranmaya başlar belki zaman geçikçe..
eğer aynı kalırsa bye bye dersin..böyle biriyle evlenmeyi düşünmezsin değil mi?bilmiyorumkismile
kim kendisne ilgi göstermeyen, sevgisini belli etmeyen,uzak,soğuk bi erkekle birlkte olmak ister ki...
çok üzülürsün:hulya:

ben onun sınavlarına çalışması için elimden geleni yapıyorum zaten. gittim internetten bir sürü soru buldum ona çalışması için. onun bilgisayarında adobe programı yokmuş bulduklarımın hepsini word e çevirdim falan. ders çalıştığı zaman asla rahatsız etmiyorum. ama insan 3 saat boyunca ders çalışmaz ki mutlaka ara verir deil mi? o ara verdiğinde de canı isterse mesaj atıyor. ya ailesinin yanında ya arkadaşına gidiyor ya uyuyor ben olmasam da olurmuş gibi yani..

zaten önümüzdeki hafta yanına gitmeyi düşünüyorum konuşup bir karara varmak için. sevgisinden şüphem yok daha önce de işsizdi o zaman da buna benzer tavırlardaydı. ailesi çok bunaltıyo onu işi olmadığı zaman ama insan böyle bir durumda sevdiği insana sırtını mı döner?o öyle yapıyo kabuğuna çekiliyor işte..

sevgisinden şüphem yok canım da ilgisizliğin sonunda ondan uzak da kalırsam soğur diye korkuyorum. sabredebildiğim kadar sabrediyorum zaten de çatlamaktan korkuyorum. konuşmaya çalışıyorum kendini üzecek bişey yok ki niye böyle düşünüyosun diyo bana..ya ben de mi bi sorun var? yani benimle ilgilenmemesi normal mi?

onun iş bulamaması büyük sıkıntı yapmş olabilir ama sana olan ilgisizliğinin bu boyuta varması hoş değil .bnce sen hiç bişey yapma o mesaj attığında cevap ver sadece onun seni geçiştrmek için attığı mesjlara bile defalarca karşılık vermişsin bu yanlış işte . bırak baklım ne yapacak hiç bi sorun yokmuş gbi davran sen ilgini azalt zamnla değişecek mi bakalım erkekler sevgilisinikaybetme korkusu yaşadığı anlarda değişir birz seni kaybetme korkusu yaşasın bnce . hakkınızda hyrlsı tatlım

Güzelim bence kendi haline bırak... Belki evlilikten korkuyordur yada bulunduğu durumdan bunalmıştır. Çok dikkatli davranmalısın yoksa onu kaybedersin...
Ama sen onun üstüne bu kadar titriyorken de o sana karşı bu kadar ilgisiz davranıyorsa hiç gururunu incitme... Bırak gitsin...
Bide sakın zamanla düzelir mantığıyla hareket etme... Sevmediğin seni kıran davranışlar gerçekten değişmiyor...
Tecrübeyle sabit...

seninle ilgilenmemesi tabi ki normal bi durum deil canım .. ama oda emin ol çok sıkıntılı bi durumdadır .. sen zaten yapacaklarını yapmışsın o yüzden oluruna bırak üstüne düşme bırak bakalım o seni ne zaman arıcak ne zaman sorucak

bu olay sevdiği insana sırtını dönmesi değil ki. alınganlık yapma. aranızda bir şeyler geçmiş bunun kırgınlığı ve işsizliğin verdiği sıkıntıdan kaynaklanıyordur.

yanına gittiğinde lütfen esip gürleme sakin ol.

ilgilenmesini istemekte haklısın ama onu da anlamaya çalış. onu anlamaya çalışarak destek ol. ilgilenecek durumda olsa zaten ilgilenir değil mi ? bile bile ilgisini senden esirgemez bence. sence ?

Canım çoğu arkadaşın dediği gibi ben de üzerine fazla gitme diyeceğim...
Gerçi sana mesaj atacak vakti bulamayan adamın arkadaşlarına film izlemeye gidecek vaktinin olması biraz saçma geldi ama sevgisine inanıyorsun ve 2,5 yıllık oturmuş bir ilişkiniz var madem, yüz yüze oturup konusun bi adam akıllı. O da zor bir dönemden geciyor sanırım işsizlik vs. Zamanla düzeleceğine inanıyorum
Düzelir umarım aranız tatlım, Mutluluklar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…