ya sürekli ilgilenmesini beklemiyorum ki hiç ilgilenmiyo yaa.. hiçç ben msj atmasam gün biter atmaz.. aramasam aramaz. ben de elimi eteğimi çekersem artık sonumuz Allah Kerim..
ihtiyacım var dediğim anda yanımda olmayacaksa ne zaman olacak ki?
bu arada evlilik tarihini sormuş bi arkadaş.. ortada iş yok güç yok tam bi tarihte yok yani. bi iş bulsa adam akıllı kışa bile olabilir.
peki sizce hayatına yön vermeye çalışırken nişanlısı olarak benim de yanında olmam gerekmez mi?
ya sürekli ilgilenmesini beklemiyorum ki hiç ilgilenmiyo yaa.. hiçç ben msj atmasam gün biter atmaz.. aramasam aramaz. ben de elimi eteğimi çekersem artık sonumuz Allah Kerim..
ihtiyacım var dediğim anda yanımda olmayacaksa ne zaman olacak ki?
bu arada evlilik tarihini sormuş bi arkadaş.. ortada iş yok güç yok tam bi tarihte yok yani. bi iş bulsa adam akıllı kışa bile olabilir.
peki sizce hayatına yön vermeye çalışırken nişanlısı olarak benim de yanında olmam gerekmez mi?
bir an evvel evlenmeniz lazım
bunun için iş lazımmış. keşkelere değinmeyeceğim.
bırakın rahat rahat sınavlarına çalışsın. sınavdan sonra da böyle devam ederse neler olduğunu konuşursunuz. siz sürekli rahatsız ederseniz ders çalışamaz derslerini geçemez.bilmiyorumkismile
Bence uygun bır zamanda onunla konuşmak istediğini söyle ve içindekileri söyle ona bu durumdan rahatsız olduğunu, buraya yazdıklarını ona da söyle ama mesaj cekme telefonda konuş. Konusma tarzı cevapları neyse ona göre bir karar ver derim ben
onun iş bulamaması o kadar zor bi durum ki insan hele de nişanlıysa emin ol senden dah afazla sıkıntıdadır .. tamam sende haklısın senle de ilgilenmesi gerekir ama bu zorlu bi dönem sizin için zaten nişanlılık dönemi biraz zordur bide siz böyle şeyler yaşayınca daha kötü olmuş am abirazcık sabır.. sevgisinden şüphen var mı nişanlının yoksa biraz sabret sende bu kadar üstüne düşme o zaman bak bakalım nasıl davranıo
ben onun sınavlarına çalışması için elimden geleni yapıyorum zaten. gittim internetten bir sürü soru buldum ona çalışması için. onun bilgisayarında adobe programı yokmuş bulduklarımın hepsini word e çevirdim falan. ders çalıştığı zaman asla rahatsız etmiyorum. ama insan 3 saat boyunca ders çalışmaz ki mutlaka ara verir deil mi? o ara verdiğinde de canı isterse mesaj atıyor. ya ailesinin yanında ya arkadaşına gidiyor ya uyuyor ben olmasam da olurmuş gibi yani..
zaten önümüzdeki hafta yanına gitmeyi düşünüyorum konuşup bir karara varmak için. sevgisinden şüphem yok daha önce de işsizdi o zaman da buna benzer tavırlardaydı. ailesi çok bunaltıyo onu işi olmadığı zaman ama insan böyle bir durumda sevdiği insana sırtını mı döner?o öyle yapıyo kabuğuna çekiliyor işte..
sevgisinden şüphem yok canım da ilgisizliğin sonunda ondan uzak da kalırsam soğur diye korkuyorum. sabredebildiğim kadar sabrediyorum zaten de çatlamaktan korkuyorum. konuşmaya çalışıyorum kendini üzecek bişey yok ki niye böyle düşünüyosun diyo bana..ya ben de mi bi sorun var? yani benimle ilgilenmemesi normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?