sıkıldım rol yapmaktan..anlatamıyorum..yine sizden çare bekliyorum...

Kimi erkekler böyle. Belki mesajlaşmayı sevmiyor. Ben nişanlımla hergün mesajlaşmıyorum bile. En son bana belki 1 ay önce attı. Telefonda konuşuruz günde bir kere - iki kere o kadar. Dahası ne olsun ki ne bekliyosun ? Gönül ister 24 saati birlikte geçirin ama herkesin dünyası apayrı bu bir gerçek. Çok üzerine gitme biraz rahat bırak sonumuz Allah kerim deme illaki sen fırsat verince o seni arayacak. Bu tarz şikayetten önce onu gerçekten sevip sevmediğini tart. Sırf ilgisi mi senin istediğin şey ? Çünkü sevgi bunu gerektirmez sorun etme bak ne güzel nişanlanmışsın. Zamana bırak biraz sen de kafanı dinle.

Hayat bu değil. Sevgililerin nişanlıların 24 saat sms le birbirlerine agucuk gugucuk yapması değil. Sen de insansın önce kendine. Kapitooo

bizim alışkanlığımız budur ama canım günde 10 kere msj atarız ne yaptığımız söyleriz sorarız vs. ne zaman işten çıksa böyle oluyo ama bu sefer daha 1 hafta oldu ve kendi çıktı bu durumları anlamıyorum.onu seviyorum hem de çok ama ilgilenmesini de istiyorum. bi de bütün gün internetin başında çok fazla ders çalışmadığını da biliyorum zaman bulamaması mantıklı değil. bi de korkuyorum ya ne bileyim okuyoruz internette şöyle msj ını yakaladım böyle aldattı bilmem ne..ayy ne bileyim sıkıntıdan ben de kuruyorum kafamda..

hepimizi hakkında hayırlısı canım. bugün aslında biraz dediğin gibi yaptım bakalım ne zaman aklına geleceğim diye bi süre sonra o sordu napıyosun diye ama bilmiyorum yaa eskiden böyle değildik bişeyler mi değişiyor ben mi geri kalıyorum anlamıyorum ki...

sanırım başından bu tarz bi ayrılık geçmiş gerçekten üzüldüm canım umarım da yaralarını sarabilmişsindir. ilgisizliği dönem dönem oluyor işte her dönemde de böyle geriliyorum ne olacak diye..niye değişiyor bu erkekler anlamıyorum ki..

yok canım esip gürlemem şu an alttan alırım elimden geldiğince konu sakinleşince bu sefer ben esmeye başlarım o susar ilgilenecek kadar boş zamanı var çünkü ders çalışmak dışında internette bakınıyor öyle. ben mesaj attığımda da dakıkasında cevap verir. ama aklına gelmiyor mesaj atmak işte ona sinir oluyorum..

ahh bi de beni düşünse biraz.. benim sıkıntılarımı kime anlatayım ben ooff off..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…